Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S

Grand Theft Auto VI
20251116_022518.jpg

عرضه در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ ( ۲۸ آبان ۱۴۰۵)

تریلر دوم:

View attachment VID_20250508_111310_077.mp4

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد:

در 5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم : روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت آنها در مرحله توسعه فعال هستند و اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:
"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ سم هاوسر طی توییتی اعلام کرد که تریلر اول GTA 6 در اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم : ۵ دسامبر اولین تریلر GTA VI لیک شد که به سرعت توسط راکستار به نمایش درآمد که این تریلر رکوردهای زیادی بجا گذاشت.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.

آپدیت مهم: در روز ۲ مِی سال ۲۰۲۵ راکستار رسما تایید کرد GTA 6 تاخیر خورده و حالا در تاریخ ۲۶ می سال ۲۰۲۶ منتشر میشه.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ راکستارگیمز رسما تریلر دوم GTA VI را به همراه دهها اسکرین شات و آرت ورک و یک صفحه اختصاصی برای این عنوان در وبسایت رسمی منتشر کرد.

آپدیت مهم: در همین تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ عنوان GTA VI رسما بر روی استور PSN قرار گرفت.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ نوامبر ۲۰۲۵ عنوان GTA VI مجددا تاخیر خورد و توسط راکستارگیمز تاریخ جدید عرضه در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ بطور رسمی اعلام گردید.

آخرین ویرایش:
نظر چندتا از توسعه دهندگان سابق راکستارگیمز در مورد سَم و دَن هاوسر بنیانگذاران راکستارگیمز

dxydovd39qz11.jpg

دیوید اورلی - طراح محیط سابق راکستار:

من هیچ وقت با سم و دن هاوسر مستقیماً برخوردی نداشتم. ولی میدونستم هر از گاهی میومدن شرکت و حضورشون بین کارمندا یه جور هیجان و سر و صدا درست میکرد. مثلاً میگفتن "دن اومده" یا "سم اومده." همه یه جورایی تحت نظر بودن، یه حس عجیبی بود، چون احتمالاً اومده بودن قسمت خاصی از بازی رو ببینن. بعدش یه تکاپو و شلوغی راه میافتاد و همه خبردار میشدن که رئیسها اومدن.

من و بهترین دوستم که هنوز اونجا کار میکنه، اغلب ظهرها با هم میرفتیم دویدن. یه بار (فکر کنم دن بود یا شاید سم، همیشه جاشون رو اشتباه میگیرم!) اومده بود برای دویدن و دوستم هم به جمعشون پیوسته بود. حدود دوازده تا چهارده نفر با هم میدویدن و دوستم هم باهاشون بود. کل جمع یه کم شبیه یه گروه همراهان مهم بود که دور رئیس جمع شدن. من اون روز نبودم، واسه همین هم تا حالا با سم یا دن هاوسر ندویدم! همین شده یکی از شوخیهای من که میگم سهم من از شهرت حضور در این شرکت همین بوده!

خلاصه من راستش هیچ وقت شناخت مستقیمی ازشون نداشتم و نه چیزی ازشون شنیدم. همیشه هم به نظر آدمای خوبی می اومدن و چیزی منفی ازشون تو شرکت نگفتن.

ابه ورمج - کارگردان تکنیکال سابق راکستار:

وقتی کار روی GTA 3 رو شروع کردیم، شرکت چند بار خرید و فروش شد و تازه راکستار مستقل شده بود.
اوایل برادران هاوسر زیاد دخالت نمیکردن و مدیریت بیشتر دست لزلی بنزیس و آرون گربت بود. سم هاوسر هم هر دو سه ماه یه بار به تیم سر میزد و لزلی هم بعضی وقتا میرفت نیویورک که با هم بازی رو تست کنن. کار کردن با اینا جالب بود، ولی دَن رو کمتر میدیدیم. اون بیشتر تو نیویورک می موند و بخش داستان رو مینوشت.

جاناتان گین - طراح محیط ارشد سابق راکستار :

یه بار سَم اومد و فکر کنم تو یه باربیکیو باهاش آشنا شدم. من هم ازش تشکر کردم که این فرصت رو برام فراهم کرد، آدم خیلی باحالی بود و خوش برخورد بود.
درباره ی برادرای هاوسر حرف و داستان زیاد هست، اما تجربه ی من باهاشون مثبت بود. یکیشون (دَن) تقریباً همه نویسندگی و داستان بازی ها رو انجام میده و نقشه ها رو هم خودش میکشه؛ انصافاً دستاوردهای خیلی خفنی داشتن.

