Guitar Hero IV???

آقا دوستان گرامه ببخشید مزاحم وقتتون شدم
من بدجوری معتاد این گیتار هیرو شدم
میخواستم بدونم این نسخه جدیدش کی میاد بالاخره!!!؟؟؟

فعلا که هیچ نشونی از تایید اون واسه Pc نشده ...

توی GS زده 26 اکتبر فکر کنم . اما یه چیزی من خیلی وقت بود که میرفتم GS برای NBA2k9 تاریخ زده بود و این در حد محال بود که بازی برای PC بیاد حتی من یه سری لینک از Comment های ملت خوندم که خوده 2K رسما گفته بود GS چرت میگه و بازی برای کنسول ها میاد مثل 5 سالی که به این منوال بوده . خوب منم کلی خندیدم .

آما ... 2 هفته مونده تا انتشار بازی 2K یهو گفت بازی برای PC هم میاد (بماند که من از خوشحالی گریه کردم!!)

حالا این Guitar Hero هم فکر کنم همینه چون GS با قدرت زده 26 اکتبر اینم میاد یعنی از اون NBA که بدتر نیست . ضمن اینکه تا 5 یا 6 روز دیگه Aero Smith هم میاد یکم هم میشه با اون حال کرد البته من اونم اصلا احتمال نمیدادم برای PC بیاد .

توی GS زده 26 اکتبر فکر کنم . اما یه چیزی من خیلی وقت بود که میرفتم GS برای NBA2k9 تاریخ زده بود و این در حد محال بود که بازی برای PC بیاد حتی من یه سری لینک از Comment های ملت خوندم که خوده 2K رسما گفته بود GS چرت میگه و بازی برای کنسول ها میاد مثل 5 سالی که به این منوال بوده . خوب منم کلی خندیدم .

آما ... 2 هفته مونده تا انتشار بازی 2K یهو گفت بازی برای PC هم میاد (بماند که من از خوشحالی گریه کردم!!)

حالا این Guitar Hero هم فکر کنم همینه چون GS با قدرت زده 26 اکتبر اینم میاد یعنی از اون NBA که بدتر نیست . ضمن اینکه تا 5 یا 6 روز دیگه Aero Smith هم میاد یکم هم میشه با اون حال کرد البته من اونم اصلا احتمال نمیدادم برای PC بیاد .
gamespot واسه خودش یه چیزی گفت ...

برو یه سر اینجا بزن ...

پک همه ی کنسول ها رو گذاشته الی PC ...

برو اینجا

Pc که می خواست بیاد این مطلب اینجا بود ....(کالای شماره 10)

مطمئن باشید GS تو هرچی اشتباه کنه تو تاریخ ریلیز اشتباه نمیکنه این GHIV هم که همون GH:WT هست برای PC میاد همونطور که جواد گفت ACTIVISION=All Platform;)
اما یه چیزی من خیلی وقت بود که میرفتم GS برای NBA2k9 تاریخ زده بود و این در حد محال بود که بازی برای PC بیاد حتی من یه سری لینک از Comment های ملت خوندم که خوده 2K رسما گفته بود GS چرت میگه و بازی برای کنسول ها میاد مثل 5 سالی که به این منوال بوده . خوب منم کلی خندیدم .

منم از اینکه NBA2K9 میخواد برا PC هم بیاد خیلی خوشحالم امیدوارم این اتفاق برای عناوین دیگه ی اسپورت 2K بیفته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or