Guacamelee | PC

Guacamelee Gold Edition
Genre: 2D Platformer
Release Date: August 8, 2013
Developer: Drinkbox Studios
Publisher: Steam
Platforms: PC - PS3 - PSVita
Website

Guacamelee.jpg

شرکت Drinkbox Studios پس از موفقیت بازی بسیار زیبای فبلی اش یعنی Tales From Space اینبار با یک بازی جدید و حتی بهتر و زیباتر از بازی قبلی بازگشته.

Guacamelee-Coming-Steam.jpg

Guacamelee, داستان یک کشتی گیر محلی مکزیکی رو بازگو می کند. او که خود را برای شرکت در مسابقات کشتی در دهکده ای بسیار زیبا و خوش آب و هوا آماده می کند, ناگهان متوجه می شود که دنیایی موازی دنیای زندگان وجود دارد که در آن زندگی معنایی ندارد یا همان دنیای مردگان و این در حالیست که قهرمان بازی ما بر اثز اتفاقی, توانایی جابجایی بین این دو دنیا را بدست آورده ولی این همه ی ماجرا نیست زیرا فردی شیطانی که قبلا یک گاوباز مشهوری بوده, پس از معامله با شیطان تصمیم می گیرد تا دو دنیای زندگان و مردگان را با هم ادغام کرده و خود را حاکم آن کند و ...

Guacamelee2.jpg

بدون شک داستان این بازی یکی از نکات قوت آن است ولی نقطه ی قوت اصلی این بازی گیم پلی زیبایش است. یک بازی دو بعدی پلتفرمر که علاوه بر گیم پلی معمول این سبک (مانند پرش و مشت و لگد معمولی) دارای ویژگی های منحصر بفرد بسیاریست. چون قهرمان بازی دارای نیروهای فرا انسانیست بنابراین می توان با استفاده از این نیروها و ترکیب آن ها با یکدیگر و با حرکات معمولی, برای از بین بردن نیروهای پلید موجود در بازی و همچنین برای حل معماهای بازی استفاده کرد. استفاده از این نیروهای 4 گانه و ترکیب آنها, یک گیم پلی زیبا و منحصربفرد را بوجود آورده و جذابیت بسیاری به گیم پلی آن بخشیده است.

guacamelee_gameplay_header.jpg

گرافیک دو بعدی بازی بسیار زیبا و رنگارنگ طراحی شده و حس دیدن یک انیمیشن زیبا را به آدم می دهد. موزیکهای بازی که برگرفته از موسیقی محلی آمریکای مکزیکی استت نیز از نکات مثبت دیگر بازیست.

Launch_02.jpg

من هر چقدر که سعی کردم نتوانستم نکته ای منفی در این بازی بیابم. بازی را در مدت زمان حدود 8 ساعت به پایان رساندم و با اینکه در برخی قسمتها, بازی مقداری سخت می شد ولی این بازی آنقدر زیباست که آدمی براحتی آن سختی را به جان می خرد. بدون شک Guacamelee یکی از بهترین بازیهای سبک پلتفرمر است و امیدوارم که یکی از بهترین بازیهای سال 2013 نیز باشد.

گرافیک: 10
موسیقی: 8
گیم پلی: 9
جذابیت: 10
------------------------
امتیاز کل: 9.25

امتیازات درخشان بازی از سایتهای مختلف

95 - ZTGD
91 - Gaming Age
91 - IGN
90 - Canadian Online Gamers
90 - DarkStation
90 - DarkZero
90 - Impulsegamer
90 - Eurogamer Germany
90 - ameSpot
90 - Hardcore Gamer Magazine
87 - PC Games (Germany)
86 - 3DJuegos
80 - Eurogamer Italy
70 - IncGamers

پس بگو ! هی میگفتم این لوگوی سازنده بازی چقدر آشنا هست و کجا دیدمش ، ولی حسش نبود سرچ کنم ! الآن رفتم دیدم Tales from Space رو هم اینا ساختن که اون هم بازی معرکه ای بود !

