GTA IV براي PC امد

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
باتبريك خدمت طرفداران PC;بازي GTA IV در ماه نوامبر براي PC عرضه خواهد شد اگه باورتون نمي شه برين به منبعشhttp://danterip.gametrailers.com/gamepad/index.php?action=viewblog&id=223039اگه بازم باورتون نشد برين http://uacgames.com/1021174.aspxاينم عكسش
1021174.aspx

:laughing: GTA 4 كه خيلي وقته اومده. 5 و شيشم من شنيده بودم بچه محلامون بازي مي كردن.
نه ظاهرا يه سايز بزرگتر لازم!

21dg9bm.gif

باورم نمي شه اينطوري دست بندازين:mad:...من منظورمgta iv هستش كه براي xbox360وps3اومده نهvice city...اگه شما فكر كردي سايت اومده vice cityرو با پك ivداده بيرون لااقل پايين شو مي خوندي كه در مورد نيكو نوشته بود:cheesygri...بعدش vice city مگه ويستا مي خواد:laughing:...اگه از بازي خوشتون نمياد نبايد ضايعش كنيد...منو بگو فكر كردم دو نفر به خاطر اين خبر ازم تشكر كنند:((
منابعي كه شما گذاشتيد كاملا Fake يا تقلبي هستند. و البته هنوز براي اعلام نسخه PC بازي (اگر اصلا چنين چيزي در كار باشه) خيلي زوده.
ضمنا ديگه دكمه تشكر برداشته شده.

آخرین ویرایش:
:laughing: GTA 4 كه خيلي وقته اومده. 5 و شيشم من شنيده بودم بچه محلامون بازي مي كردن.

دوست عزيز اين gta iv هنوز براي pc نيوده فقط براي xbox 360 ,ps3 اومده اوني كه شما ميگي به اسم gta 4 زدن بيرون.

باورم نمي شه اينطوري دست بندازين:mad:...من منظورمgta iv هستش كه براي xbox360وps3اومده نهvice city...اگه شما فكر كردي سايت اومده vice cityرو با پك ivداده بيرون لااقل پايين شو مي خوندي كه در مورد نيكو نوشته بود:cheesygri...بعدش vice city مگه ويستا مي خواد:laughing:...اگه از بازي خوشتون نمياد نبايد ضايعش كنيد...منو بگو فكر كردم دو نفر به خاطر اين خبر ازم تشكر كنند:((

دوست عزيز اين gta iv هنوز براي pc نيوده فقط براي xbox 360 ,ps3 اومده اوني كه شما ميگي به اسم gta 4 زدن بيرون.
مثل اينكه جوابي كه به اون اقا دادم رو به شماهم بايدبدم...اخه پسرخوب به اسمgta ivزدن بيرون يعني چه:laughing:يعني شما مي گي راك استار مي خواد 6 ماه روي gta vice cityكار كنه دوباره براي پي سي بدتش بيرون اونم براي ويستا ...:cheesygriخوبه من دليل محكم دارم...منابع با عكس همه چي رو روشن كرده...البته حق باشماهم هست باورش خيلي براتون مشگله ولي بايد حقيقت رو پذيرفت...;)

بیشتر شبیه یک شوخی میمونه!!!!:confused:
ولی اگه واقعیت داشته باشه که ....!!!:eek:

دستت درد نکنه یکی بهترین خبری که تو تمام عمرم شنیدم واقعا هم حیف بود برای PC نیاد.

:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

نه ظاهرا يه سايز بزرگتر لازم!

21dg9bm.gif

منابعي كه شما گذاشتيد كاملا Fake يا تقلبي هستند. و البته هنوز براي اعلام نسخه PC بازي (اگر اصلا چنين چيزي در كار باشه) خيلي زوده.
ضمنا ديگه دكمه تشكر برداشته شده.
جديداgame trailersتوسط ايشون غير معتبر اعلام شده ديگه نرينا:laughing:...نسخه پي سي gta ivرو هم سازنده هاش سال2200منتشر مي كنند:laughing: اخه منبع ديگه معتبرتر...بعدش يه پورت ساده از كنسول به پي سي دوماه زمان مي خواد كه سازنده ها گفتن بازي 6 ماه ديگه مياد...ضمنا نميدونستم تو سايت كاركنان راك استار هم حضور دارن كه چون خودشون بازي رو ساختن منابع رو تقلبي اعلام كرده اند:biggrin1: بگين نمي خوايم باور كنيم وخلاص:sick:

آخه این خبرو یه یارویی تو گیم تریلر گذاشته!!! خبر رسمی نیست!!

:laughing::laughing::laughing::laughing:
من نمي فهمم كساني كه360دارن وبا كنسولشون حال مي كنن چرابايد پي سي بازان رو مسخره كنند...شايدبعضي ها ناراحت ان كه براي نسخه كنسولي بازي پول زيادي داده اند:biggrin1:...من هيچ شوخي ندارم و خودمم ديشب بعد از فهميدن اين خبر تا صبح نخوابيدم...به هرحال تا دو سه روز ديگه gamespotوrockstarهم حرف منو تاييد مي كنند...خودتونم كلاه تونو قاضي كنيد مي فهميد اين بازي از لحاظ فني مشكلي نداشت كه براي پي سي بياد وراك استار هم نمي تونست از خير سودش روي پي سي بگذره;)

اينم منبع معتبر و جديد كه قشنگ توضيح داده ديگه بايد مشكل داشته باشين كه باور نكنين چون تاحالا 3تا منبع اوردم كه دقيقا يه چيز رو ميگن...اگه چشماتون ضعيفه حتما قبل خواندن مطلب وديدن عكس پك بازي عينك بزنيد... http://news.softpedia.com/news/GTA-IV-for-PC-Release-Date-Leaked-84459.shtml

آخرین ویرایش:
در اينکه برای PC ميآد شکّی نيست!
ولی اينکه شما ميگی تاييد شده همچين چيزی که تا الان اتّفاق نيفتاده!:biggrin1:
اين دوتا لينکی هم که دادی اوّليش مال GT هست که يه بنده خدا اين خبر رو گزاشته که خودشم از لينک خبر دوم برداشته!
اون لينک دوّمی هم که منبع معتبری نيست!
Available: Pre-Order Only
شما به اين جمله توجه کن!اين سايت ميخواد سر يک سری زود باور رو کلاه بزاره!
Buy New: $89.99 $89.99
:laughing:
اينم منبع معتبر و جديد كه قشنگ توضيح داده:laughing:http://news.softpedia.com/news/GTA-I...ed-84459.shtml
http://news.softpedia.com/news/GTA-IV-for-PC-Release-Date-Leaked-84459.shtml
شما به عنوان اون سايت توجه کن!:

GTA IV for PC Release Date Leaked?

دوستان تا الان که همه gta هارو برایه pc زدن پس اطمینان داشته باشید که میاد دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
خودم کنسول رو ترجیح میدم ولی دوستانی که مسخره میکنن بازی gears of war یادشون نره که برا pc اومد این شکلی شده بودن :eek: :((

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or