فکر کنم اگه بیاد به عنوانی مثل San Andreas Stories می آد .البته من توقع داشتم قبل از اومدن Gta IV این کارو بکنه ولی خبری ازش نیست!
پی نوشت 1
الان دیدم مثل این که خیلی هم بی خبری نیست! اینم یه لوگوی خیالی
واقعا عجب بحث و تبادل نظری شد:biggrin1: 5 نفر گفتن نمیاد.5 نفر هم گفتن به احتمال 90 - 95 درصد میاد.
لااقل اگه کسی اطلاع داره بگه داستان از چه قراره .ایا همون gta sanandreas هستش که برای psp پورت شده یا تغییراتی هم داشته و داستانش فرق میکنه.
چی سه ساله اومده؟
اون GTA SA بود. میدونید که R* North انجین رندرور رو هنگامی که داشتن GTA IV رو طراحی میکردن به R* Leeds وا گذاشتن و اونها هم دوتا بازی به نام GTA Liberty City Stories و GTA Vice City Stories ساختن که هردوتاشون روی یک UMD راحت جا شدن و داستانشون هم اینطوریه که GTA Liberty City Stories حدود 2-3 سال قبل از GTA III میگذره. پراتوگیستش هم اسمش تونی کیریپیانی هست که توی GTA III یکی از کارکترهای پشتیبان بود البته خیلی پیرتر. و GTA VCS هم 2-3 سال قبل از داستان GTA Vice City میگذره و پراتوگیستش هم ویکتور ونس کسیه که فقط توی Intro Cutnscene بازی توسط افراد دیاز کشته شد و برادر Lance Vance شخصیت دوم بازیه.
هر دو بازی توی نقشه ی اصلی شهر تغییراتی کم انجام دادند و گرافیک خوبی هم دارند.
حالا خیلیها انتظار دارند به سبک این دوبازی راکستار لیدز بیاد یک بازی به نام GTA San Andreas Stories بسازه که قبل از GTA SA میگذره نه اینکه بیاد GTA SA رو برای PSP کانورت کنه. اگه بیاد خیلی عالی میشه و اگه قرار نباشه برای PS2 پورت شه حتما یک PSP از زیر سنگ هم هست جور میکنم اما فکر نکنم همچین اتفاقی بیفته چون راکستار لیدز مشغول پروژه های دیگه ست.
nega konid bacheha enghadr khiyalti nabashit man behetoon 100% migam in bazi baraye psp nemiyad age mikhast biyad ta hala hezar bar oomade bood in bazi hichvakht baraye psp nakhad amad tamam oon aksam hamashoon photo shopan
:cheesygri