GTA:Chinatown Wars

سلام

خب دوستان طبق معمول، بازی زودتر از انتشار رسمی روی سایتها قرار گرفته!
ولی خیلی عجله نکنید چون بخاطر غیر متعارف بودن فایل Save با بقیه بازیها و حجیم تر بودنش، اکثر فلشکارتها در اجرا کردن اون دچار مشکل شدن؛ واضحتر اینکه بازی 1MByte برای ذخیره کردن احتیاج داره، در صورتی که قریب به 99 درصد از بازیهای DS تاکنون از 512KByte و به پایین استفاده میکردن و اکثر فلشکارتها هم حداکثر حجم فایل ذخیره رو 512KByte در نظر گرفتن و این شد که این مشکل بوجود اومده.
و این مشکل حل نمیشه الا با آپدیت Firmware فلشکارتها! R4 دارها مثه خودم باید بسوزیم! :)
بدبخت شدیم رفت! اما اگه DSTT آپدیت شه شاید بشه کاریش کرد.
فعلا فقط چندتا فلش کارت قادر به اجرائن: SuperCard DSone, AceKard RPG & G6 Real

اگه خارج از اینائین منتظر فرجی باشین!
فعلا.

P.S: ولی عجب بازیه! با NO$GBA قابل اجراست.

آخرین ویرایش:
سلام
خبر خوش دارم! :)

مشکل رو عزیزان جان توی GBAtemp حل کردند، با پچ کردن ARM7 و استفاده از یک کد برای Cheat موسوم به کدهای Action Replay یا AR که تقریبا اکثر فلشکارتها پشتیبانی میکنن، حل میشه.
من روی R4 بدون مشکل اجرا کردم.

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=140824

آخرین ویرایش:
آقا منم تونستم با DSTT اجراش كنم.
اول DSLazy رو دانلود كنيد: لينك
بعد اين فايلا رو دانلود كنيد: لينك

حالا dslazy رو باز كنيد بعد فايل GTA.nds رو با دگمه كوشه سمت چپ بالا باز كنيد.
بعد ndsunpack رو بزنيد.حالا يه فولدر براتون باز ميشه.تو اين فولدر فايل هاي ARM7 و ARM9 رو پاك كنيد و اون فايل هايي رو كه براي دانلود گذاشتم رو جاش بزاريد.حالا تو dslazy دكمه nds packer رو بزنيد و يه جايي save كنيد و اونو تو ds تون بريزيد.
بعد راحت اجرا ميشه.

سلام ... من هم با استفاده از DSLazy و جایگزین کردن فایلهای ARM7 و ARM9 روی N5 که یه کلون برای R4 هست اجراش کردم ... این لینک رو نگاه کنید :

http://www.romulation.net/forum/index.php?topic=14970.0

برای من کار نمی کنه یه ایراد ویندوزی می گیره راهنمائی لطفا یا فیکس شدشو یه جا آپ کنید ممنون:biggrin1:

بعد ndsunpack رو بزنيد.حالا يه فولدر براتون باز ميشه.تو اين فولدر فايل هاي ARM7 و ARM9 رو پاك كنيد و اون فايل هايي رو كه براي دانلود گذاشتم رو جاش بزاريد.حالا تو dslazy دكمه nds packer رو بزنيد و يه جايي save كنيد و اونو تو ds تون بريزيد.
بعد راحت اجرا ميشه.

آقا علی سلام
من قایل رو از روش شما درست کردم
من دی اس رو فقط واسه این بازی خریدم. واقعا خداست. فقط می خندید انقدر که این بازی مشتیه
من با چاینا از نسخه اردیبهشت که برای ایکس باکس اومد بیشتر حال کردم و اونو فعلا بازی نمی کنم دیگه تا این تموم شه.
ساعت 9 صبح که رفتم شرکت آپ می کنم
والا adsl خونم نا محدود نیست و فقط 4 گیگ دارم. اونم واسه دانلود گذاشتم. شرمنده ی بچه های شب زنده دار.

آخرین ویرایش:

بعد راحت اجرا ميشه.
سلام
اول ممنون از راهنماییت
دوم هم اینکه من dslazy رو دان کردم ولی توش چیزی به اسم gta.nds ندیدم
یا من ناشیم یا اینکه قلقی داره
اگر برات مقدوره راهنمایی کن
ممنون

آقا علی سلام
من قایل رو از روش شما درست کردم
من دی اس رو فقط واسه این بازی خریدم. واقعا خداست. فقط می خندید انقدر که این بازی مشتیه
من با چاینا از نسخه اردیبهشت که برای ایکس باکس اومد بیشتر حال کردم و اونو فعلا بازی نمی کنم دیگه تا این تموم شه.
ساعت 9 صبح که رفتم شرکت آپ می کنم
والا adsl خونم نا محدود نیست و فقط 4 گیگ دارم. اونم واسه دانلود گذاشتم. شرمنده ی بچه های شب زنده دار.

قربونت بکن این کارو
فقط یه جا بزارش که ا دیال آپ هم بشه استادش کرد
adsl ام قطعه:((

,ویرایش:

الان ساعت 10:30 هست
کجایی پس خوش قول:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خيلي بازيه خوش ساختيه:eek:
كليم حال ميده:eek:
اين چيزا تو DS بعيد بود :eek:( منظورم بازيه خوبه )
الان مشغول قاچاق مواد مخدر هستم و كلي پول به جيب زدم :love:
تقريبا با تمام مواد فروشا رفيق شدم:eek:
كل بازي يه طرف اين قسمتش يه طرف :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or