شایعه GTA V : Vice City در E3 2010 رونمایی میشود ؟!!

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
gtavice.jpg

درود

اکنون زمان اندکی به E3 مانده است و بازار شایعات به شدت داغ است ! به حقیقت پیوستن این شایعه دور از ذهن نیست ! در اخرین حرکتی که ما را به حضور GTA V در E3 امیدوار میکند ، تصویری است که از یکی از پرونده های ESA لیک شده است ! این تصویر که برای Game Reactor فرستاده شده بود ، هم اکنون در اینترنت پخش شده است . هنوز نمیتوان با توجه به لیستی که قبلا از حاضرین در E3 دیده بودیم بود یا نبود GTA V را در E3 رد کنیم و باید منتظر ماند و دید ایا امکان رونمایی این عنوان در E3 2010 وجود دارد یا خیر .

• Like
Reactions: fixer and Trunks
GTA
GTA II
GTA III
GTA IV
GTA V: Vice City
lol
هیچ کدوم از شماره های اصلی GTA پسوند نداشتن. 99.9% Fake.
این به خاطر اینه که بازی هنوز announced نشده و کسی اسم شماره بعدی بازی رو نمیدونه .
آیا GTA V هست ؟ یا GTA IV: Vice City .
من فکر میکنم با توجه به اینکه نام DCL های قبلی که تو یه DVD عرضه شدن Episodes From Liberty City بود ممکنه این شماره در Vice City جریان داشته باشه مثل Episodes From Vice City .
به هر حال میدونید GTA III در Liberty City بود و شماره بعدی در Vice City .

راک‌استار اعلام کرده که در E3 امسال حضور نداره.
http://www.bazicenter.com/news/1726

GTA بعدی هم انحصاری نیست که بخواد بده دست سونی یا مایکروسافت که رونمایی کنه. من شانس رونمایی GTA جدید را کمتر از 10 درصد میدونم.

• Like
Reactions: fixer
من خودم عاشق GTA هستم و تمام عنوان هاشو هم دوست دارم و هم بازی کردم امیدوارم عنوان بعدی GTA در E3 2010 معرفی بشه

GTA بعدی هم انحصاری نیست که بخواد بده دست سونی یا مایکروسافت که رونمایی کنه. من شانس رونمایی GTA جدید را کمتر از 10 درصد میدونم.

من احتمال میدم بازی های قدیمیشون رو نشون بدن تو کنفرانس های سونی و ماکروسافت فقط.

GTA جدید برای من کمتر از 5 % هستش شانسش .;)

شاید بازی جدیدی معرفی کنه که انم تو کنفرانس های بقیه شرکت ها هستش به احتمال 99% اما بازی جدید مثل GTA 0% احتمال میدم معرفی شده .:biggrin1: اون 5% قبل رو گفتم چون خودم دوست دارم بیاد اما نظرم روی 0% هستش معرفیش .:biggrin1:

یعنی چی حضور نداره مگه دست خودشه؟ البته این دلیل نمیشه که سونی از Agent رونمایی نکنه :biggrin1:

نمیدونم چرا پستام پاک شد... دوباره میزنم...
هر چند فکر میکنم سر کاری باشه و لی تو نوشته زیر gta vice city 2 جزو بازیهای take two تو نمایشگاه هستش...چند سال پیش هم یه سایت اروپایی شایعه gta vice 2 رو نوشته ... با تمام اینها فکر کنم سر کاری هست....
فقط توجه کنید نوشته take two نه راک استار پس کسی نیاد اینجا خودش رو پاره کنه بگه راک استار غایب هستو غیره.............. تا مشمول امضام بشه....
راک استار با take two قرارداد انتشار داره
حیف که پستام پاک شد
23hu645.jpg

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا پستام پاک شد... دوباره میزنم...
هر چند فکر میکنم سر کاری باشه و لی تو نوشته زیر gta vice city 2 جزو بازیهای take two تو نمایشگاه هستش...چند سال پیش هم یه مجله اسپانیای شایعه gta vice 2 رو نوشته ... با تمام اینها فکر کنم سر کاری هست....
فقط توجه کنید نوشته take two نه راک استار پس کسی نیاد اینجا خودش رو پاره کنه بگه راک استار غایب هستو غیره.............. تا مشمول امضام بشه....حیف که پستام پاک شد
23hu645.jpg
عزیز دل عوض اینکه اینقدر خودت رو خسته کنی،خبر اصلی رو بخون که میگه حضور ندارند! کنفرانس ها هم تموم شدن!چه گیری دادی شما که هی پست بدی و -هی برات پاک کنن؟:-/
این شاتی که گذاشتی ر همه دیدن 10 روز پیش...