چی چی رو سرچ کنی؟ من که تو همون پست اول توی خط اول لینک دادم به بازی قبلیشون :d

بچه ها محل سیو نسخه walmart کجاست ؟ و محل سیو نسخه 3Dm

من نسخه ی 3DM رو دارم که محل سیو همون فولدر بازی هستش

-------------------

راستی آپدیت سوم بازی هم توسط 3DM منتشر شده

Guacamelee.Gold.Edition.Update.3.and.Crack-3DM

نسخه 3DM رو دارم. چرا دسته رو نمیشناسه؟ واقعا نمیشه با کیبرد...
بازی چند تا اندینگ داره؟:d
همین یک دونه غم ناکه ست؟:d

من که هر دو تا گیم پدمو شناخت! اگه گیم پدتو نمیشناسه از xpadder استف کن خو... همین یه دونه پایانو داره.
همین که با شادی تموم نمیشه, خودش از نکات مثبت داستانه

من که هر کاری میکنم گیم پدم رو نمیشناسه.هم این بازی و هم deadlight رو مدتی هست دارم ولی نمیتونم بازی کنم.شما چکار میکنید که دسته رو میشناسونید؟ازین نرم افزار x360ce هم که استفاده میکنم بازم هیچ اتفاقی نمیفته.
گیم پدم هم ازین بی سیم هاس مث دسته پلی استیشن.

من که هر کاری میکنم گیم پدم رو نمیشناسه.هم این بازی و هم deadlight رو مدتی هست دارم ولی نمیتونم بازی کنم.شما چکار میکنید که دسته رو میشناسونید؟ازین نرم افزار x360ce هم که استفاده میکنم بازم هیچ اتفاقی نمیفته.
گیم پدم هم ازین بی سیم هاس مث دسته پلی استیشن.

از نرم افزار XPadder هم استفاده کردی؟

آخرین ویرایش:
در مورد Guacamelee مشکل حل شد اما همچنان با deadlight مشکل دارم.کلید جهت ها درست کار نمیکنه.چپ و راستش مشکلی نداره ولی جهت های بالا پایین جاشون با هم عوض شده!مثلا از نردبون بخوام برم بالا باید جهت پایین رو فشار بدم و بلعکس.خیلیم باش ور رفتم درست بشو نیس.تا حالا به همچین مشکلی برخورده بودی؟

اگه از نرم افزار x360ce برای این بازی استفاده میکنید باید فایل xinput9_1_0.dll رو هم تولید کنید و داخل پوشه ی بازی قرار بدید (از قسمت option نرم افزار).

خیلی عجیبه :|
من سال 2013 هم اینجا فعالیتم زیاد بود و بازی هارو کامل دنبال میکردم و مخصوصا بازی ها توی این سبک مثل Shank و mark of the ninja و ... رو هم خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چرا این تازه به چشمم خورده :| تازه همین دیشب دی الش کردم! :دی

تا اینجایی که بازی کردم خیلی قشنگ بوده! غیر از رو اعصاب بودن پرشاش بقیه چیزاش خیلی خوبه! فایتینگشم جالبه! طراحی هنری فوق العاده ای داره با گرافیک عالی :x

من هیچ وقت نتونستم یه لینک درست حسابی از این بازی پیدا کنم هر لینکی رو دانلود کردم یه مشکلی داشت کسی از دوستان می تونه یه لینک خوب از این بازی بده.

ساعتی پیش نسخه ی جدید این بازی با کمی تغییرات منتشر شد با حجم حدودی 900 مگ:

Code:
Guacamelee.Super.Turbo.Championship.Edition-SKIDROW

تغییراتی مثل یک قابلیت جدید (سایه), 2 مرحله ی جدید, تعدادی موسیقی جدید, لباسهای جدید و شخصیتهای غیر قابل بازی جدید و ...

more words to the title
an extra save slot
new costumes
creepy hanging dolls
two extra levels
some new tunes
another save slot
a new dimension-switching ability called ‘Shadow Swap’
pollo egg bombs
an NPC with an impossibly large head
a new power called INTENSO

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند