Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S

Grand Theft Auto VI
20251116_022518.jpg

عرضه در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ ( ۲۸ آبان ۱۴۰۵)

تریلر دوم:

View attachment VID_20250508_111310_077.mp4

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد:

در 5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم : روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت آنها در مرحله توسعه فعال هستند و اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:
"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ سم هاوسر طی توییتی اعلام کرد که تریلر اول GTA 6 در اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم : ۵ دسامبر اولین تریلر GTA VI لیک شد که به سرعت توسط راکستار به نمایش درآمد که این تریلر رکوردهای زیادی بجا گذاشت.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.

آپدیت مهم: در روز ۲ مِی سال ۲۰۲۵ راکستار رسما تایید کرد GTA 6 تاخیر خورده و حالا در تاریخ ۲۶ می سال ۲۰۲۶ منتشر میشه.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ راکستارگیمز رسما تریلر دوم GTA VI را به همراه دهها اسکرین شات و آرت ورک و یک صفحه اختصاصی برای این عنوان در وبسایت رسمی منتشر کرد.

آپدیت مهم: در همین تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ عنوان GTA VI رسما بر روی استور PSN قرار گرفت.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ نوامبر ۲۰۲۵ عنوان GTA VI مجددا تاخیر خورد و توسط راکستارگیمز تاریخ جدید عرضه در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ بطور رسمی اعلام گردید.

آخرین ویرایش:
بازیای عوت آو نو ور یا خیلی کژوآل مثل اسسینز رو که کاری نداریم ولی به نظرم بازیایی که جمعیت مخاطب خاص خودشون رو دارن حالا به دلیل اعتبار آی‌پی یا سبکشون تو روز عرضه gta هم اگه بیان اصلا اینجوری که داره نشون داده میشه بیچاره نمیشن

به هر حال نظر نامحبوبه ولی اگه VI توی روز عرضه آنلاین نداشته باشه دو هفته اینور و دو هفته اونورش جا واسه ریلیز هر بازی ای اوکیه اگه هم با انلاین بیاد نهایت یک ماه اینور و یک ماه اونورش کاملا فضا واسه عرضه عادیه اونم برای همه بازیها دارم میگم مگرنه آی‌پی‌های قلدر و بازیهای کم رقیب تو ژانر خودشون تو همون روز عرضه VI هم بیان اوکیه

گیمر نهایتا دو سه هفته اینقد غرق VIه که نمیخواد چیز دیگه بازی کنه ولی بعد اون آی پی کلفت و بازی خوب بیاد میره سمتش قبل عرضه هم که تا هفته سوم قبل از عرضه هم باز آب آسیاب خشکه هرکی بخواد میتونه خودی نشون بده

بعدم اون کژوال گیمری که قراره با خریدش فروش بازی رو سر به فلک بکشونه اونه که سالی یه بازی میخره و اونم gtaه(که تاثیری تو فروش بقیه نداره چه VI باشه یا نباشه) نه مخاطبای جدی که فروشای چند میلیونی عموم بازیهارو تشکیل میدن و مجموعه هاشون با هم اجتماع دارن اونام کسایی نیستن که صرف اومدن VI بقیه چیزاو بازی نکن
اینطوری باشه فیفا و کالاف هم باید فروش بقیه رو له کنن که میدونیم اینطور نیست

به هر حال اینا دیدگاه شخصی منه
حتما فیفا و کد هم جزو این دسته هستن و خیلی از بازیها از پنجره انتشار این نوع بازیها فرار میکنن.
ولی GTA چندین پله از اونها سرتره.
پیش خریدش که باز بشه خیلی بدبینانه فقط 20 میلیون فروش میره (که به احتمال زیاد خیلی خیلی بیشتره).

انشالله این سری انتشار نسخه ای از GTA رو به چشم میبینی و تجربه میکنی.
دیدگاه شخصیت هم به روز میشه :D

حتما فیفا و کد هم جزو این دسته هستن و خیلی از بازیها از پنجره انتشار این نوع بازیها فرار میکنن.
ولی GTA چندین پله از اونها سرتره.
پیش خریدش که باز بشه خیلی بدبینانه فقط 20 میلیون فروش میره (که به احتمال زیاد خیلی خیلی بیشتره).

