Guitar Hero III : Legends of Rock

Sorry English type mikonam,bekhoda systemam asan farsi nadare.khodamo nesf kardam shode 340 ta achivement.mikham bedoonam kasi hast az irania bishtar gerefte bashe? mikham ye neda bede ke baham co-op bezanim,kolli mishe achivemente dige gereft baham.

متاسفانه اچیومنت های Coop که مربوط به درجات easy , Medium و غیره می شود در آنلاین باز نمی شود. فقط آنهایی که برای مثال مربوط به امتیاز ها مثل 2000 steak می شود را می توان باز کرد.

خب یه چندتا سوال برام پیش اومده در مورد اچیومنت های این بازی :
Who Needs the Power

آهنگ Cult of Personality را بدون استفاده از Star Power با امتياز 200.000 به پايان برسانيد.
اين امتياز بدون استفاده از Star Power فقط مي تونه با زدن اين آهنگ روي درجه هاي Hard يا Expert باز بشه ... در Hard بايد مقدار زيادي از Note ها رو بزنيد ولي در Expert مي تونيد با زدن 60-70 درصد اين اچيومنت رو باز كنيد.

والا این اچیومنت اصلا بر روی درجه سختی Hard باز نمیشه . چون من حتی تا 96% نت ها رو هم زدم اما بازم به امتیاز 200.000 نرسید . فکر میکنم فقط در صورتی بشه با هارد باز کرد این اچیومنت رو که اهنگ رو 100% بزنید که خب کار خیلی سختیه !

--------------------------------

Star Mania

Star Power رو در آهنگ Fire and Flames در درجه ي Expert سه بار فعال كنيد.
از توضيح اوليه معلومه كه بايد چيكار كنيد ولي اضافه كنم كه اگر در Expert استاد نيستيد مي تونيد تنظيم كنيد كه فقط Star Power نت هارو بزنيد و Fail هم نشيد.

در مورد این اچیومنت اگه توضیح بیشتری بدید خیلی عالی میشه .
از اونجایی که این اهنگ سخت ترین اهنگ بازی هست و زدن این اهنگ در درجه Expert اون هم با کنترلر معمولی کار خیلی سختیه و نمیشه هیچ کاریش کرد . اما خب خشایار جان نوشتن که میشه فقط Star Power نت ها رو زد . اما چه طوری ؟! :دی

-------------------------------------

Too Many to Count

250.000 نت در بخش داستاني بازي بزنيد.
براي گرفتن اين اچيومنت اصلا تلاش نكنيد. فقط بازي خودتان را بكنيد تا به طور خودكار به نت هايتان اضافه شود. يائتون باشه كه حتما تو بخش داستاني بايد 250.000 نت زده بشه نه جاي ديگه و يادتون باشه كه فقط و فقط با يك گروه. اگر خواستيد كمي كار خودتون رو راحت تر بكنيد هر بار قبل از خاموش كردن كنسول 2 بار آهنگ One متاليكا (آخرين آهنگ بازي) رو رو درجه ي متوسط بريد تا هر بار يه 1000 نت بهتون اضافه شه.

این 250.000 نت رو فقط بر روی یک اهنگ باید زد یا نه ؟! منظورم اینه که باید یک اهنگ رو مرتبا زد تا به این مقدار برسه یا کل اهنگ ها رو ؟ چون من فکر میکنم فقط 3 4 بار بخش داستانی رو بر روی Level های مختلف تموم کردم اما این اچیومنت هنوز ازاد نشده !!

------------------------------------------

100 Million!?! Gulp!?!

براي گرفتن اين اچيومنت هم نبايد زياد سعي كنيد. آهنگي كه دوست داريد رو چند بار بزنيد و چندين بار هم بازي رو تكرار كنيد . به خاطر بسپاريد كه فقط با يك گروه.

در مورد این هم یه توضیح بدید خیلی خوب میشه من الان اهنگ Fire and Flames رو فکر میکنم یه 30 40 باری رفتم اما این اچیومنت هنوز باز نشده ! :دی

---------------------------------
Ready to Rock

بخش Tutorial بازي رو تموم كنيد.
خيلي سادس. كافيه 4 Stage قسمت Tutorial بازي رو تموم كنيد (پشتش اسكلت قرمز بياد).

من دقیقا همین کار رو کردم اما نداد !! :دی . چه طوریاست ؟

ممنون .

