GT5 از 80 درصد قدرت PS3 استفاده می کند

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5-2.jpg

Kazunori Yamauchi بازیساز بزرگ ژاپنی و خالق سری GT در گفت و گویی اعلام کرد :

بازی Gran Turismi 5 از 80 % قدرت پردازشی کنسول PS3 استفاده خواهد کرد .

وقتی از Yamauchi در مورد مقایسه GT5 و Uncharted 2 از قدرت PS3 سوال شد اینگونه جواب داد : چون هر دو عنوان برای PS3 هستند ، GT5 حدود 80 درصد از قدرت پردازشی PS3 استفاده می کند .

" سخت افزار PS3 دارای پیک پرفرمنس بسیار بالایی هستن ! هرچه با مهارت تر با ان کار کنید نتیجه ی بهتری خواهید دید "

در ضمن شایان ذکر است دیروز سونی اعلام کرد بازی GT5 که قرار بود در ماه مارچ در بازار ژاپن عرضه شود با تاخیر مواجه شد .

البته هنوز تاریخ دقیقی برای لانچ این عنوان در US و EU در نظر گرفته نشده است اما سونی اعلام کرده است : احتمالا این عنوان در این مناطق در تابستان 2010 به بازار عرضه خواهد شد

منبع

• Like
Reactions: Robin Hood
با تمام احترامی واسه همه ی بچه های بازی سنتر و سازندگان GT5 قائل هستم این قدر بدم میاد یکی بیاد بگه ما فلان درصد از قدرت کنسول رو استفاده کردیم و...:دی

پ.ن: مرسی نیما

بابا اینها از این آمار دادن , تاخیر انداختن و تعریف کردن از بازیهاشون خسته نشدن.
من تو کف یک دنیا بازیم ولی مثل اینکه حالا حالا ها باید منتظر باشم.

فکر میکنم خود همینا بودن که میگفتن یکسری چیزا رو از باز میپیچن!!!!میره برای شماره نسل بعدی!
احتمالا به خاطر قدرت زیادش بوده:biggrin1:اخه برای اون 21 % قدرت میخواستن 1 درصد کم اومد:biggrin1:

پ.ن:اینم(این خبر رو) به لیست JoTY اضافه کنید:biggrin1:

آخرین ویرایش:
این درست که سخت افزار PS3 و همه ی کنسول ها محدودیت داره و نهایتاً مشخص که چقدر قدرت پردازش داره ولی آیا قدرت موتورهای گرافیکی مختلف هم مشخصه؟!
نه!
هر یه مدت موتورهای جدید با تکنولوژی جدیدتر میاد که میتونه استفاده ی بهینه از CPU و GPU کنه البته منظور من این نیست که سخت افزار کنسول ها تمام ناشدنیه ولی به نظر من در حال حاضر ممکنه سقف قدرت این کنسول اینقدر باشه ولی در آینده و با تکنولوژی های جدیدتر تا حدودی بیشتر بشه(e.t.c Cry Enigine 3)
با تمام احترامی واسه همه ی بچه های بازی سنتر و سازندگان GT5 قائل هستم این قدر بدم میاد یکی بیاد بگه ما فلان درصد از قدرت کنسول رو استفاده کردیم و...:biggrin1:
ممنون امین جان!

این درست که سخت افزار PS3 و همه ی کنسول ها محدودیت داره و نهایتاً مشخص که چقدر قدرت پردازش داره ولی آیا قدرت موتورهای گرافیکی مختلف هم مشخصه؟!
نه!
هر یه مدت موتورهای جدید با تکنولوژی جدیدتر میاد که میتونه استفاده ی بهینه از CPU و GPU کنه البته منظور من این نیست که سخت افزار کنسول ها تمام ناشدنیه ولی به نظر من در حال حاضر ممکنه سقف قدرت این کنسول اینقدر باشه ولی در آینده و با تکنولوژی های جدیدتر تا حدودی بیشتر بشه(e.t.c Cry Enigine 3)

ممنون امین جان!
محمد منظور خبر میدونی چی هست؟ یعنی که GT5 برای اجرا 80% سخت افزار PS3 رو به کار میگیره. مثلا ان U2 رو که میگفتن 100% به این معنی بود که همه سخت افزار کنسول رو به کار میگیره.;)

محمد منظور خبر میدونی چی هست؟ یعنی که GT5 برای اجرا 80% سخت افزار PS3 رو به کار میگیره. مثلا ان U2 رو که میگفتن 100% به این معنی بود که همه سخت افزار کنسول رو به کار میگیره.;)
یعنی مثلاً از 5 تا SPU استفاده میکنن؟!
اینجوری که نمیشه!فکر کنم منظور این بوده که اگر مثلاً قدرت پردازش کنسول 1000 بوده ما از 800 تاش استفاده کردیم...

بالاخره بعده این همه سال باید اینطور باشه اگه نه که هر کی می تونه با این هزینه و زمان یه بازیه معمولیه خوب بسازه ،هر چی به جز شاهکار یعنی failure...

با تمام احترامی واسه همه ی بچه های بازی سنتر و سازندگان GT5 قائل هستم این قدر بدم میاد یکی بیاد بگه ما فلان درصد از قدرت کنسول رو استفاده کردیم و...:دی

پ.ن: مرسی نیما
زدی تو خال !!!
من 100 بار به کازونوری گفتم نگو ما از فلان قدر استفاده کردیم و از فلان قدر استفاده نکردیم.گوش نکرد :(
همین حرف رو به اون ولز هم گفتم ولی اونم گوش نکرد :biggrin1:

اينجور تاپيک ها که ميبينم ميخوام بالا بيارم !!
با اينکه احترام خيلی خاصی واسه بازيهای انحصاری PS3 قائل هستم ولی انصافاً اين GT5 گند زده به هرچی انحصاريه بخاطر اينهمه تاخير ....... بعد از اينهمه تاخير چجوری روشون ميشه بيان اينجوری تبليغ کنن !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or