Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
آخرین گزارش مالی TakeTwo (نوامبر ۲۰۲۴):

IMG_20250101_145258_182.jpg

- بر این اساس، ما بازه رزروهای خالص سال مالی 2025 خود را از 5.55 تا 5.65 میلیارد دلار تکرار می کنیم و البته مطمئن هستیم که به سطح جدیدی از افزایش و رکورد رزرو خالص در سال های مالی 2026 و 2027 دست خواهیم یافت.
(سال مالی ۲۰۲۶ کمتر از ۳ ماه دیگه شروع میشه)

- همانطور که به آینده نگاه می کنیم، معتقدیم که Take-Two در بلندمدت در موقعیت بسیار خوبی قرار می گیرد. چشم انداز ما روشن است، استعداد ما بی نظیر است، و ما یکی از قوی ترین سبد دارایی های معنوی در صنعت را داریم.

- بسیاری از جدیدترین عناوین هیجان انگیز که در سال مالی 2026 عرضه می شوند - از جمله:
عنوان Grand Theft Auto VI در پاییز ۲۰۲۵، عنوان Borderlands 4 و عنوان Mafia: The Old Country هستند.
(یکماه بعد از این گزارش مافیا در گیم اوادرز تاریخ تابستان ۲۰۲۵ رو دریافت کرد)

- ما انتظار داریم که سهام با ارزشی در بلندمدت برای سهامداران خود ایجاد کنیم.

- با نگاهی به آینده، ما انتظار داریم که سال مالی 2026 یک سال عطف باشد، زیرا قصد داریم چندین عنوان پرفروش را منتشر کنیم، از جمله Grand Theft Auto VI در پاییز 2025، Borderlands 4 و Mafia: The Old Country.

- دو مورد آخر توسط 2K در تابستان گذشته در Gamescom رونمایی شدند و هر آنونسمنت دارای یک تریلر بود که با استقبال فوق العاده ای از طرفداران آنها مواجه شد. راکستار گیمز همچنین قصد دارد در سال جدید ویژگی‌های پلی‌استیشن 5 و ایکس‌باکس سریز GTA Online را به پلتفرم PC بیاورد.

آخرین ویرایش:
در مورد نگرانی‌ها درباره ووک بودن و این نوع مسخره‌ بازی‌های جدید که اخیراً بسیار مورد توجه قرار گرفته و برجسته شده‌، باید بگم که یک نکته در آرت‌ورک رسمی بازی توجه من رو جلب کرد. همین آرت‌ورک به‌تنهایی کاملاً نشون می‌ده که این بازی به هیچ‌وجه قرار نیست اثری با محوریت ووک یا LGBT باشد. اینکه در یک مأموریت بازی همجسنگرایی ببینید یا با او مدتی همراه شوید، کاملاً متفاوت است با این‌که یکی از شخصیت‌های اصلی بازی چنین ویژگی‌هایی داشته باشد و مخاطب دائماً مجبور به مواجه و مشاهده‌اش در بازی باشد.

اگر به آرت‌ورک بازی دقت کنید، اولاً هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که جیسون زن باشد یا تمایلات زنانه داشته باشد. در واقع، یکی از شخصیت‌های اصلی این بازی دقیقاً همان معیارهای ظاهری را دارد که مخاطب انتظارش را می‌کشد. در مورد لوسیا هم همین‌طور است؛ اون یک زن زیبا و خوش‌اندام است که از نظر بدنی هیچ شباهتی به هادی چوپان یا قیافه‌ای شبیه به گوژپشت نتردام ندارد! حقیقت این است که سلیقه عام و اکثریت بازار همین است که یک کاراکتر باید چنین ویژگی‌هایی داشته باشد. بنابراین، در دو شخصیت اصلی این بازی نشانی از این مسائل [ووک و LGBT] دیده نمی‌شود.

