Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S

Grand Theft Auto VI
20251116_022518.jpg

عرضه در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ ( ۲۸ آبان ۱۴۰۵)

تریلر دوم:

View attachment VID_20250508_111310_077.mp4

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد:

در 5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم : روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت آنها در مرحله توسعه فعال هستند و اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:
"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ سم هاوسر طی توییتی اعلام کرد که تریلر اول GTA 6 در اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم : ۵ دسامبر اولین تریلر GTA VI لیک شد که به سرعت توسط راکستار به نمایش درآمد که این تریلر رکوردهای زیادی بجا گذاشت.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.

آپدیت مهم: در روز ۲ مِی سال ۲۰۲۵ راکستار رسما تایید کرد GTA 6 تاخیر خورده و حالا در تاریخ ۲۶ می سال ۲۰۲۶ منتشر میشه.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ راکستارگیمز رسما تریلر دوم GTA VI را به همراه دهها اسکرین شات و آرت ورک و یک صفحه اختصاصی برای این عنوان در وبسایت رسمی منتشر کرد.

آپدیت مهم: در همین تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ عنوان GTA VI رسما بر روی استور PSN قرار گرفت.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ نوامبر ۲۰۲۵ عنوان GTA VI مجددا تاخیر خورد و توسط راکستارگیمز تاریخ جدید عرضه در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ بطور رسمی اعلام گردید.

آخرین ویرایش:
✅احتمال تأخیر در عرضه GTA 6 تا شهریور ۲۰۲۶ و جزئیات نسخه‌های مختلف بازی

🗣یک لیکر ادعا کرده که انتشار بازی GTA 6 ممکن است تا شهریور ۱۴۰۵ (سپتامبر ۲۰۲۶) به تعویق بیفتد. علاوه بر این، اطلاعاتی از قیمت‌گذاری و نسخه‌های مختلف بازی نیز منتشر شده است:

🗣نسخه استاندارد – ۷۰ دلار

🗣نسخه دلوکس – ۹۰ دلار
شامل دسترسی زودتر به GTA Online

🗣نسخه پریمیوم – ۱۱۰ دلار
شامل اولین دسترسی به GTA Online

🎮 گفته می‌شود بازاریابی نسخه پلی‌استیشن ۵ و باندل‌های اختصاصی کنسول نیز در برنامه قرار دارد. اگر این اطلاعات صحت داشته باشند، راکستار تصمیم دارد نسخه‌های مختلف بازی را با مزایای تدریجی برای دسترسی زودهنگام به بخش آنلاین عرضه کند.
احتمال خیلی زیاد بازی بخاطر اینکه ۸۰ دلاری بشه تاخیر خورده و راک استار و تیک تو توقع داشتن بقیه کمپانی ها از این گند مایکروسافت و نینتندو سر ۸۰ و ۹۰ دلاری کردن حمایت کنن و اونا هم این قیمت رو بذارن ولی ea که خدای پولپرستی هست اومد گفت اقا ما قصد ۸۰ دلاری نداریم و در کمال تعجب مایکروسافت هم عقب نشینی کرد و دوباره قیمت گذاری ۷۰ دلاری انجام داد فقط این وسط گیمرها ضرر کردن که جی تی ای تاخیر خورد. همون زمانی هم تاخیر خورد یه سری از اهالی رسانه گفتن بازی قطعا بخش افلاینش به سال ۲۰۲۵ میرسه ولی انلاینش ممکنه نرسه که خب رد دد هم همین شرایط رو داشته و آنلاین بعد رلیز منتشر شد و مشکلی نداشت اما خب کمپانی هدفش چیز دیگه ای بود و قطعا با این کار الکترونیک آرتز و رکب خوردن مایکروسافت نقششون نقش براب شد. بازی به هیچ وجه دیگه تاخیر نمیخوره مخصوصا قبل جام جهانی هست و قراره مارکتینگ خفنی هم داشته باشه .

