GTA V : Nvidia برای PC عرضه می‌شود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
08583948584952799276.jpg

PlayStation 4 و Xbox One هردو از چیپ‌های گرافیکی AMD استفاده می‌کنند و ممکن است ما برای Nvidia ابراز نگرانی کنیم ولی Nvidia نگران این موضوع نیست. Nvidia اعتقاد دارد بسیاری از PC گیمران سخت افزار جدید خود را برای انجام بازی‌های:" Call of Duty: Ghosts, Assassin's Creed IV, and Grand Theft Auto 5" یک دقیقه صبر کنید!

Chris Evenden مدیر ارشد بخش ارتباطات سرمایه‌گذاران شرکت Nvidia درمورد بازار PC و بازی‌های آن بیان کرد:"
بازار PC در حال تغییر و تحول است. لپ تاپهای جدید تحت فشار تبلت‌ها قرار گرفته‌اند. با این وجود فروش PC‌های مخصوص مانند سیستم‌های گیم و سیستم‌های ادارات در حال رشد هستند. این اختلاف بیان می‌کند که مصرف کنندگان چگونه از PCهای مختلف و با استفاده می‌کنند. بیشتر مصرف کنندگان PC را به عنوانی دستگاهی می‌بینند که با آن به اینترنت وصل می‌شود وب گردی می‌کنند، ایمیلشان را چک می‌کنند و ویدئو نگاه می‌کنند. ولی PC قابلیت‌های بیشتری نسبت به تبلت دارد، در مقابل طرفداران PC در حال آماده سازی سیستم‌های خود برای بازی‌های قدرتمند و فرنچیزهای پرطرفداری هستند که قرار است در پاییز عرضه شوند مانند:" Call of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto V و Assassin's Creed IV."
او به طور مستقیم اشاره به عنوان‌هایی کرد که برای PC نیز عرضه خواهند شد. Nvidia به نظر چیزی را می‌داند که مصرف کنندگان نمی‌دانند.
همچنین Nvidia اعتقاد دارد درآمدزایی برروی PC بیشتر از ترکیب PlayStation و Xbox است.
Evenden در این مورد گفت:"
پلتفرم‌های باز مانند PC‌ و Android در بازار کنسول‌های در حال بزرگتر شدن و پیشرفت هستند. آنها از نوآوری‌های بیشتر سود می‌برند. در بررسی‌های انجام شده نزدیک به نیمی از توسعه دهندگان GDC برروی PC کار می‌کنند و 11% آنان برروی کنسول‌های نسل بعد کار می‌کنند. انتظار داریم درآمدزایی بخش بازی‌های PC تا سال 2015 به 20 میلیارد دلار برسد در حالی که در مجموع این درآمد برای هر دو PlayStations کمتر از 10 میلیارد دلار و برای Xbox نیز نیمی از این درآمد خواهد بود."
با توجه به صحبت‌های Evenden به نظر GTA V برای PC یک پورت ساده نباشد. اما Rockstar گفته است نسخه PC یک پورت است. Nvidia هم به 2 کنسول نسل جدید علاقه مند نیست. بیشتر عناوین سری GTA با تاخیری 6 ماهه نسبت به نسخه کنسولی برروی PC عرضه می‌شوند. هنوز نسخه PC بازی تایید نشده و 314,000 امضا برای عرضه بازی برروی PC جمع شده است.

به نظر این 3 بازی به صورت اتفاقی بیان نشده باشند چرا که NVIDIA به صورت مستقیم با Ubisoft و سازندگان Assassin’s Creed IV برای بهینه سازی بیشتر برای‌ PC و با Activision برای Call of Duty همکاری می‌کند. شاید ما باندلی از بازی را برروی سری کارت‌های گرافیکی GeForce GTX ببینیم.

Grand Theft Auto V در 17 سپتامبر برای PS3 و Xbox 360 عرضه می‌شود تاریخ عرضه‌ای برای نسخه PC بازی بیان نشده است.
منبع:
1
2
3

با تشکر از Mikhail Victor بابت اطلاعات تکمیلی

آخرین ویرایش:
به به جناب vavi سابق چند وقتی بود کلمه ابر و اینطور چیزا رو نشنیده بودم دلم تنگ شده بود راستی تو یوزرهای قبلیت کلا کنسول رو قوطی میدونستی چی شد یه دفعه الان زدی جفتشو داری ؟ چند وقت پیشا هم یه سری حرفایی میزدی در مورد AMD و کنسول من شک کردم خودت باشی ولی الان ...

