Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S

Grand Theft Auto VI
20251116_022518.jpg

عرضه در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ ( ۲۸ آبان ۱۴۰۵)

تریلر دوم:

View attachment VID_20250508_111310_077.mp4

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد:

در 5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم : روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت آنها در مرحله توسعه فعال هستند و اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:
"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ سم هاوسر طی توییتی اعلام کرد که تریلر اول GTA 6 در اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم : ۵ دسامبر اولین تریلر GTA VI لیک شد که به سرعت توسط راکستار به نمایش درآمد که این تریلر رکوردهای زیادی بجا گذاشت.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.

آپدیت مهم: در روز ۲ مِی سال ۲۰۲۵ راکستار رسما تایید کرد GTA 6 تاخیر خورده و حالا در تاریخ ۲۶ می سال ۲۰۲۶ منتشر میشه.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ راکستارگیمز رسما تریلر دوم GTA VI را به همراه دهها اسکرین شات و آرت ورک و یک صفحه اختصاصی برای این عنوان در وبسایت رسمی منتشر کرد.

آپدیت مهم: در همین تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ عنوان GTA VI رسما بر روی استور PSN قرار گرفت.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ نوامبر ۲۰۲۵ عنوان GTA VI مجددا تاخیر خورد و توسط راکستارگیمز تاریخ جدید عرضه در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ بطور رسمی اعلام گردید.

آخرین ویرایش:
راستش اینو که خوندم از خصوصیات عدد ۲۷ از خودگذشتگی هست، اول از همه یاد Jason افتادم.
حالا رفتن دیدن ۲۷ مین ویدیوی اپلود شده در یوتیوب راکستار گیمز این ویدیوعه :))

View attachment 361277

خلاصه باورم نشد رفتم خودم چک کردم دیدم بله درسته: :))

View attachment 361279
یا ما رد دادیم و داریم همه چیزو به ٢٧ ربط میدیم یا واقعا یه خبرهایی هست:D
ولی یچیز بگم اگه واقعا راکستار ٢٧ام بخواد خبری بده یا تریلری نشون بده و تئوری ها درست از اب دربیاد دیگه ملت خیلی بدتر و دیوانه وار تر به جون هر پست راکستار میفتن و تا فیها خالدونش تحلیل در میارن!:D
پ.ن: تمام ٢٧ هایی که به gta ربط داره تا به اینجا :D
All the semi-believable 27’s:

- 27th December (on the note)
- Auto27 (on the note)
- Auto 27 (Sales of Leon) is on Highway 27
- Florida is the 27th State
- Police Cam in trailer: numbers add up to 12/27
- GTA franchise is 27
- Rockstar have 27 posts on Instagram (highest in years)
- Rockstar NYC incorporated 27th Dec 1998 (Sam Houser was 27)
- 1+9+9+8  = 27
- Willard Faction numberplate adds up to 27
- The letters on the license plate D, and W, are the 4th and 23rd letters equals 27.
- ABC New’s Leon Location is called ABC27
- Rockstars 27th YouTube post has Jason in the title.
- 27 Seconds into Trailer one, theres a car with 27 on the window.
- The letters on the number plate in Jason & Lucia’s car scene, when added up sequently add up to 27.
- 27th Parallel North goes right through “Lake Leonida”
- It’s been 27 months since the leaks.
- Route 27 is the main road from Tallahassee to Miami
- VI is December 27th in the General Roman Calendar.
- GTA 6 will release on the year of Rockstar’s 27th Anniversary
- Rockstar put 27 on the Akula in their Heist Artwork
- Rockstar’s 27th playlist on YouTube will be GTA 6 Trailers
- GTA 5 has 27 peyote plants (see doomsday mural)
- Jason is the USA’s 27th most popular name.
- Rockstar has made 27 posts this month on Twitter.
- The happy holidays trailer is made from 27 paper cut outs.
- 27th is a Friday, GTA trailer 1 was ANNOUNCED on a Friday.

