GTA IV یا GTA IV Complete Edition

• Thread starter Thread starter bruce
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

bruce

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
Red Dead Redemption و GTA IV Complete Edition

سلام دوستان خریدار این بازی ها هستم شدیدددداااااااااااا
دوستان هرکی Complete Edition رو داره دستم به دامنش ازش میخرم.......
بازی ریجن 2 باشه و نقشه باشه و شدیدا هم تمیز باشه........اگه همه چی کامل باشه و نقشه داشته باشه تا 60 الی 75 تومن هم برمیدارم (مدل کامل GTA رو).......
در صورتی که دوستان نامردی کردن و ندادن معمولی رو با قیمت 24 25 میخرم )GTA(.........

برا Red Dead هم قیمت بدین ممنون.........(اون هم با نقشه....)

فقط و فقط هم تهران و حضوری.............

آخرین ویرایش:
GTA IV Greatest Heats دارم با نقشه و دفترچه. تمیزه تمیزه. کمتر از یک ماهه خریدم! ریجن 1 هستش!
آقا خب شما که میخوای بفروشی منم میخوام بخرم و میگم ۲۳ تومن میخرم چرا میگی نمیفروشم؟!
بگو فلان قد میفروشم..با ما پدر کشتگی داری؟!

نه داداش پدر کشتگی چیه! شما اون قیمت گفتی من بهم برخورد:d ولی این آقا ریجن 2 رو داره این قیمت میخره من که ریجن یک دارم ببینیم چند میخره:d
شما هم که ماله منو میخواستی تو تاپیکت نوشتی پلات و گریتست نمیخوای که!:d

نه داداش پدر کشتگی چیه! شما اون قیمت گفتی من بهم برخورد:d ولی این آقا ریجن 2 رو داره این قیمت میخره من که ریجن یک دارم ببینیم چند میخره:d
شما هم که ماله منو میخواستی تو تاپیکت نوشتی پلات و گریتست نمیخوای که!:d
این آقا جی تی ای کامپیلیت ادیشن رو ۴۵-۵۰ میخواد نه جی تی ای شما رو...میتونید بپرسید نهایت قیمتی که ازتون بخرند ۲۵ تومنه(اونم دیگه خیلی خوشبینانه...)
از صاحب تاپیک هم معذرت میخوام بابت بحث تو تاپیکشون

این آقا جی تی ای کامپیلیت ادیشن رو ۴۵-۵۰ میخواد نه جی تی ای شما رو...میتونید بپرسید نهایت قیمتی که ازتون بخرند ۲۵ تومنه(اونم دیگه خیلی خوشبینانه...)
از صاحب تاپیک هم معذرت میخوام بابت بحث تو تاپیکشون

اگه درست نگاه کنی نوشته GTA IV یا GTA IV COMPELET EDITION مال منم که با GTA IV فرقی نداره!

اگه درست نگاه کنی نوشته GTA IV یا GTA IV COMPELET EDITION مال منم که با GTA IV فرقی نداره!
بله دیدم ولی ایشون تاپیک قبلیشون رو دیده بودم جی تی ای کامپلیت رو اونقد برمیدارن...اگه جی تی ای ۴ رو اونقد بر دارن که خیلی خنده داره...چون الان ۲۰-الی ۲۵ معامله میشه تو تاپیک های دیگه...
به هر حال امیدوارم خوب بفروشید

دوستان دعوا نکنید که بابا برقی اومد :d......کی در حق کی نامردی کرده الان ؟
من منظورم GTA Complete هستش........GTA IV همون حدود قیمت خودش.........قیمت رو باز بالا میبرم.....

---------- نوشته در 11:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 PM ارسال شده بود ----------

GTA IV Greatest Heats دارم با نقشه و دفترچه. تمیزه تمیزه. کمتر از یک ماهه خریدم! ریجن 1 هستش!
مرسی ولی
من =====> رجن 2 میخوام:d

ما آخرش نفهمیدیم کسی اینجا این بازی رو داره یا نه؟اگه داره چند میده تا بخریم.آقا قیمت خوب بدین.نه قیمت زانتیا بزارین رو پراید بعد بگین پرایدو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or