انشالله این سری انتشار نسخه ای از GTA رو به چشم میبینی و تجربه میکنی.
دیدگاه شخصیت هم به روز میشه :D

قضیه انتشار VI دیگه فراتر از انتشار یه نسخه از GTA به معنای سابقه کلا یه اتفاق جدیده ایشالا همه به روز میشیم ؛ )

View attachment 377676
ادمین ردیت کاموینیتی چند میلیونی GTA VI برای کنترل اوضاع به‌وجود اومده شماره خط ویژه پیشگیری از خودکشی رو پین کرده😕

چقدر عجیب و ترسناک! دلم میسوزه واسشون. بابا برید بیرون ۴تا آدم ببینید یا ۴تا بازی بخرید. این کارا چیه.

چقدر عجیب و ترسناک! دلم میسوزه واسشون. بابا برید بیرون ۴تا آدم ببینید
درصد زیادی از گیمرا متأسفانه جز گیم زدن کار دیگه ای ندارن و دنیای دیگه ای ندارن
اینو تو اطرافیان دیدم که میگم
مثلاً طرف عمرشو فقط به بازی کردن گذرونده نه تنها عایدی براش نداشته بلکه دیگه کلا معاشرت اجتماعی رو فراموش کرده
دنیاشم اندازه همون مانیتور جلوشه
اینا دیگه افراط و زیاده روی می‌کنن

@Tommy Vercetty

آقا سلام، دیدم توی کانالت نوشته بودی شاید اخبار بازی رو دیگه نزاری و کلن بیخیال بشی.. بازم میگم بابت این مدت که زحمت کشیدی اخبار رو گذاشتی ممنونم شما کاربر فعال و مفیدی بودی و هستی، و هرچی گفتی با توجه به اطلاعات رسمی و شایعاتی بوده که دقیق در این ۶ سال وقت گذاشتی و دنبال کردی..

می‌دونم خیلی ناراحتی از راک استار و این رفتار که هیچ اسکرین و تریلری در کنار این خبر منتشر نکرد.. ولی خب به این فک کن یکسال دیگه وقت هست برای بررسی و عشق بازی و صبری سخت و لذت بخش! اشکالی نداره بزار راک استار بد رفتاری کنه ولی بازی رو به بهترین شکل ممکن بسازه حتی اگه این وسط کم کاری و بی توجهی در قبال طرفدارها بکنه!!

خلاصه امیدوارم بیخیال نشی و ادامه بدی توی هر حوزه ای یه آدم کار درست هست شما در مورد اخبار GTA همون آدم کار درست هستی

الان همین تاریخ دقیق ریلزی که برای بازی داده شد بنظرم باز خودش خیلیه! شاید این کنفرانسی که چند روز دیگه هست اطلاعاتی داده بشه، خلاصه نا امید نباش.

ولی واقعا در حال حاضر هیچ کس نمیدونه اون روز کِی خواهد رسید و این صبر واقعا داره سخت میگذره.
الان دیگه شخصا برام زمان ریلیز زیاد فرقی نداره. چه پاییز ۲۰۲۵ باشه چه مثلا بهار ۲۰۲۶ نهایتا یکسال دیگه تا عرضه مونده.
الان چیزی که واقعا نیاز داریم کمی اطلاعات از بازیه. چیزای رسمی، نه گمانه زنی و شایعاتی که دیگه ازش خسته شدیم ولی فعلا مجبورم ادامه بدم چون آدمی با امید زنده است.

خودِ من میان دهها مشغله ذهنی و فکری توی زندگی (شما بخونید زندگی هر ایرانی)، تنها چیزی که همیشه گوشه ذهنم به عنوان یک محرک و یک جور شوق، زندگی رو برام تا حدی زیباتر میکنه انتظار برای همین بازیه‌. ما تو زندگی هامون دهها هدف و مسوولیت داریم که کلی وقت و انرژی میذاریم که یکی یکی بهش برسیم ولی واقعا مساله اینه که سعی میکنیم فقط بهش میرسیم نه اینکه از رسیدن بهش لذت ببریم و کمتر پیش میاد چیزایی تو زندگی باشن که یه جور حس قدیمی کودکانه مون رو بیدار می‌کنه که برای یک چیزی ذوق داشته باشیم.

