Gta:Trology برای Mac

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت

San-Andreas.jpg

Rs که تمام Gta های نسل قبل را برای Mac ریلیس خواهد کرد که شامل Gta:III Vicecity و San Andress می باشد هیچ تاریخ و قیمت دقیقی برای بازی اعلام نشده است
منبع

پی ان:
من نمیدونم امروز چم شده باز این تاپیک هم اشتباه تایپی داریم مدیرا ببخشید

همون بهتر که mac تو ایران جا نیفتاده

بعضی تا بحال نه محیطشو دیدن نه کار کردن

فهمیدیم که هر دوتون مایه دارین و دوباره میگم خوش به حالتون که تا حالا با مک کار کردین و محیطشو هم دیدین
در ضمن توی این دوره و زمونه با وجود اینترنت , حتما لازم نیست که هر چیزی رو خودمون تجربه کنیم تا بفهیم - حتما باید سیستم مک داشنه باشم تا بفهمم ویروس داره ؟

عزیزم اگه بدونی boot camp چیه (قابلیت نصب win در سخت افزار apple ) این آنتی ویروسها هم برای پیدا کردن ویروسهای ویندوز در پیت در os mac ساخته شده نه برای ویروس مک

مک به اندازه انگشتان کفه دست هم ویروس نداره و سیستم کاملا حرفهای برای گرافیستها و ادیتورها ست

این دو جمله کاملا با هم تناقض دارند - بالاخره ویروس داره یا نه ؟ یک ویروس هم یک ویروسه و در جواب Sea Of Dreams که گفته هیچ ویروسی نداره , براش لینک پیدا کردم. همونطور که لینکشو دادم اون بالا (و البته اگه بازم بخوای میتونم لینکهای بیشتری پیدا کنم) مک ویروس داره و هیچ ربطی به ویندوز نداره

نه برای بازی و کارای کودکانه

کسی برای گیمینگ نمیره مک بوک

این فروم (بازیسنتر) همونجور که از اسمش هم معلومه برای بازی و کودکانی مثل من هستش (معلوم شد که بازی فقط برای کودکان است D: )
شماها که بزرگین, برید و توی فرومهای بزرگها , در مورد مک بزرگتون بحث کنید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or