GTA III برای iOS های ديگر نيز عرضه می شود

Zack_Fair

کاربر سایت
Grand_Theft_Auto_III.jpg

راك استار كه پيش تر اعلام كرده بود كه بازسازی عنوان افسانه ای GTA III به صورت انحصاری برای iPhone 4 و iPad 2 عرضه می شود اعلام كرد كه اين عنوان در آينده برای ديگر وسايل قديمی تر پشتيبانی كننده از iOS نيز عرضه خواهد شد.
راك استار ابتدا خبر داده بود GTA III تنها برای iOS های دارای پردازنده A5 (كه iPhone 4S و iPad 2 دارای آن هستند) عرضه می شود ولی هم اكنون گفته است اين عنوان در آينده برای iPhone های دارای سی پی يوهای تك هسته ای (شامل iPhone 3GS) نيز عرضه خواهد شد.
علاوه بر اين راك استار اعلام كرده است كه اين عنوان برای تعدادی از تلفن های اندرويد شامل Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix, and Samsung Galaxy S2 و هم چنين تعدادی از اندرويدهای تبلت شامل Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom, and Samsung Galaxy Tab 10.1 نيز عرضه می شود.
بازسازی GTA III می تواند اولين نمايش قدرت واقعی iPhone 4 باشد.معلوم نيست كه اختلاف كيفيت نسخه iPhone 4 و iPad 2 با iOS های قديمی تر در چه حدی باشد؛شايد اختلاف زياد به نظر نرسد و شايد هم شاهد اختلاف آشكار و به چالش كشيده شدن چيپ های iPhone 4 4S و iPad توسط سازندگان باشيم.

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kasra-M and Tuco
به به فقط gs2 :دي فقط خدا کنه درست حسابی برا gs2 بسازن تا قدرت واقعیه گوشیو نشون بدن :x راستی کاش vice city هم بزنن اون باحالتره

آخرین ویرایش:
یا علی ! این یعنی دیگه از اون حبرهاست ! اگه این اینطوری باشه دیگه Vita چی میشه ! واقعا خیلی حرفه اگه بتونن این بازی رو واسه ی Iphone بسازن ! خیلی حرفه ! حتما تا چند وقت دیگه Sanandreas هم تایید میشه :d من همیشه آرزوم بود که سری GTA را روی کنسول های Protable و یا موبایل ها داشته باشم.
واقعا راکستار دمش گرم.این نسل کم نذاشته

خبر خوبی بود...من این بازی رو روی PSP تموم کردم...همینطور Vice city... حیف که روی Galaxy S اجرا نمی شه... راستی تو این نسخه ی GTA موتور وجود نداره...همش ماشینه...این یکم خسته کنندست...

خبر خوبی بود...من این بازی رو روی PSP تموم کردم...همینطور Vice city... حیف که روی Galaxy S اجرا نمی شه... راستی تو این نسخه ی GTA موتور وجود نداره...همش ماشینه...این یکم خسته کنندست...

دوست عزیز این بازی تا حالا روی PSP عرضه نشده.فقط vice city stories و liberty city stories و chinatown wars عرضه شده

Grand_Theft_Auto_III.jpg

راك استار كه پيش تر اعلام كرده بود كه بازسازی عنوان افسانه ای GTA III به صورت انحصاری برای iPhone 4 و iPad 2 عرضه می شود اعلام كرد كه اين عنوان در آينده برای ديگر وسايل قديمی تر پشتيبانی كننده از iOS نيز عرضه خواهد شد.
راك استار ابتدا خبر داده بود GTA III تنها برای iOS های دارای پردازنده A5 (كه iPhone 4 و iPad 2 دارای آن هستند) عرضه می شود ولی هم اكنون گفته است اين عنوان در آينده برای iPhone های دارای سی پی يوهای تك هسته ای (شامل iPhone 3G) نيز عرضه خواهد شد.
علاوه بر اين راك استار اعلام كرده است كه اين عنوان برای تعدادی از تلفن های اندرويد شامل Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix, and Samsung Galaxy S2 و هم چنين تعدادی از اندرويدهای تبلت شامل Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom, and Samsung Galaxy Tab 10.1 نيز عرضه می شود.
بازسازی GTA III می تواند اولين نمايش قدرت واقعی iPhone 4 باشد.معلوم نيست كه اختلاف كيفيت نسخه iPhone 4 و iPad 2 با iOS های قديمی تر در چه حدی باشد؛شايد اختلاف زياد به نظر نرسد و شايد هم شاهد اختلاف آشكار و به چالش كشيده شدن چيپ های iPhone 4 4S و iPad توسط سازندگان باشيم.

منبع

دوست عزیز فکر کنم اینجا یک اشتباه کوچیک رخ داده !
iPhone 4 دارای پردازنده تک هسته ای A4 هست و اون iPhone 4S هست که از پردازنده دو هسته ای A5 استفاده میکند.

exclusive to the A5 processor (which is the chip found in the iPhone 4S and iPad 2)

While that’s still probably not going to include the iPhone 3G or older devices, but the iPhone 3GS and iPhone 4

در جمله بعدی هم فکر میکنم نوشته در 3G نخواهد آمد !!! در تک هسته ای فقط 3GS و 4 رو پشتیبانی خواهد کرد.

• Like
Reactions: Zack_Fair
دوست عزیز فکر کنم اینجا یک اشتباه کوچیک رخ داده !
iPhone 4 دارای پردازنده تک هسته ای A4 هست و اون iPhone 4S هست که از پردازنده دو هسته ای A5 استفاده میکند.

exclusive to the A5 processor (which is the chip found in the iPhone 4S and iPad 2)

While that’s still probably not going to include the iPhone 3G or older devices, but the iPhone 3GS and iPhone 4

در جمله بعدی هم فکر میکنم نوشته در 3G نخواهد آمد !!! در تک هسته ای فقط 3GS و 4 رو پشتیبانی خواهد کرد.
بله درست می گيد،من فرق مدلای آيفون با هم رو دقيقا نمی دونم (باز با آی پد بيشتر آشنام) فكر می كردم 3G و 3GS از لحاظ سخت افزاری تقريبا يكين همين طور iPhone 4 و iPhone 4S بخاطر همين اشتباه كردم:دی
دوستان 1سوال داشتم راجب آی فون4 جدید درسته که میگن یه نسخه از گادآف وار براش تایید شده تو کنفرانس؟
حس سرچ نی
yahoo_4.gif
دروغه:دی
مگه می شه بازی انحصاری سونی برای پلتفرمی غير از پلتفرم های سونی ساخته شه؟:دی

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این بازی تا حالا روی PSP عرضه نشده.فقط vice city stories و liberty city stories و chinatown wars عرضه شده

آره دوست خوبم...من منظورم همین liberity stories بود...ولی شهر که همون شهر GTA3 هست...درکل معذرت میخوام...
و اینکه اضافه کنم بهترین GTA روی PSP که خیلی خوشم اومد Vice city stories بود...واقعا لذت بردم
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or