البته همین ابر قویترین گودزیلاترین قدرتمنترین خفن با کلاس کاری بالا وقتی فهمید جفت شرکتای کنسول سازی تحویلش نگرفتن از سره سوزش شدید ری به ری میحرفیدن و همچنین همین شرکت با خصوصیات بیان شده وقتی دید کسی چیپ هاش رو تحویل نمیگیره خودش افتاده به ساخت کنسول دستی و تبلت که کنسول دستی که کلا تر زد اون تبلت هم بنا به شایعات همچین خفن هم نیست و اونم یه چیزی میشه مثل کنسول دستیش ...

نمردیم کلاس کاری رو هم فهمیدیم ...
نمی دونم پاشون خوب شد یا نه اخه شوت کرده بودن زیر کنسولشون پاشون داغون شده بود:))
یعنی من عاشق اون کلمه گولاخیم که میگن ایشون :دی
------------------------
بسیار هم عالی کنسولو فروختیم برا نسل جدید اماده شیم که Gtaرو pcهم میاد چی از این بهتر

نمی دونم پاشون خوب شد یا نه اخه شوت کرده بودن زیر کنسولشون پاشون داغون شده بود:))
یعنی من عاشق اون کلمه گولاخیم که میگن ایشون :دی
------------------------
بسیار هم عالی کنسولو فروختیم برا نسل جدید اماده شیم که Gtaرو pcهم میاد چی از این بهتر
دلبندم میزاشتی Beyond میومد بازی میکردی بعد میفروختی خو:|
پ.ن: خودم که از این سبک خوشم نمیاد:-"

دلبندم میزاشتی Beyond میومد بازی میکردی بعد میفروختی خو:|
پ.ن: خودم که از این سبک خوشم نمیاد:-"
تریلر هاشون ببین یعد بگو خوشم نمیاد:دی
اون رو خدا از یجا میرسونه غمت نباشه بعد از دیدن ps4 و اینفیمس و bf4 دیگه کلا رو فراموش کردم:دی

بهتره سابقش واستون مهم باشه چون همین کنسول عزیزتر از جونتون چیپ RSXش رو انویدیا ساخته,پس اول از بزرگی و سابقه یه کمپانی اطلاع کسب کنین بعد اگه خواستین رو هوا یه پستی بدین!!!
----------------------------------
همین مونده 4 تا کاربر ساده تو بازیسنتر بیان و نظرات Nvidia رو زیر سوال ببرن!!!
اینو یادم رفت جواب بدم:
اولا انویدیا نمی ساخت قحطی شرکت نبود سونی به AMD می داد می ساخت و این وسط ضررش رو فقط خود همین انویدیا می دید و باعث می شد مثل الان هر چی بگه توش جلوی خودش رو نتونه بگیره و بکوبه تو سر کنسول این یک. دوما مثلا چیه این شرکت؟ سابقه ش چه ربطی داره به حرفای غیر منطقی و مضحکش و سراسر تخریبش در مورد کنسولها؟ بیام جلوش سجده کنم که دو ساله هر خبری می شه یه تیکه ای می ندازه به کنسول؟ من کاری به PC Gaming ندارم، اصلا بیاد کلا بازی های انحصاری کنسول رو بیاره رو PC با این حرفایی که جدیدا در مورد کنسول می زنه و دلیلشم واضحه مشکل دارم. AMD نفهمیده و این فهمیده کنسول مهم نیست و این حرفا؟
اگه برای اینا کنسول مهم نیست برای منم کارت گرافیکشون مهم نیست. واقعا حال بهم زن شده این شرکت با این حرفاش دیگه برام مهم نیست چی می گه چون واقعیتی که هست با این حرفاش عوض نمی شه. باشه تا کنسولا نابود شن...آخه وقتی تو بازارشون دیگه سهم نداری تخریبت واسه چیه؟ همین که دید دیگه نمی تونه نون دربیاره اومد گیر داد خصوصا به سونی.
نظرات NVIDIA در مورد کنسول اول به درد عمه رئیس شرکتش می خوره، دوم به درد همین امثال Vavi که خوشحال شن کنسول ها نابود شدن و ما قوم الظالمین این حرفای فضایی انویدیا رو شنیدیم اعصابمون خرد شده مثلا.
شرمنده بحثم ربطی به تاپیک نداشت، این وز وزهای انویدیا هم هر دفعه اصلا ربطی به حیطه کاریش نداره. مقایسه کنسول 399 دلاری با کارت گرافیک 999 دلاری...نمی دونم چی بگم اگه از دید یه سری این فرمایشات حکیمانه و منطقیه.

