GRAY ZONE WARFARE | PC

. 960x0 (1).jpg
GRAY ZONE WARFARE
Developer : MadFinger
Game Engine: Unreal Engine 5

[ از اونجایی که بازی به صورت ارلی اکسس در دسترس قرار گرفته و تا جایی که میدونم تو بازیسنتر در رابطه با این عنوان تاپیکی توسط دوستانی که از ما فعال تر و وارد تر هستند زده نشده تصمیم گرفتم به صورت خودمانی کمی در مورد این بازی بنویسم تا تاپیکی برای گفت و گو در مورد این عنوان در بازیسنتر داشته باشیم ]
_______________________________________________________________________________________________

عنوان GZW یه بازی شوتر تاکتیکال در قالب PvEvP هست که تاکید زیادی روی واقع گرایی داره و توسط استدیو مد فینگر در حال ساخت هست. بازی تو یک مپ وسیع به نام Lamang جریان داره.

Lamang map :

gray-zone-warfare-map.jpg

یه مپ با محیط جنگلی و کاملا سرسبز و چشم نواز هست که مساحت این مپ حدود 42 کیلومتر مربع و نکته جالب در مورد مپ این هست که شما زمانی که وارد سرور میشید و در مپ اسپاون میشید دیگه کلا هیچ لودینگی در انتظار شما نیست و این برای مپی با این سایز واقعا جالبه. داخل هر سرور از مپ 48 پلیر (16 نفر از هر فکشن) حضور خواهند داشت .پلیر ها برای جستجو و جابجایی از کمپ به نقطه ماموریت و برعکس , میتونن به صورت پیاده و یا توسط هلیکوپتر (little bird) که برای هر فکشن در نظر گرفته شده در نقاط مشخصی از مپ جابجا و پیاده بشن . این نقاط به مرور زمان و جستجوی بیشتر در مپ افزایش پیدا میکنن و شما در واقع ایستگاه های زیاد تری رو برای فرود هلی انلاک میکنید . در حال حاضر هر فکشن برای جابجایی افراد , 3 هلیکوپتر در اختیار داره .به این معنا که اگر شما قصد جابجایی با هلی رو داشته باشید و هر سه هلی فکشن شما در حال ماموریت و انتقال دیگر افراد فکشن باشه شما باید کمی منتظر بمونید تا هلی برگرده .

Factions :

gray-zone-warfare-factions.jpg

شما به عنوان PMC (private military company) همان اول بازی باید یک فکشن از بین سه فکشن (عکس بالا ) در بازی رو انتخاب کنید . گفتن این نکته ضروریه که در انتخاب فکشن باید دقت کنید چون اگه قصد بازی با دوست و یا دوستان خودتون رو در قالب یک تیم دارید باید فکشن همه شما یکی باشه در غیر اینصورت نمیتونید در یک اسکواد بازی کنید .گرچه روز اول گزینه ای برای تغییر فکشن در دسترس نبود اما مَد فینگر در اولین اپدیت بازی گزینه وایپ کاراکتر رو اضافه کرد که در صورتی که فکشنی به غیر از فکشن دوستانتون انتخاب کرده بودید میتونید با وایپ کردن کاراکتر , بازی رو کاملا از اول شروع کنید و فکشنتون رو تغییر بدید.

همونطور که بالا اشاره کردم بازی در قالب PvEvP پیش میره اما شما در هنگام جوین کردن به سرور این حق انتخاب رو دارید که بین حالت PVE (درگیری فقط با AI ) و یا مد PvEvP که شامل درگیری پلیر با پلیر و همچنین AI خواهد بود یک گزینه رو انتخاب بکنید. نکته دیگه ای که درباره فکشن ها و درگیری بین اونها بایستی بگم این هست که هر فکشن در نقطه خاصی از مپ کمپ دارن که اون نقطه ها تو عکسی که از مپ بازی گذاشتم مشخص هست. در درگیری ها در سرور های pvp , تیم کیل در بازی وجود داره و در حال حاضر برای جلوگیری از اون باید مینی مپ رو سریع چک کنید چون افرادی که از فکشن شما هستند به رنگ آبی در مپ مشخص هستند.

بازی دارای 6 تریدر هست که 3 تای اونها از ابتدای بازی در دسترس هستن و به شما ماموریت میدن و بقیه تریدر ها بعد از بالا رفتن لول انلاک میشن. در مورد انتخاب اسلحه و ماد کردن اونها فعلا نخواستم چیزی بگم چون گزینه های در دسترس فعلا محدود هست و قطعا با گذشت زمان اسلحه ها و اتچمنت های زیادی براشون اضافه خواهد شد.

ادیشن های قابل خرید بازی :

Gray-Zone-Warfare-G2Techshop-5-1536x864.jpg

سیستم مورد نیاز بازی :

MinimumRecommended
OSWindows 10 or laterWindows 10 or later
GPUNvidia GeForce GTX 1080
AMD Radeon RX 5700
Intel Arc A770
Nvidia GeForce RTX 3070 Ti
AMD Radeon RX 6800
CPUIntel Core i5 8600
AMD Ryzen 5 2600
Intel Core i7 9700K
AMD Ryzen 5 3600X
RAM16GB32GB
Storage40GB40GB

آخرین ویرایش:
دوستان اول اینکه برای بهتر وصل شدن به بازی با چی وصل میشید دوم اینکه من با قند شکن وصل میشم هر از گاهی مثلا بعد از 20 دقیقه یا نیم ساعت یهو خود به خود بازی رو میبنده و هرچی لوت کردی و با خودت بردی تو بازی از بین میره از چی میتونه باشه؟

دوستان اول اینکه برای بهتر وصل شدن به بازی با چی وصل میشید دوم اینکه من با قند شکن وصل میشم هر از گاهی مثلا بعد از 20 دقیقه یا نیم ساعت یهو خود به خود بازی رو میبنده و هرچی لوت کردی و با خودت بردی تو بازی از بین میره از چی میتونه باشه؟
چند ماه پیش با الکترو وصل میشدم نت خودم هم همراه اول بود .منتها بازی ایرادات و کم و کسری زیادی داشت و از طرفی هم اپتیمایز نبود برای همین خیلی وقت هست که دیگه بازی نکردم .

اگر طرفدار بازیهایی هستی که واقع گرایانه تر هستن و از pvp خوشت میاد میتونی arena breakout infinite رو امتحان کنی که رایگان هست و خیلی آماده تر برای تجربه پلیر .

چند ماه پیش با الکترو وصل میشدم نت خودم هم همراه اول بود .منتها بازی ایرادات و کم و کسری زیادی داشت و از طرفی هم اپتیمایز نبود برای همین خیلی وقت هست که دیگه بازی نکردم .

اگر طرفدار بازیهایی هستی که واقع گرایانه تر هستن و از pvp خوشت میاد میتونی arena breakout infinite رو امتحان کنی که رایگان هست و خیلی آماده تر برای تجربه پلیر .
اونم دارم ولی این کرمش ولم نمیکنه دوست دارم پلی بدم اگه کسی بدون مشکل پلی بده خیلی کمکم میکنه تا بدونم چیکار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or