Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
اوه اوه

View attachment 182886

View attachment 182887

صداپیشه تامی ورستی ☝
صد در صد فیک هست ایشون بازیگره راکستار آخرین بار تو GTA SA از افراد معروف برای بازیش استفاده کرد و بعد اون بخاطر مسائل حقوقی دیگه از این دسته افراد نیاورد تازه اگه یادتون باشه دن هوزر تو مصاحبه ها گفته بود استفاده از چهره و صدای شخص معروف حس پلیر رو نابود میکنه سابقه هم نداشته از یه کرکتر دوبار استفاده کنن واسه همین بعیده

• Like
Reactions: mehdiebtedaei
این نکته ای که من هنوزم میگم فعلا رو دستش نیدمده فیزیک کلی Gta iv واقعا بی نظیر بود از فسزیک و هندلینگ ماشین ها تا فیزیک بدن و اجسام و... اینم امروز یک کانال توییتری بهش اشاره کرده که هنوزم از نصف بازی های ps4 .xb1 بهتره.
20201230_173747.jpg

گندش بزنه BULLY رو ب gta ترجیح میدم به شخصه
خیلیموود فان و جالبتری داشت =P~
بنظرم دوران اون IP به آخر رسیده به حواشیش نمیرزه نسخه جدید بسازن.
مثل یوتیوبرا قدیمی که خیلیاشونو دیدم میگن ویدئو ها 10 سال پیششونو اگه الان میخواستن پست کنن صد بار بن میشدن چون خیلی وضع تغییر کرده یکم کج راه بری یکی Offended میشه :دی
این نکته ای که من هنوزم میگم فعلا رو دستش نیدمده فیزیک کلی Gta iv واقعا بی نظیر بود از فسزیک و هندلینگ ماشین ها تا فیزیک بدن و اجسام و... اینم امروز یک کانال توییتری بهش اشاره کرده که هنوزم از نصف بازی های ps4 .xb1 بهتره.
View attachment 188876
با اینکه GTA IV همیشه ته لیست GTA ـام قرار میگیره ولی اینقدی که IV از زمان خودش جلوتر بود هیچ کدوم نبودن فک کنم.
هنوز فیزیک و هندلینگ ماشینا هیچی نزدیکش نشده این نسلم شاید نشه، مثل RDR2 که خود راکستار مگه فقط چیز شبیهش بتونه بسازه.

گندش بزنه BULLY رو ب gta ترجیح میدم به شخصه
خیلیموود فان و جالبتری داشت =P~
حقیقتن من bully رو ps2 بازی کردم هر دیسکی میگرفتم از یه مرحله به بعد جلوتر نمیرفت رو ps4 امتحان کردم اصلا جذابیت اون دوره رو نداشت
اون موقعه بچه سال بودیم حال میداد
ولی راکستار میتونست قشنگ این 2 بازیو یکی کنه دانش آموزی که اولش از مدرسه شروع میکنه بعدش بزرگ تر میشه خلافکار میشه
خیلی هم جذاب تر میشد
ولی امیدوارم هرچی میسازن ترکیبی از RED DEAD و MAFIA باشه فانتزی نباشه
مثه RED DEAD بره مثلا از تو صندوق عقب تفنگ برداره (همچین چیزی تو TRUE CRIME NY بود) یا کاراکتر راحت تفنگ دست نگیره تو خیابون راه بره پلیس نگاهش کنه
هواپیما و هلیکوپتر هم تا مثلا کلاس آموزشی نبینی نتونی هدایت کنی
View attachment 188876
فیزیک GTA IV بهتر از V بود ولی یه بدی داشت قابلیت مثه ماست بودن کاراکترو تو سری GTA اضافه کرد همچین چیزی تو V بیش از اندازه شده بود کنترل کاراکتر خصوصا رو مد PARKOUR افتضاح بود
ولی عجیبه برام بعضی ویژگی های مثبت بازی رو V حذف شد
البته هیچ وقت با GTA IV ارتباط برقرار نکردم اولش که اومد کف کردم تا رفتم تو بازی نقشه شهرو دیدم دلسرد شدم
یه شهر بی روح و کوچیک و بدون ایتم های خاص مثثه تیون ماشین یا خرید لباس یا باشگاه رفتن حتی 80-90% ماشیناش هم جالب نبود تو کل اون بازی من فقط از 3-4 تا ماشین خوشم میومد (رنجرور-سری 7- کادیلاک اسکلید-کرایسلر300) بقیه ماشینا ول معطل بودن ولی GTA IV هر بدی داشت ترکای قشنگی داشت
بی صبرانه یه چیزی میخوام مثه GTA SA به نظر من انقلابی ترین نسخه همین SA بود
یهو از GTA 3 و VC همچین مپی تو SA واقعا وحشتناک بود فکر نکنم نقشه V به پای SA برسه
اضافه کردن خرید خونه و تیونینگ ماشین و باشگاه و لول آپ کردنکاراکتر و اون همه وسیله نقلیه و داستان طولانی و جذاب
هنوز یادش میفتم میتونم بگم بهترین تجربه گیمینگ من همین SA بود
امیدوارم GTA VI راه SA رو بره البته با تلفیقی از RED DEAD
اگه بخوام GTA ررتبه بندی کنم
1- GTA SA
2- GTA V
3- GTA IVو VC

