GT5 از 80 درصد قدرت PS3 استفاده می کند

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5-2.jpg

Kazunori Yamauchi بازیساز بزرگ ژاپنی و خالق سری GT در گفت و گویی اعلام کرد :

بازی Gran Turismi 5 از 80 % قدرت پردازشی کنسول PS3 استفاده خواهد کرد .

وقتی از Yamauchi در مورد مقایسه GT5 و Uncharted 2 از قدرت PS3 سوال شد اینگونه جواب داد : چون هر دو عنوان برای PS3 هستند ، GT5 حدود 80 درصد از قدرت پردازشی PS3 استفاده می کند .

" سخت افزار PS3 دارای پیک پرفرمنس بسیار بالایی هستن ! هرچه با مهارت تر با ان کار کنید نتیجه ی بهتری خواهید دید "

در ضمن شایان ذکر است دیروز سونی اعلام کرد بازی GT5 که قرار بود در ماه مارچ در بازار ژاپن عرضه شود با تاخیر مواجه شد .

البته هنوز تاریخ دقیقی برای لانچ این عنوان در US و EU در نظر گرفته نشده است اما سونی اعلام کرده است : احتمالا این عنوان در این مناطق در تابستان 2010 به بازار عرضه خواهد شد

منبع

• Like
Reactions: Robin Hood
والا تا اونجایی که ما میدونیم نرم افزار به طور کلی از سخت افزار خیلی عقبه و نمی تونن از قدرت 100 که هیچ خیلی پایین ترش هم استفاده کنن ! اصولا منظور اینا همونطور که دوستان اشاره کردن همون استفاده از تمام قسمت ها هست ! و اینا کلا یکم تو مصاحباتشون واضح تر حرف بزنن فکر کنم بهتر باشه

یعنی مثلاً از 5 تا SPU استفاده میکنن؟!
اینجوری که نمیشه!فکر کنم منظور این بوده که اگر مثلاً قدرت پردازش کنسول 1000 بوده ما از 800 تاش استفاده کردیم...

محمد مطمئن باش همینی هست که من میگم!:دی من سر ان قضیه U2 انقدر توی این موضوع تو فروم های مختلف زگیل شدم تا جواب درست از خود ادمین هاشون گرفتم!!

وقتی میگن از فلان درصد استفاده کردن یعنی ان درصد از قدرت سخت افزار رو به کار کشیدن، نه اینکه مصلا GT5 نزدیک 80% از نهایت توان PS3 رو به کار گرفته...

کی میشه یک بازی بیاد و از 100درصد قدرت کنسول استفاده کنه کی میشه
حالا تا 80 درصد رفتن ایشاله تا 100 درصد در یکسال اینده هم میرند :eek:
ممنون بابت خبرت:biggrin1:

وقتی میگن از فلان درصد استفاده کردن یعنی ان درصد از قدرت سخت افزار رو به کار کشیدن، نه اینکه مصلا GT5 نزدیک 80% از نهایت توان PS3 رو به کار گرفته...
خُب توان ps3 توان سخت افزارش هست دیگه!:-"
پ.ن: مثلاً نه مصلا, اونجوری میشه مُصَلا. :d

آخرین ویرایش:
خوب مثل اینکه با تلاش های شبانه روزی من سر ِ Uncharted 2 و این موضوع استفاده از قدرت باز هم این موضوع جا نیفتاده .
اونجا که Even Wells اومد گفت ما از 100 % استفاده کردیم منظور نهایت توان و قدرت نیست ، منظور استفاده تمام مدت از PS3 و پردازش بدون وقفه اطلاعات ورودی توسط نرم افزار به سخت افزار ِ .
Even Wells از این کلمات استفاده کرد ، اما تا جایی که ما نمیدونم انتهای اون کجاست میشه بهتر و بهینه تر از این مدت زمان پردازش استفاده کرد با قدرت و Power بیشتر .
کلا اینجور حرف ها اولا به نظر من اصلا ارزش نداره ، دوما اینکه باعث یه جور سو تفاهم و به وجود اومدن بحث های قدیمی و بی ارزش میشه .

کلا اینجور حرف ها اولا به نظر من اصلا ارزش نداره ، دوما اینکه باعث یه جور سو تفاهم و به وجود اومدن بحث های قدیمی و بی ارزش میشه .

منم کاملا با شما موافقم.جدیدا مد شده هرکی میخواد بازیشو تبلیغ کنه از این حرفا میزنه.آخه gt5 که احتیاج به این حرفا نداره.همینجوری خداست.