یه بار هم تو یه مصاحبه دیده بودم (اونها که خیلی کم مصاحبه میکنن) که برادران هاوسر میگفتن دوست ندارن فقط یه نفر تو چشم باشه، چون ساخت بازی یک کار گروهیه. عقیده داشتن که نباید همه ی تعریف ها فقط نصیب یک نفر بشه و این به نظرم دیدگاه خیلی خوبی بود.

خودم قبلاً تو شرکتهایی کار کردم که رئیسها خودشون رو ستاره ی بازیسازی میدونستن!
وقتی تازه کار بودی اذیت میشدی، ولی بعداً برات خنده دار میشه. انگار انقدر براشون مهمه که عکسشون تو تبلیغ "شیر بخورید" چاپ بشه! ولی واقعیت اینه که فکر میکنن خیلی معروفن، در حالی که مثلاً شاید ده هزار یا صد هزار نفر بشناسنشون، ولی ۹۹.۹۹۹ درصد مردم اصلاً نمیدونن کی هستن!

منبع:

آخرین ویرایش:
در مورد تب جام جهانی هم بگم قطعا زلینک و سم دن هوزر از ماهایی که توی ایران زندگی می‌کنیم بیشتر میفهمن که بازیشون رو سه ماه قبل جام جهانی میخوان رلیز کنن .
دَن ۵ سال پیش از راکستار رفت و دیگه نیست.
بازی هم دو هفته قبل از جام جهانی ریلیز میشه نه سه ماه. بازم میگم این بازی واقعا هیچ دخلی به جام جهانی نداره اون یه ایونت دیگه هست و این دوتا هیچ ارتباطی به هم ندارن.
البته بازی درسته نیاز به این تب نداره ولی میخواد یه عده که اصلا گیمر نیستن رو جذب کنه وگرنه قطعا کسی گیمر باشه پیگیر این بازی هست و بله بازی به این تب برای تبلیغات نداره ولی خیلیا که گیمر نیستن احتمالا جذب بازی بشن
این فرانچایز اونقدر به کنگره و سنای آمریکا، دولت‌های دیگه، ورزش ، سینما و شبکه های خبری و دهها تا مدیوم دیگه پاش باز شده اصلا نیازی به تبلیغات غیر گیمرها نداره.
تریلر دوم رو شادو دراپ کردن و تو سه ماه ۱۳۰ میلیون بازدید شده. اینها اصلا نیازی ندارن غیر گیمرها را بیارن سمت خودشون، خود غیر گیمرها از خدا خواسته میان سمت این بازی، موقعش که شد.
الانم با پیشرفت های سرویس های استریم ابری اصلا نیازی به خرید سخت افزار برای تجربه بازی نیست و طرف توی خارج بدون خرج کردن برای سخت افزار خاصی میتونه راحت با استریم ابری بازیو انجام بده .
مگه این بازی رو سرویس استریم ابری قراره اجرا بشه ؟ هیچ جا چنین چیزی نگفتن و فعلا برای کنسولها میاد و نه هیچ سرویسی.

قطعا یه برنامه ای دارن گاو جام جهانی رو بدوشن مخصوصا که تو آمریکا برگزار میشه در غیر اینصورت دلیلی نداشت بخوان بعد دو هفته هایپشون بره زیر جام جهانی چون قطعا که جام جهانی امیپرشن بیشتر و قویتری داره
ینی اینطوری نیست که فک کنن اون کار خودشو بکنه ما هم کار خودمونو این خبرا نیست یه بده بستونی این وسط هست
البته حس شخصیم اینه این تاریخ فرمالیته ست و دوباره تاخیر میزنن تا سمپتامبر اینا

• Like
Reactions: SHAYAN1999
گیمر جماعت هیچوقت به خاطر یه جام جهانی اولویتاش عوض نمیشه
نهایت طرف بخواد بره ج ج بعدش GTA میخره
همون V تا الانش هم جز تاپ لیست ها بوده
فروش به "گیمر" اونقد نگرانی تیک تو نیست این بازی ایه که باید عباس آقا بقال که احتمالا طرفدار سرسخت تیم ملی کشورشه و کلا سالی سه بار کنسولشو روشن میکنه هم بخرتش تا پولش دربیاد

