GTA: Chinatown Wars برای اندروید منتشر شد

dead space 2.

کاربر سایت
نسخه اندروید GTA: Chinatown Wars بر روی دستگاه های اندروید و Amazon Kindle Fire منتشر شد.

24238334713902908369.jpg

بعد از چهار سال منتشر شدن این بازی بر روی ios ، بالاخره نسخه اندروید این بازی نیز منتشر شد.این نسخه ، گرافیک و نورپردازی بهتری دارد و در آن effect های انفجاری زیبایی مشاهده میشود و به خوبی توسط controllers های بازی ، اجرا میشود.

شما میتوانید این نسخه را از Google Play و یا از فروشگاه Amazon Kindle ، فقط به قیمت 1.99$ خریداری کنید.

آپدیت هایی نیز برای صفحه نمایش Retina نسخه ios ، به هنگام انتشار نسخه اندروید منتشر شده است.

در کل این بازی در سال 2009 برای 3DS و PSP منتشر شد و در سال 2010 ، برای ios.

منبع

آخرین ویرایش:
واقعا فوق العادست از دستش ندید
مخصوصا نسخه DS با اینکه ار نظر گرافیکی بدترینه ولی بهترین گیم پلی رو بین تموم نسخه ها داره در کل اگه بازی نکردین بازی کنید:d

بشدت منتظر نسخه موبایل بازیم:d
مگه اینی که الان منتشر شده نسخه چی چیه:دی منظورت جاوا ـس؟ :دی
--
منم امروز بازی رو گرفتم خیلی خوبه! قبلا با سیمولیتور رو گوشی تست بازی کردم اما افت فریم و مشکل داشت اما بازی اصلی خیلی خوب و بهینه رو گوشی اجرا میشه فقط با روندن ماشیناش مشکل دارم :| :دی

مگه اینی که الان منتشر شده نسخه چی چیه:دی منظورت جاوا ـس؟ :دی
--
منم امروز بازی رو گرفتم خیلی خوبه! قبلا با سیمولیتور رو گوشی تست بازی کردم اما افت فریم و مشکل داشت اما بازی اصلی خیلی خوب و بهینه رو گوشی اجرا میشه فقط با روندن ماشیناش مشکل دارم :| :دی

ایول فک کردم بجز kindle رو دیوایس دیگه ای فعلا قابل استفاده نیست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or