Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
دیگه باید یه چیزی بگه که اقلیت های پرسروصدا به جونش نیفتن وگرنه راک استار هیچوقت ضد زن نبوده فقط واقعیت ها رو بصورت خیلی واضح نشون داده :D تام اندرسون هم فقط نقش تلخک دربار رو بازی میکنه

شخصیت جدیدی که راک استار خلق کنه مطمئن باشید از بانوی بزرگوار سیدی ادلر هم بهتر میشه، فکر کنم دلیل انتخاب پروتاگونیست زن همین موفقیت و محبوبیت سیدی ادلر بوده

View attachment 266135
۲۰۲۲۰۷۲۷_۲۰۱۴۲۰.jpg

ویکی بانی و کلاید دو نفری بودن که کل بانکهای ایالات متحده را سرقت کردند و بعدها در یک کمینگاه کشته شدند
مخم سوت میکشه چقدر میتونه پتانسیل بالایی تو این دو شخصیت بازی باشه

اینطور که من فهمیدم اگر اشتباه نکنم راکستار یه مقدار از محیط بازی کم کرده و اگر متن اصلی رو بخونید اینطور استنباط میشه .
توی متن اومده مپ بازی شهر خیالی شبیه میامیه و بعضی شهر ها رو کنار گذاشتن

البته بعدش گفته یچبا پیشروی داستان محیطهای بیشتری در اختبچیار بازی باز قرار میگیره و اینم گفته که همین مپ فعلی از gta5 بزرگتره .

اینطور که من فهمیدم اگر اشتباه نکنم راکستار یه مقدار از محیط بازی کم کرده و اگر متن اصلی رو بخونید اینطور استنباط میشه .
توی متن اومده مپ بازی شهر خیالی شبیه میامیه و بعضی شهر ها رو کنار گذاشتن

البته بعدش گفته یچبا پیشروی داستان محیطهای بیشتری در اختبچیار بازی باز قرار میگیره و اینم گفته که همین مپ فعلی از gta5 بزرگتره .

Grand Theft Auto 6

• Like
Reactions: ehsan M
سوالی که مطرح هست اینه که خود تو دوست داری یه نقشه بزرگ و عظیم با جزییات کمتر رو تجربه کنه یا یه نقشه کوچکتر ولی بشدت پر جزییات تر؟
انتخاب خود من قطعا گزینه دوم هست
ضمنا تو مقاله میگه بازی بسیار متفاوت با نسخه قبلی خواهد بود حالا از چه نظر هزار ایده براش دارم که اگر حسش بود میگم
این سبک منتشر کردن بازی بصورت فصل به فصل بیشتر جنبه شیردوشی داره، بازی هایی که با این سبک هستن هم مبلغ بیشتری پرداخت میکنی و هم فاصله ای که بین قسمتهای مختلف هست باعث سرد شدن گیمر میشه، آخرش هم میخواد یه نسخه کامپلیت ادیشن بده، خب همونو اول بده کل پولش هم بگیر
مگر اینکه انقدر محتوا داشته باشه که سرگرمت کنه که بعید میدونم بخش داستانی بتونه انقدر طول بکشه (بخش آنلاین که هیچی هم ندن باز ملت سرگرم هستن!)

View attachment 266137

ویکی بانی و کلاید دو نفری بودن که کل بانکهای ایالات متحده را سرقت کردند و بعدها در یک کمینگاه کشته شدند
مخم سوت میکشه چقدر میتونه پتانسیل بالایی تو این دو شخصیت بازی باشه
البته اینجا بانو بصورت آندرکاور باید بره سرقت چون شغل اصلیش چیز دیگه ایه :D

این سبک منتشر کردن بازی بصورت فصل به فصل بیشتر جنبه شیردوشی داره، بازی هایی که با این سبک هستن هم مبلغ بیشتری پرداخت میکنی و هم فاصله ای که بین قسمتهای مختلف هست باعث سرد شدن گیمر میشه، آخرش هم میخواد یه نسخه کامپلیت ادیشن بده، خب همونو اول بده کل پولش هم بگیر
مگر اینکه انقدر محتوا داشته باشه که سرگرمت کنه که بعید میدونم بخش داستانی بتونه انقدر طول بکشه (بخش آنلاین که هیچی هم ندن باز ملت سرگرم هستن!)
در مورد گسترش مپ منظور بخش آنلاین هستش
چون اگر تو بخش داستانی مپ بازی گسترده بشه پس داستان بازی هم باید گسترش پیدا کنه .
موشن کپچر شخصیتهای داستان بازی سالها پیش تموم شده نمیشه که هی طرف رو هر چند وقت یه بار بیاری خب بیا دوباره بازیگری یا صداپیشگی کن :D
پس منظور بخش آنلاین بازیه که احتمال داره چون کنسولای این نسل قوی هستن بتونن اون ایده کل آمریکای شمالی و جنوبی رو پیاده کنن و‌ به مرور حداقل ۱۰ سال ازش پول در بیارن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NO ps3 and Bellic
بلومبرگ خیلی معتبره تا اطمینان نداشته باشه لیک نمیکنه. البته من مقاله رو نخوندم نمیدونم شرایر چقدر رو چیزی که گفته مطمئنه.
آخه لیک جدیدی در کار نیست اصلا این شایعات سالهاس شنیده میشه حالا چون شرایر در موردش گفته دوباره وایرال شده

