GTA III ، ده سال ، ده خاطره

Dire Wolf

کاربر سایت
grand_theft_auto_iii_frontcover_large_SPqzc59SJweSw2u.jpg

ده سال از معرفی عنوان GTA III میگذرد . عنوانی خارق العاده از RockStar .
این عنوان برای پلتفرم های PC و PS2 در آن زمان عرضه شد و نسخه ی PC بازی امتیاز 9.3 و نسخه ی PS2 امتیاز 9.6 را از سایت گیم اسپات در یافت کرد .
به همین مناسبت گیم اسپات ویدئویی از ده قسمت خاطره انگیز GTA III آماده کرده است که مطمئنا خاطرات خیلی ها را زنده میکند

لینک مشاهده ویدئو

یادمه اون موقع پول خرید ps2 نداشتم کامپیوتر هم که یخته(البته یکی دو سال فکر کنم از عرضه بازی گذشته بود) ... یه بار از جلوی یه فروشگاه بازی رد شدم دیدم همین جی تی ای 3 رو واسه پلی استیشن 1 گذاشته !! فوری همون روزا کل پولم رو دادم یه ps1 خریدم ... با کلی شوق رفتم بازیو گرفتم وقتی گذاشتم بالا جی تی ای 2 بود ... در کمال نا امیدی تو آپشن بازی میگشتم که بازی 3 بعدی شه :d

grand_theft_auto_iii_frontcover_large_SPqzc59SJweSw2u.jpg

ده سال از معرفی عنوان GTA III میگذرد . عنوانی خارق العاده از RockStar .
این عنوان برای پلتفرم های PC و PS2 در آن زمان عرضه شد و نسخه ی PC بازی امتیاز 9.3 و نسخه ی PS2 امتیاز 9.6 را از سایت گیم اسپات در یافت کرد .
به همین مناسبت گیم اسپات ویدئویی از ده قسمت خاطره انگیز GTA III آماده کرده است که مطمئنا خاطرات خیلی ها را زنده میکند

لینک مشاهده ویدئو

چرا تو ویدئو آخر اسمش نوشته PlayStation3 ؟! نکنه میخواد برا PS3 remake بشه ؟!

GTAIII: Anniversary Edition goes mobile December 15

gta3android_49463_embed.jpg

راک استار به مناسبت دهمین سالگرد عرضه ی GTA III تصمیم داره که در 15 دسامبر نسخه ی آپدیت شده ی بازی رو بر روی آندروید و iOS عرضه کنه .

دستگاه هایی که قابلیت اجرای بازی رو دارند :

Apple iOS devices: iPad 1 and 2, iPhone 4 and 4S, iPod Touch fourth generation

Android phones:
HTC Rezound, LG Optimus 2x, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R, T-Mobile G2x

Android tablets: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 and 10.1, Sony Tablet S, Toshiba Thrive​
منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or