صابرجان شما پست پاک نکن
کاری به مادر عروس نداشته باش:d
به جان بچم من دسترسی به بخش اخبار ندارم :d

اما جدا از شوخی ، چیز بدی وجود نداره متاسفانه فن بازی زیاد شده ! کسیم نمیگه آش من شوره ! هر کدوم از کنسول ها شرکتها به نوبه ی خودشون سابقه ی بالا و درخشانی دارن نمیشه نا دیده گرفت

اما بیایم یه طرفه قضاوت کنیم حکایت همون گاوست که میگیم بابا نر ، اما هی میگی بدوش :d

ادیت کردم لینک گذاشتم به هر حال بیشترش:
http://forum.bazicenter.com/thread68437/ (وای ترسیدم:دی)
نظر کاملا مخالف AMD و مشتی که می زنه به حرفای NVIDIA :
http://forum.bazicenter.com/thread75932/
کاملا معلومه کنسول رو تخریب می کنه چون دیگه سودی ازش نمی بره...
می خواد از PC Gaming دفاع کنه مثل آدمیزاد بدون تخریب کنسول کنه، نه مثل دختربچه ها بیاد هر دفعه یه تیکه ای بندازه بکوبه تو سر کنسول. چرا تا وقتی برای PS3 قطعه می ساخت PS3 شگفت انگیز و به به و چه چه بود؟
الان دیگه کارش کشیده به جایی که بیاد با محاسبه سیستم اداری و اندروید و... مغلطه کنه.
من تا بحال هیچ وقت یه بحث تخصصی تو بازی سنتر نکردم چون اساسا فرصتی نبود برای ایجاد همچین بحث هایی همینطور که الانم داریم میبینم اکثرا همه چی به اسپم ختم میشه
ولی شما دیگه یه کلماتی استفاده کردی که اصلا جای یه لحظه تفکرم باقی نمیزاره .. دختر بچه ؟ اصلا چیزی در مورد معماری تراشه های انویدیا میدونی ؟ میدونی فرق بین تراشه amd با انویدیا چیه . همینجوری چشمارو میبندی یو علی علی

توجه کن عزیزم انویدیا از سالها پیش بر روی معماری کار میکرد که در ادامه به اون تسلا(tesla ) گفتن و نسل G80 شروع این معماری بود این معماری به حدی پیشرفته بود که در ابتدا عرضه موجب شوک رقبا شد وکارایی تا 3 برابر نسل پیشین طبق ادعای انویدیا داشت و از اخرین API شرکت مایکروسافتDX10 بهره میبرد . پیش از کودا کور ها انویدیا برای پردازش دادها از هسته هایی به نامه SP که مخفف Streaming processor بود بهره میبرد اون زمان که amd تو این زمینه وجود خارجی نداشت دی:

میشه اینطورعنوان کرد که sp ها مدل بسیار ساده شده SPE های پردازش گر CELL درPS3 بودن یا حتی میشه گفت SPE ها مدل ساده SM های انویدیا هستن
.SP ها از جنس پردازش گر هایه نرده ای یا اسکالر(Scalar) هستن و عملکرد این نوع پردازش گرها جای صحبت زیاد داره..در مقابل اسکالر ها ابر اسکالر ها یا super scalar ها هستن که ati قدیم یا amd فعلی از اون برایه gpu هاشون استفاده میکنن. تا اینجای داستانو داشته باش باز سوالی داشتی در خدمتمم.

