GTA:Chinatown Wars psp version

• Thread starter Thread starter ar22
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من که اگه دوربینش از بالا باشه بهتره، چون حجم بازی کم میشه و امکاناتش افزایش پیدا می کنه. تمام کارایی که تو GTA IV انجام میدینو تصور کن، شهرم کاملا همون شهر با سبک گرافیکی مثل Kill Zone liberation به نظر من که عالی میشه اگه از بالا بسازن مثل DS.

قبول ندارم.

اما به نظر من دوربین از بالا اصلا جالب نمیشه! گرافیکه پایین زیاد دیگه طرفدار نداره.
خیلی هم بعید میدونم از بالا باشه تو دونسخه قبلی اینجور نبود

موافقم.

این هم یک نسخه ی کم حجم (10 مگ) از شماره ی بیادماندنی 2 این بازی برای PSP.
GTA2
http://thepiratebay.org/torrent/3599208/%5BPSX-PSP%5D_10_Mb_GTA2__RIP_%5BNTSC-US-BOO%5D
گفتم تا زمانی که بازی بیاد یک کم با حال و هوای بازی با دوربین از بالا آشنا بشید .:cheesygri:cheesygri:cheesygri

جدا از شوخی , واقعا این بازی زیباست.(فوق العاده زیبا) سعی کنید حتما دانلود کنید. حجمش هم که خیلی کمه.
بعد از دانلود , از حالت فشرده خارج کرده و داخل پوشه ی GAME برروی PSP بریزید و حالشو ببرید.

دوستان زوركي كه نميشه يه عكس از نسخه psp بزاريم !!

من خودم كلي گشتم , به غير از تاييد رسمي براي انتشار بازي هيچ چيزه ديگه اي نيست ....

نه عكس , نه اطلاع از زاويه دوربين و نه هيچ چيزه ديگه .....

بابا این صد در صد فک هست چون اگه دوربین از بالا باشه میتونن گرافیک بالاتری تو بازی اعمال کنن چون محیط دید خیلی کوچیکه اما این گرافیکش از قبلیا هم کمتره.من احتمال میدم با یه شاهکار رو به رو خواهیم بود چون روی پلی 2 جی تی ای جدید نمیزنن صد در صد یه چیز خیلی خفن میزنن که قدرت psp رو به روخ پلی 2 بکشونن تا مورد انتقاد قرار نگیرن که چرا یه جی تی ای جدید برای پلی 2 نزدن:biggrin1:

خب - یک منبع دیگه که گفته دوربین ایزومتریکه :
http://www.neoseeker.com/Games/Products/PSP/grand_theft_auto_chinatown_wars

Perspective(s): Isometric :cheesygri:cheesygri:cheesygri

ینی دوربینش از بالا نیست؟

من مطمئنم این سری جدید gta هر چی باشه به پای vice city stories نمیرسه!!!

چون براش خیلی زحمت کشیدن نزدیک یه سال روش کار کردن ولی حالا اینو دارن به این

زودی میسازن :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or