gtav نسخه pc برای e3 لیست شد

rahyarpaul

کاربر سایت
take two چند ماه قبل اعلام کرد که در e3 حضور ندارد و هیچ نمایشی از gta v حداقل برای عموم نخواهد داشت
e3 insider یکی از وبسایتهای معتبر و رسمی صفحه ای برای gta v ساخت اما این همه ماجرا نبود این بازی برای pc لیست شده است
Take-Two Interactive Software, Inc. - Experience E3 2013 | E3 Insider
baziwood.ir/1392/03/12/official-e3-site-lists-gta-v-for-pc
e3pcgtav.jpg

تاریخ انتشار نیز در سایت همان 17 سپتامبر اعلام شد

آخرین ویرایش:
متاسفانه من هر جا رو چک میکنم خبری در این مورد نیست به غیر از سایتهای ایرانی خودمون که در مورد این حرکت خبر زدند !

من سایتی که به عنوان منبع قرار دادید رو چک کردم مثلا توجه کنید

عنوان Watch Dogs و Splinter cell Black List

در قسمت Platform هر دو بازی هیچ نامی از PC زده نشده !
پس به نظرتون باید بگیم که بازی ها برای PC کنسل شدند !؟

با این حساب فعلا هیچ خبری مبنی بر انتشار Grand Theft Auto V بر روی PC نیست و قطعا هم بازی در نمایشگاه نخواهد بود با خبری که راکاستار منتشر کرد.

روز خوش

متاسفانه من هر جا رو چک میکنم خبری در این مورد نیست به غیر از سایتهای ایرانی خودمون که در مورد این حرکت خبر زدند !

من سایتی که به عنوان منبع قرار دادید رو چک کردم مثلا توجه کنید

عنوان Watch Dogs و Splinter cell Black List

در قسمت Platform هر دو بازی هیچ نامی از PC زده نشده !
پس به نظرتون باید بگیم که بازی ها برای PC کنسل شدند !؟

با این حساب فعلا هیچ خبری مبنی بر انتشار Grand Theft Auto V بر روی PC نیست و قطعا هم بازی در نمایشگاه نخواهد بود با خبری که راکاستار منتشر کرد.

روز خوش
خوب قرار نیست اولا راک استار برای عموم نمایش داشته بود بعد این خبرو اول n4g اعلام کرده
نکته بعدی که در مورد این دو بازی کردی نویسنده چون ریمن برای pc نمیاد احتمالا اشتباه کرده و هم south park و هم دو عنوان بعدیشو pc نزده
بعد من سایت e3expo هم چک کردم بر خلاف گفته t2 اسم این شرکت جزء شرکت کننده ها بود یعنی نمایش عمومی نداره اما خصوصی داره
و بعد اینجا اسم راک استار نیومده اسم t2 اومده
و امروز هم عناوینش اضافه شده
به jostiq اعلام کردن که نمایش عمومی ندارن ولی جلساتی رو خواهند داشت
2K Games won't attend E3, Take-Two to have meeting rooms | Joystiq
A representative for the Entertainment Software Association, which organizes the annual conference, tells us, "We can confirm that Take-Two Interactive Software is participating in E3 2013."
و همینطور هم که میبینی e3 صحبت از مشارکت t2 کرده
اگه دیگه منبع میخوای من ندارم شاید منبع گازی ، منبع آبی یا منبع نفتی بگردم برات پیدا کنم

مسلما میاد پر فروش ترین بازی راک استار هیچ دلیل نداره که نخواد بیاد بالاخره فروش خوبی هم روی pc خواهد داشت اما به علت مسایل کپی و اینا می خوان فروش ابتداییشون بتونه رکورد بازم بزنه هر چند منطقی نیست و این منطق هم بازی ای مثل cod نقض کرده اما همچنان بعضی شرکت ها روش پافشاری می کنن

آره منم این لینکو دیدم!!! razor چه هدفی داشته واقعا؟؟؟ :دی

گروهای کرک سایت و مرجعهی ندارند که بشه بهش مراجعه کرد
بازیهاشون رو هم که کرک میکنند یک راست آپلود میکنند تو تورنت! این سایت فقط جهت سوواستفاده از اسم این گروه هاست

100% حاضر رو هرچی که بخواید شرط ببندم بازی برای pc ریلیز میشه بدون شک دارم میگم ولی 100% با تاخیر
راکستار هم تایید میکنه نترسید آسیاب به نوبت

من موندم نسخه قبلی GTA V روی 360 وقتی سرعت می رفتی کم می آورد دستگاه و تا جزییات رو لود میکرد پدرش در میومد ، حالا چجوری می خوان این نسخه رو اجرا کنن رو این قوطی ، امیدواریم واسه نسل بعدی و PC هم توی E3 تایید بشه

بالاخره شایه هست
یا نه میاد رو pc؟؟؟
نه شایعه هست نه قطعی
هم میدونن میاد ولی کی و چه زمانی الله اعلم
take two هم هست تو e3 ولی بصورت خصوصی احتمالا اونجا خبرهایی میشه اما تا اواسط اگوست بعیده چیزی اعلام بشه اما معمولا تو نمایشگاه المان take two دسته پر میاد و چون راک استار هم گفته تو تابستون خبرهایی داریم احتمالا اون جا معرفی شه
اما با معرفی احتمالی در اونجا حداقل 3 ماهه فاصله پیدا میکنه که در حالت معقول و با توجه به صحبتهای کارمند راک استار در سال 2012 که صحبت از هر سه پلتفرم میکرد و مطمئنا الان در حال ساخت هست تو نوامبر یا دسامبر بازی برا pc میاد
خود من یه پا مایکل پچر هستم
اما گفتم pc قطعیه چون قبلا یه موقع اعلام کرد یه مولتی پلیر که بین gta v و مکس پین بود که برا هر سه پلتفرم بود و اگه برا pc نیاد عملا این مووضوع بیمعنا هست که بعیده یه همچین گافی بده
دوم تو گیم استاپ یه کتابچه راهنما برا gta v میفروشه
Grand Theft Auto V Official Strategy Guide for PC | GameStop
که برا هر سه پلتفرم زده و بازم اگه قرار بر عدم عرضه باشه این راهنما به چه درد pc باز میخوره و دلیل فاصله کم نسخه کنسولی و pc هم عرضه همزمان این دفترچه هست و گر نه معرفی این راهنما روpc رو میزاشت بعد از تایید نسخه pc
یه نکته جالب
If you are a fan of the Grand Theft Auto franchise, check out all the latest Grand Theft Auto 5 games and accessories available for the Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, PC and Digital Download
تا نباشد چیزکی ،گیم استاپ نگوید چیزا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or