Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S

Grand Theft Auto VI
20251116_022518.jpg

عرضه در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ ( ۲۸ آبان ۱۴۰۵)

تریلر دوم:

View attachment VID_20250508_111310_077.mp4

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد:

در 5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم : روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت آنها در مرحله توسعه فعال هستند و اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:
"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ سم هاوسر طی توییتی اعلام کرد که تریلر اول GTA 6 در اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم : ۵ دسامبر اولین تریلر GTA VI لیک شد که به سرعت توسط راکستار به نمایش درآمد که این تریلر رکوردهای زیادی بجا گذاشت.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.

آپدیت مهم: در روز ۲ مِی سال ۲۰۲۵ راکستار رسما تایید کرد GTA 6 تاخیر خورده و حالا در تاریخ ۲۶ می سال ۲۰۲۶ منتشر میشه.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ راکستارگیمز رسما تریلر دوم GTA VI را به همراه دهها اسکرین شات و آرت ورک و یک صفحه اختصاصی برای این عنوان در وبسایت رسمی منتشر کرد.

آپدیت مهم: در همین تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ عنوان GTA VI رسما بر روی استور PSN قرار گرفت.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ نوامبر ۲۰۲۵ عنوان GTA VI مجددا تاخیر خورد و توسط راکستارگیمز تاریخ جدید عرضه در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ بطور رسمی اعلام گردید.

آخرین ویرایش:
عین همین حرف ها رو قبل از تاخیر قبلی هم میزد البته با توجه به جایگاه اش و مسئولیت اش نسبت به سهام دارا چیزی جر این هم نباید بگه

جدا از اینا من به این تاریخ انتشار فعلی حس خوبی دارم امیدوارم تاخیر نخوره
تاخیر نمیخوره چون تاریخ قطعی داره و رو استوره

عین همین حرف ها رو قبل از تاخیر قبلی هم میزد البته با توجه به جایگاه اش و مسئولیت اش نسبت به سهام دارا چیزی جر این هم نباید بگه

راکستار تاریخ و روز اعلام کنه تاخیر نمیزنه بین کل بازیاش یه مکس پین بود روز اعلام کرد تاخیر خورد اونم کلا دو ماه بود …

دفعه قبلی تاخیر خورد چون مایکروسافت و نینتندو بازی هاشون رو ۸۰ دلار قیمت گذاری کرده بودند تیک تو و راک استار فکر کردند بقیه ناشر ها هم از این قیمت حمایت میکنن و راحت میتونن جی تی ای رو ۸۰دلار قیمت بذارن. ولی نه تنها کمپانی ای مثل الکترونیک آرتز حمایت نکرد بلکه خود مایکروسافت هم عقب نشینی کرد خلاصه این وسط گیمرها فقط ضرر کردن بازی مورد علاقه شون و بزرگترین بازی مورد انتظار قرن تاخیر خورد .دیگه هم محاله تاخیر بخوره چون این تاریخ رلیز چند هفته قبل جام جهانی هم هست بهترین زمان برای مارکتینگ بازی هست و راحت میتونه راک استار و تیک تو از این تب جام جهانی برای تبلیغات استفاده کنند .

• Poker Face
Reactions: milad2mars
دفعه قبلی تاخیر خورد چون مایکروسافت و نینتندو بازی هاشون رو ۸۰ دلار قیمت گذاری کرده بودند تیک تو و راک استار فکر کردند بقیه ناشر ها هم از این قیمت حمایت میکنن و راحت میتونن جی تی ای رو ۸۰دلار قیمت بذارن. ولی نه تنها کمپانی ای مثل الکترونیک آرتز حمایت نکرد بلکه خود مایکروسافت هم عقب نشینی کرد خلاصه این وسط گیمرها فقط ضرر کردن بازی مورد علاقه شون و بزرگترین بازی مورد انتظار قرن تاخیر خورد .دیگه هم محاله تاخیر بخوره چون این تاریخ رلیز چند هفته قبل جام جهانی هم هست بهترین زمان برای مارکتینگ بازی هست و راحت میتونه راک استار و تیک تو از این تب جام جهانی برای تبلیغات استفاده کنند .
من نمی دونم چرا فکر میکنی T2 واسه قیمت گذاری لنگ حمایت EA و امثالش بوده؟ :دی اتفاقا این باقی ناشرا بودن که منتظر بودن ببینن T2 بازی رو گرون میکنه که اونام گرون کنن یا نه چون هیج محصول سرگرمی در جهان داغ تر از GTA 6 نداریم هیچ نیازی به استفاده جو و تبلیغات مراسم های بزرگ دیگه نداره اگر T2 قصد افزایش داشت GTA 6 اینقدر بزرگ شده که ترسی نداشت از افزایش دادن
اونی که 70 دلارو می خواد با عشق بده پای gta 6 براش مهم نیست 10 دلار بیشتر بده، ضرر 1 سال دیرتر منتشر شدنش برای T2 خیلی بیشتر از 10 دلار بالاتر روی قیمت پایه بازیه
خلاصه تاخیر GTA 6 علتش همونه که راکستار اعلام کرد هیچ علت ماورایی و فراماسونی نداشت :دی

