اين پك براي X360 هست. بعد GTA IV بازي GTA SA نيست كه به يك شهر ديگه بري و كل بازي توي ليبرتي سيتي اتفاق ميوفته.بابا اگه مثل قدیم بیوفتن سرش میتونن هواپیما هم به بازی اضافه کنن PC که مثل 360 یا PS3 نیست که دست برنامه نویس ها تو بازی PC باز باز هستش هر جور که اراده کنن بازی رو تغییر میدن مثل نسخه های قبلی
از اونی که فکر میکنی برای کسی که تو این کار حرفه ای باشه کشک تر هستش مگه چیکار میکنن مثل قبلی ها یه سری مدل میسازن توی درایو که ماشین ها هستش تو بازی میریزی ماشین ها تغییر میکنه یا محیط اضافه میکنه مگه قبلی ها رو نکردن اینم میکنن
تا اونجا که من میدونم مثل اینکه DLC ها فقط برا 360 میاد چون رو همین DLc های GTA بود که مایکرو اینقدر تبلیغات میکرد البته امکانش هم هست انحصار زمانی باشن و چند وقت دیگه برا PS3 بیاد
بايد بگم كه اين DLC ها طبق چيزي كه ما شنيديم توسط خود مايكروسافت به راك استار سفارش داده شده و بهاش هم پرداخت شده قرار هست يك سري DLC به صورت مولتي براي PS3 و X360 بياد كه به احتمال زياد براي PC هم مياد. اما اين ها هيچ وقت چون برگ برنده فروش 360 هستند.فعلآ که خبری نیست. احتمال داره یه مدتی بعد از 360 برای PS3 هم بیاد.
فقط به خاطر اون مرحله بود!!وجود هواپيما در GTA SA فقط به خاطر اون مرحله اي بود كه بايد با هواپيما به ليبرتي سيتي ميرفتي و به نظرم GTA SA يك عنوان كامل تر از GTA IV هست.
به هیچ وجه این حرفو قبول ندارم میثم. GTAIV نسبت به SA یک پیشرفت کامل بود و همه جانبه بود. نداشتن هواپیما هم نه تنها نکته منفی نبود بلکه باعث میشد که شما مجبور باشی همه دنیای GTA را تجربه کنی و ببینی. من خودم توی SA وقتی میخواستم برم تو کوچه بغلی، سوار هواپبما میشدم:dوجود هواپيما در GTA SA فقط به خاطر اون مرحله اي بود كه بايد با هواپيما به ليبرتي سيتي ميرفتي و به نظرم GTA SA يك عنوان كامل تر از GTA IV هست.
اينجا بحث هواپيما هست بيشتر قسمت هايي كه شما با هواپيما سر و كار داشتي رو ميتونستي خيلي راحت بدون هواپيما رد كني. اما حتي اگر به خاطر اون مرحله هم كه نبود شما توي GTA IV با يك جت ميخوايد كجا بريد؟ از اين ور شهر تا اون ور شهر رو تو 5 دقيقه با ماشين ميشه رفت ديگه هواپيما نميخواد.فقط به خاطر اون مرحله بود!!
کلی مرحله های دیگه ای هم بودن که باید با هواپیما و هلیکوپتر انجام میشدند (مثل مرحله دزدیدن جت و کلی مرحله دیگه) و به خاطر بزرگی بیش از حد بازی هواپیما استفاده های بسیار زیادی داشت (خود من بیشتر سوار هواپیما بودم تا ماشین!)
اگر GTA IV به وسعت SA بود حتما هواپیما درش لازم بود ولی متاسفانه خیلی کوچک تر از اونی بود که فکر میکردم!
