GTA+NFS=TDU2

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
امروز یک سری اطلاعات جدید از بازی TDU2 منتشر شده که به نظرم براتون جالب باشه.
جانی کالن از مسولین استدیوی ایدن یک سری از قابلیت های بازی رو شرح داده که به ترتیب میگم:
1.بازی کماکان در هاوایی جریان داره ولی 600km راه آسفالت و مقداری جاده off-road به بازی اضافه شده حالا هاووایی زیبا تر کاملتر و جالب تر به نظر میاد
2.شما بازی رو از منطقه Ibiza که نزدیک فرود گاه هست آغاز میکنید و سپس با انجام دادن مسابقات سایر مناطق هاوایی آزاد میشن.
3.حالت گردش آزاد(free-roaming) هنوز هم وجود داره. قبلا شما فقط توی اطاق هتل با شخصیت بازی راه میرفتید اما حالا میتونید آزادانه و با پای پیاده هاوایی رو بگردید و از مناظرش لذت ببرید(به عنوان خبر توجه نکنید چون قرار نیست با یک مسلسل تو خیابون معرکه بگیرید!)
4. بازی به صورت اوتماتیک به اینترنت چند وقت یه بار وصل میشه و از نامکوآبدیت میگیره.
5.حالت مولتی پلی به بازی اضافه شده.
6. شما میتونید یک Yacht بگیرید و به وسیله اون رانندگی کنید (نه من و نه گزارش گر VG247 نفهمیدیم این چیه فقط کالن اینو گفت که شما میتونید همچین کاری بکنید) بی خیال یه کیشونو بگیرید کاریتونم نباشه!
5. بازی موشن بلور هم داره(عجب چیز خفنی تا حالا ندیده بودم!) ماشیا تخریب میشن و هندلینگ بازی مثل هلو میمونه!

منبع

آخرین ویرایش:
6
. شما میتونید یک Yacht بگیرید و به وسیله اون رانندگی کنید (نه من و نه گزارش گر VG247 نفهمیدیم این چیه فقط کالن اینو گفت که شما میتونید همچین کاری بکنید) بی خیال یه کیشونو بگیرید کاریتونم نباشه!
ببخشید الان منظورتون Yacht بود که نفهمیدید چیه یا حرفش رو؟:confused:بعدش میشه بگید TDU چیه؟من الان مخم تعطیله حال فکر کردن ندارم:biggrin1:
TEST DRIVE UNLIMITED 2
:eek::eek::eek:
پسر کم کم دارم اثرات پیری رو در خودم میبینم:biggrin1:چطور اینو یادم نیومد؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
3.حالت سگ چرخ(free-roaming) هنوز هم وجود داره. قبلا شما فقط تئ اطاق هتل با شخصیت بازی راه میرفتید اما حالا میتونید آزادانه و با پای پیاده هاوایی رو بگردید و از مناظرش لذت ببرید(به عنوان خبر توجه نکنید چون قرار نیست با یک مسلسل تو خیابون معرکه بگیرید!)

ترجيحا به جاي كلمه ي زيباي "سگ چرخ" از عبارت گردش آزاد ميشد استفاده كرد !.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or