آخرین ویرایش:
یا ما رد دادیم و داریم همه چیزو به ٢٧ ربط میدیم یا واقعا یه خبرهایی هست:D
ولی یچیز بگم اگه واقعا راکستار ٢٧ام بخواد خبری بده یا تریلری نشون بده و تئوری ها درست از اب دربیاد دیگه ملت خیلی بدتر و دیوانه وار تر به جون هر پست راکستار میفتن و تا فیها خالدونش تحلیل در میارن!:D
پ.ن: تمام ٢٧ هایی که به gta ربط داره تا به اینجا :D
All the semi-believable 27’s:

- 27th December (on the note)
- Auto27 (on the note)
- Auto 27 (Sales of Leon) is on Highway 27
- Florida is the 27th State
- Police Cam in trailer: numbers add up to 12/27
- GTA franchise is 27
- Rockstar have 27 posts on Instagram (highest in years)
- Rockstar NYC incorporated 27th Dec 1998 (Sam Houser was 27)
- 1+9+9+8  = 27
- Willard Faction numberplate adds up to 27
- The letters on the license plate D, and W, are the 4th and 23rd letters equals 27.
- ABC New’s Leon Location is called ABC27
- Rockstars 27th YouTube post has Jason in the title.
- 27 Seconds into Trailer one, theres a car with 27 on the window.
- The letters on the number plate in Jason & Lucia’s car scene, when added up sequently add up to 27.
- 27th Parallel North goes right through “Lake Leonida”
- It’s been 27 months since the leaks.
- Route 27 is the main road from Tallahassee to Miami
- VI is December 27th in the General Roman Calendar.
- GTA 6 will release on the year of Rockstar’s 27th Anniversary
- Rockstar put 27 on the Akula in their Heist Artwork
- Rockstar’s 27th playlist on YouTube will be GTA 6 Trailers
- GTA 5 has 27 peyote plants (see doomsday mural)
- Jason is the USA’s 27th most popular name.
- Rockstar has made 27 posts this month on Twitter.
- The happy holidays trailer is made from 27 paper cut outs.
- 27th is a Friday, GTA trailer 1 was ANNOUNCED on a Friday.
حاجی کاش زود ۲۷ م نشه من تازه دارم با میم هایی که ملت دارن میسازن حال میکنم . مدتها بود انقدر نخندیده بودم :D

View attachment VID_20241222_232105_144.mp4

جدا از این داستانای تریلر دوم اینا

من اگه بجای یوبیسافت احمق بودم بجای اینکه تو این سال ها انقدررر بخوام واچ داگز بدم یکاری میکردم...

نسخه اول واقعا بازی خوبی بود ( تریلر اول بازی رو میزارم بدون توجه به اینکه نسخه نهایی چی بود و چی شد بدون قضاوت بهش نگاه کنید)

میومدم نقاط قوت و متمایز نسخه اول رو برمیداشتم و نقاظ ضعف مثل هندلینگ ماشین، مراحل فرعی اصلی و .. رو تقویت میکردم و بجا 2 3 نسخه ای که تو این سال ها اومده
یه نسخه تر تمیز امسال ( 2024 ) منتشر میکردم و مطمئنن با توجه به ایده نابی که پشتش هست و تقویت نقاط ضعف و ... یه بازی شاهکار میدادم بیرون

این چه ربطی به تاپیک داره؟

درسته که هییچ عنوانی در حال حاضر نمیتونه رقیب راکستار و سری جی تی ای باشه ولی حداقل میشه یکم خاروندشون کهههه؟

الان سری جی تی ای تو این دنیای گیم به این بزرگی هییچ رقیبی نداره اصلاا حتی هیچکی هم تلاشییی نکرده

اخرین بازی ای که میتونست تا حدودی پتانسیل رقیب شایسته جی تی ای باشه همین واچ داگز بود که یوبی با سیاست هایی که داره عملا نابود کرده

تریلرش رو بدون قضاوت و بدون اینکه در نهایت بازی چی شد ببنید حتما

واقعا راکستار بخاطر ترکوندن فن بیس هم که شده باید ۲۷ ام ی حرکتی بزنه :دی قشنگ اینترنت میره رو هوا :دی و هم باعث میشه ملت همچنان به تئوری های پنهان! باور بیشتری پیدا کنن و همین خودش ی کمپین تبلیغاتی خفنه :دی
پ.ن من ی ۱۰ روزی سفر بودم از پیگیری اخبار ۲۷ جا موندم امروز برسم خونه بشینم از اول بخونم ببینم چی به چیه :دی