• Like
Reactions: Coffee Addicted
کدوم لیکر؟؟ :D
اسمش چیه ،سابقش چیه :D
ای بابا گیری کردیم با این مزخرفات.
بازی تازه دو سه ماه پیش تاخیرش را اعلام کرده و تاریخ هم خورده . اگه میخواستن که همین سه ماه پیش میگفتن سپتامبر!!
جدید هم بخوان اعلام تاخیری هم بکنن از الان که چیزی مشخص نیست هفت هشت ماه دیگه معلوم میشه

غیب گفته

نه نه اتفاقا هیچ بعید نیست خود صاب کار بیشتر از همه مزخرف بگه
همین سال پیش با مصاحبه ها پاره مون کردن بازی حتما 2025ه
منطق برخورد با افکار عمومی و نحوه اطلاع رسانی میتونه هیچ ربطی به منطق مدیریت پروژه نداشته باشه
الانم ممکنه یه چیزی پرونده باشن بدون توجه به اینکه شما لزوما با توجه به تاریخ بدونید پروژه تو چه فازیه چون قطعا صاب کار مارو در حدی نمیدونه که حتما بهمون راستشو بگه(لاجیک) و صرفا قضیه این باشه که بخوان احساسات و تصمیمات شمارو کنترل کنن با یه هدفی که نمیدونیم چیه
بعدم اصلا چیز عجیبی نمیگه بازی قبلیشون دقیقا همین اتفاق براش افتاد پس با توجه به اینکه تنها بازی که بعد از کم کار شدنشون ساختن این سناریو رو داشته اتفاقا محتملترین سناریو همینه که این طرف داره میگه

• Like
غیب گفته

نه نه اتفاقا هیچ بعید نیست خود صاب کار بیشتر از همه مزخرف بگه
همین سال پیش با مصاحبه ها پاره مون کردن بازی حتما 2025ه
منطق برخورد با افکار عمومی و نحوه اطلاع رسانی میتونه هیچ ربطی به منطق مدیریت پروژه نداشته باشه
الانم ممکنه یه چیزی پرونده باشن بدون توجه به اینکه شما لزوما با توجه به تاریخ بدونید پروژه تو چه فازیه چون قطعا صاب کار مارو در حدی نمیدونه که حتما بهمون راستشو بگه(لاجیک) و صرفا قضیه این باشه که بخوان احساسات و تصمیمات شمارو کنترل کنن با یه هدفی که نمیدونیم چیه
بعدم اصلا چیز عجیبی نمیگه بازی قبلیشون دقیقا همین اتفاق براش افتاد پس با توجه به اینکه تنها بازی که بعد از کم کار شدنشون ساختن این سناریو رو داشته اتفاقا محتملترین سناریو همینه که این طرف داره میگه
شما کلا تو فاز لج و لجبازی هستی ولی برات توضیح میدم اگه ایشالا افتاد برات که خداروشکر ، اگرم نیوفتاد دیگه مهم نیست هرچی خواستی بگو.
1. بازی قبلی منظورت rdr2 هست درسته ؟؟
اون بازی اولین تاریخ قطعی که خورد همون تاریخ اومد. ژانویه ۲۰۱۸ تاریخ قطعی را به همراه اعلامیه تاخیر اعلام کردند و بازی همون تاریخی که اعلام کردند اومد.
حتی gta 5 هم دقیقا همینطور شد و تاریخ قطعی را به همراه یک اعلامیه تاخیر اعلام کردند و اون بازیم دقیقا راس تاریخ قطعی که خورد، عرضه شد. سه ماه پیش دقیقا همین شرایط برای GTA 6 اتفاق افتاد و تاخیر با یک اعلامیه به همراه تاریخ قطعی اعلام شد ، دو روز بعدشم تریلر دادند.
هر دو بازی GTA 5 و RDR2 تریلر دومشون چقدر قبل از عرضه بازی بود؟ جواب : دقیقا یکسال. الانم GTA 6 تریلر دومش حدود ۱۳ ماه قبل از عرضه منتشر شده پس حتی این هم منطقیه.

2. تو کل طول تاریخ حیات راکستار ، هیچ وقت سابقه نداشته تاریخ قطعی بدن و بازم تاخیر بزنن. اون 2025 که شما میفرمایید تاریخ قطعی نبود.
اون صاب کار انقدر احمق نیست که ۱۳ ماه قبل از عرضه بیاد تاریخ قطعی بده . اگر ذره ای مطمئن نبود میگفت بهار یا تابستون که بتونه بعدا هندلش کنه.

