البته به جاي نقد و بررسي بهتره بگيد تعريف و تمجيد
خيلي جالبه كه آدم بخواد كار خودش رو نقد كنه !
اين بازي هم يه دروغ ديگس ، زياد باور نكنيد
این رو قبول دارم که نقدش بده ... این نقد رو مصطفی نوشته نه خود وب اسلیر ... من هم قبلا از نقدش کلی ایراد گرفتم اگه بازی رو برام میفرستادن خودم نقدش میکردم .
اين بازي هم يه دروغ ديگس ، زياد باور نكنيد
نه دروغ نیست !
مگه خیلی کار سختی کردن؟
دو تا مد برداشتن دانلود کردن بعد با IMGTOOL و هزارتا برنامه یوزری دیگه که کارکردن باهاشون آسونه برداشتن وایس سیتی رو ادیت کردن !
چرا باید دروغ باشه؟
من و تیمم هم چند ماه پیش یه جی تی ای ساختیم به اسم GTA Gang Riders . اکسپنژن پکی بود که روی سان اندریاس نصب میشد و شکل خیابون ها و ماشین ها و پوستر ها و بیل برد های شهر رو عوض میکرد. خیلی روش کار کردیم . دلیل اینکه نتونستیم پخشش کنیم این بود که بعد از دو سه ساعت بازی کردن بازی هنگ میکرد !!! رو چند تا کامپیوتر مختلف هم تست کردیم هرچی سی پی یوی طرف قوی تر بود دیر تر هنگ میکرد !
کار خیلی سختی نیست ! برنامه نویسی هم نمیخواد.
البته يه كم دير اين كارو كردن
نه ! دو سه ساله دارن روش کار میکنن. اما زیادی کندن !
عجيبه با وجود اينهمه دروغي كه اينها دارن به خوردتون ميدن بازم داريد حمايتشون ميكنيد ،
پس كو رانندگي در تهران كه دو مليارد پول بيت المال ، پول من و تو رو بالا كشيده
چي شد اولين بازي ترسناك ايراني
رانندگی در تهران دروغ نیست ! کلاه برداریه !
این رو دیگه هر Noobی میدونه !
اما اینا نیومدن این همه ادعا کنن که ! یه میلیارد هم خط انجین ننوشتن !!! یه میلیون و نیم هم عکس از خیابون های وایس سیتی ننداختن .... !
اما این دروغ نیست چون برای اونا فایده ای نداره که دروغ بگن ... خودشونم که دوساله اسگول نمیتونن کرده باشن !
من مرده اين دوستانه حرف زدنتم
منم مرده بدبینی شمام. چون رانندگی در تهران دروغ بوده پس اینم دروغه ... آره؟
عکساش خیلی معلومه که بالا رفته کیفیت.کجا کیفیت بالا رفته همونه که هست!در ضمن این طور که تو عکسا معلومه زیاد با ظرافت روی بازی کار نکردن.
نه کیفیت بازی بالا نرفته.
اینا فقط مدهای بازی رو ادیت کردن.
یعنی مثلا عکس یه ماشین رو از بازی کشیدن بیرون با نرم افزار های مخصوصش که کم هم نیستن ! بعد با برنامه ای مثل فتوشاپ ادیتش کردن بعد دوباره چپوندن توش !!!
درکل هرچقدر هم که مزخرف باشه دروغ نیست !
باید وایسیم عرضه بشه ... بعد قضاوت کنیم.