شایعه GTA V در ماه May

.Evanescence.

کاربر سایت
شایعه های زیادی دور رو بر GTA V قرار داره. آخرین شایعه ای که از این بازی بزرگ منتشر شده از سوی مجله NME است
در آخرین شماره این مجله 20 دلیل برای بزرگ بودن سال 2012 و هیجان های آن نوشته شده. یکی از این 20 دلیل تاریخ انتشار GTA V است.
این مجله در مورد بازی اینگونه نوشته " در ماه می زمانی که GTA در فروشگاه ها وجود داره انتظار میره نصف کشور در خانه هایشان نشستند و پرده ها رو کشیدن"
grand-theft-auto-v.jpg

بازی در May 2012 عرضه خواهد شد. این تاریخ فقط یه شایعست. ممکنه درست باشه و ممکنه فقط یه دروغ باشه. Rockstar هیج اطلاعاتی در مورد این بازی نداده.
منبع

واقعا حرف جالبی زده اگه خرداد بدن که من تا 1 ماه پرده که نداریم ولی در اتاق بسته برو تو زندگی ماشینی gta
فکر کنم همون موقع ها بیاد چون کم کم 3 سال دارن روی بازی کار میکنن اهل تاخیر هم که نیستن همیشه اینا دیر رونمایی میکنن

من که امیدوارم می نیاد. :d چون اگه بیاد رسما نابود میشم. فکر و هوش و حواسمو کلا از بین میبره. اونم وسط امتحانات و چند هفته مونده به کنکور. (چون امسال یورو 2012 و المپیک هم هستن.:d)
کلا فکر کنم بعد از آگوست بیاد بهتر باشه. :d

به نظر من راکستار سعی میکنه دوتا از عناوین پرهزینه و AAA ـش رو تو یه سال عرضه نکنه تا هم از نظر فروش و هم پسند منتقد ها(امتیاز و جایزه) برای خودش رقیب درست نکنه. GTA IV هم قرار بود 2007 بیاد اما با چند ماه تاخیر سال 2008 به بازار عرضه شد.
اگر به تریلر GTA V نگاه کنید میبینید که شهر خیلی لخته:d و هنوز کار داره و گمون نکنم تو 5 ماه به سطح کیفی مورد انتظار تهیه کننده های Rockstar برسه.

غیر ممکنه.
اینو یه سوپر فن GTA می‌گه:دی

در کل هرچی دیرتر بهتر:دی بهتر میتونن کاملش کنن و به اوج برسوننش. اینکه با 2 ماه فاصله نسبت به عنوان MP3 بیاد اصلا غیر ممکنه.

در کل هرچی دیرتر بهتر
هر چی دیرتر که میفته با Halo 4 و بعدش هم Call of Duty: Next :دی درسته که سبکشون با این بازی ها یکی نیست ولی فکر نکنم ناشر هیچ کدوم از این 3 تا بازی دوست داشته باشه بازیش با فاصله ای کمتر از 1 یا 2 ماه با اون دو تا بازی دیگه عرضه بشه، چون این 3 تا، بازی هایی هستن که می توانن روی 360 حداقل 10 میلیون نسخه فروش رو داشته باشن و اگه نزدیک به هم عرضه بشن به فروششون لطمه وارد میشه. به جز Halo 4 اون 2 تا بازی دیگه رو PS3 هم تقریبا به همین ترتیب. غیر از اینکه کلا 2012 عرضه نشه و بره واسه 2013 چون RockStar سال 2012 مکس پین 3 رو هم داره و دیگه بعیده بخواد اونو تاخیر بزنه :دی

من برای اینکه بازی کامل و کامل تر بشه گفتم، ضمنا فکر کنم GTA انقدری اسم و رسم داره که نخواد از بقیه بازی ها بترسه ممد
به این نمیگن ترس، بهش میگن استراتژی صحیح :دی وقتی که Halo 3 که سال 2007 عرضه شده میاد و حدود 14 میلیون نسخه میفروشه، مشخصا هیچ ناشری دوست نداره بازیش رو نزدیک به زمان عرضه Halo 4 بندازه، با توجه به اینکه از سال 2007 به اینور تعداد دارندگان 360 خیلی بیشتر شدن و احتمالا فروش Halo 4 حتی می توانه بیشتر از Halo 3 بشه.