پيش رفت داشت ولي از چه لحاظ ؟ پيش رفت گرافيكي و واقع گرايانه تر شدن خب منم وقتي رفتم اون نمايش ها رو نگاه ميكردم واقعا كيف ميكردم يا وقتي رفتم يك جا طرف يك سري چرت و پرت ميگفت مردم هر هر ميخنديدن و وقتي هربار ميرفتم يك چيز جديد تر بود كه ديگه صد البته اما بازي خيلي از نكات مثبت نسخه قبل كه GTA SA باشه رو كاملا حذف كرد وجود هواپيما اون مرحله كه روي هوا بايد ميرفتيم توي يك جت واقعا قشنگ بود. كلا من با GTA SA خيلي خيلي حال كردم و يادم روزي كه ميخواستم نسخه PC اش رو بخرم كل وليعصر رو زير و رو كردم دو روز كه آخر هم تكين آورد ازش گرفتم.به هیچ وجه این حرفو قبول ندارم میثم. GTAIV نسبت به SA یک پیشرفت کامل بود و همه جانبه بود. نداشتن هواپیما هم نه تنها نکته منفی نبود بلکه باعث میشد که شما مجبور باشی همه دنیای GTA را تجربه کنی و ببینی. من خودم توی SA وقتی میخواستم برم تو کوچه بغلی، سوار هواپبما میشدم:biggrin1:
در مورد کوچیکی GTA IV به نظرم جوک گفتی! خیلی بعیده تمام جزئیات شهر لیبریتی رو کسی بتونه ببینه(همه همشو!) مگه اینکه یه 250 ساعتی(شایدم بیشتر!) بازی کرده باشه:cheesygriاگر GTA IV به وسعت SA بود حتما هواپیما درش لازم بود ولی متاسفانه خیلی کوچک تر از اونی بود که فکر میکردم!
به بار دیگه درست بخون اینو :اينجا بحث هواپيما هست بيشتر قسمت هايي كه شما با هواپيما سر و كار داشتي رو ميتونستي خيلي راحت بدون هواپيما رد كني. اما حتي اگر به خاطر اون مرحله هم كه نبود شما توي GTA IV با يك جت ميخوايد كجا بريد؟ از اين ور شهر تا اون ور شهر رو تو 5 دقيقه با ماشين ميشه رفت ديگه هواپيما نميخواد.
گفتم اگر به وسعت SA بود که نبود متاسفانهاگر GTA IV به وسعت SA بود حتما هواپیما درش لازم بود ولی متاسفانه خیلی کوچک تر از اونی بود که فکر میکردم!
به قول مهدی ما برای رفتن کوچه بقلی هم سوار هواپیما میشدیم!بعد شما ديگه خيلي تنبل بودي وگرنه من خودم خيلي كم سوار هواپيما ميشدم بيشتر با بالگرد اين ور و اون ور ميرفتم.:biggrin1:
دوسته من حدود 90% بچه های این سایت اون چیزی که از gta iv میخواستن نشد. اکثر بچه ها از گیم پلی خسته کننده و تکراریه iv شاکی بودن.نداشتن وسعتشم یکی از دلایلی بود که با gta sa بیشتر حال کنن.
عاشق این نظریه های بدون دلیلم!!! چون حست این رو گفت حتما درسته ...ممنون
![]()
من كلا نوشتم رو منظورم با تو نبود فقط نقل قول كردم كه بگم نبايد ميگفتم فقط بيشتر منظورم اين بود :گفتم اگر به وسعت SA بود که نبود متاسفانه
در مورد هواپیما در GTA SA بگم که همیشه که با جت نمیرفتیم! چندین نوع هواپیمای دیگه بود .حداقل 10 مرحله در SA وجود داشت که حتما با هواپیما سروکار داشتیم
در ضمن من با همه نظراتت راجب SA و GTA IV موافقم
بابا اگه مثل قدیم بیوفتن سرش میتونن هواپیما هم به بازی اضافه کنن PC که مثل 360 یا PS3 نیست که دست برنامه نویس ها تو بازی PC باز باز هستش هر جور که اراده کنن بازی رو تغییر میدن مثل نسخه های قبلی
من با مهدي شوخي كردم :biggrin1:.به قول مهدی ما برای رفتن کوچه بقلی هم سوار هواپیما میشدیم!