حقیقتن من bully رو ps2 بازی کردم هر دیسکی میگرفتم از یه مرحله به بعد جلوتر نمیرفت رو ps4 امتحان کردم اصلا جذابیت اون دوره رو نداشت
اون موقعه بچه سال بودیم حال میداد
ولی راکستار میتونست قشنگ این 2 بازیو یکی کنه دانش آموزی که اولش از مدرسه شروع میکنه بعدش بزرگ تر میشه خلافکار میشه
خیلی هم جذاب تر میشد
ولی امیدوارم هرچی میسازن ترکیبی از RED DEAD و MAFIA باشه فانتزی نباشه
مثه RED DEAD بره مثلا از تو صندوق عقب تفنگ برداره (همچین چیزی تو TRUE CRIME NY بود) یا کاراکتر راحت تفنگ دست نگیره تو خیابون راه بره پلیس نگاهش کنه
هواپیما و هلیکوپتر هم تا مثلا کلاس آموزشی نبینی نتونی هدایت کنی

فیزیک GTA IV بهتر از V بود ولی یه بدی داشت قابلیت مثه ماست بودن کاراکترو تو سری GTA اضافه کرد همچین چیزی تو V بیش از اندازه شده بود کنترل کاراکتر خصوصا رو مد PARKOUR افتضاح بود
ولی عجیبه برام بعضی ویژگی های مثبت بازی رو V حذف شد
البته هیچ وقت با GTA IV ارتباط برقرار نکردم اولش که اومد کف کردم تا رفتم تو بازی نقشه شهرو دیدم دلسرد شدم
یه شهر بی روح و کوچیک و بدون ایتم های خاص مثثه تیون ماشین یا خرید لباس یا باشگاه رفتن حتی 80-90% ماشیناش هم جالب نبود تو کل اون بازی من فقط از 3-4 تا ماشین خوشم میومد (رنجرور-سری 7- کادیلاک اسکلید-کرایسلر300) بقیه ماشینا ول معطل بودن ولی GTA IV هر بدی داشت ترکای قشنگی داشت
بی صبرانه یه چیزی میخوام مثه GTA SA به نظر من انقلابی ترین نسخه همین SA بود
یهو از GTA 3 و VC همچین مپی تو SA واقعا وحشتناک بود فکر نکنم نقشه V به پای SA برسه
اضافه کردن خرید خونه و تیونینگ ماشین و باشگاه و لول آپ کردنکاراکتر و اون همه وسیله نقلیه و داستان طولانی و جذاب
هنوز یادش میفتم میتونم بگم بهترین تجربه گیمینگ من همین SA بود
امیدوارم GTA VI راه SA رو بره البته با تلفیقی از RED DEAD
اگه بخوام GTA ررتبه بندی کنم
1- GTA SA
2- GTA V
3- GTA IVو VC
شما بیشتر جنبه فان و سرگرم شدن در نظر داری و ماموریت ها و محیط
درسته iv به شدت خشک بود به نسبت مثلا سن اندرس ولی یک داستان با ارزش داشت یک فرد غیرامریکایی شخصیت اول بازی بود فضای بازی سرد بود ولی دلچسب یک فضای خشک مافیایی داشت ولی خب انقدری محتوا و.‌ نداست نکات مثبت زیادی داست که بهترینش فیزیک بازی و هندلینگ ماشین ها بود . هنوزم هندلینگ تو سایر بازی ها اون لذت iv نداره حتی تو v افت کرد از این نظر
در کل داستان IV هم شخصی تر بود و هم جدی تر..