فروش به "گیمر" اونقد نگرانی تیک تو نیست این بازی ایه که باید عباس آقا بقال که احتمالا طرفدار سرسخت تیم ملی کشورشه و کلا سالی سه بار کنسولشو روشن میکنه هم بخرتش تا پولش دربیاد
پولش که از همون پیش فروش ها در میاد. بطور قطع حتی با پری اردر ها میرن تو سود.
بازیم هست که حداقل ۱۰ سال قراره بفروشه و قراره برای دو نسل گیمینگ دیگه هم بیاد و سه تا جام جهانی دیگه هم که بیاد اینا بازم دارم میفروشن و تاپ لیست هستند.. بخش انلاینه که فروش V رو رسوند به ۲۰۰ میلیون که بخش انلاین VI هم از پاییزش قراره بیاد و اوج درآمد زایی این بازی از اونجاس که شروع میشه، وگرنه اونایی که عاشق این بازی و دنبال بخش داستانی هستن یا از قبل پیش‌خرید میکنن یا همون دو ماه اول بازیو میخرن ، در غیر این صورت عباس آقا بقال ۱۰ سال دیگه وقت داره این بازیو بخره :))
تب جام جهانی واقعا چیه که یکی فراموش کنه مثلا GTA رو بخره. مگه وقتی جام جهانی هست مردم چیزای دیگه نمیخرن؟ حالا تو تایم جام جهانی نخره به اندازه ۱۰ سال برای خرید این بازی فرصت داره . حتی همین امروز کسانی متولد میشن که قراره این بازیو یک روزی پلی بدن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: challengeeverything
پولش که از همون پیش فروش ها در میاد. بطور قطع حتی با پیشفروش میرن تو سود.
بازیم هست که ۱۰ سال حداقل قراره بفروشه و قراره برای دو نسل دیگه هم بیاد و سه تا جام جهانی دیگه هم که بیاد اینا بازم دارم میفروشن و تاپ لیست هستند..بخش انلاینه که فروش V رو رسوند به ۲۰۰ میلیون که بخش انلاین VI هم از پاییزش قراره بیاد و اوج درآمد زایی این بازی از اونجاس که شروع میشه، وگرنه اونایی که دنبال بخش داستانی هستن یا از قبل پیش‌خرید میکنن یا همون دو ماه اول بازیو میخرن. چه نیازی به عباس آقا بقال هست واقعا :)) تب جام جهانی واقعا چیه که یکی فراموش کنه مثلا GTA رو بخره. مگه شما وقتی جام جهانی هست چیزای دیگه نمیخری؟
به نظر میاد شما تصویر درستی از جامعه ندارید
اگه آدمای نرد و علافا رو کنار بذاری طرف(همون بقال) نود درصد مغزش درگیر کار و دوس دخترشه ده درصد واسه جنگولک بازی وقت و حجم روانی داره برا اون جام جهانی مهمتره چون خیلی بیشتر در راستای سبک زندگیشه
از نظر فروش روز لانچ شاید زیاد فرقی نکنه ولی به هر حال این باعث میشه توجه دور بازی کم بشه(توجه یه منبع محدوده)
من و شما برامون GTA مهتره از جام جهانی خیلیها روی مرز این دوتان و با یه تکون کوچیک مدیوم سرگرمیشون که هیچی کشورشونم عوض میکنن
متوجه شدید؟