واقعا راکستار بخاطر ترکوندن فن بیس هم که شده باید ۲۷ ام ی حرکتی بزنه :دی قشنگ اینترنت میره رو هوا :دی و هم باعث میشه ملت همچنان به تئوری های پنهان! باور بیشتری پیدا کنن و همین خودش ی کمپین تبلیغاتی خفنه :دی
پ.ن من ی ۱۰ روزی سفر بودم از پیگیری اخبار ۲۷ جا موندم امروز برسم خونه بشینم از اول بخونم ببینم چی به چیه :دی
۲۷ ام خبرخاصی نیست ولی ماجراهای کنارش واقعا تا الان fun بوده حتما برو ببین :D
خبر اصلی حدودای اواخر ژانویه و اوایل فوریه خواهد بود ;)

Last edited by a moderator:
جدا از این داستانای تریلر دوم اینا

من اگه بجای یوبیسافت احمق بودم بجای اینکه تو این سال ها انقدررر بخوام واچ داگز بدم یکاری میکردم...

نسخه اول واقعا بازی خوبی بود ( تریلر اول بازی رو میزارم بدون توجه به اینکه نسخه نهایی چی بود و چی شد بدون قضاوت بهش نگاه کنید)

میومدم نقاط قوت و متمایز نسخه اول رو برمیداشتم و نقاظ ضعف مثل هندلینگ ماشین، مراحل فرعی اصلی و .. رو تقویت میکردم و بجا 2 3 نسخه ای که تو این سال ها اومده
یه نسخه تر تمیز امسال ( 2024 ) منتشر میکردم و مطمئنن با توجه به ایده نابی که پشتش هست و تقویت نقاط ضعف و ... یه بازی شاهکار میدادم بیرون

این چه ربطی به تاپیک داره؟

درسته که هییچ عنوانی در حال حاضر نمیتونه رقیب راکستار و سری جی تی ای باشه ولی حداقل میشه یکم خاروندشون کهههه؟

الان سری جی تی ای تو این دنیای گیم به این بزرگی هییچ رقیبی نداره اصلاا حتی هیچکی هم تلاشییی نکرده

اخرین بازی ای که میتونست تا حدودی پتانسیل رقیب شایسته جی تی ای باشه همین واچ داگز بود که یوبی با سیاست هایی که داره عملا نابود کرده

تریلرش رو بدون قضاوت و بدون اینکه در نهایت بازی چی شد ببنید حتما

در مورد رقابت با gta الان ۲ تا موضوع اصلی مطرحه اولی استودیو هست که استودیوهایی که بتونن در این حد عمل کنن به تعداد انگشت های یک دست هم نیستن
مورد دوم بودجه و زمانه، موفقیت فوق فضایی gta v راک استار و تیک تو رو در موقعیتی قرار داد که عملا به منبع مالی نامحدود دسترسی داشته باشن برای توسعه gta vi
و همونطور که زلنیک گفت هیچ عجله یا فشاری از طرف کمپانی مادر روی راکستار نیست و هرقدر بخوان زمان دارن و این خود راکستاره که تاریخ ریلیز مشخص میکنه

یوبی سافت که اوضاعش مشخصه اصلا این کاره نیست، الان نزدیک یک دهه اس داره با کلون کردن و فروش های ۵/۶ میلیونی میگذرونه
ی چیز زودگذر میخوان کمپانی دخل و خرجش بچرخه صرفا به بازی های اخیرش نگاه کنیم عملا ۱ بازی داریم فقط ستینگ و محیط عوض میشه
میمونه استودیوهای تاپ سونی که اونم سونی در شرایط فعلی نمیتونه ۱۰/۱۲ سال و ۲ میلیارد دلار بودجه بذاره چون برخلاف تیک تو پلتفرم هولدره و باید در چرخه عمر کنسولش محتوای کافی و با کیفیت بده مثل تیک تو خیالش راحت نیست

همه بازی هایی که با ادعا رقابت با gta ساخته شدن در نهایت راهشونو جدا کردن چون gta به نقطه ایی رسیده که واقعا ادعا رقابت باهاش لقمه خیلی بزرگیه و اگه بازی نتونه در حد ادعاش باشه به شدت کوبیده و نابود میشه برای همین ترجیح میدن که در حد یک ترول ریز صرفا از اسم gta برای مارکتینگ استفاده کنن

خلاصه اون حرف سم هوسر رو‌ که گفت ما با خودمون رقابت میکنیم رو به یاد بیار
خیلی ها اولش گفتن این حرف از غرور هست ولی در نهایت داریم میبینیم که واقعا از روی غرور نیست و تنها استودیویی که تونسته هربار اینجوری استانداردهای اوپن ورلد رو تغییر بده خود راکستار بوده و لاغیر :دی
این بود انشا من.

