Gravity Rush در راه PS4 ؟

Infected Area

کاربر سایت
درود
965gcmqrw9fxejxwlh4y.jpg

عنوان تحسین شده Gravity Rush که در سال 2012 برای Playstation Vita عرضه شده بود اکنون در پایگاه رده بندی سنی کره جنوبی با عنوان Gravity Rush Remaster برای پلتفرم PS4 و رده سنی +12 سال ثبت شده است.

n30iww2ht3q1c2d0cpxb.png

Gravity Rush در سال 2012 توسط استدیو ژاپنی سونی و با همکاری Project Siren به کارگردانی Keiichiro Toyama ساخته شد. ساخت نسخه دوم نیز پیشتر برای Playstation Vita تایید شده است.

آیا سونی زمینه را برای عرضه Gravity Rush 2 بر روی PS4 فراهم می کند؟

3월 19~20일자 심의통과목록 | Daum 루리웹

بهترین خبر این چند وقت اخیر برای من :دی فقط بی زحمت تویاما سنسه بعد از این پاشو برو یه سایرن هم ردیف کن که با کیفیت 4 وحشتناک می چسبه :(

هورا!!!! بالاخره! :d
دومین ریمستر درست حسابی:-" (اولیش هم TearAway هست :-" :d )
بقیش...ما که روی PS3 رفتیم :| داریم مرور خاطرات میکنیم! :|

من كه هم ويتا هم پي اس ٤ دارم برام فرقي نداره خونه ٤ بيرون ويتا. حالا هي بازي پورت كنن!هرچيزي رو بايد يك بار تست كرد اما نه اين كه خي فرتي اچ دي ريمستر بدن!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ریمستر این بازی بنظرم خیلی واجب بود با در نظر گرفتن فروش ویتا حیف میشد ریمسترش رو نمیدادن خیلیا منجمله خودم ازش محروم بودیم

باور کنید این حرفم به این منظور نیست که دوستانی که ویتا ندارن، از بازی های خوب ویتا روی PS4 لذت نبرن. انتفاقاً من خوشحال میشم تا بقیه بچه ها هم از عناوین خیلی خوب لذت ببرن ولی حرف سر اینه که واقعاً ویتا دیگه بازی درجه یکی برای انحصار خودش نداره و این یعنی فاجعه. بازی ها AAAـش رو هم که دارن پورت میکنن. ای کاش دست کم از ویتا طوری ساپورت میکردن که آدم دلش نسوزه که ویتا داره...
حیف این کنسول دستی با این پتانسیل که رسماً دیگه داره از دور خارج میشه!

باور کنید این حرفم به این منظور نیست که دوستانی که ویتا ندارن، از بازی های خوب ویتا روی PS4 لذت نبرن. انتفاقاً من خوشحال میشم تا بقیه بچه ها هم از عناوین خیلی خوب لذت ببرن ولی حرف سر اینه که واقعاً ویتا دیگه بازی درجه یکی برای انحصار خودش نداره و این یعنی فاجعه. بازی ها AAAـش رو هم که دارن پورت میکنن. ای کاش دست کم از ویتا طوری ساپورت میکردن که آدم دلش نسوزه که ویتا داره...
حیف این کنسول دستی با این پتانسیل که رسماً دیگه داره از دور خارج میشه!

به نظر من ویتا نیاز به بازیهای جمع و جور و مفرح داره تا بازیای AAA و خیلی محبوب ! چون سر این بازیا فشار از طرف گیمرا به قدری بالا میره که بخوان هم نمیشه جلوش رو گرفت ! (چون کسایی که کنسول خونگی دارن و دنبال بازیهای بزرگ و این تیپی هستن بیشتر از افراد مشابه روی کنسول دستیه) نمونه ی خیلی سادش همین GOW های PSP ! :دی PSP شونصد برابر بهتر از ویتا بود ولی آخر سر هر دو تا گاوش روی PS3 ریمستر شد :دی الانم که نسخه ی دوم گرویتی راش رو دارن میسازن و از همون اول گمانه زنی هاش بود که روی 4 هم قراره بیاد پس با این اوصاف میشد انتظار ریمستر شدن نسخه ی اول رو هم داشت :دی به نظرم سونی به جای انحصاری کردن یه نسخه از IP های محبوبی مثل آنچارتد و بتمن و گاو و آساسین و ... که آخر سر همشونم قراره روی کنسول های خونگی ریمستر بشن ، بیاد بازیهای کوچکتر و مفرح رو برای ویتا بزنه هم محبوبیت ویتا بالاتر میره هم فشاری برای درخواست عناوین این تیپی هم پیش نمیاد :دی

