Guerrilla Games: کارمان با بازی Killzone تمام شده است!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
پس از آمادن بازی Killzone: Shadow Fall برای PS4, استودیو Guerrilla Games سیاست خود را تغییر داد و به سمت ساخت هورایزن رفت.

killzone.jpg

آقای روی پستما، مدیر هنری استودیو، در مصاحبه‌ای با The Washington Post اظهار کرده است که تیم ما «کار خود را با Killzone تمام کرده است». او افزود که هنگام ساخت اولین قسمت Aloy، تیم می‌خواست رنگ‌بندی کاملاً متفاوتی از Killzone داشته باشد.
این نظرات در مصاحبه‌ای در مورد LEGO Horizon Adventures مطرح شده است. در این مصاحبه، فاش شد که پس از عرضه مجموعه LEGO Tallneck، شرکت LEGO به سونی پیشنهاد ساخت یک بازی LEGO بر اساس این سری را داده است. پستما در مورد تغییر از دنیای تاریک و خشن Killzone به دنیای رنگارنگ پسا-آخرالزمانی Horizon گفت: «ما به عنوان یک تیم، با Killzone کارمان را تمام کردیم. به عنوان یک استودیو، نیاز داشتیم تا رنگ‌بندی خود را تغییر دهیم. این تغییر، به انتخاب ما، کاملاً مخالف Killzone بود. من فکر می‌کنم مضامین این داستان و شخصیت‌ها برای همه سنین و افراد قابل درک هستند.»

مگه خود killzone چقدر محبوبه؟:-??
کل فروش ۴ نسخه + نسخه psp و ps vita رو جمع بزنیم بعید میدونم اندازه نسخه اول هورایزن فروخته باشه. کیلزون تو اوجشم مالی نبود که الان بخوان روش ریسک کنن.اینم میره کنار sly و ape escape و چندتا ip فسیل دیگه.دستشون هم دردنکنه در زمان خودشون شاید بدک نبودن ولی الان به ریسکش نمی ارزه ، عنوان سینگل پلیر در شوتر تضمین فروش نیست یا بهتره بگم بعیده باشه. نهایت باید درکنارش مولتی یا بتل رویال باشه که شاید بشه بهش یه امیدی داشت. این استودیو حیف توانش رو بذاره روی چنین ip فرسوده و نامحبوبی.کاری ندارم که بخواد ادامه هورایزن رو بسازه یا یک ip جدید رو ولی کیلزون بعیده دیگه از گور در بیاد.نهایت یک کالکشن براش بزنن همین.که تازه همونم معلوم نیست بفروشه یا نه!

اصلا فروش بازيا تو نسل ٧ و ps3 معيار مناسبى نيست واسه قضاوت محبوبيت يه ip.
روى ps3 هيچى خوب نميفروخت كلا.

واقعا متاسفم.
Rip Guerilla

من که به شخصه نه بازیای جدید این استودیو رو میخرم و به احتمال زیاد تجربه هم نمیکنم. بعد از اون مزخرفاتی که توی Forbidden west دیدم.
استودیویی که چه شخصیت پردازی های خفنی توی کیلزون ها میساخت تبدیل شد به استودیی که شخصیتای آبکی و لگبت و رنگارنگ میسازه🤮🤢

کل فروش ۴ نسخه + نسخه psp و ps vita رو جمع بزنیم بعید میدونم اندازه نسخه اول هورایزن فروخته باشه. کیلزون تو اوجشم مالی نبود که الان بخوان روش ریسک کنن.اینم میره کنار sly و ape escape و چندتا ip فسیل دیگه.دستشون هم دردنکنه در زمان خودشون شاید بدک نبودن ولی الان به ریسکش نمی ارزه ، عنوان سینگل پلیر در شوتر تضمین فروش نیست یا بهتره بگم بعیده باشه. نهایت باید درکنارش مولتی یا بتل رویال باشه که شاید بشه بهش یه امیدی داشت. این استودیو حیف توانش رو بذاره روی چنین ip فرسوده و نامحبوبی.کاری ندارم که بخواد ادامه هورایزن رو بسازه یا یک ip جدید رو ولی کیلزون بعیده دیگه از گور در بیاد.نهایت یک کالکشن براش بزنن همین.که تازه همونم معلوم نیست بفروشه یا نه!
ریسک کردن رو کیلزون خیلی بهتر از ریسک کردن رو کنکورده :دی

حالا کیلزون ساختن تو سرشون بخوره، همون 2017 تو مستند بازی گفتن دیگه نمی خوایم بسازیم

