GTA V اوایل سال بعد برای PC منتشر خواهد شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خدا نصب این بازیرو بخیر کنه راکستار پدر درمیاره تا بازیایه کرک شدشو نصب کنی من که سعی میکنم نسخه اصلیشو تهیه کنم اگه پیدا بشه

رو ps3 عذاب وجدان داشتم که کپی این بازیرو خریدم و گرافیکش با توجه با بازیای الان یکم تو ذوق میزد

اگه این بازی رنگ و بوی نسل بعد و از نظر گرافیک بده تو pc یه ابر شاهکار میشه و لذت فوق العاده ای به گیمر میده

خدا کنه ایرادای iv رو نداشته باشه :bighug:

والا منک کلا از گیم دلسرد شدم ، اما این gta v بیاد شاید یه تکونی به حال ما بده : (

بازیش روی PS3 حجمش 18 گیگ بود . بیشتر از 25 گیگ نمیشه خاطرتون جمع . مگه اینکه با DLC جدیدشون ریلیز بشه که حجمش خیلی بالا میره . وقی مراحل داستانی رو تموم کنید تازه میبینید شگفتیها شروع میشه . من که دنبال خالقمون میگشتم
:d

خیلی خوب شد چون هزینه دیگه نمیکنید برای کنسولهای این نسل بازیشو بگیرید . خوش موقع میاد .

امیدوارم با نسل بعدی با هم بیان که گرافیکشم بیش از پیش بهتر بشه هر چند گرافیکی که من روی 360 دیدم فراتر از حد این کنسول بود

آیا می دانستید این خبر در وب سایت یوروگیمر در تاریخ 10 اکتبر 2013 قرار گرفته؟!یعنی 2 ماه و 14 روز پیشLOL!

خدا نصب این بازیرو بخیر کنه راکستار پدر درمیاره تا بازیایه کرک شدشو نصب کنی من که سعی میکنم نسخه اصلیشو تهیه کنم اگه پیدا بشه
چطور دلت میاد V رو اوریج نخری، به خاطر مولتیشم شده باید خرید :دی

(البته اگه زیر 200 تومن باشه :دی)
(و البته اگه PC مولتی رو بکشه :دی :دی)

595

از همون اول معلوم بود بیاد.من موندم رو گرافیک gtx780ti این چی میشه!!!!!!!!!!!!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or