GTA III ، ده سال ، ده خاطره

Dire Wolf

کاربر سایت
grand_theft_auto_iii_frontcover_large_SPqzc59SJweSw2u.jpg

ده سال از معرفی عنوان GTA III میگذرد . عنوانی خارق العاده از RockStar .
این عنوان برای پلتفرم های PC و PS2 در آن زمان عرضه شد و نسخه ی PC بازی امتیاز 9.3 و نسخه ی PS2 امتیاز 9.6 را از سایت گیم اسپات در یافت کرد .
به همین مناسبت گیم اسپات ویدئویی از ده قسمت خاطره انگیز GTA III آماده کرده است که مطمئنا خاطرات خیلی ها را زنده میکند

لینک مشاهده ویدئو

ادیت: برای دانلود یا تماشا باید حتما ثبت نام کنیم؟ لینک دانلود ویدیو رو از یه سایت دیگه که نیاز به ثبت نام نداشته باشه اگه هست بزارید

بهترین قسمت این خبر اینه که این شرکت و این بازی همیشه هر نسخه بهتر نسخه قبل بوده نه مثل یه بازی مثل سونیک!
خاطره که من خودم صد ها دارم الان هنوز کوچه های جی تی ای 3 رو حفظم!حتی یادمه پول دار شده بودم اون خونه تو کوچه ای که شیب داشت و پارکینگش برقی بود با اسانسور می رفتیم توش یادش گرامی باد :دی

آخرین ویرایش:
زمان خودش بازی بزرگ و فوق العاد‌ه‌ای بود، ولی من هر کاری میکنم نمیتونم با این سری زیاد رابطه برقرار کنم، با اینکه تو شاهکار بودنش شک ندارم!

یادش بخیر
اون جاده ای که نیمه کاره بود قبل ازین که باز بشه با یه رمزی که از یه مجله پیدا کرده بودم با ماشین میپریدم از روش
هنوز یادمه shift رو میزدم ماشین یدونه پرش میکرد
:D
اون موقع انقدر سیستم کامپیوترم پایین بود که اون محلای رنگی آبی رو نشون نمیداد چراغای راهنما رنگ نداشتن واسه همین وقتی گرافیکم رو 64 کردم انگار دونیارو داده بودن بهم :D ولی هیچ وقت تمومش نکردم
شاید یه روزی تمومش کنم :-*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or