به نظر میاد شما تصویر درستی از جامعه ندارید
اگه آدمای نرد و علافا رو کنار بذاری طرف(همون بقال) نود درصد مغزش درگیر کار و دوس دخترشه ده درصد واسه جنگولک بازی وقت و حجم روانی داره برا اون جام جهانی مهمتره چون خیلی بیشتر در راستای سبک زندگیشه
از نظر فروش روز لانچ شاید زیاد فرقی نکنه ولی به هر حال این باعث میشه توجه دور بازی کم بشه(توجه یه منبع محدوده)
من و شما برامون GTA مهتره از جام جهانی خیلیها روی مرز این دوتان و با یه تکون کوچیک مدیوم سرگرمیشون که هیچی کشورشونم عوض میکنن
متوجه شدید؟
نزن این حرفارو مرد مومن. :D مگه این بازی فقط دوماه فرصت برای فروش داره که حتما باید تو اون تایم بازیش بفروش بره؟ ۱۰ سال برای خرید این بازی فرصت هست که تا اون زمان بازیکنای حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ خیلیاشون بازنشسته میشن. قطعا برای خیلی ها حتی سه بار فروخته میشه. خیلیا تو همین فروم هستن همین GTA 5 را برای چندتا پلتفرم خریدن.
حداقل الگوی GTA 5 یا RDR2 رو بررسی می‌کردی. مگه جام جهانی ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ روی فروش این دوتا بازی تاثیری داشت؟ این دوتا بازی یک پیک اولیه فروش داشتن که اکثرش در قالب پیشفروش بود برای GTA 5 تو دوماه اول ۲۰ میلیون نسخه فروخت و ۱۹۰ میلیون نسخه دیگه رو تو طول این سالها فروختند. برای GTA 6 هم همین طور خواهد بود و یک پیک اولیه فروش دارن و بعدش دیگه ادامه میدن تا GTA 7 بیاد

80898_55_gta-sales-figures-145m-at-least-10m-year-since-2013_full.png

آخرین ویرایش:
نزن این حرفارو مرد مومن :)) مشکل شما اینه که یک کلمه از پست منو متوجه نشدی. مگه این بازی فقط دوماه فرصت برای فروش داره که حتما باید تو اون تایم بازیش بفروش بره؟ ۱۰ سال برای خرید این بازی فرصت هست که تا اون زمان بازیکنای حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ خیلیاشون بازنشسته میشن. قطعا برای خیلی ها حتی سه بار فروخته میشه. خیلیا تو همین فروم هستن این بازیو برای چندتا پلتفرم خریدن.
حداقل الگوی GTA 5 یا RDR2 رو بررسی می‌کردی بعد این حرفارو میزدی
شما درست نخوندید من از عبارت توجه زمان لانچ استفاده کردم چون مسلما مسئله م این نبود که لانچ همزمان با جام جهانی منجر به شکست بازی و ورشکستگی تیک تو میشه!
نمیشه که بگیم چون بازی قراره تا هزار سال بفروشه پس هیچ اهمیتی نداره هایپ زمان لانچش بره زیر یه داستان دیگه
بعدم شما داری هایپ جام جهانی رو به بهونه گردش مالی نه چندان قابل توجه و ویوهای یوتوب آندراستیمیت میکنی در حالی که آمار تماشای همزمان تلویزیونی فینال همین جام جهانی قبلی واسه ده تا تریلر GTA رو هم هم قفله اینکه میگید "تب جام جهانی واقعا چیه" زیاد علمی نیست واقعا

به نظر میاد واقعا در GTA 6 شاهد گردباد های غول آسا باشیم.
در یکی از اسکرین شات ها با کمی تغییرات در نور تصویر میشه در پس زمینه تصویر یک گردباد بزرگ رو دید.

IMG_20250817_203111_592.jpg

همچنین در قسمتی از تریلر دوم میشه اشاره به طوفانی بنام ROXY رو دید.

IMG_20250817_203108_430.jpg

همچنین در تصاویر دیگری میشه اثرات بالا اومدن سطح آب را دید . شاید ناشی از سیل و یا جزر و مد آب دریا.

IMG_20250817_203113_487.jpg

نشانگر سیل سنج در GTA 6

IMG_20250817_203116_118.jpg

همچنین در قسمتی از تریلر اول میشد در یکی از صحنه ها که هوا طوفانی هست بالا اومدن سطح آب رو دید که درختان رو در بر گرفته

IMG_20250817_203117_739.jpg

شرایر در ۲۸ مارس ۲۰۲۴ گفته بود:

▪️ هم اکنون هزاران نفر روی بازی کار می کنند.

▪️بسیاری در حال کار بر روی فیزیک آب و هوا هستند.

▪️ پروسه ضبط از بازیگران همچنان ادامه دارد (NPC ها یا بخش آنلاین یا بخش صداها )

▪️ تعداد زیادی در حال رفع باگهای بازی هستند.

طبق گزارش های قبلی، GTA 6 دارای یک سیستم آب و هوایی پویای بسیار پیشرفته با ابرهای حجمی سه بعدی است که بصورت ریل تایم بر اساس شرایط آب و هوایی مختلف مانند باران، مه، رعد و برق، طوفان و حتی گردباد تغییر می کند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or