خطاب به راکستارگیمز که البته میدونم خطاب من هیچ وقت بهش نمیرسه میخوام بگم، هر روز حدود ۱۶۶,۰۰۰ نفر جونشون رو از دست می‌دن. اگر فرض کنیم تقریباً ۳٪ از این تعداد، یعنی چیزی حدود ۴,۹۸۰ نفر، طرفدارای راکستار گیمز و سری GTA هستن. این یعنی هر روز این تعداد آدم بدون اینکه بتونن GTA 6 رو تجربه کنن، از دنیا میرن. از یه طرف دیگه، راکستار گیمز هر روز که بازی رو منتشر نمی‌کنه، چیزی بین ۲۰۰,۰۰۰ تا ۴۰۰,۰۰۰ دلار ضرر می‌کنه پس یه کم دل‌رحم باش راکستارگیمز!! شکی نیست که دارید شاهکار مطلق میسازید ولی نذارین این آدما دست‌خالی از این دنیا برن و حداقل یه چیزی بگید همین خودش حس خوبی به همه میده‌.
چه پاییز ۲۰۲۵ بیاد ، چه سه ماه اول ۲۰۲۶ یا شش ماهه اول ۲۰۲۶، کلا حداکثر یکسال و اندی دیگه تا ریلیز بازی باقی نمونده. اینا دیگه زیاد مهم نیست فرقش چندین ماه عقب و جلو شدن تاریخ عرضه اس. مهم اون چیزایی که انتظار گیمرها رو میکشه. یه کاربر چند صفحه قبل یه حرف جالبی زد و اون این بود که هیچ کدوم ما برای اون چیزی که قراره تو این بازی بیینیم آماده نیستیم. با چیزایی که میدونم تو این بازی خواهیم داشت و چیزهایی که حتی منم که ۶ سال تمامه دارم این بازیو رصد میکنم میدونم که سوپرایزم میکنه واقعا میتونم بگم آره واقعا براش آماده نیستیم. حالا ایشالا بزودی مقداریش رو متوجه میشیم. من مطمئنم گیمرها تو این بازی چیزایی رو تجربه خواهند کرد که حتی یک فلوریدایی هم آرزوشه تجربه کنه چه برسه به ماها
@Boss
امیدجان من واقعا ازت ممنونم بابت اون پست دلگرم کننده ای که دادی. از خیلی از بچه های دیگه که توی pv و جاهای دیگه بهم لطف داشتند هم خیلی ممنونم.
ببین امیدجان من تو پستهای بالا و خیلی از پست های دیگه هم گفته بودم که تأخیر هم کاملا محتمله ولی مهم اینه که سر و تهش یکسال دیگه میاد.
اگر هم اینجا پیش بینی هایی مطرح میشد دقیقا به پشتوانه حرفهایی زده میشد که خود رییس تیک تو یا آدمهایی مهم دیگه ای میگفتند و ما صرفا سوار اطلاعات و هایپ اونا می‌شدیم. من بار اولم که نیست این چیزهارو میبینم، این چیزها بارها برام تکرار و تکرار شده، نکته غم انگیز پیر شدن ماهاست. عمری که داره میره و فردایی که معلوم نیست چیه. اینه که آدمو غمگین میکنه.

از طرفی ، خود راکستار را هم برای این تاخیر میتونم درک کنم. ابعاد و جزئیات بازی خیلی عظیم هست و البته که راکستار هر موقع تاخیری هم زده عوضش کیفیت بازیش در هنگام عرضه جوری بالا بوده که بعدها مشخص شده که چقدر این تاخیر مفید بوده.

الان هم خودت و خیلی بچه ها بهم میگن بابا چیزی که نشده تهش ۶ ماه تاخیره و مهم اینه که بالاخره تاریخ دقیق رو اعلام کردند .

البته که واقعیت درست هم همینه که راکستار هر زمانی که تاریخ دقیق داده دقیقا سر موقع عرضه کرده‌ . شرایط دقیقا مثل ژانویه ۲۰۱۳ و فوریه ۲۰۱۸ هست. اون زمان هم اعلامیه هایی که دادند معذرت خواهی توش داشت و تاریخ دقیق دادن که به اون تاریخ هم واقعا رسوندند. واقعا در این زمینه شکی نیست و خود دولوپر راکستار هم گفت که تاریخ قطعی همینی هست که گفتند. شک نکنید اگر نیاز بود میگفتند پاییز ۲۰۲۶ ولی وقتی تاریخ دقیق دادند پس به این تاریخ میرسند.