• Like
Reactions: Vice City FM
بلومبرگ خیلی معتبره تا اطمینان نداشته باشه لیک نمیکنه. البته من مقاله رو نخوندم نمیدونم شرایر چقدر رو چیزی که گفته مطمئنه.
شخصیت زن پروتاگونیست مشکلش چیه؟؟
بالاخره وقتش بود از این پتانسیل هم تو دنیای gta استفاده بشه
اهمونطور که گفته شده شخصیت زن بازی تنها نیست و یک مرد هم هست و معلوم نیست شخصیت زن بازی، پروتاگونیست اول بازی باشه یا مثلا یه پروتاگونیست فرعی مثل جان مارستون در RDR2
البته حتی بلومبرگ هم معلوم نیست حرفش درست دربیاد باید خود راکستار رسما اعلام کنه

• Like
Reactions: Erebor and DoReMi
IMG_20220727_215006_798.jpg
با توجه به مقاله امروز بلومبرگ و همینطور dlc جدید بخش انلاین gta 5 که دیروز ۲۶ جولای منتشر شد این لیک در 4chan درست در اومد🤯🤯

تاریخ لیک ۳۰ مارس ۲۰۲۲

ترجمه لیک:

"چند روز پیش گروهی از مردم را دیدم که درباره GTA 5 و 6 بحث می کردند، بنابراین تصمیم گرفتم به عنوان یک کارمند قدیمی راک استار اطلاعاتی را ارائه دهم. تا جولای سال جاری هیچ آپدیت محتوای مهمی برای GTA به صورت آنلاین وجود نخواهد داشت و کمی بعد GTA 6 معرفی خواهد شد. این بازی دقیقاً مانند RDR2 مبتنی بر فصل خواهد بود و در یک محیط مدرن تنظیم می شود. این یک بازی کاملا متفاوت خواهد بود که توسط Rockstar متفاوت ساخته شده است. توسعه آسانی نبود، اما مقامات بالای شرکت از کاری که ما تاکنون انجام داده ایم بسیار خوشحال هستند. من مخفیانه نکته پنهانی را به این پست ضمیمه کرده ام،که اون یکی از اسکرین شات های زیادی است که ما توانسته ایم دریافت کنیم. امیدوارم این پست کمک کند"

نکته پشم افکن : محیط اسکرین شات بالا خیلی شبیه عکسی هست که راکستار تو بازی gta trilogy تو یه تابلو گذاشته بود 👇👇

IMG_20220727_215558_089.jpg

آخرین ویرایش:
شخصیت زن پروتاگونیست مشکلش چیه؟؟
بالاخره وقتش بود از این پتانسیل هم تو دنیای gta استفاده بشه
اهمونطور که گفته شده شخصیت زن بازی تنها نیست و یک مرد هم هست و معلوم نیست شخصیت زن بازی، پروتاگونیست اول بازی باشه یا مثلا یه پروتاگونیست فرعی مثل جان مارستون در RDR2
البته حتی بلومبرگ هم معلوم نیست حرفش درست دربیاد باید خود راکستار رسما اعلام کنه
من نمیتونم ارتباط برقرار کنم با شخصیت زن اونجوری که با همجنس خودم همذات پنداری میکنم مخصوصا برای فرانچایزی که عاشقشم. اصلا پتانسیل خاصی هم نداره صدتا بازی با پروتاگونیست زن تو بازاره هدفشون هم جذب کردن مخاطب دختر به گیم هست دقیقا به همون دلیلی که اونا هم با شخصیت همجنس خودشون حس همذات پنداری بهتری دارند. من نه مدافع حقوق فلانم نه بلدم اداش رو در بیارم به عنوان یک گیمر دوست دارم راکستار تو این مورد سنت شکنی نکنه.

پ.ن. بانی و کلاید ایده جالبیه البته دوست دارم ایده اشون رو. ولی شخصیت اصلی زن نه حال نمیکنم.