سلام به دوست عزیز خودم.
می خواستم جواب سوال های شما رو بدم:
- دقیقا درست حدس زدی. اگر کسی بخواد این اچیومنت رو بگیره تو HARD نباید بیشتر از 1 یا دو تا نوت اشتباه بزنه نه بیشتر. البته اگر از من که پیر اچیومنت هستم :p بپرسی راه ساده تری هم هست. شما می تونی این اهنگ رو بزنی و از STAR Power هم استفاده کنی و اچیومنت رو بگیری! ببین مهدی جان اون گفته استفاده نکنی اما شما می تونی star رو بزنی، این star را می بایست تقریبا در اخرهای آهنگ بزنی بطوری که star زود تر از پایان اهنگ تمام نشه. یعنی زمانی که اهنگ تمام شد شما در star باشی. این طوری اون نمی فهمه که شما star زدی. این از این.
- این اچیومنت رو اصلا وللش.
- طبق گفته شما که 3-4 بار تمام کردی به نظر من 2-3 بار دیگه مونده که تمام کنی تا اچیومنت باز بشه.
- این اچومنت اصلا هم ساده نیست. چون اگر ساده بود لاقل تعدادی از بچه های همین سایت این اچیومنت رو داشتن. تنها کسی که اینو داره تو بچه ها فعلا من هستم. همان طور که خشایار جان گفته این اچیومنت مربوط به یک BAND می شود. یعنی 100 میلیون در یک بند. ضمنا این اچیومنت از آنهایی نیست که بشینی پای دستگاه بگی امروز دیگه می خوام این اچیومنت رو بگیرم. باید روزها بشینی تفریحی مدام اهنگ بزنی تا اینکه یهو باز بشه. مثل خود من. بعد از باز شدن این اچیومنت یک آرامش خوبی به من دست داد.:blushing:
- بخش اموزشی و Tutorial هم اصلا بی خیال شو. چون کسانی که گیتار بازی رو ندارن اصلا نمی تونن توی Tutorial بازی برن. فقط گیتار می خواد.

قربانت
امیر :bye:

سلام به دوست عزیز خودم.

به سلام بر استاد عزیز و گرامی :love: . خوبی اقا ؟! :دی

ممنون امیر جون بابت جواب ها :

- دقیقا درست حدس زدی. اگر کسی بخواد این اچیومنت رو بگیره تو HARD نباید بیشتر از 1 یا دو تا نت اشتباه بزنه نه بیشتر. البته اگر از من که پیر اچیومنت هستم :p بپرسی راه ساده تری هم هست. شما می تونی این اهنگ رو بزنی و از STAR Power هم استفاده کنی و اچیومنت رو بگیری! ببین مهدی جان اون گفته استفاده نکنی اما شما می تونی star رو بزنی، این star را می بایست تقریبا در اخرهای آهنگ بزنی بطوری که star زود تر از پایان اهنگ تمام نشه. یعنی زمانی که اهنگ تمام شد شما در star باشی. این طوری اون نمی فهمه که شما star زدی. این از این.

پس باز خیلی بهتر شد اینطوری . اینجوری میشه باز یه کاریش کرد . الان مثلا از همین روش شما این اهنگ رو زدم اما از اخر 190.000 بیشتر نشد امتیاز . البته با تمرین میرسونم به همون 200.000 . ( با کنترلر معمولی خیلی ناجوره ! :دی )

- این اچیومنت رو اصلا وللش.

اتفاقا خودم هم کم کم داشتم به این نتیجه میرسیدم امیر :دی .

- طبق گفته شما که 3-4 بار تمام کردی به نظر من 2-3 بار دیگه مونده که تمام کنی تا اچیومنت باز بشه.

راستی این اچیومنت روی Co op هم تاثیر داره ؟!
چون من الان دارم با برادرم Co op بازی رو میرم بنابراین اگه روی این اچیومنت تاثیر داشته باشه خیلی عالی میشه .

- این اچومنت اصلا هم ساده نیست. چون اگر ساده بود لاقل تعدادی از بچه های همین سایت این اچیومنت رو داشتن. تنها کسی که اینو داره تو بچه ها فعلا من هستم. همان طور که خشایار جان گفته این اچیومنت مربوط به یک BAND می شود. یعنی 100 میلیون در یک بند. ضمنا این اچیومنت از آنهایی نیست که بشینی پای دستگاه بگی امروز دیگه می خوام این اچیومنت رو بگیرم. باید روزها بشینی تفریحی مدام اهنگ بزنی تا اینکه یهو باز بشه. مثل خود من. بعد از باز شدن این اچیومنت یک آرامش خوبی به من دست داد.:blushing:

منم فکر کنم تا چند روز دیگه این اچیومنت رو بگیرم :دی .
- بخش اموزشی و Tutorial هم اصلا بی خیال شو. چون کسانی که گیتار بازی رو ندارن اصلا نمی تونن توی Tutorial بازی برن. فقط گیتار می خواد.

