GTA:Chinatown Wars psp version

• Thread starter Thread starter ar22
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از همون روزاي اولي كه بازي اومد دان كردمش , ولي هنوز 13 درصد بازي رو بيشتر نرفتم !!

روزي 1ساعت هم كم كم بازي ميكنم ! انقدر كه اين خريدو فروش مواد سرگرم كنندس !

وااي چقدر حال ميده اين پليسارو ميكني تو باقاليا ! :biggrin1:

خدايي راك استار تركوند با اين بازي .... ولي من از همون اولين برخورد با اون عموم !(kenny !!)

فهميدم چه مادر فلانيه !! :biggrin1: به قول يكي از دوستامون تو پستاي بالا تابلو همه اينا زيره سر كيه .....

زنده باد راك استار....

دیشب بازی تموم شد و واقعا خیلی ناراحت هستم که تموم شده!یک حالت جالب و جذابی داشت و گریم گرفت وقتی تیتراژ آخرش رو می دیدم!
آخرش چی شد؟
من نفهمیدم!همه رو کشتیم که!
بعدش هم Keeny رو کشتیم!همه کارا زیر سر این یارو بود؟
عزیز برادر یک اسپولری چیزی ! خیلی ها تموم نکردن بازیرو !

بچه ها من رسیدم به 11 درصد و روی نقشه فقط یک علامت z مونده که وقتی هم به اونجا میرم میگه باید از یکی از این مواد مخدر 20 تا داشته باشی . من الان 14 تا بیشتر ندارم .
چه طوری میتونم تهیه کنم ؟ هیچ مواد فروشی هم در نقشه نیست

بچه ها من رسیدم به 11 درصد و روی نقشه فقط یک علامت z مونده که وقتی هم به اونجا میرم میگه باید از یکی از این مواد مخدر 20 تا داشته باشی . من الان 14 تا بیشتر ندارم .
چه طوری میتونم تهیه کنم ؟ هیچ مواد فروشی هم در نقشه نیست
مگه میشه ؟ :biggrin1: اگر هم نیست برو ولگردی توی نقشه ی کنار صفحه یک نقطه های آبی میاد بری جاشون دارن .:biggrin1:

بايد molotov بندازي تا از كار بيفتن. دكمه ي L رو كه نگه داري molotov ور مي داره :cheesygri البته اگه داشته باشي :laughing:
آره دارم. 1 مرحله هستش که با یک قایق داقون(داغون) که هی خاموش میکنه بری یک بسته بگیری.بعد پلیسا میریزن .باید چیکار کنم پلیسارو بکشم:confused:

آره دارم. 1 مرحله هستش که با یک قایق داقون(داغون) که هی خاموش میکنه بری یک بسته بگیری.بعد پلیسا میریزن .باید چیکار کنم پلیسارو بکشم:confused:

با پلیسا کاری نداشته باش
ازشون دور شو تا وقتی که گمشون کنی بعد یه نقطه مشخص میشه که باید بری اونجا...
سعی کن از جایی بری که پلیس هایی که تو نقشه مشخص شدن کمتر باشند ..

تو اون مرحله که باید ماشین یکی از این رییس هارو نجات بدیم که کلی ماشین با آژیر میوفتن دنبالت(پلیس نیستن) بعد که ماشینو میگیرم میبرم تعمیرگاه هیچی رونقشه نیست که برم از ماشین هم که پیاده میشم میگه برگرد توماشین
کمک کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or