آخرین ویرایش:
در مورد رقابت با gta الان ۲ تا موضوع اصلی مطرحه اولی استودیو هست که استودیوهایی که بتونن در این حد عمل کنن به تعداد انگشت های یک دست هم نیستن
مورد دوم بودجه و زمانه، موفقیت فوق فضایی gta v راک استار و تیک تو رو در موقعیتی قرار داد که عملا به منبع مالی نامحدود دسترسی داشته باشن برای توسعه gta vi
و همونطور که زلنیک گفت هیچ عجله یا فشاری از طرف کمپانی مادر روی راکستار نیست و هرقدر بخوان زمان دارن و این خود راکستاره که تاریخ ریلیز مشخص میکنه

یوبی سافت که اوضاعش مشخصه اصلا این کاره نیست، الان نزدیک یک دهه اس داره با کلون کردن و فروش های ۵/۶ میلیونی میگذرونه
ی چیز زودگذر میخوان کمپانی دخل و خرجش بچرخه صرفا به بازی های اخیرش نگاه کنیم عملا ۱ بازی داریم فقط ستینگ و محیط عوض میشه
میمونه استودیوهای تاپ سونی که اونم سونی در شرایط فعلی نمیتونه ۱۰/۱۲ سال و ۲ میلیارد دلار بودجه بذاره چون برخلاف تیک تو پلتفرم هولدره و باید در چرخه عمر کنسولش محتوای کافی و با کیفیت بده مثل تیک تو خیالش راحت نیست

همه بازی هایی که با ادعا رقابت با gta ساخته شدن در نهایت راهشونو جدا کردن چون gta به نقطه ایی رسیده که واقعا ادعا رقابت باهاش لقمه خیلی بزرگیه و اگه بازی نتونه در حد ادعاش باشه به شدت کوبیده و نابود میشه برای همین ترجیح میدن که در حد یک ترول ریز صرفا از اسم gta برای مارکتینگ استفاده کنن

خلاصه اون حرف سم هوسر رو‌ که گفت ما با خودمون رقابت میکنیم رو به یاد بیار
خیلی ها اولش گفتن این حرف از غرور هست ولی در نهایت داریم میبینیم که واقعا از روی غرور نیست و تنها استودیویی که تونسته هربار اینجوری استانداردهای اوپن ورلد رو تغییر بده خود راکستار بوده و لاغیر :دی
این بود انشا من.

بمانذ که تجربه و داده‌هایی که الان راک استار داره اونم بعد از این همه ساخت بازی جهان باز خودش یه نکته مهمیه، و در یک ثبات رو به پیشرفت به صورت کامل و دقیق انجام شده، به همین راحتی هم نیست بگی خب پول بریزیم ده سالم لفتش بدیم بعد بشیم رقیب GTA راحت بگم نخندونیممون :دی همچین خبرایی نیست

البته که غیر ممکن نیست ولی خب فکر نمیکنم اگر شرکتی اینکارو بکنه حداقل تو دو سه نسخه اولش نزدیک راک استارم بشه در این زمینه، بعد از سقوط و افت PES می‌بینید که FIFA (FC) داره هر سال یک نسخه آبکی میده و بقیه دارن خودشون پاره میکنن، ولی نمیتونن نزدیکشم بشن، خب این بخاطر اون تجربه و فندانسیونیه که برای خودش در این سالها ساخته، هرکسی میخاد باهاش رقابت کنه باید بشینه یه فندانسیون و بستر حسابی برای خودش بسازه که این هم زمان بره، و نیاز به آزمون و خطای زیادی داره، و هم باید یک ثبات و پشتوانه خوبی داشته باشی