من نمی دونم چرا فکر میکنی T2 واسه قیمت گذاری لنگ حمایت EA و امثالش بوده؟ :دی اتفاقا این باقی ناشرا بودن که منتظر بودن ببینن T2 بازی رو گرون میکنه که اونام گرون کنن یا نه چون هیج محصول سرگرمی در جهان داغ تر از GTA 6 نداریم هیچ نیازی به استفاده جو و تبلیغات مراسم های بزرگ دیگه نداره اگر T2 قصد افزایش داشت GTA 6 اینقدر بزرگ شده که ترسی نداشت از افزایش دادن
اونی که 70 دلارو می خواد با عشق بده پای gta 6 براش مهم نیست 10 دلار بیشتر بده، ضرر 1 سال دیرتر منتشر شدنش برای T2 خیلی بیشتر از 10 دلار بالاتر روی قیمت پایه بازیه
خلاصه تاخیر GTA 6 علتش همونه که راکستار اعلام کرد هیچ علت ماورایی و فراماسونی نداشت :دی
راستش من حتی با اون قسمت جام جهانیش هم موافق نیستم. چرا GTA باید از جام‌جهانی برای تبلیغات استفاده کنه؟ اونها تو دنیای سرگرمی برند بزرگتر و پر سود تری هستند.
کافیه یک نگاه به صفحه یوتیوب راکستار و فیفا بزنید و تعداد بازدید هارو ببینید. یا حتی میتونم درآمد فیفا و راکستار رو مثال بزنم. تا سال ۲۰۱۸ راکستار فقط از GTA 5 شش میلیارد دلار درآمد کسب کرده بود (هزینه ساختش رو خودتون میدونید دیگه که حدود ۲۶۵ میلیون دلار بود که اگر همین رقم رو برای بخش آنلاین و نگهداری سرورها در نظر بگیریم نهایتا ۵۰۰ میلیون دلار هزینه میشه) . درآمد راکستار فقط از GTA 5 تا سال ۲۰۲۵ به ۱۰ میلیارد دلار رسیده‌ . محاسبه درآمد از RDR2 وباقی بازیاش ها با خودتون. بطور مثال درآمد راکستار از RDR2 چیزی حدود ۴.۵ میلیارد دلار بوده و هزینه ساخت بازی هم ۴۰۰ میلیون دلار‌.
این در حالیه که فیفا هم از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه ۶ میلیارد دلار درآمد کسب کرد که فقط ۲ میلیارد دلارش سود بوده. فیفا از جام جهانی ۲۰۲۲ هم ۱۰ میلیارد دلار درآمد کسب کرد که سود خالص آن فقط ۳ میلیارد دلار بود.
حالا برسیم به اصل ماجرا که تحلیلگران اقتصادی پیش بینی کردن که راکستار در ۶۰ روز اول ریلیز GTA 6 درآمدی بالغ بر 7.6 میلیارد دلار کسب خواهد کرد که اگر هزینه ساخت GTA رو 1.5 میلیارد دلار تصور کنیم اونها در همون ۲ ماه اول ۶ میلیارد دلار سود بدست میارن :D