ضمن اینکه راکستار GTA V رو هم یکبار تاخیر زده بود نه دو بار.
فقط رددد۲ بود که دوبار تاخیر خورد که کل مجموع اون دوبار تاخیر هم یکسال بود.

این چیزها قطعا برای همه خیلی راحت و منطقیه و کاملا هم درسته فقط می مونه بحث اینکه چرا راکستار چیزی نشون نمیده، که اونم بنظر میاد بزودی حداقل چندتا اسکرین شات و آرت ورک نشون میدن و اگر تریلر باشه که چه بهتر

به دو دلیل:

دلیل اول اینکه کامیونیتی راکستار الان خیلی ناراحتن و حتی برخی ها رو دیدم واقعا عصبانی هستن. من چون خودم واقعا تو این ماجراها بقول معروف involve هستم، کامنتهایی میبینم که واقعا دل آدم به درد میاد.
یکی نوشته تلویزیون خونه رو شکسته و سر خانوادش داد زده ، یکی نوشته سرطان داره و دکترها جوابش کردن و دیگه نمیتونه GTA رو تجربه کنه (مورد بیماری رو زیاد دیدم) ، یکی نوشته تو زمان عرضه، توسط ارتش به شرق آسیا اعزام میشه و قطعا نمیتونه بازیو تو اون زمان تجربه کنه ، تازه اگر کشته نشه!!

چیزهایی دیدم که فهمیدم GTA فقط یه بازی نیست یه جور پدیده مهم فرهنگی اجتماعیه که خیلی ها که حتی تیپیکالی گیمر نیستند هم دارند براش انتظار میکشن .

خود من شرایط کاریم بشدت ریسکی و خطرناک شده و روزی نیست که خطر مرگ رو حس نکنم چون با ولتاژ های بسیار فشار قوی سروکار دارم و تجهیزاتی که روز به روز به دلیل استهلاک دارن از بین میرن و انفجارهایی داره در کنار ما نیروها اتفاق میفته.

واقعیت اینه که هیچ کس از فردای خودش خبر نداره و شاید فردا من یا کاربرهای دیگه ای باشند که دیگه پیش مون نباشند تو این فروم. حرف تلخیه ولی واقعیت داره. همین حادثه بندرعباس رو ببنیید در عرض چند ثانیه جون چه آدمهایی گرفته شد.

پس راکستار باید این جو ناامیدی رو از بین ببره و حدس میزنم تبلیغات مافیا که تموم بشه ما احتمالا در همین ماه May اطلاعات جدید میگیریم وگرنه ادامه این ناامیدی واقعا خوب نیست و من اصلا نمیتونم تصور کنم چه اتفاقات بدی برای فنها داره میفته.

دلیل دوم اینکه:

الان هنوز تمام بنرهای شبکه های اجتماعی راکستار و خود وبسایت راکستار آپدیت نشده و کماکان ۲۰۲۵ زده و البته تریلری که اونم اخرش ۲۰۲۵ خورده .
پس بنظر میاد که راکستار باید این ها رو بزودی و به نحوی آپدیت کنه چون دیگه نمیتونه بازیو به تاریخ اشتباه تبلیغات کنه و باید با تاریخ جدید جایگزین کنه . اینجاست که مطمئن میشیم اطلاعات جدید داده میشه.

امیدجان در مورد خودم یه چیز دیگه بگم و فعلا برای مدتی دیگه چیزی نمیگم .
واقعیت خودم اینه که برای کسی که ۶ سال تمام ریز و درشت خبرها و شایعات رو پیگیری کرده و روزی نبوده که حتی حداقل چند دقیقه به این این بازی فکر نکنه و پیگیری نکنه تحمل شرایط سخته بخصوص اگر نیش و کنایه هایی هم وجود داشته باشه. شما تصور کن من تو این سالها حتی یک خبر یا شایعه رو تو این ۶ سال از دست ندادم و تمام مغزم رو با این ها پر کردم برای همین واقعا انرژی برام نمونده.
تنها چیزی که میتونه انرژی منو برگردونه اینه که اطلاعات جدید و رسمی بدن و من اون زمان با قدرت برمیگردم چون مطمئنم چیزهایی برای نشون دادن دارند که ما حتی تصورشم نمیتونیم بکنیم و الان هرگز نمیتونیم تصور کنیم با چه ابر بازیی طرفیم. اینو من که ۶ سال تمام پیگیری کردم میدونم قراره چی ببینیم در ۲۶ می ۲۰۲۶ ولی فعلا خالیم از انرژی و شاید گذر زمان مثل همیشه همه چیز رو حل کنه. مطمئنم بزودی روزی میرسه که همه این روزها براحتی فراموششون میشه و اولین نمایش جدید از بازی همه را شوکه خواهد کرد.
برای تک تک کاربرهای این فروم هم آرزوی سلامتی دارم.

