S S.H.M کاربر سایت Mar 27, 2008 #3 نوشته شده توسط D/-\NTE: مگه 360 با ps3 فرق داره map بیشتر... من هم توی همین موندم شاید مال پلی استیشن 3 بزرگتر باشه:laughing:
نوشته شده توسط D/-\NTE: مگه 360 با ps3 فرق داره map بیشتر... من هم توی همین موندم شاید مال پلی استیشن 3 بزرگتر باشه:laughing:
AghaReza کاربر سایت Mar 27, 2008 #4 شایدم کوچیکتر. :cheesygri این حرفا چیه عزیز خودشون 100 دفعه گفتن هر دو نسخه مثل همن.
Ali-360 کاربر سایت Mar 27, 2008 #5 این حرفا چیه عزیز خودشون 100 دفعه گفتن هر دو نسخه مثل همن بیشتر... اگه فرق نداره پس چرا همه سایت ها زدند بری PS3 ؟؟ !! به نظر من اینا دارن حاشیه درست میکنند چون راک استار گفت اصلا فرق نداره و فقط مثل اینکه چند تا پچ 360 بیشتر داره البته فکر کنم! اما پس چرا همه زدند برای PS3? اما نقشش خوبه ، هم بزرگه و هم شبیه نیویورکه
این حرفا چیه عزیز خودشون 100 دفعه گفتن هر دو نسخه مثل همن بیشتر... اگه فرق نداره پس چرا همه سایت ها زدند بری PS3 ؟؟ !! به نظر من اینا دارن حاشیه درست میکنند چون راک استار گفت اصلا فرق نداره و فقط مثل اینکه چند تا پچ 360 بیشتر داره البته فکر کنم! اما پس چرا همه زدند برای PS3? اما نقشش خوبه ، هم بزرگه و هم شبیه نیویورکه