اما اگر با دقت بیشتری به آرت‌ورک نگاه کنید، می‌بینید که کاراکتر جیسون جلوتر از لوسیا ایستاده و نقش تکیه‌گاه را ایفا می‌کند. این دقیقاً همان نقشی است که یک مرد [به طور طبیعی] برای زنان دارد و همچنان خواهد داشت، نقشی که باعث جذب زن می‌شود و دقیقاً چیزی است که یک زن از یک مرد می‌خواهد. از آنطرف ماجرا هم مرد نیاز به زنی دارد که به او تکیه کند. و به این شکل آنها مکمل یکدیگر می‌شوند. بنظرم این موضوع در آرت‌ورک به زیبایی به تصویر کشیده شده. حتی نوع لباس‌ها و رنگ‌بندی آن‌ها به‌وضوح نشان می‌دهد که یکی از آن‌ها مرد است و دیگری زن. راک‌استار این موضوع را به‌خوبی در آرت‌ورک نمایش داده است، که به‌تنهایی ثابت می‌کند [حداقل] در مورد دو شخصیت اصلی بازی چنین مسائل و نگرانی‌هایی وجود ندارد و تکلیف کاملاً مشخص و روشن است.

به نظر من و با توجه به مطالبی که در بالا گفتم، می‌توان گفت که کل خط داستانی این دو شخصیت و ارتباط میان آن‌ها بر اساس همین سیاست طراحی و پایه‌ریزی شده. از همین رو، رخدادهایی که شاهدشان خواهیم بود، بر همین بنیاد استوارند. همچنین با توجه به واقع‌گرایی در طراحی نقش‌ها، رابطه میان این دو شخصیت برای مخاطب بسیار ملموس‌تر به نظر خواهد رسید و امکان همذات‌پنداری بیشتری با آن‌ها فراهم می‌شود.

آخرین ویرایش:
والا ما ووک خاصی تو آثار راکستار ندیدیم تا حالا
بخواد lgbt توش باشه که حقیقت جامعه است
زمان قدیم نیست که بگیم چرا یه سامورایی سیاه پوسته یا چرا سیاه پوست کابویه
چیزیه که الان در جامعه است نشون میده
بیشتر دوست دارم استر اگ های از اسکارفیس و سریال دکستر و میامی وایس و اثاری که تو میامی بوده توجه شه
مثل شخصیت های منفی اعم از پابلو اسکوبار ، ویلی فالکون و سائول و...........

دارم یه مقاله طولانی مینویسم در مورد نقاط عطف GTA 6 و برتری هایی که نسبت به نسخه قبلی داره و میتونه داشته باشه.

سر تیتر های این مطلب رو میذارم و خواهش میکنم اگر نکته جدیدی هست بگید تا راجبش بنویسم

۱. تمرکز زیاد بر روی شبکه‌های اجتماعی
۲. تمرکز بر روی بازگشت کلیدی گنگ ها
۳. دسترسی به محیطهای داخلی بسیار زیادتر
۴. تمرکز بر روی محیطهای آبی زیاد و تجهیزات دریایی
۵. فیزیک جدید و پیشرفته
۶. هوش مصنوعی بسیار پیشرفته NPC ها
۷. کیفیت بالای پوست و مو شخصیت های اصلی و NPC ها
۸. حیات وحش جدید و پیشرفته
۹. اولین پروتاگونیست زن سری GTA
۱۰. انیمیشن های به شدت پیشرفته
۱۱. طراحی و آزادی عمل بیشتر در مراحل
۱۲. تنوع و افزایش بالای ماموریتهای فرعی و رندوم ایونت ها
۱۳. مینی گیم ها ، اکتیویتی ها

دارم یه مقاله طولانی مینویسم در مورد نقاط عطف GTA 6 و برتری هایی که نسبت به نسخه قبلی داره و میتونه داشته باشه.

