Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S

Grand Theft Auto VI
20251116_022518.jpg

عرضه در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ ( ۲۸ آبان ۱۴۰۵)

تریلر دوم:

View attachment VID_20250508_111310_077.mp4

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد:

در 5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم : روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت آنها در مرحله توسعه فعال هستند و اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:
"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ سم هاوسر طی توییتی اعلام کرد که تریلر اول GTA 6 در اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم : ۵ دسامبر اولین تریلر GTA VI لیک شد که به سرعت توسط راکستار به نمایش درآمد که این تریلر رکوردهای زیادی بجا گذاشت.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.

آپدیت مهم: در روز ۲ مِی سال ۲۰۲۵ راکستار رسما تایید کرد GTA 6 تاخیر خورده و حالا در تاریخ ۲۶ می سال ۲۰۲۶ منتشر میشه.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ راکستارگیمز رسما تریلر دوم GTA VI را به همراه دهها اسکرین شات و آرت ورک و یک صفحه اختصاصی برای این عنوان در وبسایت رسمی منتشر کرد.

آپدیت مهم: در همین تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ عنوان GTA VI رسما بر روی استور PSN قرار گرفت.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ نوامبر ۲۰۲۵ عنوان GTA VI مجددا تاخیر خورد و توسط راکستارگیمز تاریخ جدید عرضه در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ بطور رسمی اعلام گردید.

آخرین ویرایش:
همینجوری خشک و خالی تاریخ دقیق رو گفتن؟ یه تیزری تریلری باو. حداقل یه ادیت رو همون تریلر قبلی میزدن در حد ۱۰ ثانیه!

ولی جدا من ناراحت نشدم :D بکلاگ در حال انفجاره و میتونم اینجوری حداقل یه چندتایی رو تو اولویت قرار بدم تا عرضه GTA. امسال عجب گیم اواردز هیجان انگیزی خواهیم داشت.

نه لیک هایی که تو این چند سال اومد از بازی رو دیدم (اگر دست خودم بود حکم اعدام لیکر هارم صادر میکردم) نه واقعا هیچ وقت حرص خوردم که بازی کی میاد :دی

مهم این هست که بلاخره میاد، این همه سال صبر کردیم، اینم روش، مهم این هست که میدونیم با یک شاهکار طرفیم مثل همیشه، یک شاهکار استثنایی یک ابربازی،

اینا بدیهیاته، برای همین واقعا هیچ وقت در بند این که تریلر بدن ندن یا تاریخ انتشار کی هست نبودم، اینا ادا اصوله :D اخه جی تی ای بعد 23 24 سال پاره کردن عشق کردن نیاز به تریلر داره مگه حتما برای هایپ؟ :D من با نسخه 3 شروع کردم ولی با وایس سیتی و سن اندریاس رسما عاشق شدم و همیشه تو پلی لیستم بود بازی های راک استار... همیشه از همون 23 24 سال پیش...

تا اینجام فقط تریلر اصلی بازی رو دیدم، راک استار فرای ثابت شده است و نگرانی و دشواری اصلا نداریم،

این فرصت هم استفاده میکنم میرم دوباره وایس سیتی و سن اندریاس و 3 رو پلت میکنم :D وایس سیتی دفینیتیو رو پی اس 4 پلت شده سال 2022، رو پی اس 5 مونده، اریجینال هم یک سری تروفی خاصش مونده پلت شه و استوری تموم شده،

سن اندریاس ارجینال پلت شده سال 2020، دفینیتیو مونده رو هم پی اس 4 هم 5، نسخه 3 هم رو همه مونده، دیگه تا سال دیگه تمرکز رو اینا، گرند دفت اتو 5 هم نسخه پی اس 5 رو تا اون موقع حداقل استوری رو تموم میکنم، رد دد ردمپشن 1 ریمستر هم تا اون موقع میرم اگه وقت شه پلت میکنم (نشه بقیه اش میمونه بعدا)

دیگه به مرور همه پلت میشن، یهو توش نمیکنم چون دوست ندارم کارم با گرند دفت اتو ها زود تموم شه، یا رد دد...

خلاصه عشق و حال راک استاری ادامه داره تا اصل کاری Grand Theft Auto VI بیاد :D

به همین راحتی و عشق و حالی :D

واقعا عجیبه رفتار راکستار
حالا خود تاخیر مسئله ایی نیست برای من قبلا هم گفتم فقط ۱ تاریخ واسم کافیه
ولی همینجوری خشک و خالی بدون هیچی واقعا توهین به کامیونیتیه
بابا ی ۴ تا اسکرین شات می‌دادید حداقل :|

جونت دربیاد راکستار مشخص بود که بازی تاخیر میخوره اما برا همین اعلام تاخیر هم دهن مارو سرویس کرد بازی به بزرگی GTA مگه میشه تاخیر نخوره حالا هرچقدر کار راکستار دقیق و با برنامه باشه تاخیر یک چیز اجتناب ناپذیره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
واقعا عجیبه رفتار راکستار
حالا خود تاخیر مسئله ایی نیست برای من قبلا هم گفتم فقط ۱ تاریخ واسم کافیه
ولی همینجوری خشک و خالی بدون هیچی واقعا توهین به کامیونیتیه
بابا ی ۴ تا اسکرین شات می‌دادید حداقل :|
راک استار لاتیش کامل پر کرده