به به ! پس بگو چرا اینطوری میشد :دی

بازم ممنونم امیر جون بابت راهنمایی ها :love::love: .

بچه ها تو این کلیپ پسره آهنگ Through the Fire and Flames رو ، روی Expert

100% میزنه من که هنوز باورم نمیشه:eek::eek::eek:

لینک:http://youtube.com/watch?v=S5GpRJItqjw
از اینا پره ... پسر عموی خود من با دسته ی معمولی 96% میزنه :eek::eek: ... ولی بعدش از چشم درد نمی تونه حرف بزنه :-":laughing::laughing:

اچیومنت ضایع کردنی هم داره ! :دی
من 4-5 بار بیشتر از تام مورلو شکست خوردم یک اچیومنت 0gs باز شد ، در شرحش تیکه انداخته بود.:)

راست میگی من چند تا رو کشف کردم
1 10 بار یک اهنگ رو بباز ودوباره برو
2 یک اهنگ رو تا 98 درصد برو بعد ببازش.:laughing:

بچه ها من یه سری ایراد توی اچیومنت ها دیدم گفتم بگم بچه ها دچار مشکل نشن .
1.اچیومنت 100 میلیون . شما توی career پنج تا بند می تونید ایجاد کنید و روی 4 درجه سختی تموم کنید . مجموع امتیازاتی که از هر درجه ی سختی توی بندهای مختلف می گیرید مجموعا باید بشه 100 میلیون نه انی که توی یه بند هزار بار آهنگاش رو بزنی . امتیاز بند های co-op هم با این امتیازا جمع میشه که خیلی موثرن مثلن من و دوستم از یه co-op career روی meduim نزدیک به 16 میلیون گرفتیم .
2.button masher . باید با دسته ی خود xbox ، پانرده تا مسابقه پشت سر هم رو ببرید .
3.life of the party & search and destroy توی 15 تا آهنگ پشت سر هم برنده بشید نه مسابقه .
4.the long road ahead برای این که تمام چیزهای داخل فروشگاه رو بخرین باید تمام درجات سختی ، تک نفره و دو نفره همه ی آهنگ ها رو 5 ستاره بزنید تا تمام گیتار ها باز بشن و بتونید بخریدشون .
5.meet your maker این اچیومنت هم من خودم در اولین مسابقه ای که دادم گرفتم و آنطوری که توی توضیح گفته نیست که حتما یارو سازنده ی بازی باشه !
6.now that's impressive حتما نباید through رو 100 % بزنی چون رکورد این آهنگ یه چیزی حول و حوش 950 هزار . روی آهنگ all nightmare long هم می تونید این امتیاز رو بگیرید ولی کلن خیلی سخته .
7.axe callectore همون طور که گفتم برای تمام گیتار ها باید همه ی آهنگها رو روی تمام درجات سختی تک نفره و دو نفره 5 ستاره بزنید .
8.millioner club روی all nightmare long براحتی میشه گرفتش . من و دوستم البته آنلابن 1430000 ازش گرفتیم.
9.Burnin' a Hole in Your Pocket این رو من گرفتم پول رو بده بیاد .

آخرین ویرایش:
می خواستم بگم که من بالاخره 1000 تا گیمر اسکور این بازی رو گرفتم. ممکنه اولین نفر بین بچه های ایرانی باشم که تونسته چنین کاری را بکنه. از زحمات برادرم امید جان هم که در گرفتن اچیومنت ها به من کمک کردن متشکرم.
دوست خوبم سیاوش(syaleni) هم واقعا لیاقت این رو داشت چرا که پشت کار و استعداد فراوانی در این بازی داره.
راستش، الان خیلی خوشحالم.......:cool:
به امید 1000 کردن بقیه سری گیتار هیروها از جمله متالیکا:eek:

:bye:

می خواستم بگم که من بالاخره 1000 تا گیمر اسکور این بازی رو گرفتم. ممکنه اولین نفر بین بچه های ایرانی باشم که تونسته چنین کاری را بکنه. از زحمات برادرم امید جان هم که در گرفتن اچیومنت ها به من کمک کردن متشکرم.
دوست خوبم سیاوش(syaleni) هم واقعا لیاقت این رو داشت چرا که پشت کار و استعداد فراوانی در این بازی داره.
راستش، الان خیلی خوشحالم.......:cool:
به امید 1000 کردن بقیه سری گیتار هیروها از جمله متالیکا:eek:

:bye:
تبریکات فراوان !
واقعآ اگه سخت ترین Achievement های 360 رو نداشته باشه , 100% جزو 5 تای اول هست !
یعنی اچیومنتهایی مثل Enlightened Guitarist و Star Mania یا Now That`s Impressive کار حضرت فیله !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or