Great Ace Attorney Chronicles

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Great Ace Attorney Chronicles​

ناشر: Capcom
سازنده: Capcom
سبک: Adventure - Point & Click
تاریخ عرضه: 27 جولای 2021
پلتفرم ها: PC, Switch, PS4
ریمستر دو عنوان Great Ace Attorney که در سال های 2015 و 2017 به صورت انحصاری روی 3DS و تنها در ژاپن عرضه شده بود که به زودی روی پلتفرم های نسل هشتمی عرضه خواهند شد.

خلاصه داستان

داستان بازی تو ژاپن قرن 19 شروع میشه، دورانی که مرز سرزمین خورشید تابان بعد از ده ها و صده ها بالاخره به دنیا باز میشه و همراه باهاش جهش های مختلفی تو ساختار امپراطوری ژاپن چه از نظر تکنولوژی، چه از نظر معماری رخ میده. البته که سیستم حقوقی ژاپن هم دچار تغییرات میشه. شخصیت اصلی داستان، ریونوسکه ناروهودو (Ryunosuke Naruhodo) پدر جد شخصیت اصلی سری بازی های اصلی (Phoenix Wright - فنیکس رایت) ـه که طی وقایع بازی اول، دانشجوی رشته علوم تحقیقاتی تو دانشگاه ملی یومه است. به علت وقایع مختلف، مسیر ریونوسکه جوان به امپراطوری بریتانیای کبیر ختم شده تا وی بتواند مسیر خود را برای تبدیل شدن به یک وکیل مدافع عدالت خواه پیدا کند. هر چند همه چیز به سادگی پیش نخواهد رفت...

new_img01.png
ویژگی های این نسخه
  • بازی حاوی هر دو نسخه Great Ace Attorney: Adventures و Great Ace Attorney 2: Resolve می شود.​
  • مدل ها، تکسچرها و موارد دیگر از نسخه 3DS ریمستر شده و کیفیت بیشتری دارند​
  • بازی Dual Audio بوده و از هر دو زبان انگلیسی و ژاپنی پشتیبانی می کند و قابلیت تغییر بین آن ها وجود دارد (هر چند کلا بازی اون قدره دیالوگ ضبط شده نداره)​
  • حالت Story Mode: که به صورت اتوماتیک داستان رو می بره جلو و بخش های گیم پلی ـی نظیر تحقیقات و بحث کردن توی دادگاه رو خود به خود برای بازیکن حل می کنه. این مود برای کساییه که به جای بازی کردن میخوان صرفا از داستان بازی لذت ببرند.​
  • مینی اپیزودهای Escapades: ده تا مینی اپیزود جدید که حالت Slice of Life داشته و زندگی روزمره شخصیت های بازی رو خارج از جریان پرونده های جنایی نشون میده. این مینی اپیزودها توسط نویسنده خود سری، شو تاکومی نوشته و کارگردانی شدند.​
  • Special Exhibitions: گالری بازی که پر از آرت ورک های رسمی، موسیقی و کانپست آرت های بازی است. در صورت پیش خرید بازی یا خرید DLC، می توانید کانسپت آرت ها و موسیقی های دیگری که در بازی اصلی مورد استفاده قرار نگرفته اند را نیز در این بخش آزاد کنید.​
  • Tailor: بخش کاستوم های بازی که در آن می توانید لباس و ظاهر شخصیت های اصلی بازی را درون بازی تغییر دهید. (نکته: بخش Tailor فقط ظاهر شخصیت ها را در نسخه دوم بازی تغییر می دهد و در برخی صحنه ها نیز ممکن است اعمال نشود)​
  • Moving Pictures: بخش ویدیوهای بازی که جدا از کات سین ها و موارد فرعی، ویدیوهای مناسبتی سری که قبلا ترجمه نشده بودند در آن قرار دارد.​

اسکرین شات ها

reasoning-img03_gl.jpg reasoning-img01_gl.jpg court-img01_gl.jpg court-img03_gl.jpg court-img02_gl.jpg court-img04_gl.jpg

تریلرها

تریلر معرفی:

تریلر E3

آخرین ویرایش:
پست اول آپدیت شد

یادم باشه بعدا قضیه این که چرا بازی از ژاپن برای 6 سال نیومد بیرون رو توضیح بدم... داستان هر چند واضح ولی جالبی داره :D
Capcom داره رسما جر میده امسال
RE8
MHRise
MHStories 2
GnG Resurrections
حالا هم که این :دی

پست اول آپدیت شد

یادم باشه بعدا قضیه این که چرا بازی از ژاپن برای 6 سال نیومد بیرون رو توضیح بدم... داستان هر چند واضح ولی جالبی داره :D
Capcom داره رسما جر میده امسال
RE8
MHRise
MHStories 2
GnG Resurrections
حالا هم که این :D
قبل از این بیا توضیح بده چه بازیی بود گفتم بیا تاپیکش رو اینجا بزن، گفتی نمیای و این حرفا؟
حالا جوابگو باش:-"

• Like
  • Smile
Reactions: NHM and Z-fan
قبل از این بیا توضیح بده چه بازیی بود گفتم بیا تاپیکش رو اینجا بزن، گفتی نمیای و این حرفا؟
حالا جوابگو باش:-"

Hades بود اون بازی :دی

اون موقع هم به غیر از PC (که بخشش جداست :دی) فقط رو سوییچ اومده بود
Wait a Minute
هنوزم فقط رو سوییچه :D

تازه این یکی هم میخواستم تو همون بخش سوییچ بزنم (نه که نسخه فیزیکیش فقط واسه سوییچ میاد و فاکینگ 80 درصد فروش کالکشن قبلی شون رو سوییچ بوده)
ولی گفتم که نه :دی بهتره از خوبی های Ace Attorney تو یه جای عمومی تر بنویسم :دی

باکس آرت بازی هم مشخص شد چیه (همون Key Art بازیه... لعنتی خیلی خوشگله :x)

6461581_sd.jpg

البته عرضه فیزیکی بازی یکم عجیب غریبه

بازی تو ژاپن رو جفت PS4 و Switch به صورت فیزیکی عرضه میشن
ولی تو آمریکا فقط رو Switch نسخه فیزیکی هست
و تو اروپا هم کلا نسخه فیزیکی عرضه نمیشه

که یعنی احتمالا سر و کله نسخه فیزیکی بازی این جا عمرا پیدا شه :دی

با این که بازی اساسا ریمستریه که خیلی تریلر نمیخواد
ولی کپکام لطف کرد و یه تریلر خوشگل دیگه هم از بازی نشون داد.

دوبله انگلیسی بازی حقیقتا دوبله خوبیه و ملت مقایسه کرده بودن با Fan Translation بازی، خیلی مشخصه که لوکالیزیشن بازی تو این نسخه رسمی قشنگ چند سر و گردنی از ورژن فن ترنسلیشن بهتره (و فن ترنزلیشن هم به گفته اونایی که بازی کرده بودن به هیچ وجه لوکالیزیشن بدی نبوده)
البته یه مشکلی که من با بازی دارم فعلا اون Objection گفتن های ریونوسکه است. اون Objection های فنیکس لامصب خیلی کلاسیک اند، این روبروی اونا خیلی آفه
شاید به خاطر همین یه مورد جزئی (که البته جزئی نیست.نصف صداهای بازی مخالفت این بشر با بقیه است :D شاید کلا چندجا دیگه صدای بقیه رو بشنویم کامل) کلا بزنم همون نسخه ژاپنی. چون اون Igi Ari گفتن ریونوسکه به ژاپنی خیلی خوبه :x

از ریمستر بازی ها راضیم. خیلی تر و تمیزه. کلا رو HD خیلی مشخص تره چقدر انیمیشن های بازی، با این که کارتونی اند، ولی به لحاظ اصول انیمیشنی واقعا محشرن. به همه شخصیت ها بیشتر از هر چیزی این انیمیشن های کوتاه حرکتی ـه که شخصیت میده. کلا این Ace Attorney از همون بازی های اسپرایتی رو GBA اش تا همین نسخه اخیرش یکی از بهترین کیفیت های سریه. اگه هر چی شو تاکومی با اون Ghost Trick نشون داد که خودش و تیمش نابغه این مدل انیمیشن هان