آخرین ویرایش:
هر چی دیرتر که میفته با Halo 4 و بعدش هم Call of Duty: Next :دی درسته که سبکشون با این بازی ها یکی نیست ولی فکر نکنم ناشر هیچ کدوم از این 3 تا بازی دوست داشته باشه بازیش با فاصله ای کمتر از 1 یا 2 ماه با اون دو تا بازی دیگه عرضه بشه، چون این 3 تا، بازی هایی هستن که می توانن روی 360 حداقل 10 میلیون نسخه فروش رو داشته باشن و اگه نزدیک به هم عرضه بشن به فروششون لطمه وارد میشه. به جز Halo 4 اون 2 تا بازی دیگه رو PS3 هم تقریبا به همین ترتیب. غیر از اینکه کلا 2012 عرضه نشه و بره واسه 2013 چون RockStar سال 2012 مکس پین 3 رو هم داره و دیگه بعیده بخواد اونو تاخیر بزنه :دی
راست میگی، اینجاشو دیگه نخونده بودم:دی من برای اینکه بازی کامل و کامل تر بشه گفتم، ضمنا فکر کنم GTA انقدری اسم و رسم داره که نخواد از بقیه بازی ها بترسه ممد:دی در کل نمیدونم خود *R بهتر می‌تونه تشخیص بده که کِی عرضه اش کنه. اصن بره 2013 هم استقبال میشه:دی تو این چندسال اخیر فکر نکنم *R دو بازی بزرگ رو تو یه سال داده باشه بیرون، همون MP3 به نظرم برای کل امسال بَسه:دی
به این نمیگن ترس، بهش میگن استراتژی صحیح
biggrin1.gif
وقتی که Halo 3 که سال 2007 عرضه شده میاد و حدود 14 میلیون نسخه میفروشه، مشخصا هیچ ناشری دوست نداره بازیش رو نزدیک به زمان عرضه Halo 4 بندازه، با توجه به اینکه از سال 2007 به اینور تعداد دارندگان 360 خیلی بیشتر شدن و احتمالا فروش Halo 4 حتی می توانه بیشتر از Halo 3 بشه.
میدونم چی میگی:دی خب چرا این هیلو 4 نباشه که طرفای GTA V عرضه نشه؟:دی چرا جی تی ای رو میگی که نباید طرف هیلو 4 عرضه بشه چون رو فروشش تاثیر میذاره؟ یعنی میخوای بگی هیلو 4 از GTA V بیشتر می‌فروشه؟:دی اتفاقا من فکر میکنم این هیلو 4 هست که نباید نزدیک V عرضه بشه، نه اون نزدیک این:دی

آخرین ویرایش:
May 2012 ؟! خیلی رویایی به نظر میرسه! سر مکس پین هم یادمه چند سالی بود که روش کار می کردند. چند ماه مونده بود یه عرضه بازی رو معرفی کردند... تاریخ دادند... قرار بود زمستان 2009 منتشر بشه... بعد هی تاخیر خورد. هی تاخیر خورد. ( با توجه به گندی که زده بود اصلا هم عجیب نبود! ;));)) ). الانم که که دو ماه مونده به عرضه بازی هنوز تاریخ دقیقی نداره!
حالا هم که نوبت GTA شده... خیلی بعید به نظر میرسه ظرف چند ماه پس از معرفی رسمی بازی, این بازی رو منتشر بکنند. از طرفی مکس پین هم پیش رو داریم. با توجه به استراتژیک راک استار احتمالا یکی از این دو بازی که به احتمال زیاد مکس پین خواهد بود رو May امسال منتشر میکنه. gta5 هم میوفته واسه سال بعد. ایشالله May 2013 :دی

May 2012 ؟! خیلی رویایی به نظر میرسه! سر مکس پین هم یادمه چند سالی بود که روش کار می کردند. چند ماه مونده بود یه عرضه بازی رو معرفی کردند... تاریخ دادند... قرار بود زمستان 2009 منتشر بشه... بعد هی تاخیر خورد. هی تاخیر خورد. ( با توجه به گندی که زده بود اصلا هم عجیب نبود! ;));)) ). الانم که که دو ماه مونده به عرضه بازی هنوز تاریخ دقیقی نداره!
حالا هم که نوبت GTA شده... خیلی بعید به نظر میرسه ظرف چند ماه پس از معرفی رسمی بازی, این بازی رو منتشر بکنند. از طرفی مکس پین هم پیش رو داریم. با توجه به استراتژیک راک استار احتمالا یکی از این دو بازی که به احتمال زیاد مکس پین خواهد بود رو May امسال منتشر میکنه. gta5 هم میوفته واسه سال بعد. ایشالله May 2013 :دی
مکس پین 3 در تاریخ 6 مارس 2012 میاد از این دقیق تر میخوایی دیگه؟ :d
کلا راکستار مهم ترین عنوان هاش را می میده بیرون با این تریلری هم که نشون داد معلومه ساختش تموم شده دیوونه که نیستن سال دیگه عرضه کنند الان بهترین موقع برای انتشار هست فقط مشکل اینه که ممکنه مکس پین به هلاکت برسه چون به غیر از GTA V باید با ME3 و احتمالا دیابلو 3 رقابت کنه این وسط :|(عجب عید خوبی بشه عید امسال :d)
میدونم چی میگی:دی خب چرا این هیلو 4 نباشه که طرفای GTA V عرضه نشه؟:دی چرا جی تی ای رو میگی که نباید طرف هیلو 4 عرضه بشه چون رو فروشش تاثیر میذاره؟ یعنی میخوای بگی هیلو 4 از GTA V بیشتر می‌فروشه؟:دی اتفاقا من فکر میکنم این هیلو 4 هست که نباید نزدیک V عرضه بشه، نه اون نزدیک این:دی
خب مگه معلومه GTA V کی میاد؟ :d هیلو 4 که تقریبا معلومه همون سپتامبر میادش ولی GTA V معلوم نیست تازه فقط هیلو 4 هم نیست امسال دوجین بازی مهم داره میاد هنوز معلوم هم نیست این BioShock: Infinite کی قراره بیاد تو 2012 اینم حساب کن برای راکستار بهتره که بازیش همین حدودای مارس تا آگوست عرضه کنه چون بهترین موقع انتشارش هم همون موقع هست :d
فروش هیلو 3 رو تک پلتفورم حساب کن الان فکر کنم 16 میلیون بود با آمار دانلودی هاش بعید نیست هیلو 4 همین رکورد بزنه همون مواردی که ممد گفت و اینکه بزرگترین بازار هر 2بازی آمریکا هست پس جفتشون نمیاند هم دیگه را ناک اوت کنند این وسط :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or