3. نکته بعدی اومدن بازی رو استور ها و انتشار دهها اسکرین شات و آرت ورک هست. همون بازی قبلی یعنی RDR2 که میگی ، شبیه این وضعیت یعنی عرضه آرت ورکها و معرفی شخصیت هاش تنها پنج ماه قبل از عرضه اعلام شده بود ولی الان برای GTA 6 یکسال قبل از عرضه اومده. این نشون میده حداقل در مقایسه با RDR2 از نظر تایم لاین مارکتینگ خیلی جلوتر هستند.
یکبار دیگه میگم که قشنگ متوجه بشی RDR2 فقط ۵ ماه قبل از عرضه اومد رو استور و ویش لیست.
بنظرم شما اگر امکانش را داری راجب خود بازی حرف بزن ، اطلاعاتی گیر بیار بذار ، هایپ کن ولی این بحث مسخره تاخیر را بریز دور. این همش حاشیه بدرد نخور و هیچ چیز جذابی توش برای من و شما و بقیه نیست ، اونم وقتی بازی تاریخ رسمی داره. اگر فقط گفته بودن بهار میاد ، آره گوشت و تن همه میلرزید بازم تاخیر میخوره نه حالا که سایت راکستارو باز میکنی 26 May رو بزرگ فرو میکنه تو چشم مخاطب، یا میری هد توییتر راکستار یا هد یوتیوب راکستار رو میبینی بزرگ 26 May رو کرده تو چشم مخاطبش. تو استور psn و استور xbox میری میبنی فرو کرده تو چشم آدم. اینا حتی تریلر اول رو هم ادیت زدن و آخرش نوشتن ۲۶ می.
پس منِ گیمر هم ترجیح میدم به این تاریخ اعتماد کنم و نیام ذهن خودمو درگیر این کنم که آیا ممکنه به این تاریخم نرسن؟ سابقه ۲۷ ساله راکستار میگه هر زمانی تاریخ قطعی و رسمی دادند و بازیو گذاشتند رو استور به قولشون عمل کردن‌.
خداحافظ شما باشه

آخرین ویرایش:
کدوم لیکر؟؟ :D
اسمش چیه ،سابقش چیه :D
ای بابا گیری کردیم با این مزخرفات.
بازی تازه دو سه ماه پیش تاخیرش را اعلام کرده و تاریخ هم خورده . اگه میخواستن که همین سه ماه پیش میگفتن سپتامبر!!
جدید هم بخوان اعلام تاخیری هم بکنن از الان که چیزی مشخص نیست هفت هشت ماه دیگه معلوم میشه
بر اساس ادعای منبع داخلی، میلی آماند (Millie Amand) صحبت‌های داخلی در Rockstar را نشان می‌دهد که احتمال دارد عرضه‌ی بازی GTA 6 به سپتامبر سال ۲۰۲۶ موکول شود. اگرچه در حال حاضر به نظر می‌رسد Rockstar نسبت به دستیابی به هدف عرضه در ماه می ۲۰۲۶ اطمینان دارد، اما این استودیو سابقه‌ی چندین بار تأخیر در عرضه‌ی بازی‌های بزرگ خود را دارد.

مزخرف چیه سری قبل هم هر کی میگفت تاخیر تشنج میکردی :D بعید هم نیست بازی با این وسعت مجددا عقب بیوفته

• Like
قهرمان هفده دوره مسابقات فرمول یک، لوئیس همیلتون، اعلام کرده که وقتی GTA 6 منتشر شود، برنامه کاری اش را خالی خواهد کرد.
حالا شاید تو این تاپیک خیلی مهم نباشه ولی 7 بار قهرمان شده نه 17 بار :D

حالا شاید تو این تاپیک خیلی مهم نباشه ولی 7 بار قهرمان شده نه 17 بار :D
هفت و هفده از لحاظ کردیت و توانایی فرقی نداره فقط به مدت زمان دوران اوج کارکرد ذهن و بدن یه انسان ربط داره اینو شما خودتون بهتر میدونید لطفا اینقدر لجبازی نکنید
خدافظ تا ابد