ای 27 جولای... سریعتر بیا ^:)^

آخرین ویرایش:
من بازم تاکید می کنم
برای تجربه این کالکشن هیچ احتیاجی به تجربه عناوین قبلی نیست و بازی یه جور ریبوت واسه سری ـه.
(هر چند سه گانه اول به شدت پیشنهاد میشه)

سر همین اگه از این لحاظ نگرانید به هیــــــــــــــچ دوشواری ای بپرید تو سری که الان موقعیت طلایی ایه :دی

من بازم تاکید می کنم
برای تجربه این کالکشن هیچ احتیاجی به تجربه عناوین قبلی نیست و بازی یه جور ریبوت واسه سری ـه.
(هر چند سه گانه اول به شدت پیشنهاد میشه)

سر همین اگه از این لحاظ نگرانید به هیــــــــــــــچ دوشواری ای بپرید تو سری که الان موقعیت طلایی ایه :D
نگاه... فقط خودت قراره بازیش کنی:p
برای همین کسی نگرانیی نداره حالا شماره هلی قبل رو بزنه یا نزنه مهم باشه:p

همینطور که NEO TWEWY رو احتمالا فقط من بزنم:)) (اگر بزنم:-" )

نگاه... فقط خودت قراره بازیش کنی:p
برای همین کسی نگرانیی نداره حالا شماره هلی قبل رو بزنه یا نزنه مهم باشه:p

همینطور که NEO TWEWY رو احتمالا فقط من بزنم:)) (اگر بزنم:-" )

بیا این قدر کار و کاسبی ما رو کساد نکن

من دو نفرم بتونم بکشونم تو این سوراخ موش، دو نفره :D

راستی، در راستای این رویکرد جذب ممتنعین (:D) این یادداشت رو اخیرا یه جا نوشته بودم
یادداشت های سید | Ace Attorney Trilogy

آخرین ویرایش:
بیا این قدر کار و کاسبی ما رو کساد نکن

من تو نفرم بتونم بکشونم تو این سوراخ موش، دو نفره :D

راستی، در راستای این رویکرد جذب ممتنعین (:D) این یادداشت رو اخیرا یه جا نوشته بودم
یادداشت های سید | Ace Attorney Trilogy
چقدر امیدواری :p :p :p

کی گنشین ایمپکت ادیشن میدید که بیام؟ :-" خودت دیدی چقدر تاثیر گذاریم:-"

qld0zboyacd71.png x3jl15oyacd71.png

چقدر امیدواری :p :p :p

کی گنشین ایمپکت ادیشن میدید که بیام؟ :-" خودت دیدی چقدر تاثیر گذاریم:-"

View attachment 218736View attachment 218737

این قدر تو باتلاق گاچا غرق شدی امیدی به نجاتت نیست :-<

(الله وکیلی چجوری آخه این دو تا سری میتونن با هم Collab بزنن آخه؟ :)) هر چند خدا رو چه دیدی شاید شد، بالاخره اینا با مانستر هانتر Collab داشتن :-" )

این قدر تو باتلاق گاچا غرق شدی امیدی به نجاتت نیست :-<

(الله وکیلی چجوری آخه این دو تا سری میتونن با هم Collab بزنن آخه؟ :)) هر چند خدا رو چه دیدی شاید شد، بالاخره اینا با مانستر هانتر Collab داشتن :-" )
یکی از کاراکترها وکیله اتفاقا و یه ماموریت بلند بالا برای اثبات یک پرونده کلاه برداری داشتیم:-"

بله آقا...بله! :D

جدا از اینکه Date Simulation هم هست، میتونند تو این مراحل که پایان های مختلف داره با توجه به انتخاب هامون، چنین چیزی رو پیاده کنند:)) و شک ندارم میکنند وقتی نوبت Yanfei بشه:-" (همین الانش ارجاعات به memeها ، کارهای دیگه مثل استار وارز و ... هم داره، یا یه ملموزیت فرعی داشت، کارگردانی صحنه های قبل دوئل خود خود سوشیما بود:)) )

3ygr9etk9od71.png

البته نوشته و صفحه سیاه سفیده ادیته:-" ولی قشنگ GOT بود:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or