PlayStation GTA V Online | PS4

با سلام خدمت شما دوستان بازیسنتری
این بخش رو زدم تا از این به بعد ، بحث های مربوط به آنلاین بازی GTA V در این تاپیک ادامه داده بشه . دوستان هم می تونند IDهای خودشون رو تو این تاپیک بنویسن و هم دیگر رو اد کنن تا موقعی که بازی منتشر شد ، بتونند تو آنلاین برن حال و حول :D

آخرین ویرایش:
ما که تا میکروفن نباشه اصلا بازی نمی کنیم، چه برسه به heist.
ما هم تا 5 صبح بیدار نیستیم همون تا 12 شب برسیم بازی کنیم شاهکار کردیم :)

از کدوم شرکت اینترنت می گیرید، من های وب دارم که همش قطع می شه. اینترنت مخابرات گرفتم خیلی خوبه ولی بعضی وقت ها خیلی بد می شه...
می خوام اینترنت سوم بگیرم، نظرتون چیه؟؟ عصر تلکام؟ آسیاتک؟ شاتل؟ داتک؟ صبانت؟ پیشگامان؟ فن آوا؟

خط رو اختصاصی برای آنلاین بازی کردن می خوام، 6 تا 12 شب خوب باشه.

ما که تا میکروفن نباشه اصلا بازی نمی کنیم، چه برسه به heist.
ما هم تا 5 صبح بیدار نیستیم همون تا 12 شب برسیم بازی کنیم شاهکار کردیم :)

از کدوم شرکت اینترنت می گیرید، من های وب دارم که همش قطع می شه. اینترنت مخابرات گرفتم خیلی خوبه ولی بعضی وقت ها خیلی بد می شه...
می خوام اینترنت سوم بگیرم، نظرتون چیه؟؟ عصر تلکام؟ آسیاتک؟ شاتل؟ داتک؟ صبانت؟ پیشگامان؟ فن آوا؟

خط رو اختصاصی برای آنلاین بازی کردن می خوام، 6 تا 12 شب خوب باشه.
شک نکن پارس آنلاین، چون خیلی سرعته عالی داره اما از نظر پینگ شاتل بهتره.

نه سرعت رو می خوام بدونم نه پینگ رو!
می خوام تجربه تون رو بدونم. مثلا تجربه های خودم:

های وب:
تو بازی تیک نمی زنه (پینگ خوبه) ولی قطعی زیاد داره، کاهش پینگ هم وصل می شه ولی چون قطعی زیاد داره باز هم فایده نداره. بین ساعت 8 تا 12 شب هم که من می خوام بازی کنم خیلی بدتر می شه. نتیجه اینکه به درد آنلاین gta نخورد.

مخابرات حجمی 2 مگابیت:
با ایرانی ها که بازی می کنم خیلی خیلی خوبه، کاهش پینگ هم وصل می شه ولی تو ساعت های 8 تا 12 از تو freeroom می یوفتم بیرون. ساعت 1 2 شب به بعد با خارجی ها حتی بدون کاهش پینگ هم عالی ه. بعضی روزها خیلی قطعی زیاد داره. نتیجه اینکه فعلا ازش استفاده می کنم...

دنبال اینترنتی هستم که بین ساعت 8 تا 12 شب خوب عمل کنه

===================================================================================================

من برای دو نفری که پایه بازی بودم پیغام فرستادم، ادم کردید؟ یه نفر با ای دی navid ادم کرده...

نه سرعت رو می خوام بدونم نه پینگ رو!
می خوام تجربه تون رو بدونم. مثلا تجربه های خودم:

های وب:
تو بازی تیک نمی زنه (پینگ خوبه) ولی قطعی زیاد داره، کاهش پینگ هم وصل می شه ولی چون قطعی زیاد داره باز هم فایده نداره. بین ساعت 8 تا 12 شب هم که من می خوام بازی کنم خیلی بدتر می شه. نتیجه اینکه به درد آنلاین gta نخورد.

مخابرات حجمی 2 مگابیت:
با ایرانی ها که بازی می کنم خیلی خیلی خوبه، کاهش پینگ هم وصل می شه ولی تو ساعت های 8 تا 12 از تو freeroom می یوفتم بیرون. ساعت 1 2 شب به بعد با خارجی ها حتی بدون کاهش پینگ هم عالی ه. بعضی روزها خیلی قطعی زیاد داره. نتیجه اینکه فعلا ازش استفاده می کنم...