نه آخه میدونی سه تا شهر و کلی مناطق و شهرک های کوچک وجود داشت که اگر میخواستی همش رو با ماشین سفر کنی کلی طول میکشید ! زود میپریدیم یه هواپیما گیر میاوردیم راحت از این ور به اونور نقشه رو خیلی راحت طی میکردیم. وجود هواپیما بیشتر جنبه Fun داشت و گیم پلی رو هم جذاب تر کرده بود به نظر من اگر هواپیما در SA با این وسعت نبود باعث میشد که بازی کمی کسل کننده بشه .
البته SA به اندازه کافی جذاب بود و همه کاری میشد توش انجام داد .
دوست من شما ممكنه روزانه هزار بار بري بانك ، هزار بار تاكسي بگيري و كار هاي مختلف بكني و ديگه تاكسي سوار شدن وقتي 1000 بار اون كار رو انجام دادي يا بانك رفتن و... ديگه برات جذابيت نداره چون روزانه داري تمام كار هارو ميكني اگر بخواي يك فيلم ببيني ميري سينما سر كوچت يا اگر حوس كني با دوستات ميري رستوران اين ها كار هايي كه تو ميتوني به راحتي انجام بدي ولي آيا ميتوني صبح بلند شي بري يك هواپيما بگيري مجاني و بري رو هوا بعدش هم با چتر بپري پايين ؟ يا توي هوا از روي يك هواپيما روي يك هواپيماي ديگه بپري ببين من اعتقاد دارم Game يعني تخيل نه واقعيت هر بازي اي كه سعي كنه واقعي باشه عين زندگي روزانه به نظرم شكست خورده است ما دوست داريم چيز هايي رو تو بازي ببينيم كه روزمره نميتونيم انجام بديم من شك دارم شما بتوني يك اسلحه دستت بگيري و بري باهاش مردم رو اره كني همين كه باعث ميشه بازي برات جذاب باشه حالا اگر اينكار بتوني بكني ديگه تو بازي برات جذاب نيست.خوب وقتی شما اسم -یا نمیدونم هرچیزی روی SAمیزاری یکم توجه داشته باش واقع گرایانه شدن بازی
بهتره یا اینکه یک ادم که هیچی نیست همه چیز رو میدونه
سوار هواپیما میشه-با چتز میپره وغیره و....
ولی بازم saیکسری خوبی داشت که خدایش هیچ وقت تو هیچ بازی بهم حال نداد یکیش دنبال قطار کردن
سوار دوچرخه شدن-وموتور پلیس.....
به هرحال نمیشه گفت ivهم کامل بود ولی در کل ازsaبهتر بود
جای تقدیر داشت
شما میتونی نظر خودت رو بیان کنی ولی نمیتونی بگی که 90% از 30 هزار نفر هم عقیده با شما هستند ...ممنوندوسته من حدود 90% بچه های این سایت اون چیزی که از gta iv میخواستن نشد. اکثر بچه ها از گیم پلی خسته کننده و تکراریه iv شاکی بودن.نداشتن وسعتشم یکی از دلایلی بود که با gta sa بیشتر حال کنن.
یا حق

اگر همون موقع این رو مینوشتی میشد یه حرف حساب!نسبت به SA کوچک بود
از اونجایی که من حوصله جواب دادن به حرفای یه بچه رو ندارم به حال خودت رهات میکنم
میثم جان من به خودم چنین اجازه ای نمیدم که نه به شما نه به کس دیگری توهین کنم چون کوچیکتر از این حرفها هستم ولی یک مسئله رو بدون من نظر شخصی به هیچ عنوان نمیدم این نظر من نیست که GTA IV یک سر و گردن بالاتر از SAN هست ولی اگر شما اینطور فکر میکنید به نظرتون احترام میزارم