آخرین ویرایش:
راستش من حتی با اون قسمت جام جهانیش هم موافق نیستم. چرا GTA باید از جام‌جهانی برای تبلیغات استفاده کنه وقتی تو دنیای سرگرمی برند بزرگتر و پر سود تریه.
کافیه یک نگاه به صفحه یوتیوب راکستار و فیفا بزنید و تعداد بازدید هارو ببینید. یا حتی میتونم درآمد فیفا و راکستار رو مثال بزنم. تا سال ۲۰۱۸ راکستار فقط از GTA 5 شش میلیارد دلار درآمد کسب کرده بود (هزینه ساختش رو خودتون میدونید دیگه که حدود ۲۶۵ میلیون دلار بود که اگر همین رقم رو برای بخش آنلاین و نگهداری سرورها در نظر بگیریم نهایتا ۵۰۰ میلیون دلار هزینه میشه) . درآمد راکستار فقط از GTA 5 تا سال ۲۰۲۵ به ۱۰ میلیارد دلار رسیده‌ . محاسبه درآمد از RDR2 وباقی بازیاش ها با خودتون.
این در حالیه که فیفا هم از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه ۶ میلیارد دلار درآمد کسب کرد که فقط ۲ میلیارد دلارش سود بوده. فیفا از جام جهانی ۲۰۲۲ هم ۱۰ میلیارد دلار درآمد کسب کرد که سود خالص آن فقط ۳ میلیارد دلار بود.
حال آنکه تحلیلگران اقتصادی پیش بینی کردند که راکستار در ۶۰ روز اول ریلیز GTA 6 درآمدی بالغ بر 7.6 میلیارد دلار کسب خواهد کرد که اگر هزینه ساخت GTA رو 1.5 میلیارد دلار تصور کنیم اونها در همون ۲ ماه اول ۶ میلیارد دلار سود بدست میارن :D
جام جهانی یه رویداد جهانیه که 5،6 میلیارد نفر دنبالش میکنن ربطی به درآمد و این چیزا نداره همه کمپانی ها دنبال اینن تو اون تایم خودشونو تبلیغ کنن چون کل دنیا میبینتشون از بچه 5 ساله تا پیرمرد 90 ساله

• Like
Reactions: ultimate team 2
جام جهانی یه رویداد جهانیه که 5،6 میلیارد نفر دنبالش میکنن ربطی به درآمد و این چیزا نداره همه کمپانی ها دنبال اینن تو اون تایم خودشونو تبلیغ کنن چون کل دنیا میبینتشون از بچه 5 ساله تا پیرمرد 90 ساله
بله خیلی از پیرمردهای ۹۰ روستاهای ایران هم تو تایم جام جهانی میشینن فوتبال تیم کشورشون رو نگاه میکنند و این بخاطر بحث ملی گرایی هست و نه چیزی که عاید فیفا میشه (این بازدیدها هیچ ربطی به فیفا نداره )
از اون طرف میشه گفت خیلیا هم تو این چند سال میلیون ساعت نشستن پای توییچ و یوتیوب و استریم GTA نگاه میکنند.
میخواستم فقط ثابت کنم این دوتا هیچ نیازی به هم ندارند برای تبلیغات و حتی تو کتگوری هم نیستند که بخوان با هم رقابتی بکنند اما آمار سود و درآمد رو بالا گذاشتم که قابل تامل هست که نشون میده کدوم برند پر سود تر هست

• Like
Reactions: tboy2022
بله خیلی از پیرمردهای ۹۰ روستاهای ایران هم تو تایم جام جهانی میشینن فوتبال تیم کشورشون رو نگاه میکنند و این بخاطر بحث ملی گرایی هست و نه چیزی که عاید فیفا میشه (این بازدیدها هیچ ربطی به فیفا نداره )
از اون طرف میشه گفت خیلیا هم تو این چند سال میلیون ساعت نشستن پای توییچ و یوتیوب و استریم GTA نگاه میکنند.
میخواستم فقط ثابت کنم این دوتا هیچ نیازی به هم ندارند برای تبلیغات و حتی تو کتگوری هم نیستند که بخوان با هم رقابتی بکنند اما آمار سود و درآمد رو بالا گذاشتم که قابل تامل هست که نشون میده کدوم برند پر سود تر هست
بحث بزرگ بودنه دیگه من مدیر شرکت باشم قطعا ترجیح میدم 5 میلیارد نفر تبلیغمو ببین تا فقط تمرکز کنم رو یوتوب و توییچ نهایت 500 میلیون ویو بخورم، درسته که جی تی ای نیازی به تبلیغ نداره ولی لازمه تو تایم ریلیز کل دنیا رو درگیر کنه که با توجه به همزمانی به جام جهانی سخت میشه واسه همین باید تبلیغاتشو ببره تو بازیا، حیف سونی پارتنز فیفا نیست دیگه :D

• Like
Reactions: ultimate team 2
بحث بزرگ بودنه دیگه من مدیر شرکت باشم قطعا ترجیح میدم 5 میلیارد نفر تبلیغمو ببین تا فقط تمرکز کنم رو یوتوب و توییچ نهایت 500 میلیون ویو بخورم، درسته که جی تی ای نیازی به تبلیغ نداره ولی لازمه تو تایم ریلیز کل دنیا رو درگیر کنه که با توجه به همزمانی به جام جهانی سخت میشه واسه همین باید تبلیغاتشو ببره تو بازیا، حیف سونی پارتنز فیفا نیست دیگه :D
باید ببینیم بزرگتر بودن را چی تفسیر کنیم :D
مثلا این موزیک ویدئو 8.7 میلیارد بازدید داره. هرکی هم دیده مستقیم یه درآمدی رسونده به خواننده این موزیک ویدیو.