عزیز دل عوض اینکه اینقدر خودت رو خسته کنی،خبر اصلی رو بخون که میگه حضور ندارند! کنفرانس ها هم تموم شدن!چه گیری دادی شما که هی پست بدی و -هی برات پاک کنن؟:-/
این شاتی که گذاشتی ر همه دیدن 10 روز پیش...
عزیز من این رو دیروز گذاشتم....
خوشم نمی یاد بی مورد پستم پاک بشه.....اینم با اون شات 10 روز پیش که تو پست اوله فرق داره برو یه بار پست اول رو بخون می فهمی.....
شماخودت خبر رو نخونده پا برهنه میدویی... راک استار نیست ولی take two هست وتوی عکس هم نوشته بود take two....
دیروز هم که عکس رو گذاشتم هر لحظه امکانش بود که take two خودش بازی رو معرفی کنه نه تو کنفرانسهای سونی و ماکرو ....
با توجه به قولهایی که take two داده بود مخواد یه لایناپ بزرگ تو e3 انجام بده که نشد....
http://phx.corporate-ir.net/preview/phoenix.zhtml?c=86428&p=irol-newsArticle&ID=1436332

به هر حال قریب وقوع بودن معرفی gta بعدی تقریبا مشخصه حالا e3 نشد تو یه فرص دیگه

شما چه گیری دادی شما که هی پست بدی؟
اون جریان پاک شدن پست هم داستان داره...که لزومی نداره به هر کسی توضیح بدم؟
وهیچ ربطی به مهتوا پست نداره ..مدیران مهترم اطلاع دارند.... من خودم ازشون به اشتباه خواسته بودم که پستم رو پاک کنند...

آخرین ویرایش:
عزیز من این رو دیروز گذاشتم....
خوشم نمی یاد بی مورد پستم پاک بشه.....اینم با اون شات 10 روز پیش که تو پست اوله فرق داره برو یه بار پست اول رو بخون می فهمی.....
شماخودت خبر رو نخونده پا برهنه میدویی... راک استار نیست ولی take two هست وتوی عکس هم نوشته بود take two....
دیروز هم که عکس رو گذاشتم هر لحظه امکانش بود که take two خودش بازی رو معرفی کنه نه تو کنفرانسهای سونی و ماکرو ....
با توجه به قولهایی که take two داده بود مخواد یه لایناپ بزرگ تو e3 انجام بده که نشد....
http://phx.corporate-ir.net/preview/phoenix.zhtml?c=86428&p=irol-newsArticle&ID=1436332

به هر حال قریب وقوع بودن معرفی gta بعدی تقریبا مشخصه حالا e3 نشد تو یه فرص دیگه

شما چه گیری دادی شما که هی پست بدی؟
اون جریان پاک شدن پست هم داستان داره...که لزومی نداره به هر کسی توضیح بدم؟
وهیچ ربطی به مهتوا پست نداره ..مدیران مهترم اطلاع دارند.... من خودم ازشون به اشتباه خواسته بودم که پستم رو پاک کنند...

واقعاً یه لحظه از قدرت تفکرت استفاده کنی میفهمی که این لیست روی کاغذ رو هر کسی با word و یه پرینتر میتونه درست کنه. انقدر استفاده از common sense سخت شده؟

واقعاً یه لحظه از قدرت تفکرت استفاده کنی میفهمی که این لیست روی کاغذ رو هر کسی با word و یه پرینتر میتونه درست کنه. انقدر استفاده از common sense سخت شده؟
مثلا شما الان خیلی از قدرت تفکرت استفاده کردی؟
مگه اینجا بخش شایعات نیست؟
اینکه بسیاری از انالیزرهای گیم دنیا دارن در این باره صحبت میکنند بی عقیلی... چرا رو پست اول از این جور حرفها نزدی؟
شما که سمت داری لااقل یه دور پست من رو بخون.....بعد من رو محکوم به....بکن
من که حرف شما رو زدم...

هر چند فکر میکنم سر کاری باشه و لی تو نوشته زیر gta vice city 2 جزو بازیهای take two تو نمایشگاه هستش...چند سال پیش هم یه سایت اروپایی شایعه gta vice 2 رو نوشته ... با تمام اینها فکر کنم سر کاری هست....
فقط توجه کنید نوشته take two نه راک استار پس کسی نیاد اینجا خودش رو پاره کنه بگه راک استار غایب هستو غیره.............. تا مشمول امضام بشه....
راک استار با take two قرارداد انتشار داره

اینم اینکه قبلا یه سایت ارو پایی در سال2008 شایعهایی در مورد gta vice city 2 داده بود
http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=22104

اینجا هم بخش شایعات هست نه حقیقت ناب...............

هرچی بود تموم شد رفت ! کنفرانسها هم به پایان رسید و خبری از این لیست نشد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or