GTA IV در آلمان رده بندی سنی شد

Good Boy

کاربر سایت
نسخه XBOX 360 بازی GTA 4 در آلمان توسط (USK (Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle
رده بندی شد.
...................
این بازی رده بندی + 18 را دریافت کرده است.
...................
USK در آلمان مانند BBFC در انگلستان و یا ESRB در امریکا هست.
...................
بازی GTA IV در سبک Modern Action Adventure است و در 29 April سال 2008 برای 360 و PS3 به بازار خواهد آمد.

257efrb.jpg

...................
K1

تو ايرانم فروشش ممنوعه من از فاميلمون كه تو ارشاده پرسيدم
ولي تا توپخونه هست و بازي قاچاق زياده ما بينصيب نمي مونيم
در ضمن بچه هاي سايت هم بي كار نخواهند نشست

توی هر کشوری قانون شکن وجود داره چه ایران چه امریکا حالا مثلا فکر کردین زیر 18 سال توی امریکا یا هر کشور دیگه ای بازی نمیکنند از این بازی ها:laughing:

سلام.اصلا به این چیز ها کسی کاری نداره.من خودم با چشم های خودم دیدم که تو ایتالیا یه مغازه بود و میگفت سنتون باید با بازی هماهنگ باشه.
بعد 1 دقیقه بعد یه پسر 10 ساله اومد یک بازی +18 رو خرید.
پس برای ما یا کسانه دیگه چه فرقی داره.ما که بازیمونو میخریم.
در واقعه هر کس دلش بخواهد میخره.این رده بندی ها رو الکی میزنند . یارو مثلا با مامانش میره مامانش میگه عزیزم این بازی بالا 18 سال هست اینو نخر برو یکی دیگه انتخاب کن بعد پسر میگه من این بازی رو میخوام بعد مامانش میگه باشه برات میخرم.
پس این رده بندی ها هیچ فرقی برای کسی تو همه جای دنیا نمیکنه
ممنون

سلام.اصلا به این چیز ها کسی کاری نداره.من خودم با چشم های خودم دیدم که تو ایتالیا یه مغازه بود و میگفت سنتون باید با بازی هماهنگ باشه.
بعد 1 دقیقه بعد یه پسر 10 ساله اومد یک بازی +18 رو خرید.
پس برای ما یا کسانه دیگه چه فرقی داره.ما که بازیمونو میخریم.
در واقعه هر کس دلش بخواهد میخره.این رده بندی ها رو الکی میزنند . یارو مثلا با مامانش میره مامانش میگه عزیزم این بازی بالا 18 سال هست اینو نخر برو یکی دیگه انتخاب کن بعد پسر میگه من این بازی رو میخوام بعد مامانش میگه باشه برات میخرم.
پس این رده بندی ها هیچ فرقی برای کسی تو همه جای دنیا نمیکنه
ممنون

اصلا به این سادگی که شما میگی نیست ! درسته ، هستند کسایی که به این Rating ها توجه نمیکنن و تعدادشون خیلی کمه .

اونا خیلی خیلی زیاد به Rating بازیها ، فیلمها و برنامه های تلویزیونی اهمیت میدن ، همونطور که مثلا به تابلوهای راهنمایی رانندگی خیلی بیشتر از ما اهمیت میدن .
البته توی امریکا بیشتر به درجه سنی ها اهمیت میدن تا اروپا .

شما خارج رو از کجا دیدی حالا ؟ تو ایران رو نیگا نکن چون از هرقانونی که بگی ، یه ناقضش پیدا میشه :دی از کپی رایت گرفته ، تا Rating ـه سنی ... کلا مثکه نقض قانون خودش یه قانونیه اینجا :دی
من یه بار رفته بودم خونه یکی از بروبکس اونرو ، دو تا بچه فینقیلی بودن ، من داشتم مکس پین بازی میکردم ، رفتن از اتاق بیرون ، واسه اینکه رده بندی بازی مناسبشون نبوده ... :دی
پس لطف کنین ایران رو با هیج نقطه ای از دنیا مقایسه نکنید ، ما به دنیا نیومدیم ، به ایران اومدیم !

تو ايرانم فروشش ممنوعه من از فاميلمون كه تو ارشاده پرسيدم
ولي تا توپخونه هست و بازي قاچاق زياده ما بينصيب نمي مونيم
در ضمن بچه هاي سايت هم بي كار نخواهند نشست

نگران نباش اینا هارتو پورتشون زیاده ولی عرضه یه این کار ها رو ندارن(البته با فامیله شما نیستما کلا" میگم).mas effect چی شد ؟ فارنهایت چی شد؟ سری هایه قبلیه gta چی شد؟
به قوله آقایه biohazard "ما به دنیا نیومدیم ، به ایران اومدیم ! "

ولی خودمونیم چه با جنبه هستیما . این آمریکایی ها یه gta یا manhunt یا postal بازی میکنن میرن آدم میکشن
اونوقت خیلی از ماها این بازیارو بازی میکنیم صدامونم در نمیاد (شاید در آینده جبران کنیم! لابد این آمریکایی ها یه چیزی میدونن:confused:)

حتما نباید تحت تاثیر این بازی ها آدم کشت.
اگه توی ایران هم مثل آمریکا فروش اسلحه آزاد بود .. بیشتر از اینها آدم کشته میشد.. البته همینجورش هم با اسلحه سرد آمار قتلمون زیاده.

یک نگاه به خیابان ها و رانندگی دوستان بندازید. بجز رانندگی قشنگ و لایی کشیدن و غیره .. سر هر پیچی تا سه لاین ماشین وایساده که برن توی یک لاین رمپ .. خیلی خوش میگذره :دی فقط کافیه دو تا ماشین پشت سر هم وایسن .. ماشین سومی میره از کنار.. نمیگم اینها همه تاثیر GTA ـه ولی وقتی توی بازی طرف با ماشین هر کاری خواست میکنه چند سال بعد هم توی خیابون همون کار رو میکنه .. !
آمار کشته شدن سربازهای آمریکایی توی عراق .. خیلی کمتر از آمار کشته شدگان ما در تصادفات داخل جاده است ... که البته اونجا جنگه .. اینجا که چه عرض کنم .. بدتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or