IMG_20250813_115923_904.jpg

ولی خودمونیم اون همه آدمی که اصلا نمیدونن آفساید چیه (مثلا خیلی از خانم ها) و در هر جام جهانی میشینن چندتا بازی تیمشون را میبینن رو جزو چی حساب کنیم؟ جزو محبوبیت اینفانتینو در نظر بگیریم؟؟ :D
یک سنت هم به فیفا نمیرسه از این افراد.‌ درآمد اصلی فیفا پخش تلویزیونی، اسپانسرها، تبلیغات تلویزیونی و حاشیه ای و نهایتا بلیط فروشی. محبوبیت فلان تیم ورزشی و فلان بازیکن رو نمیشه گذاشت پای فیفا. فیفا فقط دلالی می‌کنه از پرچم کشورها و بازیکن ها‌. بازم میگم من دارم در مورد سوددهی و محبوبیت فیفا و تشکیلاتش صحبت میکنم نه شخص رونالدو یا مهدی طارمی :D
ولی حالا که بحث همزمانی شد شاید چون جام جهانی تو آمریکا هست و تو فلوریدا هم شاید بازی برگزار میشه (خودم فوتبالی نیستم که بدونم اونجا بازی میذارن یانه) این باعث میشه شاهد یه در هم تنیدگی بین GTA 6 و بازیهای جام جهانی باشیم. نمیدونم شاید مثلا ویدیو فلان بازیکن های فوتبال رو تو کمپ تیم ها بیینیم که دارن GTA 6 بازی میکنند یا مثلا یه بازیکن بیاد و ادای یکی از کرکترهای GTA رو هنگام شادی گل در بیارن . نظر خودت چیه؟

این ویدیو هم همینطوری:
ما که دیگه از همیلتون بزرگتر نیستیم که اینطوری فن GTA بودن خودشو قشنگ جار میزنه :D

View attachment VID_20250813_122327_752.mp4

• Like
Reactions: AVerg and DM.JAGUAR
باید ببینیم بزرگتر بودن را چی تفسیر کنیم :D
مثلا این موزیک ویدئو 8.7 میلیارد بازدید داره. هرکی هم دیده مستقیم یه درآمدی رسونده به خواننده این موزیک ویدیو.

ولی خودمونیم اون همه آدمی که اصلا نمیدونن آفساید چیه (مثلا خیلی از خانم ها) و در هر جام جهانی میشینن چندتا بازی تیمشون را میبینن رو جزو چی حساب کنیم؟ جزو محبوبیت اینفانتینو در نظر بگیریم؟؟ :D
یک سنت هم به فیفا نمیرسه از این افراد.‌ درآمد اصلی فیفا پخش تلویزیونی، اسپانسرها، تبلیغات تلویزیونی و حاشیه ای و نهایتا بلیط فروشی. محبوبیت فلان تیم ورزشی و فلان بازیکن رو نمیشه گذاشت پای فیفا. فیفا فقط دلالی می‌کنه از پرچم کشورها و بازیکن ها‌. بازم میگم من دارم در مورد سوددهی و محبوبیت فیفا و تشکیلاتش صحبت میکنم نه شخص رونالدو یا مهدی طارمی :D
ولی حالا که بحث همزمانی شد شاید چون جام جهانی تو آمریکا هست و تو فلوریدا هم شاید بازی برگزار میشه (خودم فوتبالی نیستم که بدونم اونجا بازی میذارن یانه) این باعث میشه شاهد یه در هم تنیدگی بین GTA 6 و بازیهای جام جهانی باشیم. نمیدونم شاید مثلا ویدیو فلان بازیکن های فوتبال رو تو کمپ تیم ها بیینیم که دارن GTA 6 بازی میکنند یا مثلا یه بازیکن بیاد و ادای یکی از کرکترهای GTA رو هنگام شادی گل در بیارن . نظر خودت چیه؟
یه سرچی کردم ظاهرا به خاطر مثبت 18 بودن بازی نمیزارن تبلیغ مستقیم کنار زمین کنه یه بار تو انگلیس کرده که داستان شده :D احتمالا همون غیر مستقیم با بنر و این چیزا حرکت بزنه، 7،8 تا بازی هم تو استادیوم هارد راک میامی هست احتمالا خیلی از طرفدارا با کازپلی شخصیتا میان تو استادیوم و خودش تبلیغ غیر مستقیمه