————————————————

سلطان Red Dead با این حساب خیلی زود بیاد ۲۰۳۲ هستش

• Like
Reactions: ps34
یک I TOLD YOU بزرگ
تقریبا ۱۴ ماه پیش گفتم که احتمال زیاد این بازی می‌ره برای 2026
پارسال این حرف زدم و همچنان روش هستم
اگه تریلر بعدی دسامبر-فبریه بیاد احتمالش هست که 2025 ریلیز بشه ولی اگه تا فبریه خبری نشه احتمال زیاد می‌ره برای اول 2026
بشخصه من رو سورپرایز نکرد
حالا الان رولی میخواد بیاد انکار کنه که بازی تاخیر نمیخوره ولی خودش هم می‌دونه من از دو سه سال پیش میگفتم که این بازی قبل 2025 بیرون نمیاد، الان هم اصلا سورپرایز نمیشم یک تاخیر بخوره برای پاییز و اونجا هم باز تاخیر بزنن به کوارتر اول 2026
همین چند وقت پیش آگهی شغلی اومد که تستر استخدام کنن به مدت یک سال، برفرض اون آگهی فبریه زدن، یک ماه طول کشید تستر پیدا کنند و بهشون آموزش بدن و... از مارچ امسال تا مارچ 2025 رو فاز final test هستن که باز بعد اون فاز پولیش نهایی و عرضه فیزیکی و.. طول می‌کشه و بنظرم همین الان بصورت داخلی به اکتبر 2025 شاید تاخیر زده باشند

این نکته هم در نظر بگیرید که GTA VI قرار بود تا بازه 2022-2023 ریلیز بشه و یکبار ریبوت کردن ساخت بازی رو و آنچنان عجیب نیست که دوباره به مشکل خورده باشند

🔴 راکستار گیمز در پیامی نوشت:

ما بابت این‌که این زمان دیرتر از انتظارات شماست، صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم. علاقه و هیجانی که پیرامون عرضه نسخه جدید Grand Theft Auto شکل گرفته، برای تمام تیم ما بسیار فروتنانه و انگیزه‌بخش بوده است. ما از شما بابت حمایت و شکیبایی‌تان در طول فرآیند توسعه بازی قدردانی می‌کنیم.

با هر بازی‌ای که تاکنون منتشر کرده‌ایم، هدف ما همواره این بوده است که انتظارات شما را برآورده کرده و از آن فراتر برویم؛ و Grand Theft Auto VI نیز از این قاعده مستثنی نیست. امیدواریم درک کنید که برای دستیابی به سطح کیفی مورد انتظار و شایسته شما، به این زمان اضافی نیاز داریم.

ما مشتاقانه منتظر هستیم تا به‌زودی اطلاعات بیشتری را با شما به اشتراک بگذاریم.

با احترام،

Rockstar Games
———————————————

🔴سقوط ۱۶ درصدی سهام Take-Two پس از اعلام تأخیر در عرضه GTA VI

پس از اعلام رسمی راک‌استار مبنی بر تأخیر در انتشار GTA VI تا سال ۲۰۲۶، ارزش سهام شرکت مادر یعنی Take-Two Interactive در معاملات پیش از آغاز بازار با کاهش ۱۶ درصدی مواجه شد.

IMG_5915.jpeg

————————————

🔴واکنش مدیرعامل Take-Two به تأخیر GTA VI: از تصمیم راک‌استار حمایت کامل می‌کنیم

استراوس زلنیک، مدیرعامل Take-Two Interactive، در واکنش به تأخیر بازی GTA VI اعلام کرد که این شرکت «کاملاً از تصمیم راک‌استار حمایت می‌کند» و با وجود این تأخیر، انتظار دارد در سال مالی جاری به «رکورد جدیدی از رزرو خالص (Net Bookings)» دست یابد.

———————————————

🔴گزارش جیسون شرایر: تأخیر در عرضه GTA VI برای کارکنان راک‌استار قابل پیش‌بینی بود

جیسون شرایر، خبرنگار معتبر بلومبرگ، گزارش داده است که بسیاری از کارکنان راک‌استار از ابتدا باور نداشتند که عرضه بازی GTA VI در پاییز ۲۰۲۵ عملی باشد.

به گفته او، تیم توسعه‌دهنده معتقد بود که کارهای زیادی باقی مانده و زمان کافی برای تکمیل پروژه وجود ندارد.

مدیران راک‌استار نیز با هدف جلوگیری از فشار کاری شدید (کرانچ)، تصمیم گرفتند تا با اتخاذ تدابیری، از بروز چنین شرایطی جلوگیری کنند.

در نتیجه، تأخیر در انتشار نسخه جدید Grand Theft Auto برای بسیاری از افراد داخل شرکت قابل پیش‌بینی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or