دنبال اینترنتی هستم که بین ساعت 8 تا 12 شب خوب عمل کنه

===================================================================================================

من برای دو نفری که پایه بازی بودم پیغام فرستادم، ادم کردید؟ یه نفر با ای دی navid ادم کرده...
منم هایوب دارم, بیشتر مواقع خوبه پینگ و سرعتشم خوبه ولی قبول دارم قطعی های طولانی زیاد داره!
داداشم پارس آنلاین داره خیلی راضیه خواستی بگیر
و اینم بدون این بیرون افتادم از Free roam یا Connection lost ها فقط مال ایران نیستا!
برو توی فروم رسمی جی تی ای, مردم از کل دنیا دارن مینالن از سرورای راک استار

دوستان من چطوری میتونم تو هر مرحله ای که میخوام برم هاست خودم باشم؟ میخوام با دوستام بازی کنم.
مرحله های heist رو چطوری باید برم؟(خونه 10 پارکینگی هم خریدم)
توضیحات کامل بدید.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان سه تا سوال داشتم
1- این حرکتی که باهاش جاخالی میدن چه جوریه با کدوم دکمه باید این حرکتو زد ؟
2- چه جوری میشه رادار رو خاموش کرد تا بازیکن های دیگه موقعیت من رو تو نقشه نبینن ؟
3- مراحل heist چه قدر پول میده ؟

سلام دوستان سه تا سوال داشتم
1- این حرکتی که باهاش جاخالی میدن چه جوریه با کدوم دکمه باید این حرکتو زد ؟
2- چه جوری میشه رادار رو خاموش کرد تا بازیکن های دیگه موقعیت من رو تو نقشه نبینن ؟
3- مراحل heist چه قدر پول میده ؟

1- L2+مربع
2- زنگ میزنی به Lester گزینه off the radar داره .
3- هر مرحله 26 هزار تایی فک کنم میده.

من چند جا خونده بودم تو هر ماموریت قسمت heist میشه در حد ده پونزده میلیون دلار پول گرفت درسته ؟

داداش اینو یادت نره اگر خودت توی هاست میزبان باشی و توی setupها بستگی ب درجه سختی داره ینی اگر روی هاذد بزاری میبینی ک نوشته پول برای هرنفر 100 دلار و این پولو از خودت کم میکنه و فقط توی مرحله فاینال میتونی پول دریافت کنی.
پ.ن: من خودم چند ماهیه ک بازی نکردم اگر عوض شده من اطلاعات گذشتمو گفتم و الانیها رو نمیدونم :d

درضمن واسه اون حرفی هم ک زدی توی هر هاست پونرده میلیون میداد ک دیگه بازی نمیشد :|

داداش اینو یادت نره اگر خودت توی هاست میزبان باشی و توی setupها بستگی ب درجه سختی داره ینی اگر روی هاذد بزاری میبینی ک نوشته پول برای هرنفر 100 دلار و این پولو از خودت کم میکنه و فقط توی مرحله فاینال میتونی پول دریافت کنی.
پ.ن: من خودم چند ماهیه ک بازی نکردم اگر عوض شده من اطلاعات گذشتمو گفتم و الانیها رو نمیدونم :d

درضمن واسه اون حرفی هم ک زدی توی هر هاست پونرده میلیون میداد ک دیگه بازی نمیشد :|

راجبه اون پونزده میلیونی که گفتم چند جا خونده بودم که مثلا چند تا بازیکن یه گروه میشن و مثلا به یه بانک دستبرد میزنن یا یه همچین کارایی و در نهایت پول زیادی میگیرن.
یه مسئله دیگه ای که ذهن منو درگیر کرده اینه که اگه بازی همچین پولی نمیده پس اینایی که مثلا 500 میلیون دلار یا حتی بیشتر دارن ، با این ماموریتایی که نهایت 30 هزار دلار میده به این مقدار پول رسیدن ؟

راجبه اون پونزده میلیونی که گفتم چند جا خونده بودم که مثلا چند تا بازیکن یه گروه میشن و مثلا به یه بانک دستبرد میزنن یا یه همچین کارایی و در نهایت پول زیادی میگیرن.
یه مسئله دیگه ای که ذهن منو درگیر کرده اینه که اگه بازی همچین پولی نمیده پس اینایی که مثلا 500 میلیون دلار یا حتی بیشتر دارن ، با این ماموریتایی که نهایت 30 هزار دلار میده به این مقدار پول رسیدن ؟

اون 15 میلیون قضیش ی چیز دیگش ک باید تمام هایستا از اول تا آخر و فقط با ی گروه ثابت بری ورو درجه سختیه هارد بدون اینکه 1بار هم کسی بمیره باید بری تا بهت بده اون موقع هم ک من آن بودم 12 میلیون بود ولی الان رو نمیدم:d

واسه اون حرفدومت ک زدی قبلن ی سری مسابقه ایی توی نقشه گذاشته بودن ک پول زیادی میداد ولی نمیدونم هنوز هستن یا ورداشته شدن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or