در مورد اون الکترونیک آرتز که مثال زدم حمایت نکرد از بازی ۸۰ دلاری صرفا مثال بود و فک کنم این وسط یکی دو تا ناشر دیگه هم گفتن ما بازی های مون رو همون ۷۰ دلار قیمت گذاری میکنیم .ولی تیک تو و راک استار فکرهای دیگه ای میکردن .
در مورد تب جام جهانی هم بگم قطعا زلینک و سم دن هوزر از ماهایی که توی ایران زندگی می‌کنیم بیشتر میفهمن که بازیشون رو سه ماه قبل جام جهانی میخوان رلیز کنن .البته بازی درسته نیاز به این تب نداره ولی میخواد یه عده که اصلا گیمر نیستن رو جذب کنه وگرنه قطعا کسی گیمر باشه پیگیر این بازی هست و بله بازی به این تب برای تبلیغات نداره ولی خیلیا که گیمر نیستن احتمالا جذب بازی بشن الانم با پیشرفت های سرویس های استریم ابری اصلا نیازی به خرید سخت افزار برای تجربه بازی نیست و طرف توی خارج بدون خرج کردن برای سخت افزار خاصی میتونه راحت با استریم ابری بازیو انجام بده .

در مورد اون الکترونیک آرتز که مثال زدم حمایت نکرد از بازی ۸۰ دلاری صرفا مثال بود و فک کنم این وسط یکی دو تا ناشر دیگه هم گفتن ما بازی های مون رو همون ۷۰ دلار قیمت گذاری میکنیم .ولی تیک تو و راک استار فکرهای دیگه ای میکردن .
در مورد تب جام جهانی هم بگم قطعا زلینک و سم دن هوزر از ماهایی که توی ایران زندگی می‌کنیم بیشتر میفهمن که بازیشون رو سه ماه قبل جام جهانی میخوان رلیز کنن .البته بازی درسته نیاز به این تب نداره ولی میخواد یه عده که اصلا گیمر نیستن رو جذب کنه وگرنه قطعا کسی گیمر باشه پیگیر این بازی هست و بله بازی به این تب برای تبلیغات نداره ولی خیلیا که گیمر نیستن احتمالا جذب بازی بشن الانم با پیشرفت های سرویس های استریم ابری اصلا نیازی به خرید سخت افزار برای تجربه بازی نیست و طرف توی خارج بدون خرج کردن برای سخت افزار خاصی میتونه راحت با استریم ابری بازیو انجام بده .
داداش بازم می گم، تیک تو آس دستشه! :دی اصلا نیازی به همراهی دیگران نداره که وایسته ببینه اونا چیکار می کنن :دی اگه می خواست افزایش قیمت بده میداد خیلی راحت و ریلکس
gta به جایگاهی رسیده که هیچ اهمیتی نداره نزدیک چه رویدادی ریلیز بشه اصلا نیازی نداره سوار موجی بشه بابا تریلر 1 که منتشر شد حتی CNN و BBC هم خبر اختصاصیشو کار کردن :دی واسم عجیبه هنوز جایگاهی که gta نه فقط در صنعت گیم بلکه در کل صنعت اینترتیمنت پیدا کرده رو هضم نکردی :دی
فاصله ایی که gta گرفته از باقی محصولات اینترتیمنتی اصلا رویایی و دست نیافتنیه و واقعا بعیده دوباره تکرار بشه

داداش بازم می گم، تیک تو آس دستشه! :دی اصلا نیازی به همراهی دیگران نداره که وایسته ببینه اونا چیکار می کنن :دی اگه می خواست افزایش قیمت بده میداد خیلی راحت و ریلکس
gta به جایگاهی رسیده که هیچ اهمیتی نداره نزدیک چه رویدادی ریلیز بشه اصلا نیازی نداره سوار موجی بشه بابا تریلر 1 که منتشر شد حتی CNN و BBC هم خبر اختصاصیشو کار کردن :دی واسم عجیبه هنوز جایگاهی که gta نه فقط در صنعت گیم بلکه در کل صنعت اینترتیمنت پیدا کرده رو هضم نکردی :دی
فاصله ایی که gta گرفته از باقی محصولات اینترتیمنتی اصلا رویایی و دست نیافتنیه و واقعا بعیده دوباره تکرار بشه

در واقع GTA هم قیمت تعیین می‌کنه هم میزنه تو دهن هرکسی بخواد به پشتوانه خودش :دی😎

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or