GTA III ، ده سال ، ده خاطره

Dire Wolf

کاربر سایت
grand_theft_auto_iii_frontcover_large_SPqzc59SJweSw2u.jpg

ده سال از معرفی عنوان GTA III میگذرد . عنوانی خارق العاده از RockStar .
این عنوان برای پلتفرم های PC و PS2 در آن زمان عرضه شد و نسخه ی PC بازی امتیاز 9.3 و نسخه ی PS2 امتیاز 9.6 را از سایت گیم اسپات در یافت کرد .
به همین مناسبت گیم اسپات ویدئویی از ده قسمت خاطره انگیز GTA III آماده کرده است که مطمئنا خاطرات خیلی ها را زنده میکند

لینک مشاهده ویدئو

با احترام به فن های سری، ولی این گیم تنها بازی سری GTA هستش که به شدت بهش احترام می ذارم.
thank_you2.gif

اصلا تو اون زمان همچین بازی یی رو باورم نمی شد! یادش به خیر تو اون دوران بی پولی با چه مصیبتی کارت TNT 2 کامپیوترم رو که بازیو نمی کشید به خاطرش ارتقا دادم...
o9yixf2ub5cv8r8mz0k5.gif

واقعا یه انقلاب به تمام معنی در دنیای بازی های کامپیوتری بود. بقیه GTA ها خیلی زحمت کشیدند و امکان سوار شدن موتور و دوچرخه رو اضافه کردند به بازی...

• Like
Reactions: XagroX
یکی از بزرگ ترین انقلابهایی که تو صنعت گیم اتفاق افتاد.یادش بخیر اصلا سیر نمیشدم از یازی کردن.
این اکشن فیگور تو پست دوم چشممو گرفت.چجوریاس یکی یه آمار بده...

یکی از بهترین بازیهایی بود که تو اون دوران بازی کردم
یادم میاد برا پیدا کردنش 1 هفته تبریزو گشتم :-s
آخرش پیدا کردم با یه شوقی بازی میکردم که نگو همیشه یادم هست اولین ماشینی که میرفتم و بر میداشتم اون ماشین آتشنشانی بود میزدم شهرو داغون میکردم :))
در کل بازی با حالی بود
یادش بخیر

من همیشه راکستار رو برا این بازی سرزنش میکردم که چرا اون نسخه های دو بعدی و فان رو بی خیال شد . ولی بعدش از بازی لذت بردم و دیدم خیلی بازی خوبی شده مخصوصا نسخه سان اندریاس ( اگه اشتباه نگفته باشم)

من این بازی رو قبلا انجام ندادم.ولی خوشبختانه شرکت راکاستار گفته برای ios و آندروید (فقط دو هسته ای ها ) میزنه.بعد از یه مدت هم برای فقط تک هسته ای های ios میزنه.دستشون درد نکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or