GTA V و بودجه ساخت 170 میلیون پوند و مساحت نقشه بالغ بر 79 کیلومتر مربع

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Grand-Theft-Auto-5-a-spot-of-tennis-1024x574.jpg
بازی Grand Theft Auto V از شرکت Rockstar احتمالا بزرگترین بازی امسال و همچنین موفق ترین عنوان در این سری خواهد بود.
GTA V پنج سال در دست ساخت بوده و بودجه این عنوان مبلغ ساختی برابر یک فیلم بسیار بزرگ و گران قیمت دارد.
این مورد چیز زیاد دور از ذهنی هم نبود اما واقعا 170 میلیون پوند مبلغ بسیار هنگفتی است.
به نظر می‌رسد این عنوان در سال اول خود، با فروش 25 میلیون نسخه حدود 1 میلیارد پوند را برای شرکت سازنده به ارمغان آورد.
همچنین این طور که از شواهد پیداست؛ نقشه بازی 49 مایل مربع (78.8 کیلومتر مربع) وسعت داشته که وقتی به کار هایی که می‌توان در این دنیای بزرگ انجام داد فکر کنیم قطعا هیجان زده خواهیم شد.
GTA V تنها 8 روز دیگر برای Xbox 360 و PS3 منتشر خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
ميشه265ميليون دلار:دي باورنكردنيه.نميشه بافيلم مقايسه كرد مثلا دستمزد بازيكرنقش اصلي بعضي فيلم ها ازكل هزينه ساخت يه بازي بزرك هم بيشتره

همینطور که می بینی هزینه اش از آواتارم بیشتر ! چه ربطی به دستمزد بازیگر داره ؟

بلاخره برای بازی که قرار 10 از 10 بگیره باید هم هزینه کرد کلا gta در کنار cod جزو پرهزینه ترین و پر سود ترین ها هست و خواهد بود.
ولی این هزینه ساخت واقعا زیاده تازه یه برای این نسل هم داره ساخته میشه حالا فرض کنید gta نسل بعد دیگه چیکار قرار بکنه.

ساخت بازی 5 سال طول کشیده فکر میکنم تیم سازنده GTA هم همیشه بالای 300 نفر بوده اگه متوسط ماهی 7000 دلارم حقوق گرفته باشن که معمولا برای یه همچین تیمی که اکثرا درس خونده های خبره هستن عدد خیلی سطح پایینی هست فقط تو این 5 سال 126 میلیون دلار حقوق پرداخت شده تازه دست پایین ، هزینه های ساخت و حقوق مدیرای ارشد و هزینه تبلیغ و تیراژ و بسته بندی و ... با عقل جور در میاد.

دوستان این 75 کیلومتر نقشه که بنظر زیاد نمیاد ، آخه چجوری گفتن اینو؟؟؟ فقط جاده های اطراف شهر توی این بازی باید 75 کیلومتر باشه نه کل نقشه
من متوجه نشدم، میشه منو تفهیم کنید؟

Sent from my C5303 using Tapatalk 4 Beta

ساخت بازی 5 سال طول کشیده فکر میکنم تیم سازنده GTA هم همیشه بالای 300 نفر بوده اگه متوسط ماهی 7000 دلارم حقوق گرفته باشن که معمولا برای یه همچین تیمی که اکثرا درس خونده های خبره هستن عدد خیلی سطح پایینی هست فقط تو این 5 سال 126 میلیون دلار حقوق پرداخت شده تازه دست پایین ، هزینه های ساخت و حقوق مدیرای ارشد و هزینه تبلیغ و تیراژ و بسته بندی و ... با عقل جور در میاد.

RDR حدود 500-600 نفر بودن :d
حالا ببین برا GTA چند نفر بودن /:)

و بودجه ساخت 170 میلیون پوند و مساحت نقشه بالغ بر 79 کیلومتر مربع

Five years in the making, the game’s development and marketing budget of £170 million is the equivalent of a blockbuster film.

همش صرف ساخت نشده،هزینه های بازاریابی هم جزء این مبلغن!

دوستان این 75 کیلومتر نقشه که بنظر زیاد نمیاد ، آخه چجوری گفتن اینو؟؟؟ فقط جاده های اطراف شهر توی این بازی باید 75 کیلومتر باشه نه کل نقشه

دقیقا درست میگی.فکر میکنم یه اشتباه خبری باشه.

بهار گفتن که نزدیک به هزار نفر روش کار می کنن. تمرکز تمام استودیو های راکستار هم برروی ساختش بوده. فکر نکنم حقوقی که کارمندها می گیرن واسه بودجه ساخت بازی حساب شه :دی

یعنی الان بزرگراه امام علی هم که دور شهره 75 کیلومتره؟ :thinking: جالب بود نمی دونستم.

آخرین ویرایش:

GTA IV حدود 6.6 مایل مربع بود.
این 49 مایل مربع هست.
الان درک میکنین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or