روی پاییز 2026 هم حساب نکش.راک استار یه زمانی گفته بود خدا رو شکر وقتی gta 6 میاد ترامپ رییس جمهور نیست ! اما حالا تایمی بازیشون داره میاد که نصف دوره ترامپ هم گذشته ! اصلا چه تضمینی هست بازی لانچ ps6 نباشه ؟
عین گفته هاشون این بود:

🔴 دن هاوسر (Dan houser)، یکی از بنیانگذاران راکستار، در آن زمان گفته بود:

خوشحالم که بازی در زمان ریاست جمهوری ترامپ عرضه نمی‌شود. واقعاً مشخص نیست که ما با این پروژه چه کار کنیم، چه برسد به اینکه بخواهیم در نظر بگیریم مردم تا چه میزان از ما ناراحت می‌شوند. محافظه‌کاران و لیبرال‌ها هر دو بسیار تندرو و عصبانی هستند. این ترسناک اما در عین حال عجیب است. با این حال، هر دوی آن‌ها گاهی به سمت پوچ‌گرایی متمایل می‌شوند. به همین دلایل، تمسخر آن‌ها سخت است. برخی از چیزهایی که می‌بینید بسیار فراتر از طنز می‌باشد. همه چیز خیلی سریع در حال تغییر است.
دوره اول ریاست ترامپ اون صحبت کرده بود بیشتر جنبه فان داشت .
فکر نمیکرده دور دوم بایدن بجای ترامپ بیاد و دور بعدش دوباره خود ترامپ بشه رئیس جمهور .
نکته بعدی تاخیر بیش از حد باعث ضرر تیک تو و افت سهام میشه .
بخاطره تاخیر یه عده رو به جنون میکشونه و یا یه عده ممکنه کلا این عنوان رو از لیست حذف کنن .

• Like
Reactions: ps34 and Thundersky
🔴 بازم اخبار نوستراداموس:
پیش‌بینی تاریخ انتشار GTA VI در موزیک متن Red Dead Redemption 2

در موزیک متن RDR2 با نام "Red"، در ورس چهارم شاهد این متن هستیم که ۷ ماه گذشته و ۷ سال مونده. حالا یکی از کاربرها به نام FriendlyAaron1 متوجه شده که اگر تاریخ انتشار RDR2 را با ۷ سال و ۷ ماه جمع بزنیم دقیقا به تاریخ انتشار GTA VI که ۵ خرداد ۱۴۰۵ است می‌رسیم

IMG_5925.jpeg
IMG_5926.jpeg

در موزیک متن RDR2 با نام "Red"، در ورس چهارم شاهد این متن هستیم که ۷ ماه گذشته و ۷ سال مونده. حالا یکی از کاربرها به نام FriendlyAaron1 متوجه شده که اگر تاریخ انتشار RDR2 را با ۷ سال و ۷ ماه جمع بزنیم دقیقا به تاریخ انتشار GTA VI که ۵ خرداد ۱۴۰۵ است می‌رسیم

View attachment 377744
View attachment 377745
مسخره ها

• Like
Reactions: Thundersky and blak

View attachment 377744
View attachment 377745
این نشون می ده دیگه تاخیری در کار نیست! :D

حقیقتند ترجیح میدم بازی رو برای PS6 عرضه کنند تا این نسل
Ps6 که هیچ برای ps7 هم عرضه میشه. بازی الان آخراشه و چند ماه بیشتر نیاز داشتند واسه پولیش کردن. تا یک سال اینده هم مجموع ps5 و series می‌رسه به ۱۲۰ میلیون عدد و هیچ وقت راک استار این اینسال بیس رو از دست نمیده اونم ps6 ی که احتمال زیاد ۲۰۲۸ میاد

PS6 Launching In 2028 "Feels Right," Former PlayStation Boss Says

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or