• Like
View attachment 266145
با توجه به مقاله امروز بلومبرگ و همینطور dlc جدید بخش انلاین gta 5 که دیروز ۲۶ جولای منتشر شد این لیک در 4chan درست در اومد🤯🤯

تاریخ لیک ۳۰ مارس ۲۰۲۲

ترجمه لیک:

"چند روز پیش گروهی از مردم را دیدم که درباره GTA 5 و 6 بحث می کردند، بنابراین تصمیم گرفتم به عنوان یک کارمند قدیمی راک استار اطلاعاتی را ارائه دهم. تا جولای سال جاری هیچ آپدیت محتوای مهمی برای GTA به صورت آنلاین وجود نخواهد داشت و کمی بعد GTA 6 معرفی خواهد شد. این بازی دقیقاً مانند RDR2 مبتنی بر فصل خواهد بود و در یک محیط مدرن تنظیم می شود. این یک بازی کاملا متفاوت خواهد بود که توسط Rockstar متفاوت ساخته شده است. توسعه آسانی نبود، اما مقامات بالای شرکت از کاری که ما تاکنون انجام داده ایم بسیار خوشحال هستند. من مخفیانه نکته پنهانی را به این پست ضمیمه کرده ام،که اون یکی از اسکرین شات های زیادی است که ما توانسته ایم دریافت کنیم. امیدوارم این پست کمک کند"

نکته پشم افکن : محیط اسکرین شات بالا خیلی شبیه عکسی هست که راکستار تو بازی gta trilogy تو یه تابلو گذاشته بود 👇👇

View attachment 266146
یعنی به زودی تریلر gta6 رو میده بیرون راکستار؟

• Like
یعنی به زودی تریلر gta6 رو میده بیرون راکستار؟
به نظر شخص خودم آره خیلی زود

به عنوان مثال زمانی که آگوست پارسال کوتاکو اطلاعات از gta trilogy لیک کرد یکماه بعدش رسما توسط راکستار معرفی شد

آخرین ویرایش:
دیگه باید یه چیزی بگه که اقلیت های پرسروصدا به جونش نیفتن وگرنه راک استار هیچوقت ضد زن نبوده فقط واقعیت ها رو بصورت خیلی واضح نشون داده :D تام اندرسون هم فقط نقش تلخک دربار رو بازی میکنه

شخصیت جدیدی که راک استار خلق کنه مطمئن باشید از بانوی بزرگوار سیدی ادلر هم بهتر میشه، فکر کنم دلیل انتخاب پروتاگونیست زن همین موفقیت و محبوبیت سیدی ادلر بوده

View attachment 266135
هرچی میده بلوند باشه :D
اگه حالت سریالیش کنن و طولانی بد نیست
مثلا فصل فصل کنند هر فصل 60 مرحله
فصل اول 1970
فرضا فصل دوم 1980
فصل سوم 1990
به ترتیب زمان حال
اینا هم ساییدن با شخصیت زن. رسما همه شخصیت های گیم داره میشه زن. از راکستار دیگه انتظار نداشتم امیدوار بودم فقط شایعه باشه ولی مثل اینکه راکستار هم داره استاندارد سازی میشه.
منم مخالفم ولی اینقدر دخترا جدیدا گیمر شدن قشنگ میخوان اونام حس هم ذات پنداری داشته باشند با شخصیت اصلی
البته من تک شخصیتیو بیشتر میپسندم
Grand Theft Auto 6
و امیدوارم بازی تو میامی و هاوانا باشه به یاده هاوانا درایور 2

من نمیتونم ارتباط برقرار کنم با شخصیت زن اونجوری که با همجنس خودم همذات پنداری میکنم مخصوصا برای فرانچایزی که عاشقشم. اصلا پتانسیل خاصی هم نداره صدتا بازی با پروتاگونیست زن تو بازاره هدفشون هم جذب کردن مخاطب دختر به گیم هست دقیقا به همون دلیلی که اونا هم با شخصیت همجنس خودشون حس همذات پنداری بهتری دارند. من نه مدافع حقوق فلانم نه بلدم اداش رو در بیارم به عنوان یک گیمر دوست دارم راکستار تو این مورد سنت شکنی نکنه.

پ.ن. بانی و کلاید ایده جالبیه البته دوست دارم ایده اشون رو. ولی شخصیت اصلی زن نه حال نمیکنم.
منم اول همین ذهنیت رو داشتم
اما کم کم که یه سری لیک اومد و تو اون لیک راجب شخصیت زن به نام Rose صحبت شد نظرم عوض شد اگر حوصله شو داری این پست را حتما بخون بنظرم شخصیت زن بازی خیلی پتانسیل داره

• Like
Reactions: Bellic and Amir09
ببینم سونی امسال کنفرانس نداشته تا الان؟
اگه نه و شهریور باشه احتمالا تریلرو ببرن کنفرانس سونی
امیدوارم شهریور بیاد بدجور خمار gta vi هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or