خُب توان ps3 توان سخت افزارش هست دیگه!:-"
پ.ن: مثلاً نه مصلا, اونجوری میشه مُصَلا. :d
چرا نمیگیری؟:دی

یعنی مثلا (:دی) وقتی GT5 داریم بازی میکنیم حدود 80% سخت افزار این کنسول در حال فعالیت هستن و 20% باقی مونده از سخت افزار بیکاره. (البته این ساده ترین توضیح بود)

مثلا من میتونم یه بازی خیلی آشغال بسازم که برای اجرا به تمام SPE های PS3 نیاز داره، این بازی شاید خیلی آشغال باشه اما از 100% سخت افزاری کنسول داره کار میکشه. حالا ممکنه یکی همین بازی رو بیاد توری Opti کنه که با 10% سخت افزار کنسول کار داشته باشه. متوجه شدید؟

یعنی مثلا (:دی) وقتی GT5 داریم بازی میکنیم حدود 80% سخت افزار این کنسول در حال فعالیت هستن و 20% باقی مونده از سخت افزار بیکاره. (البته این ساده ترین توضیح بود)

مثلا من میتونم یه بازی خیلی آشغال بسازم که برای اجرا به تمام SPE های PS3 نیاز داره، این بازی شاید خیلی آشغال باشه اما از 100% سخت افزاری کنسول داره کار میکشه. حالا ممکنه یکی همین بازی رو بیاد توری Opti کنه که با 10% سخت افزار کنسول کار داشته باشه. متوجه شدید؟
من که گرفتم ماکان جان!:biggrin1:

دمت گرم توضیح دادی من تا الان اونجوری فهمیده بودم ولی الان اینجوری فهمیدم:biggrin1:
ولی انصافا این بازی اینقدر قشنگه که حتی بازم تاخیر بخوره باز ارزش داره

آفرین درسته.
در واقع اینی که چقدر بازی از دستگاه کار میکشه مهم نیست.این فقط اطلاعاتیه که مهم هم نیست.
شما بازی بکنید حالشو ببرید.:biggrin1:

این حرفا سابقه طولانی داره. black رو PS2 هم همینو میگفت اما GOW1&2 چیز دیگه ای رو ثابت کرد. sony هم میخواد از این کنسول نون در بیاره اگه انقدر زود بخاد به این حد برسه باید به فکر کنسول بعدیش باشه. من با حرفای Cloud Strife موافقم اما باید اضافه کنم که GT5 انقدر هم چیز سنگینی نیست. شاید بهترین این سبک بشه اما از لحاظ گرافیکی با توجه به دمو های CES2010 شاید با کمی احتیاط بشه گفت 80% از FM3 قویتره. این نظر شخصه سایرین میتونن نظرات خودشونو محترمانه بگن(پیشگیری بهتر از درمان است)

این حرفا سابقه طولانی داره. black رو PS2 هم همینو میگفت اما GOW1&2 چیز دیگه ای رو ثابت کرد. sony هم میخواد از این کنسول نون در بیاره اگه انقدر زود بخاد به این حد برسه باید به فکر کنسول بعدیش باشه. من با حرفای Cloud Strife موافقم اما باید اضافه کنم که GT5 انقدر هم چیز سنگینی نیست. شاید بهترین این سبک بشه اما از لحاظ گرافیکی با توجه به دمو های CES2010 شاید با کمی احتیاط بشه گفت 80% از FM3 قویتره. این نظر شخصه سایرین میتونن نظرات خودشونو محترمانه بگن(پیشگیری بهتر از درمان است)
نظر شخص شما مورد احترام ولی یه نکته که اینجا به چشم میاد چگونگی ارتباط دو بازی در تاپیکی نامربوطه!!
دوست عزیز این تاپیک نه VS هست نه مربوط به FMS و هیچ بازی دیگه ای این تاپیک به مسائل تکنیکی GT5 مربوط میشه ولی راست اومدید ارتباطش دادید به بازی که شاید خیلی از کاربرا نسبت بهش حساس باشن...
خواهش میکنم این قبیل بحث ها رو دامن نزنید...
محمد مطمئن باش همینی هست که من میگم!:biggrin1: من سر ان قضیه U2 انقدر توی این موضوع تو فروم های مختلف زگیل شدم تا جواب درست از خود ادمین هاشون گرفتم!!

نمیدونم والا شاید من اشتباه میکنم...
برداشت من از متن خبر چیز دیگه ای بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or