• Smile
  • Cool
Reactions: GameS123 and S0NY
هفت و هفده از لحاظ کردیت و توانایی فرقی نداره فقط به مدت زمان دوران اوج کارکرد ذهن و بدن یه انسان ربط داره اینو شما خودتون بهتر میدونید لطفا اینقدر لجبازی نکنید
خدافظ تا ابد
هیچ انسانی تا حالا 17 بار قهرمان فرمول یک نشده و در آینده هم نخواهد شد.اوج کارکرد ذهن و بدن یک انسان+ماشینی که در اختیارش هست همین 7 قهرمانی هست که همیلتون و شوماخر بدست آوردن.پس بین 7 تا 17 اونقدر فرق هست که میشه بهش گفت ناممکن.لطفا بیشتر لجبازی کنید

خداحافظ تا ابد و هفت روز :D

پ.ن:شرمنده بابت آف تاپیک.برگردیم به همون روال عادی تاپیک :D

هیچ انسانی تا حالا 17 بار قهرمان فرمول یک نشده و در آینده هم نخواهد شد.اوج کارکرد ذهن و بدن یک انسان+ماشینی که در اختیارش هست همین 7 قهرمانی هست که همیلتون و شوماخر بدست آوردن.پس بین 7 تا 17 اونقدر فرق هست که میشه بهش گفت ناممکن.لطفا بیشتر لجبازی کنید

خداحافظ تا ابد و هفت روز :D

پ.ن:شرمنده بابت آف تاپیک.برگردیم به همون روال عادی تاپیک :D
هیچ انسانی تا قبل از این دو بزرگوار فکر نمیکرد چنین پیروزی دست یافتنی باشه. لطفا از لجبازی پرهیز بفرمایید

خداحافظ تا ابد و هفده روز :D

بر اساس ادعای منبع داخلی، میلی آماند (Millie Amand) صحبت‌های داخلی در Rockstar را نشان می‌دهد که احتمال دارد عرضه‌ی بازی GTA 6 به سپتامبر سال ۲۰۲۶ موکول شود. اگرچه در حال حاضر به نظر می‌رسد Rockstar نسبت به دستیابی به هدف عرضه در ماه می ۲۰۲۶ اطمینان دارد، اما این استودیو سابقه‌ی چندین بار تأخیر در عرضه‌ی بازی‌های بزرگ خود را دارد.

مزخرف چیه سری قبل هم هر کی میگفت تاخیر تشنج میکردی :D بعید هم نیست بازی با این وسعت مجددا عقب بیوفته
ممنونم که اسم لیکر رو آوردید (خودم از اول می‌دونستم :D )
ایشون یکی از بی اعتبارترین مثلا لیکرهای تاریخ هست که صدها گفته اشتباه داره و هیچ وزنی هم نداره حرفاش. سالها هم بود خبری ازش نبود.در مورد مزخرف من که شمارو نگفتم عزیز. حرف لیکر رو گفتم نمیدونم چرا تصور کردید شمارو گفتم. حرفم اینه حرف هرکسیو نباید باور کرد.
در مورد تعداد قهرمانی های همیلتون هم 7 رو 17 دیدم تو سایت dexerto هنگام ترجمه حساس نشید :D

آخرین ویرایش:

کسی نمیگه تاخیر قطعا نمیخوره ولی این به اصطلاح منابع هم دارن چرت میگن و هیچی نمیدونن. صرفا میخوان چون جی تی ای پرطرفداره ویو بگیرن بعد اگه به خاطر دلایل دیگه ای بازی تاخیر خورد بگن دیدید ما گفتیم

هر کی الان میتونه بیاد بگه اره چون راک استار تاخیر همیشه میزنه اینم تاخیر میخوره بعد که تاخیر واقعا بخوره بگه دیدید گفتم

• Like
Reactions: ehsan M
کسی نمیگه تاخیر قطعا نمیخوره ولی این به اصطلاح منابع هم دارن چرت میگن و هیچی نمیدونن. صرفا میخوان چون جی تی ای پرطرفداره ویو بگیرن بعد اگه به خاطر دلایل دیگه ای بازی تاخیر خورد بگن دیدید ما گفتیم