البته احسان جفتش لازمه! :d
یعنی هم بازی های شاد و شنگول! هم این تیپ بازیا برای جذب امثال ما! :d
ولی خوب،سر ویتا هیچکدومش رو درست انجام نداده سونی :| همون چندتا بازی کوچیکی رو هم که برای ویتا داد،روی PS3/PS4 هم عرضه کرده! :|
یا یه سری چیزا رو برای موبایل ها هم ساخته! و حتی زودتر از ویتا عرضه کرده:| ( Run! Sackboy Run ! و Piece of Cake مثلا! )

و البته در مورد GR ، این حق مسلم ما PS3دارها بوده:-" ویتا حقمون رو خورد :| بازی داشته روی PS3 ساخته میشده،که بعد نظرشون عوض شده و انتقال دادن رو ویتا :-" ما داریم حقمون رو پس میگیریم=)) :d
ولی خوب..در کل سونی هیچکاری برای ویتا نکرد،بقیه ی ناشرها هم دیوونه نیستند و پس کاری نکردن برای کنسولی که سازندش هم ازش پشتیبانی نمیکنه :d
در نتیجه کنسول رفته رفته داره میمیره(غیر از ژاپن که بحثش جداست:-" ) پس بازی هاش بیاد روی کنسول های خانگی مشکلی ایجاد نمیشه:-" :d همینطور که مرحوم PSP هم بعد از تموم شدن دوره ـش بالاخره GOWـها برای PS3 اومدن! :d

به نظر من ویتا نیاز به بازیهای جمع و جور و مفرح داره تا بازیای AAA و خیلی محبوب ! چون سر این بازیا فشار از طرف گیمرا به قدری بالا میره که بخوان هم نمیشه جلوش رو گرفت ! (چون کسایی که کنسول خونگی دارن و دنبال بازیهای بزرگ و این تیپی هستن بیشتر از افراد مشابه روی کنسول دستیه) نمونه ی خیلی سادش همین GOW های PSP ! :دی PSP شونصد برابر بهتر از ویتا بود ولی آخر سر هر دو تا گاوش روی PS3 ریمستر شد :دی الانم که نسخه ی دوم گرویتی راش رو دارن میسازن و از همون اول گمانه زنی هاش بود که روی 4 هم قراره بیاد پس با این اوصاف میشد انتظار ریمستر شدن نسخه ی اول رو هم داشت :دی به نظرم سونی به جای انحصاری کردن یه نسخه از IP های محبوبی مثل آنچارتد و بتمن و گاو و آساسین و ... که آخر سر همشونم قراره روی کنسول های خونگی ریمستر بشن ، بیاد بازیهای کوچکتر و مفرح رو برای ویتا بزنه هم محبوبیت ویتا بالاتر میره هم فشاری برای درخواست عناوین این تیپی هم پیش نمیاد :دی
کاملاً با شما موافقم... ولی مسئله همینجاست: GR هم یه بازی جمع و جور و مفرح بود :d البته شاید حالا نشه بهش گفت جمع و جور :-" ولی به شدت که مفرح بود! البته من بازم تاکید میکنم که اصلاً از این ناراحت نیستم که GAMERـهای بیشتری میتونند این عنوان رو تجربه کنند اما از این ناراحتم که Vita رسماً مظلوم واقع شده و بازی های به شدت خوبش هم داره برای PS4 پورت میشه. ویتا الانشم اگه اندک طرفداری هم داره فقط بخاطر بازی های Indie هستش!
در کل شاید این ناراحتی من از این باشه که من خودم ویتا رو خیلی دوست دارم و شاید انتظار داشتم که مثل PSP کلی براش بازی های جدید یا Sequel و یا Prequel ببینم. مثلاً همین Silent Hill: Originsـی که اولین بار برای PSP اومد و بعدش برای PS2 هم پورت شد. من نه تنها ناراحت نشدم بلکه به داشتن PSP میبالیدم که کنسول دستی هستش که بازی های فوق العاده ای داره که توان پورت شدن به کنسول هم نسل خودش رو داره و از طرفی، خیالمم راحت بود که اونقدر بازی خوب دیگه براش میاد که میشه از داشتن PSP راضی بود... مثل همین Patapon و Locoroco... و خیلی بازی های دیگه... خیلی خیلی (تاکید بود الان :d )
به هر حال... من از داشتن ویتا خوشحالم ولی راضی نیستم، چون انوطوری که باید طرفداراش رو ساپورت میکرد، از عهده اینکار بر نیومد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or