مشکل این که اینا ول کن هورایزن نیستن، اصلا هورایزن بسازید، ایده های ناب وارد این دنیا کنید، نه داستان نچندان جذاب انشرلی! بازی که می تونست به مفاهیم حتی فلسفی بپردازه، تبدیل شده به دنیای آخرالزمانی که این نویسنده های رمان که اتفاقا زن هم هستند و سمی، تو زمان حال میان YA می نویسن که توش ایده یک خطی دنیای فانتزی و سای فای بهانه ای هست برای ارضای افکار دوران پیش از بلوغ و دوران بلوغ با تفکرات چپیشون! بعد بخوایم اثار خوب رو تو نت سرچ کنیم، متاسفانه اسم این کتابا، کنار آثار نویسندگان بزرگ میاد(مسئله اصلا نویسنده زن نیست، ما کلی مانگاکا زن خفن داریم یا حتی یکی از نویسنده های محبوب من اورسولا لو گویین هست، ولی متاسفانه با جریانات حال حاضر، اتفاقا بانوان با استعداد برخلاف دوران گذشته که مردسالاری تمام وجود داشت، اتفاقا کمتر دارن دیده می شن! علتشم واضح هست، بانوان بی استعداد در زمان حال، که کمی شارلاتان بازی بلدن، دارن موقعیت های شغلی رو عین جاروبرقی می بلعن)
(حالا داستان رو به خاطر فرهنگ استدیو نمی تونید اصلاح کنید، گیمپلی صاحب سبک که می تونید ارائه بدید، حداقل تمرکز رو بزارید رو گیمپلی! ولی بعیده!)

با اینکه ایده اولیه هورایزن رو، تو گوریلا افراد درست حسابی دادن، ولی طی این دوران اخیر، فرهنگ استدیو به شدت عوض شد! بحث منم صرفا فرهنگ بد در استدیو های اروپایی سونی هست!

حالا چرا اصلا این همه حرف زدم؟! پارسال یک شایعه دیدم، الان پیداش نمی کنم، که گوریلا به صورت داخلی، تبدیل شده به horizon games دقیقا همچین چیزی که 343 بود و الان دیگه واضحا عوض شدند! همچقن وضعی با همچین فرهنگی تو استدیو به شدت نگران کننده هست ولی باز میشه امید داشت، اینا,12 سال روی کیلزون بودن!
اینا شکست عناوقن هورایزن انلاین رو ببینن، و هورایزن سه هم جهش فروش خاصی رو تجربه نکنه، مجبورن برن رو ip جدید، الان داغن، یک سال دیگه که از هورایزن انلاین هم عرضه بشه، کم کم درون خود تیم احساس خطر می کنن، و یک پروژه جدید رو شروع می کنن:دی

آخرین ویرایش:
IMG_5680.jpeg

شما اصلا اين باكس آرت رو ببين!
همينو تصور كن زيرش بزنه ريميك و عرضه كنن.
صف ميكشن ملت براش.
مولتى پلير خدايي هم داشت؛منى كه اهل مولتى پلير نيستم كلا توش خوابيده بودم.
زمان خودش به جان خودم فقط بخاطر قوی بودن هیلوها دیده نشد اونطور که باید و شاید
الان ادامه پیدا میکرد با این وضع فنی گوریلا بهترین شوتر اول شخص می شد

حداقل یه ریمستر بدین.
از هورایزون میدن :دی

اگر هورایزون سال ۲۰۰۹ روی پلی استیشن ۳ عرضه میشد ۵۰۰ هزار نسخه هم نمی‌فروخت
اگر کیلزون ۲ سال ۲۰۱۷ روی پلی استیشن ۴ عرضه میشد به راحتی بالای ۳۰ میلیون نسخه میفروخت

متاسفانه خیلی وقته سونی بیشتر چسبیده به گیم های سینمایی سوم شخص که چند تا اسکریپت از پیش تعیین شده دارن، حقم داره چون مخاطب بیشتری به شوتر اول شخص داره.

• Like
Reactions: sony_boy
حرف دوستمون خیلی درست بود.
اون زمان کیلزون دیده نشد چون غول هایی مثل کالاف و هیلو با متای +90 وجود داشتن.

الان که هیلو افت فاحش کرده و کالاف متای زرد میگیره، یه کیلزون مثل نسخه دو، به همراه یه آنلاین قوی قطعا از لحاظ فروش میترکونه.

واقعا واسم عجیبه 2 تا ای پی شوتر شناخته شده مثل KillZone و Resistance داشته باشی، توی این برهوط شوتر خوب و گند زدن های متوالی کاد و بتلفیلد از شرایط طلایی به وجود اومده استفاده نکنی
بعد بری 400 میلیون دلار هزینه کونکورد کنی! :دی ی گیمر واقعی توی سونی نمونده؟ واقعا نمی دونن فن بیس چی میخوان؟ من نمی تونم باور کنم :دی
زبان قاصره :دی

واقعا واسم عجیبه 2 تا ای پی شوتر شناخته شده مثل KillZone و Resistance داشته باشی، توی این برهوط شوتر خوب و گند زدن های متوالی کاد و بتلفیلد از شرایط طلایی به وجود اومده استفاده نکنی
بعد بری 400 میلیون دلار هزینه کونکورد کنی! :دی ی گیمر واقعی توی سونی نمونده؟ واقعا نمی دونن فن بیس چی میخوان؟ من نمی تونم باور کنم :دی
زبان قاصره :دی

موفقيت وارهمر نشون داد كه بازار چقد تشنه بازياى شوتر خطى سبك نسل هفتمه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or