دقیقا همینطوره
یک مورد دیگه که‌ گاهی فراموش میشه RAGE Engine هست
gta v با نسخه ۷ رد دد۲ با نسخه ۸ و حالا gta vi با نسخه ۹ این انجین داره پخته میشه :دی
تفاوت ۷ و ۸ رو همه دیدیم و کف کردیم :ی
حالا تصور کنید نسخه ۹ با اون منابع و پول فراوان و تجربه فراوانتر چه خواهد کرد با قلب ما :دی
این انجین واقعا در دنیای اوپن ورلد دیگه دست نیافتنیه
سالها توسعه و بروزرسانی، پتنت ها و لیک هایی که در مورد ارتقا فیزیک و شبیه سازی آب و شرایط جوی داشتیم باعث میشه بی صبرانه منتظر باشم تا ببینم اینبار راکستار چه جادویی میکنه
همیشه و همچنان فکر میکنم استودیویی که یکبار معجزه کرد و تونست gta v رو روی ps3 ریلیز کنه بازم میتونه کاری کنه که سالها بعد بگیم پشمام راکستار gta vi رو چطور روی سخت افزار ps5 ریلیز کرده :دی

این تعاریف و توضیحات رو آدم میشنوه کلی ذوق و شوق میگیره ش یه نگاه به تاریخ عرضه بازی میکنه (که معلومم نیست کی هست!)
باعث میشه
بیای تو تاپیک افسردگی بگیری 😓:دی

. در گیم پلی، ما یک قایق بادی را می بینیم و فایل هایی به نام های «کلیدهای پمپ بنزین» و «کلیدهای شاپینگ» وجود دارد، یعنی احتمالاً کلیدها را اکسپولر خواهیم کرد.
فکر میکنم این ترجمه اشتباهه و اگر انگلیسیش بود بهتر میشد چک کرد ولی از روی متن اگر بخوام حدس بزنم کلیدها در متن انگلیسی keys بوده.
نمیدونم اینجا کسی قبلا توضیح داده یا نه ولی به جزایر جنوب فلوریدا keys گفته میشه. قبلا هم نوشتم که با توجه به اون پل بلندی که در ویدئو نشون دادن احتمالا به شهر Key West که خیلی دوست دارم ببینمش خواهیم رفت. کی وست در یکی از همون جزایره.
بنابر این ترجمه این تیکه میشه "پمپ بنزین کی" یا "پمپ بنزین جزیره" یا "فروشگاه جزیره" و "احتمالا جزایر جنوب فلوریدا را اکسپلور خواهیم کرد" یا" به گشت و گذار در جزایر فلوریدا خواهیم رفت".

این تعاریف و توضیحات رو آدم میشنوه کلی ذوق و شوق میگیره ش یه نگاه به تاریخ عرضه بازی میکنه (که معلومم نیست کی هست!)
باعث میشه
بیای تو تاپیک افسردگی بگیری 😓:دی
اتفاقا همین روزاس که بیادموندنی هستن :دی کامیونیتی GTA واقعا آدمای عجیبی داره که مو رو از ماست می کشن
شخصا فکر نمی کنم تاخیری در کار باشه و حتی اگر تاخیری هم بخوره با اینکه غمگین میشم و بازم ارزششو داره صبر کردن برای gta بعدی
ردیت gta vi فروم gta و همین داش رولی خودمون رو ببین با چه عشقی کوچیکترین جزیات رو میبینن و تحلیل می کنن

یادمه تریلر gta v که نمایش داده شد زدم دانلود بشه آخرای دانلود adsl ام قطع شد! با کله می خواستم برم تو مانیتور :دی مودم خاموش کردم 10 دقیقه بعد وصل شد و دانلودش تموم شد
یادش بخیر :دی

فکر میکنم این ترجمه اشتباهه و اگر انگلیسیش بود بهتر میشد چک کرد ولی از روی متن اگر بخوام حدس بزنم کلیدها در متن انگلیسی keys بوده.
نمیدونم اینجا کسی قبلا توضیح داده یا نه ولی به جزایر جنوب فلوریدا keys گفته میشه. قبلا هم نوشتم که با توجه به اون پل بلندی که در ویدئو نشون دادن احتمالا به شهر Key West که خیلی دوست دارم ببینمش خواهیم رفت. کی وست در یکی از همون جزایره.
بنابر این ترجمه این تیکه میشه "پمپ بنزین کی" یا "پمپ بنزین جزیره" یا "فروشگاه جزیره" و "احتمالا جزایر جنوب فلوریدا را اکسپلور خواهیم کرد" یا" به گشت و گذار در جزایر فلوریدا خواهیم رفت".
فکر میکنم منظورت این قسمت هست