بعد از اون انویدیا کودا کورهارو خلق کرد که برخلافه نسل پیش که از sp هایه ساده تشکیل شده بودن که در خوشه های SM قرار دارن بعد از اون نوبت SMX ها شد تو معماری کپلر و بهینگی که صورت گرفت و......که بعد میرسیم به ماکس ول کبیرو بعد اونم خدای بزرگ ولتا ............ اینقدر بحث مفصله که بخوام جز به جز توضیح بدم فقط سه سال طول میکشه

بعد شما داری از دختر بچه بازیهای انویدیا صحبت میکنی ؟ اصلا میدونی انویدیا چی بوده کی بوده با کی کار داشته ؟ :))
اینجور شرکتها امثال انویدیا اینتل شدیدا قابل احترام هستن پس اول بدون داری در مورد چی تفت میدی بعد اسپم در بکن .

تا الان هر صحبتی از انویدیا منتشر شده مبنی بر ضعف کنسولها نسل بعدی جلوی تراشه های جدید این شرکت کاملا درست بوده.

آخرین ویرایش:
من تا بحال هیچ وقت یه بحث تخصصی تو بازی سنتر نکردم چون اساسا فرصتی نبود برای ایجاد همچین بحث هایی همینطور که الانم داریم میبینم اکثرا همه چی به اسپم ختم میشه
ولی شما دیگه یه کلماتی استفاده کردی که اصلا جای یه لحظه تفکرم باقی نمیزاره .. دختر بچه ؟ اصلا چیزی در مورد معماری تراشه های انویدیا میدونی ؟ میدونی فرق بین تراشه amd با انودیا چیه . همینجوری چشمارو میبندی یو علی علی

توجه کن عزیزم انویدیا از سالها پیش بر رویه معماری کار میکرد که در ادامه به اون تسلا(tesla ) گفتن و نسل G80 شروع این معماری بود این معماری به حدی پیشرفته بود که در ابتدا عرضه موجب شوک رقبا شد وکارایی تا 3 برابر نسل پیشین طبق ادعای انویدیا داشت و از اخرین API شرکت مایکروسافتDX10 بهره میبرد . پیش از کودا کور ها انویدیا برای پردازش دادها از هسته هایی به نامه SP که مخفف Streaming processor بود بهره میبرد اون زمان که amd تو این زمینه وجود خارجی نداشت دی:

میشه اینطورعنوان کرد که sp ها مدل بسیار ساده شده SPE های پردازش گر CELL درPS3 بودن یا حتی میشه گفت SPE ها مدل ساده SM های انویدیا هستن
.SP ها از جنس پردازش گر هایه نرده ای یا اسکالر(Scalar) هستن و عملکرد این نوع پردازش گرها جای صحبت زیاد داره..در مقابل اسکالر ها ابر اسکالر ها یا super scalar ها هستن که ati قدیم یا amd فعلی از اون برایه gpu هاشون استفاده میکنن. تا اینجای داستانو داشته باش باز سوالی داشتی در خدمتمم.

بعد از اون انویدیا کودا کورهارو خلق کرد که برخلافه نسل پیش که از sp هایه ساده تشکیل شده بودن انویدیا ازین هسته های قدرتمند برای پردازش در تراشه های سری فرمی استفاده کرد که در خوشه های SM قرار دارن بعد از اون نوبت SMX ها شد تو معماری کپلر و بهینگی که صورت گرفت و......که بعد میرسیم به ماکس ول کبیرو بعد اونم خدای بزرگ ولتا ............ اینقدر بحث مفصله که بخوام جز به جز توضیح بدم فقط سه سال طول میکشه
بعد شما داری جلوی من از دختر بچه بازیهای انویدیا صحبت میکنی ؟ اصلا میدونی انودیا چی بوده کی بووده با کی کار داشته ؟ :d
اینجور شرکتها امثال انویدیا اینتل شدیدا قابل احترام هستن پس اول بدون داری در مورد چی تفت میدی بعد اسپم در بکن .