• Like
Reactions: snOOpy ::.
شما بیشتر جنبه فان و سرگرم شدن در نظر داری و ماموریت ها و محیط
درسته iv به شدت خشک بود به نسبت مثلا سن اندرس ولی یک داستان با ارزش داشت یک فرد غیرامریکایی شخصیت اول بازی بود فضای بازی سرد بود ولی دلچسب یک فضای خشک مافیایی داشت ولی خب انقدری محتوا و.‌ نداست نکات مثبت زیادی داست که بهترینش فیزیک بازی و هندلینگ ماشین ها بود . هنوزم هندلینگ تو سایر بازی ها اون لذت iv نداره حتی تو v افت کرد از این نظر
در کل داستان IV هم شخصی تر بود و هم جدی تر..
داستان سری gta بعد sa افت کرد تو v که فاجعه خالص بود
یعنی واقعا آبکی ترین داستانی که میتونست یه بازی داشته باشه
داستان iv هم جالب نبود ولی از v بهتر بود
محیطش که سر و بی روح بود یه طرف این که شخصی سازی نداشت یه طرف دیگه
و از همه مهم تر واقعا مپ کوچیکی داشت
تنها کاراکترای خوبش jacob بود با patrick بقیه بازی ول معطل بود
gta iv خیلی بهتر از این میتونست باشه حالا نمیدونم اسمشو بذارم کم کاری یا چیز دیگه
ولی ویژگی های جالب داشت مثه زنگ زدن به پلیس یا کاور گرفتن یه فیزیک مردم و موزیک خصوصا موزیک تم بازی
اتفاقا من دوست دارم gta جدی باشه نه فان
ولی این iv اصلا یه بازی جدی بی عمق بود
نه شخصیتای جالبی نداشت
ظاهر کارکتر ها شبیه نئوتردال ها بود
نه داستان عمیق مثه sa داشت
نه شخصی سازی داشت
نه نقشه بزرگی داشت
بازی مثه mafia 2 هم داستان یک فرد غیر امریکای با محیطی شبیه به نیویورک بود با فضای مافیای ولی بازی یه شور و حرارت خاصی داشت
درکل من تمایل دارم بازی بیشتر به بزرگی sa و جزئیات و جدی بودن rdr 2 باشه بدونه صحنه آهسته و rampge و..... ) تو miami

• Sad
Reactions: mehdiebtedaei
درکل من تمایل دارم بازی بیشتر به بزرگی sa و جزئیات و جدی بودن rdr 2 باشه بدونه صحنه آهسته و rampge و..... ) تو miami
یک بار دیگه هم فک کنم تو همین تاپیک گفتم :دی هیچ وقت نباید انتظار داشت GTA جدی بشه، اینکه میان فیزیک IV رو با V مقایسه میکنن میگن بدتر شده بنظرم اشتباهه، V کلا فان بود برا اینکه عموم مردم دنبال یک بازی سرگرم کننده تا اینکه یک چیز جدی بخوان پلی بدن. هدفشون آرکید کردن بازی بود برا همین خیلی از خصوصیات IV ازش حذف شد مثل رئال بودن هندلینگ ماشینا یا تصادف کردنش.
یک لحظه GTA Online ـو با فیزیک IV تصور کن اینقد خر تو خره یکی با ماشین بیاد بکوبه بهت نصف ماشین میره باید بیخیال ماشین بشی چند ده هزار تا پول بدی که ماشینت برگرده :دی بخاطر آنلاینشم شده هیچ وقت اون حالت فان و آرکید بودنش بنظرم از بین نمیره و من به شخصه ترجیح میدم همین مدل فان V رو.

نمونش هم الان میبینی خیلیا میگن رد دد دو ساعت اول زدم پاک کردم از بس خسته کننده بود، اینا با دید GTA اومدن سمت رد دد خورده تو ذوقشون حالا فرض کن GTA ـم بخوان رئال کنن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or