Gta SanAndreas Stories ?

m.sarsh

کاربر سایت
همتون خوب میدونید که شهری که در GTA3 بود liberty city نام داشت و شهری که در GTA بعدی بود vice city ( که اشتباها بعضی ها به عنوان GTA IV یا GTA 4میشناختند ) همچنین شهری که در GTA بعدی نام داشت SanAndreas ( که بعضی ها به عنوان GTA 5 میشناختند ) بود.

سپس rocstar اومد دوباره این شهرها رو با پسوند stories برای کنسول PSP و بعد از آن برای PS2عرضه کرد.

یعنی اول GTA Liberty City Stories بعد GTA Vice City Stories ( البته حساب GTA IV یا همون GTA 4 که برای PS3 و Xbox 360 عرضه میشه جداست ) رو اول برای PSP و بعد از مدتی برای PS2 عرضه کرد.

حالا هم نوبت میرسه به بازی Grand Theft Auto SanAndreas Stories که من 99 درصد احتمال میدم که حتما در آینده عرضه میشه.

راستش من توی فروم سایتهای خارجی دیدم که همچین تاپیکی بود و همه درباره آن صحبت کرده بودند.

منم گفتم بد نیست که اینجا هم این تاپیک رو داشته باشیم و از همه ی دوستان تقاضا دارم که در این باره به بحث و تبادل نظر بپردازیم

از مدیران سایت که شاید فکر کنند این تاپیک بی مورد است عذرخواهی میکنم.

سلام . انگار حق با شماست . اگه GTA San Andreas Stories با همان شهر GTA 5 بیاد واقعا علی و قشنگه .
من هم یه خبری شنیدم که GTA Trilogy که مخلوطی از GTA 3 ، GTA 4 ، GTA 5 است ، قراره واسه PSP بیاد .:confused:

نمیخوام این تاپیک ویا تاپیک هایی از این قبیل رو قفل یا پا کنم . ولی اگه هر کس بیاد و یه تاپیکی در مورد بازیه دلخواه باز کنه ! چی میشه ؟
God Of War Chains Of Olympus
و...
در این فورم تاپیکی مربوط به بحث در مورد بازی ها وجود داره لطفا در مورد بازی مورد نظرتون در اونجا بحث ویا اظهار نظر کنین ممنون میشم .
بحث در مورد بازی ها

نمیخوام این تاپیک ویا تاپیک هایی از این قبیل رو قفل یا پا کنم . ولی اگه هر کس بیاد و یه تاپیکی در مورد بازیه دلخواه باز کنه ! چی میشه ؟
God Of War Chains Of Olympus
و...
در این فورم تاپیکی مربوط به بحث در مورد بازی ها وجود داره لطفا در مورد بازی مورد نظرتون در اونجا بحث ویا اظهار نظر کنین ممنون میشم .
بحث در مورد بازی ها

به به گل آمدو بوی انبر آمد
چه عجب آقا میلاد ما تونستیم شما رو زیارت کینم خوش اومدی

این هم یه عکس از بازی GTA San Andreas Stories
میگی نه نگاه کن .
3654-orig.jpg

شما عقلتون کجا رفته این بازی انقدر حجم بالاست که روی Umd جا نمیشه مطمئن باشید اگه راک استار میتونست این بازی رو Umd جا بده تا الان عرضه کرده بود:)

شما عقلتون کجا رفته این بازی انقدر حجم بالاست که روی Umd جا نمیشه مطمئن باشید اگه راک استار میتونست این بازی رو Umd جا بده تا الان عرضه کرده بود:)
اگه قرار باشه بیاد با همون حجمی که روی PC بود نمیاد اصلا PSP توانایی اجرای اون تکسچر ها رو نداره.2 تا UMD بشه مشکلی که نیست.اصلا فایده نداره بیاد لااقل یه GTA جدید بیاد که آدم حوصله کنه بازیش کنه.VC رو PSP انقدر تکراری بود که 5 دقیقه بازی کردم خسته شدم.
با boxshot fack امیدوار شدید این هم ببینید خوشحال بشید.:)
wmf78o.png

اگه قرار باشه بیاد با همون حجمی که روی PC بود نمیاد اصلا PSP توانایی اجرای اون تکسچر ها رو نداره.2 تا UMD بشه مشکلی که نیست.اصلا فایده نداره بیاد لااقل یه GTA جدید بیاد که آدم حوصله کنه بازیش کنه.VC رو PSP انقدر تکراری بود که 5 دقیقه بازی کردم خسته شدم.
با boxshot fack امیدوار شدید این هم ببینید خوشحال بشید.:)
wmf78o.png
مرد حسابی مگه من گفتم همون حجم نسخه ی اصلی رو داره هر چقدر هم حجمشو بیارن پایین بازم بیشتر از 3 gig میشه در ضمن هر بازی رو که نمیشه روی دوتا UMD زد خیلی مسخره میشه اگه بخوان san andreas روی دوتا umd برنن مثلا دم هر شهری هی باید umd رو عوض کرد اونایی هم psp شون کپی خور هست که اصلا دیگه نمیتونن بازی کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or