تا الان هر صحبتی از انویدیا منتشر شده مبنی بر ضعف کنسولها نسل بعدی جلوی تراشه های جدید این شرکت کاملا درست بوده.
موضوع تو این تاپیک بحث فنی نیست و چیزایی که شما می گی. موضوع فروش و بازار هست و خود انویدیا هم اینو گفته. خب الان این کجاش منطقیه که بگیم یه بازار کوچیک تر (بازار کنسول) چون کوچیکه پس کلا به درد نمی خوره و بزنیم تو سرش؟ اگه به درد نمی خوره چرا AMD داره ازش سود می بره و تعریفشم می کنه؟
یا حرفای قبلی انویدیا:
نسل بعد نسل آخره (غیب گویی)
PS4 جلوی تایتان هیچی نیست (کنسولی که کلش نصف قیمت کارت گرافیکش نیست رو باهاش مقایسه کرده، تایتان غوله درست ولی کنسول اسمش روشه و کسایی هستن که صبح تا شب تو شبکه هاشن و نمیان ولش کنن. تایتان هم بازار خاص خودش رو داره)
انویدیا، اینتل، سونی و ماکروسافت هیچ احترامی برای من ندارن چون بهم حقوق نمی دن. هر موقع بخوام محصولی رو بخرم اول می بینم قیمت و کیفیتش چطوره. سال دیگه فرضا بخوام سیستم ارتقا بدم می رم به همین سبک این کار رو انجام می دم، برای کارت گرافیکش اگه کارت NVIDIA بهتر بود اون رو برمی دارم، اگه نه ATI.
پست من هم اسپم نبود، یه کم درجه فن بوئیسم رو کم کنید بعد بخونید چی نوشتم. کاری به مسائل فنی و قدرت قطعات که چیز واضحیه ندارم. انویدیا خیلی خفنه در این زمینه؟ دمش گرم. از PC حمایت می کنه؟ باز دمش گرم.
هر صحبتی هم در مورد تراشه های کنسول کرده چرت بوده با عرض پوزش. کنسول یه وسیله گیمینگ هست با قیمت مناسب که همه بتونن بخرند، انویدیا که اینهمه پیشرو و مبتکره یه کنسول بزنه 10000 دلار ببینه چند تاش رو می فروشه.
اینم از پست آخرم. مشکل من با اینه که نباید ارزش هر چیزی رو الکی پایین آورد. بازار کنسول ارزش خودش رو داره همونطور که کنسول 399 دلاریم در نوع خودش ارزش خودش رو داره و مقایسه ـش با کارت گرافیک فوق العاده قوی از نظر من منطقی نیست.

آخرین ویرایش:
اقا از یه کنسول 399 دلاری انتظار دارین 780gtx یا HD7970 بندازن روش؟
همین GPU برای PS4 کافیه .البته ما هم دوست داشتیم GPU پلی4 بجای 18تاCU مثلا20 تا یا 32 تاCU داشت ولی اونوقت داد و حوار همه میرفت بالا و بساط ترول پهن بود کنسول قیمتش شده 599 دلار.

طرف اومده با CPU و 8 گیگ رم گرون قیمت GDDR5 و WIFI داخلی و مادربرد و کیس و کولر و چند تا بند بساط دیگه بعلاوه یه GPU با قدرت یه کارت 7850 داره میده 399 دلار زیاده؟
میدونید الان یه کیس معمولی بخواین ببندی که کارت گرافیکش 7850 باشه چقدر در میاد؟

اگر قرار باشه بازیها 30FPS باشه و با 720P رندر بشه بنده اینجا تعهد میدم با توجه به 8 گیگ رم جهش قابل قبولی داخل گرافیک بازیها میبینید.چی میخواید دیگه؟

معلومه که کپی بازی نمیکنم !
باشه ;)
سود فروش بازیهای pc به هیچ وجه در حد فروش بازیهای کنسولی نیست.
پلتفرم مورد علاقه هر شخصی به خودش مربوط میشه ولی اکثر pc بازها پایرت تشریف دارن.
من تایید میکنم :d ولی جدیدا که میرم سر کار و دستم به ته جیبم مرسه سعی میکنم بازی های که +50% تو استیم تخفیف خوردن و یا بازی های کمتر از 20 دلار رو که دوست دارم اریج بخرم تا بعدا ولی وجدانا حسی که تو پایریت خوری هست توی .... هم نیست :d کافیه 1 بار امتحان کنید :> .

