GTA Online رکورد جهانی تعداد بازیکن های آنلاین را شکست

Need-More-Speed

Gold User
GTA Online موفق شد رکورد جهانی تعداد بازیکن آنلاین را از آن خود کند
حدود 15 میلیون نفر بازیکن آنلاین در سرورهای GTA Online به ثبت رسید
این رکورد قبلا در دست بازی WoW با حدود 10 میلیون نفر بازیکن آنلاین بود.
72532414092442661719.jpg

منبع

در نظر داريم كه تو بازي سنتر، بخش جديدي براي ثبت ركوردهاي GTA احداث كنيم چون از هر 10 تا خبر 9تاش ركوردايي هستن كه اين بازي تو طول اين چند روز شكونده:d ميترسم كه تا چند ماه ديگه تعداد افراد فعال تو سرورهاي اين بازي از 7 - 7.5 ميليارد نفر كره زمين جلو بزنه:d

2jsdomtrcc0k7pokhmb.jpg

حجم جدول كلا 20 كيلوبايته بابت اينكه بندانگشتي نكردم تيكه نندازيد:d

دوستان بیاید یه Crew یسازیم و 20-30 نفر بشیم ، بعد بریم محله های دیگه و گروه های دیگه رو نابود کنیم :d پایگاه هم داریم . راننده هم خودمم . با وانت و 4 تا کامیون میریم جنگ:d

دوستان بیاید یه Crew یسازیم و 20-30 نفر بشیم ، بعد بریم محله های دیگه و گروه های دیگه رو نابود کنیم :d پایگاه هم داریم . راننده هم خودمم . با وانت و 4 تا کامیون میریم جنگ:d

صبح به خیر دوست عزیز ! :دی

Grand Theft Auto Online - LSCC | XBL

Grand Theft Auto Online - Iranian Gangs Squads | XBL

Grand Theft Auto Online - Persian Gulf Crew | PSN

Grand Theft Auto Online - Bazicenter Gang Crew | PSN

Grand Theft Auto Online - PAYNE OF SALVATION | XBL

صبح به خیر دوست عزیز ! :دی
چرا حالا میزنیش !!! آقا... مهربون
--
راستی یکی از دوستان تو تاپیک gta V ps3 خیلی شاکی بود از بخش آنلاین ، میگفت همش بل بشوـه !! همه نوب بازیه ! اسم این دوستمون رو یادم نیست...
دوستان دیگه ای که رفتن هم همین نظر رو دارند ؟

اینارو ! :d هنوز بازی نیومده بود Crew ساختن ! بابا دمتون کرد :d بپیوندید به Crew حسین بروسلی . همه جا رنک 1 :d

چرا حالا میزنیش !!! آقا... مهربون

من غلط بکنم حسین ـو بزنم :دی ایشون خودشون Protoge بروسلی هستن :دی

راستی یکی از دوستان تو تاپیک gta V ps3 خیلی شاکی بود از بخش آنلاین ، میگفت همش بل بشوـه !! همه نوب بازیه ! اسم این دوستمون رو یادم نیست...
دوستان دیگه ای که رفتن هم همین نظر رو دارند ؟

Free Roam شماره چهارم و RDR هم همینطوری بوده. مردم می پرن به هم و کیف می کنن. همین الان هم من داشتم سه ساعت با 4-5 نفر ول می گشتم و کیف می کردم. ایشون اگه ازین کارا لذت نمی برن می تونن راحت فقط Job تموم کنن.

اینارو ! :d هنوز بازی نیومده بود Crew ساختن ! بابا دمتون گرم :d بپیوندید به Crew حسین بروسلی . همه جا رنک 1 :d

خوبه که :دی وقتی بازی شروع می شه تکلیفت روشنه. رنک یک هم واسه Tutorial بازی ـه :دی

بابا رکورد که دست League of legends با بیش از 30 میلیون پلیر هست،بعدشم فکر کنم World of tanks باشه.این رکورد از اون جهت ارائه دادن که 15 میلیون بطور همزمان دارن بازی میکنن.خب هرکی بازیو خریده آنلاینشم تست کرده.راحت تا 27-28 میلیون جا داره بره.

در نظر داريم كه تو بازي سنتر، بخش جديدي براي ثبت ركوردهاي GTA احداث كنيم چون از هر 10 تا خبر 9تاش ركوردايي هستن كه اين بازي تو طول اين چند روز شكونده:d ميترسم كه تا چند ماه ديگه تعداد افراد فعال تو سرورهاي اين بازي از 7 - 7.5 ميليارد نفر كره زمين جلو بزنه:d

2jsdomtrcc0k7pokhmb.jpg

حجم جدول كلا 20 كيلوبايته بابت اينكه بندانگشتي نكردم تيكه نندازيد:d

این جدول چیه الان؟ یکی توضیح بده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or