GTA:Chinatown Wars psp version

• Thread starter Thread starter ar22
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هنوز کسی پی نبرده رمز تقلب پول چیه؟؟؟
من به پول احتیاج دارم.:((:((
نمیتونم مواد خرید و فروش کنم!!!همشون فلش قرمز دارن یعنی ضرر خالصه!!!

سلام من 13درصد بازي رو رفتم و پولي كه فقط از خريد و فروش مواد بدست آوردم

47839$ بوده ....

تو خريدو فروش مواد اگه خيلي كوچولو حواست جمع باشه خيلي ميتوني پول دربياري ....

توضيحاتي كه دوستمون تو چنتا پست بالا دادن رو اجرا كن ميليونر ميشي !...

راهشو بلد نیستی خوب

من کلا مرحله نمیرم تو کل بازی دو سه تا مرحله رفتم ولی الان تقریبا همه ی خونه ها رو

خریدم با 140000 پول اضافی :laughing:

مواد فروشها بهت ایمل میدن که تو نقشه یا به صورت یک فلش قرمز کنارش هست یا یک

فلش سبز

به فلش قرمز که بری یه مواد هست که ستاره داره که خیلی ارزون میده نسبت به بقیه ی مواد فروشها از اونجا بخر ببر به یه مواد فروش دیگه بفروش، تو یه معامله میتونی بیشتر از 20000 هم سود کنی ;)

اونایی هم که فلش سبز دارن ینی به اون مواد احتیاج دارن اون مواد رو از یکی دیگه بخر

بفروش به اونا با گرونترین قیمت ازت میخرن

آقا خريد و فروش مواد حرف نداره , منم بيشتره وقتم رو تو بازي واسه همين كار گزاشتم ...

آقا خريد و فروش مواد حرف نداره , منم بيشتره وقتم رو تو بازي واسه همين كار گزاشتم ...
من هم همین کار رو میکنم ولی یه کار اسونتر سراغ دارم.پشت خونه اصلی(سبزه) یه مغزه ای !!! هست که خالکوبی میکنه.من که صبح تا شب دارم خالکوبی میکنم!!!!!

درود . :biggrin1:

آقا من 16 درصد رو رفتم بازی رو 40 تموم ـه دیگه ؟! :biggrin1:
ولی بازی خیـــلی قشنگه واقعا حرف نداره کل گیمپلی تنوع از خرید و فروش مواد گرفته تا دزدین ماشینها با سیستم های امنیتی مختلفشون ! :biggrin1:
تنها چیزی که تو بازی ناجور ـه گرافیک کارکتر های بازی که بازسازی نشده و در حد همون DS ـه
جالبه که آدم ها اندازه ی ماشین اند ! :biggrin1:

من هم همین کار رو میکنم ولی یه کار اسونتر سراغ دارم.پشت خونه اصلی(سبزه) یه مغزه ای !!! هست که خالکوبی میکنه.من که صبح تا شب دارم خالکوبی میکنم!!!!!

بگو چرا تو بازي آس و پاس هستي !! :cheesygri ببين رفيق پس فردا ميخواي ازدواج كني ,

بايد از الان رو خودت كار كني كه پولاتو به گ - ندي !!! :cheesygri (شوخي كردما , منم يه چيز تو مايه هاي خودتم

با اين فرق كه من همش تو اين كلوپاي شرت بنديش ميچرخم و پولامو به گ- ميدم !!....:cheesygri;)

سلام ...برا من error میده... مشکل از فریموره؟؟؟ اگه هست از چطوری upgrade کنم؟

دوست عزیز شما فریمورت چیه؟؟ اگه 5m33-6 به بالا داری که نباید مشکلی داشته باشی! UMD MODE رو بزار رو حالت M33 Driver و بازی رو اجرا کن! فقط یه نکته اینکه اگه فایلی که دانلود کردی FIX نشده باید فریمور دستگاهت رو به GEN-D آپدیت کنی...

آقا يكي به من بگه اين مرحله لامصب Z رو كه بايد بريم يه آمبولانس رو كه يه مريض توشه بدزدم, چه جوري بايد رد كنم ؟

بابا يارو همش سكته ميزنه تو راه !؟ ميدونم با L بايد بهش شك بدم ولي بعد از چنتا شك , مادره طرف استاد ميشه !!

ربطي به فاصله شك دادنها داره ؟ اگه آره فاصله هر شك بايد چقدر باشه؟ اگه نه , پس چه قلطي بكنم ؟؟

دمتون گرم.

آقا يكي به من بگه اين مرحله لامصب Z رو كه بايد بريم يه آمبولانس رو كه يه مريض توشه بدزدم, چه جوري بايد رد كنم ؟

بابا يارو همش سكته ميزنه تو راه !؟ ميدونم با L بايد بهش شك بدم ولي بعد از چنتا شك , مادره طرف استاد ميشه !!

ربطي به فاصله شك دادنها داره ؟ اگه آره فاصله هر شك بايد چقدر باشه؟ اگه نه , پس چه قلطي بكنم ؟؟

دمتون گرم.
اولا اینکه به چیزی برخورد نکن چون طرف می گرخه!دوما اینکه از جایی خوردی شک رو جوری بزن که خیلی از هم فاصله نداشته باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or