Dream On هم هستراستی من هنوز نگرفتمش dram on که حتما توش هست ؟!![]()
:biggrin1:
Dream On هم هستراستی من هنوز نگرفتمش dram on که حتما توش هست ؟!![]()
:biggrin1:
توی X360 سه تا Guitar Hero هست. شماره 2 و 3 و این یکی . حالا از هرکدوم که شروع کنین فرق خاصی نمیکنه چون داستانی چیزی که نداره ! موضوع مهم توی این سری و سری Rockband آهنگها و کیفیت اونها هست. توی شماره 2 و 3 آهنگهای خیلی زیبا و عالی ای وجود داره و توی این یکی 90% آهنگها برای Aerosmith هست و ممکنه اگه از اینجا شروع کنی یه کم خسته کننده باشه برات.یه سوال داشتم ایا من می تونم این سبک رو با این بازی شروع کنم یا نه برم 3ش رو بگیرم؟
البته از نظر کیفیت اهنگ ها به نظر من 3 یه سرو گردن از دو بالا تره:biggrin1:توی X360 سه تا Guitar Hero هست. شماره 2 و 3 و این یکی . حالا از هرکدوم که شروع کنین فرق خاصی نمیکنه چون داستانی چیزی که نداره ! موضوع مهم توی این سری و سری Rockband آهنگها و کیفیت اونها هست. توی شماره 2 و 3 آهنگهای خیلی زیبا و عالی ای وجود داره و توی این یکی 90% آهنگها برای Aerosmith هست و ممکنه اگه از اینجا شروع کنی یه کم خسته کننده باشه برات.
ولی خوب سختی وحشتناکشم باید در نظر بگیری:biggrin1:یه سوال داشتم ایا من می تونم این سبک رو با این بازی شروع کنم یا نه برم 3ش رو بگیرم؟
بله جملم سوالی بوداگه جمله ـتون سوالی هست , بله میشه.
1. این Battle ها به این صورت هست که شما و طرف مقابل به وسیله گیتار با هم مقابله میکنین ! خود نت ها که مثل همیشه هست ولی بعضی وقتا یه سری آیتم میده که به کمک اونا میشه حریف رو بدبخت کرد. برای استفاده از آیتمها هم باید دکمه Back رو بزنین.دوستان سلام
من این بازی رو 2 روز پیش گرفتم و این اولین ghهست که بازی میکنم!
راستش چند تا شوال داشتم
1-این جریان باتل چیه؟من همه نت ها رو درست میزنم یه چیزایی هم بهم میده ولی نمیدونم چجوری شلیک کنم!
2-این وقتی که میگه star light is ready یعنی چی؟
راستی بازیش برام خیلی جالبه حتما میخوام 5 شو که میاد هم بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید
ممنون
ممنون از راهنمایی های شما1. این Battle ها به این صورت هست که شما و طرف مقابل به وسیله گیتار با هم مقابله میکنین ! خود نت ها که مثل همیشه هست ولی بعضی وقتا یه سری آیتم میده که به کمک اونا میشه حریف رو بدبخت کرد. برای استفاده از آیتمها هم باید دکمه Back رو بزنین.
2. Starlight یه ویژگی توی GH هست که به وسیله اون امتیازی که میگیرین دو برابر میشه. یعنی اگه 2X باشین میشه 4X یا مثلآ 4X باشین میشه 8X . حالا این Starlight هم دوباره با دکمه Back فعال میشه (توی Battle ها به جای Starlight از اون آیتمهایی که گفتین داره) یه فایده دیگه ای هم که Starlight داره اینه که وقتی دیگه امیدی به ادامه کار ندارین (مثلآ توی درجه Expert یه آهنگ سخت) با زدن Starlight میتونین به زندگی برگردین![]()
نکته ! همه GH های بعد از Aerosmith (یعنی Metallica , World Tour , 5 , Smash Hits , ...) فقط با گیتار قابل بازی هستن و با کنترلر معمولی نمیشه بازیشون کرد.