هر کی الان میتونه بیاد بگه اره چون راک استار تاخیر همیشه میزنه اینم تاخیر میخوره بعد که تاخیر واقعا بخوره بگه دیدید گفتم
یه حرف دیگه ای هم که من زیاد میشونم دوستان میگن چون ابعاد بازی زیادی بزرگه ممکنه بازم تاخیر بخوره‌ . خب این که درسته تو هر پروژه ای هر آن ممکنه یه پیچش بیفته و کارها عقب بیفته. این یه چیز طبیعیه. ولی نه بازیی که خیلی وقته تو فاز پولیش هست و تاریخ رسمی قطعی داره.
در مورد GTA 6 این بازی از اواخر ۲۰۱۸ رفته تو فاز Full Development که این مورد توی کنفرانس قبلی T2 هم تایید شد. ۷ سال فاز فول دولوپ بودن میدونید یعنی چی؟ بزرگترین بازیهای تاریخ نهایتا سه سال تو فاز فول دولوپ هستند. اما این بازی از ۲۰۱۴ تو پیش تولید بوده از ۲۰۱۸ توی فول دولوپ و از ۲۰۲۴ به بعد هم تو فاز پولیش. اصلا نداریم چنین چیزی تو بازیهای دیگه.

شاید خنده دار به نظر بیاد اما عین این ۷ سال برای من تک تک روزهاش یادمه. شما تصور کن روزی نبوده که دنبال خبرهای این بازی نبوده باشم. فکر میکنم حتی یک شایعه هم جا ننداختم و همه را پوشش دادم. انقدر اسناد و مدارک ، مصاحبه، مقاله، شایعه تو این سالها جمع کردم و تو همین پوشش دادم که اوضاع پیشرفت این بازی مثل یک پازل حل شده برام مشخصه. هیچ کس نمیتونه تصور کنه چه فشاری رو من بوده این سالها چون ذهنم را ۲۴ ساعته درگیر این بازی کردم. شما کافیه از من بپرسی تو فلان سال چه شایعه ای مطرح بوده ، یا چه کسی چه مصاحبه ای کرده من همه را با تاریخش دارم. فکر نکنم کسی باشه اینطوری دایرةالمعارف درست کرده باشه برای پری ریلیز این بازی :D

این بازی به اندازه کافی به تاخیر افتاده. فراموش نکنید جیسون شرایر و سایت کوتاکو ابتدا اعلام کردند بازی قرار بود اوایل ۲۰۲۵ بیاد ، بعد تیک تو گفت پاییز ۲۰۲۵ و راکستار کردش ۲۰۲۶ این بازم یعنی حداقل دوتا تاخیر داخلی خورده که خبرشو شرایر هم داد.

اینم توجه کنید زمانی که راکستار ۲۰۲۳ بازیو معرفی کرد مثل عناوین قبلی اعلام نکرد که ۲۰۲۴ میاد به این دلیل که اونها نمی‌خواستند دوباره تاخیری اعلام کنند . یک مصاحبه تو ۲۰۲۳ از یکی مدیران تولید راکستار "عمران سرور" هست که میگه این اعلام تاخیر ها روی شرکت تأثیر منفی داره و ما با اعلام ۲۰۲۵ سعی کردیم که دیگه این اتفاق نیفته. شما بازیهای قبلی راکستار مثل RDR2 و GTA 5 هم برید چک کنید از معرفی تا عرضه فقط دوسال طول کشیده‌. ولی با همه اینها بازم بازی تاخیر خورد البته فقط شش ماه. قطعا راکستار تو پاییز امسال هم میتونسته بازیو ریلیز کنه اما خودشون تو اعلامیه اعلام کرد این مدت اضافه را نیاز داشتند که بازی تو بهترین حالت خودش منتشر بشه و بقولی مدام نیازمند پچ و رفع باگ بعد از عرضه نباشه. خلاصه کنم حالا که بازی تاریخ رسمی داره چرا بجای پرداختن به خود بازی باید به خبرهای فیک پرداخته بشه

آخرین ویرایش:
ممنونم که اسم لیکر رو آوردید (خودم از اول می‌دونستم :D )
ایشون یکی از بی اعتبارترین مثلا لیکرهای تاریخ هست که صدها گفته اشتباه داره و هیچ وزنی هم نداره حرفاش. سالها هم بود خبری ازش نبود.در مورد مزخرف من که شمارو نگفتم عزیز. حرف لیکر رو گفتم نمیدونم چرا تصور کردید شمارو گفتم. حرفم اینه حرف هرکسیو نباید باور کرد.
در مورد تعداد قهرمانی های همیلتون هم 7 رو 17 دیدم تو سایت dexerto هنگام ترجمه حساس نشید :D
من خبر از یه سایت رو منتقل کردم . درست و غلطش نمیدونم .
سه چهار ماه تاخیر نمیتونه تاثیر چندانی در فراید توسعه داشته باشه ولی میدونم قبلا مورد داشتیم بازی (last2) کاملا طبق گفته کارگردان اماده عرضه بوده بازم تاخیر خورده .
بازم تاخیری نباشه که همه خوشحالترن اصلا فردا عرضه بشه😂

ویژگی‌ها و حالت های رول پلی GTA 6 ممکنه خیلی زودتر از چیزی که فکر می‌کردیم به این عنوان بیاد .

