GTA V|نگاهی بر اساس تریلر

آره من حواسم نبود ریکروت ـه :دی ! ولی کلا عالیه ! مثلا استخدا میکنی دور و بر بانک بمب بذارن بانکو میزنی و بعد منفجرش میکنی :دی هم بانک داغون میشه خم پلیسا :دی مثل گادفادر 2 !

آره من حواسم نبود ریکروت ـه :دی ! ولی کلا عالیه ! مثلا استخدا میکنی دور و بر بانک بمب بذارن بانکو میزنی و بعد منفجرش میکنی :دی هم بانک داغون میشه خم پلیسا :دی مثل گادفادر 2 !
خوب چه کاریه یه نارنجک انداز میگیری میری تو دیگه :| :d
اولا کاری که دوست دارین انجام بدین چیه ؟ :d
من اولین کسی رو که ببینم تا سر حد مرگ میزنم :d

با اجازه دوستان هرچی شما میگیم من به پست اول اضافه میکنم:دی

من فقط میگم +18 بازیاش زیاد باشه:دی

---------- نوشته در 05:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:31 PM ارسال شده بود ----------

پست اول بزودی آپدیت میشه کلی چیز میز جدید پیدا کردم از گوشه و کنار سایتا:دی

با اجازه دوستان هرچی شما میگیم من به پست اول اضافه میکنم:دی

من فقط میگم +18 بازیاش زیاد باشه:دی

---------- نوشته در 05:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:31 PM ارسال شده بود ----------

پست اول بزودی آپدیت میشه کلی چیز میز جدید پیدا کردم از گوشه و کنار سایتا:دی
نیازی به گوشه و کنار نیست کلی اطلاعات جدید اومده که ننوشتی :d

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:37 PM ارسال شده بود ----------

اینجا خلاصه اکثر موارد هست :
http://www.gtav.net/

از دیگر سرگرمی های سالم(:biggrin1:)
این همه از سرگرمی های سالم گفتی... خو یکم از سرگرمی های نیمچه سالم میگفتی ! :دی :|

از سرگرمی های خراب هم تو بازی توضیح میدادی! :دی مثل همون نسخه اولیه GTA:SA از او کارا میشه کرد؟ همون که بدون سانسور بود! تازه چیز مصنوعی هم توش پیدا میشد! ;))

نیازی به گوشه و کنار نیست کلی اطلاعات جدید اومده که ننوشتی :d

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:37 PM ارسال شده بود ----------

اینجا خلاصه اکثر موارد هست :
http://www.gtav.net/

ببین من وقتی میگم اضافه میکنم یعنی به پست اول خودم اضافه میکنم:دی
پس این مهم نیس کجا هست و کجا نیست:دی
مهم اینه که میخواد به پست اضافه بشه
تازه اثنم مهم نیس که قدیمیه یا جدید چون پست منو تکمیل میکنه:دی

---------- نوشته در 06:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 PM ارسال شده بود ----------

این همه از سرگرمی های سالم گفتی... خو یکم از سرگرمی های نیمچه سالم میگفتی ! :دی :|

از سرگرمی های خراب هم تو بازی توضیح میدادی! :دی مثل همون نسخه اولیه GTA:SA از او کارا میشه کرد؟ همون که بدون سانسور بود! تازه چیز مصنوعی هم توش پیدا میشد! ;))

اونارو بزا آخر شب میزارم:|

من با مایکل یکیو بلند میکنم میبرم تو خلوت میکشمش بعد هم میزنم به چاک و با ترور بازی میکنم.یه ft پیدا میکنم همه رو باهاش آتیش میزنم:دی r.I.p hitler :دی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or