20241224_095737.jpg

آره درسته Gator Keys هم در بازی هست و کلا غیر از وایس سیتی خیلی مناطق دیگه هم میشه اکسپلور کرد حتی تالاهاسی هم احتمال زیاد در بازی خواهیم داشت.
پیشنهاد میکنم آخرین وضعیت نقشه طراحی شده بازی رو که از روی لیکهای ۲۰۲۲ و خود تریلر طراحی شده و دقت بالایی داره رو یک نگاه بندازید . قابلیت زوم هم داره. فوق العاده س:
👇👇👇👇👇
VIMAP

اتفاقا همین روزاس که بیادموندنی هستن :دی کامیونیتی GTA واقعا آدمای عجیبی داره که مو رو از ماست می کشن
شخصا فکر نمی کنم تاخیری در کار باشه و حتی اگر تاخیری هم بخوره با اینکه غمگین میشم و بازم ارزششو داره صبر کردن برای gta بعدی
ردیت gta vi فروم gta و همین داش رولی خودمون رو ببین با چه عشقی کوچیکترین جزیات رو میبینن و تحلیل می کنن

یادمه تریلر gta v که نمایش داده شد زدم دانلود بشه آخرای دانلود adsl ام قطع شد! با کله می خواستم برم تو مانیتور :دی مودم خاموش کردم 10 دقیقه بعد وصل شد و دانلودش تموم شد
یادش بخیر :دی
مخلصم داداش. منم هنوز خوشبینم به ۲۰۲۵ چون حس میکنم راکستار این بار به وعده ای که داده عمل میکنه. از همون روزی که تریلر رو دادند و یک تاریخ کلی اعلام کردند و نه مثلا بیان بگن بهار و روی آرت ورک بازی هم ۲۰۲۵ رو نوشتند حدس زدم اینها هدفشون همین ۲۰۲۵ عه . تا اینکه بعدا تیک تو اومد و پاییز رو اعلام کرد. البته نه اینکه احتمال تاخیر نباشه ولی اینم نهایتش ۶ ماه بیشتر. صبر کردن براش ارزش داره. امیدارم فوریه خبرهای خوب بشنویم. شایدم امروز ...بهرحال امشب شب کریسمس هست و دوست داشتم راکستار یه گیفت به فنهاش میداد.

فکر میکنم منظورت این قسمت هست
بله همین پل رو گفتم. اون جزیره که در بالا سمت راست عکس مشخصه یکی از key هاست. بنابر این اون متن هم منظورش اینه که به این جزایر میتونیم بریم.

کلا این قضیه که این نسخه فلوریداست نه میامی در تریلر اول کاملا واضح بود. البته که کسی ادعا نداره قراره کل ایالت رو بگردیم ولی تابلو بود که یه اسکیل کوچیک از ایالت رو طراحی کردن به جای اینکه فقط میامی باشه. از جمله صحنه مورد علاقه من که اون دختره در مادکلابه و ماد کلاب مشهور فلوریدا یعنی redneck mud parkدر غرب ایالته برعکس میامی که در شرق ایالته (انصافا این یه مورد یعنی مادکلاب اگر در بازی نهایی نباشه و فقط ویدئوی شبکه های اجتماعی باشه کاملا از بازی ناامید میشم :D) یا صحنه پل و keys که در جنوبه و بیرون میامی واقع شده بنابر این انتظار دارم اورلاندو در اسکیل کوچیک و یه دریاچه در وسط نقشه و به احتمال خیلی زیاد تامپا هم در بازی باشه یعنی به جای یه میامی بزرگ 3 شهر نسبتا کوچیکتر داشته باشیم البته با تمرکز بر میامی بخاطر اتمسفر.
خودم هم طرفدار این قضیه هستم یعنی به جای یک ابر شهر بزرگ که نتونی ازش خارج بشی 3 شهر کوچیکتر باشه که بشه فاصله بین شهرها رو در نقشه رفت و طبیعت فوق العاده و مناظر رو بین شهر و خارج از شهر رو دید. در GTA V هم همیشه وقتی به سمت شمال و اون شهر کوچیک بالای نقشه میرفتم کیف میکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or