من تایید میکنم :d ولی جدیدا که میرم سر کار و دستم به ته جیبم مرسه سعی میکنم بازی های که +50% تو استیم تخفیف خوردن و یا بازی های کمتر از 20 دلار رو که دوست دارم اریج بخرم تا بعدا ولی وجدانا حسی که تو پایریت خوری هست توی .... هم نیست :d کافیه 1 بار امتحان کنید :> .
خجالت بکش, امضای حضرت TPB میزاری, بعد اوریج میخری؟:-l نا امید شدم ازت حمید...
پ.ن::-"

بنظرم Nvidia انقدر غول هست كه حتي بتونه يه developer رو مجاب كنه كه بازي مولتي پلتفرمش تنها به شرط استفاده از سخت افزار nvidia رو pc اجرا بشه!
نه اينكه بخوام ازش حمايت كنم اما كمپاني كه خودشو به pc desktop محدود نكرده و با سرعت داره تو بازارهاي پر سود دنيا رشد ميكنه(حتي ورود تكنولوژيهاي اين شركت به بازار خودرو:DailyTech - NVIDIA Opens Technology Center in Ann Arbor Michigan) ميشه ازش آينده درخشان تري رو پيش بيني كرد.
چيزيكه مشخصه اينه كه nvidia نبرد سخت افزاري كنسولها رو به AMD باخت همونطور كه حداقل تو ٢ سال اخير عكس اين وضعيت رو PC اتفاق افتاده...اگر بخش تبلتها و اسمارت فونها رو و البته از nvidia TEGRA و پروژه عجيب غريب Loganش بشه چشم پوشي كرد فعلا ميشه نتيجه گرفت كه يه جورايي قدرت در هر دو بخش كنسول و pc تقسيم شده..

اینو یادم رفت جواب بدم:
اولا انویدیا نمی ساخت قحطی شرکت نبود سونی به AMD می داد می ساخت و این وسط ضررش رو فقط خود همین انویدیا می دید و باعث می شد مثل الان هر چی بگه توش جلوی خودش رو نتونه بگیره و بکوبه تو سر کنسول این یک. دوما مثلا چیه این شرکت؟ سابقه ش چه ربطی داره به حرفای غیر منطقی و مضحکش و سراسر تخریبش در مورد کنسولها؟ بیام جلوش سجده کنم که دو ساله هر خبری می شه یه تیکه ای می ندازه به کنسول؟ من کاری به PC Gaming ندارم، اصلا بیاد کلا بازی های انحصاری کنسول رو بیاره رو PC با این حرفایی که جدیدا در مورد کنسول می زنه و دلیلشم واضحه مشکل دارم. AMD نفهمیده و این فهمیده کنسول مهم نیست و این حرفا؟
اگه برای اینا کنسول مهم نیست برای منم کارت گرافیکشون مهم نیست. واقعا حال بهم زن شده این شرکت با این حرفاش دیگه برام مهم نیست چی می گه چون واقعیتی که هست با این حرفاش عوض نمی شه. باشه تا کنسولا نابود شن...آخه وقتی تو بازارشون دیگه سهم نداری تخریبت واسه چیه؟ همین که دید دیگه نمی تونه نون دربیاره اومد گیر داد خصوصا به سونی.
نظرات NVIDIA در مورد کنسول اول به درد عمه رئیس شرکتش می خوره، دوم به درد همین امثال Vavi که خوشحال شن کنسول ها نابود شدن و ما قوم الظالمین این حرفای فضایی انویدیا رو شنیدیم اعصابمون خرد شده مثلا.
شرمنده بحثم ربطی به تاپیک نداشت، این وز وزهای انویدیا هم هر دفعه اصلا ربطی به حیطه کاریش نداره. مقایسه کنسول 399 دلاری با کارت گرافیک 999 دلاری...نمی دونم چی بگم اگه از دید یه سری این فرمایشات حکیمانه و منطقیه.

1376429037711.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or