اخیراً آگهی های جدیدی تو راک‌استار گیمز کشف شده که نشون می‌ده قصد دارن یه "اقتصاد سازنده" تو GTA 6 راه بندازن.
این آگهی‌های شغلی حول محور محتوای ساخته‌شده توسط کاربر، ساخته های بازیکن ها، مدل‌های کسب درآمد و گسترش استراتژی "پلتفرم ویدیویی راک‌استار" با تمرکز روی مخاطبان سبک رول پلی GTA هستن.

متن این آگهی، که برای یه مدیر ارشد محصول تو تیم پلتفرم سازنده‌ها تو نیویورک هست، خیلی از برنامه‌های راک‌استار برای GTA 6 رو لو می‌ده.

آگهی شغلی تیم پلتفرم سازنده‌ها که توسط PCGamesN پیدا شده، توضیح می‌ده راک‌استار دنبال یه مدیر ارشد محصوله تا روابط سازنده‌ها و عملکرد رو تو طیف گسترده‌ای از محصولات رول پلی GTA هدایت کنه:

" راک‌استار گیمز به دنبال یه مدیر ارشد محصوله تا ابتکارات کلیدی محصول رو تو پلتفرم‌های سازنده‌هاش، شامل FiveM، RedM و محصولات مرتبط، پیش ببره. به‌عنوان عضوی از تیم، شما با نگاهی انتقادی و خلاقانه راه‌حل‌های نوآورانه برای مشکلات پیچیده پیشنهاد می‌دید.

شما مسئول پرورش و اجرای یه دید واضح برای پلتفرم‌هاتون هستین، در حالی که با طیف گسترده‌ای از ذی‌نفعان فنی و غیرفنی همکاری می‌کنین.

تمرکز این شغل روی محتوای ساخته‌شده توسط جامعه، میزبانی‌شده روی سرورهای کاملاً قابل‌تنظیم، هست که به کاربرا اجازه می‌ده "مودهای بازی خودشون و تغییرات دیگه" بسازن.

به‌عنوان مدیر ارشد محصول تو راک‌استار، فرد موفق باید فرآیند محصول رو از ابتدا تا انتها برای تیم‌هایی که تو زمینه کسب درآمد، کشف تجربه، تجربه مشتری و مخاطب کار می‌کنن، هدایت کنه. چند اشاره به بخش ویدیویی شده که نشون می‌ده راک‌استار داره استراتژی پلتفرم ویدیویش رو با تمرکز روی حالت های رول پلی GTA گسترش می‌ده"

دیگه بر کسی پوشیده نیست که مودهای رول پلی چیزیه که GTA 5 رو این‌قدر طولانی تو پلتفرم‌های استریمینگ زنده نگه داشته.

مدیر ارشد محصول همچنین مسئول توسعه "یه نگاه محصول‌محور به روندهای نوظهور خواهد بود. این به راک‌استار کمک می‌کنه فرصت‌های خرید و شراکت رو ارزیابی کنه.

نکات کلیدی چیه؟

- ویژگی‌های رول پلی GTA ، سرورهای مود‌شده و محتوای ساخته‌شده توسط جامعه دارن برای GTA 6 آماده می‌شن، تقریبا یه سال قبل از ورود بازی به بازار.

- راک‌استار قصد داره یه جور اقتصاد سازنده رو ترویج بده، با تکیه بر مخاطب و مدل‌های کسب درآمد که هم به نفع سازنده‌ها باشه و هم خودش.

- بزرگ‌ترین سرورهای رول پلی GTA (FiveM، RedM) روی PC هستن، که ممکنه نشون بده راک‌استار برنامه‌ریزی دقیقی برای عرضه روی این پلتفرم و حتی کنسول‌ها را داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or