سر تیتر های این مطلب رو میذارم و خواهش میکنم اگر نکته جدیدی هست بگید تا راجبش بنویسم

نقاط عطف و برتری GTA VI نسبت به عناوین قبلی:

۵. فیزیک جدید و پیشرفته
۷. گرافیک و کیفیت بالای پوست و مو
۱۲. ماموریتهای فرعی، رندوم ایونت ها
به همتون قول میدم وقتی بازی منتشر شد همه چیز رو آنالیز خواهم کرد، حتی اگر هزاران عدد آنالیز ریز و درشت لازم باشه انجام میدم .
همه ی NPC ها، پوشش گیاهی، شن و ماسه در Ocean Drive، ماشین ها، آسمان، ابرهای حجمی، خورشید، باران، شب، لباس ها، رفتار NPC ها را تجزیه و تحلیل خواهم کرد.
هر فروشگاه روی مپ، هر درختی، تکه زباله در خیابان، بافت هر سطل زباله، سنگ فرشهای روی زمین، همه حیوانات و رفتارهای متفاوتشان را بررسی خواهم کرد.
من هر NPC را دنبال می‌کنم تا ببینم در یک چرخه 24 ساعته به کجا می‌رن، چه کاری انجام میدن‌.
من عاشق تجزیه و تحلیل اینجور چیزها هستم و برای این چیزا حسابی حوصله دارم.

شما واقعا برای چیزایی که میگم آماده نيستيد.

۵. فیزیک جدید و پیشرفته
۷. کیفیت بالای پوست و مو شخصیت های اصلی و NPC ها
۱۲. تنوع و افزایش بالای ماموریتهای فرعی و رندوم ایونت ها
۱۳. مینی گیم ها ، اکتیویتی ها

به همتون قول میدم وقتی بازی منتشر شد همه چیز رو آنالیز خواهم کرد، حتی اگر هزاران عدد آنالیز ریز و درشت لازم باشه انجام میدم .
همه ی NPC ها، پوشش گیاهی، شن و ماسه در Ocean Drive، ماشین ها، آسمان، ابرهای حجمی، خورشید، باران، شب، لباس ها، رفتار NPC ها را تجزیه و تحلیل خواهم کرد.
هر فروشگاه روی مپ، هر درختی، تکه زباله در خیابان، بافت هر سطل زباله، سنگ فرشهای روی زمین، همه حیوانات و رفتارهای متفاوتشان را بررسی خواهم کرد.
من هر NPC را دنبال می‌کنم تا ببینم در یک چرخه 24 ساعته به کجا می‌رن، چه کاری انجام میدن‌.
من عاشق تجزیه و تحلیل اینجور چیزها هستم و برای این چیزا حسابی حوصله دارم.

شما واقعا برای چیزایی که میگم آماده نيستيد.

> تنوع زیاد در شخصی سازی ماشین ها
> هوش مصنوعی که دکوراسیون های داخلی را به نحو احسنت و مطابق با وسعت و معماری خانه و حتی مکان و سطع رفاه منطقه میسازه
> پتن هایی که راک استار ثبت کرده، حرکات نامحدود NPC ـها الخصوص در مورد دست ها و ری اکتهای طبیعی و لایو نسبت به اتفاقات مثل خوردن گلوله به پا
> شایعاتی در مورد وزش باد و اثرگذاری آن بر محیط

> تنوع زیاد در شخصی سازی ماشین ها
> هوش مصنوعی که دکوراسیون های داخلی را به نحو احسنت و مطابق با وسعت و معماری خانه و حتی مکان و سطع رفاه منطقه میسازه
> پتن هایی که راک استار ثبت کرده، حرکات نامحدود NPC ـها الخصوص در مورد دست ها و ری اکتهای طبیعی و لایو نسبت به اتفاقات مثل خوردن گلوله به پا
> شایعاتی در مورد وزش باد و اثرگذاری آن بر محیط
عالی..
فیزیک آب و هوا را یادم رفته بود از نون شب واجب تره و قطعا یه چیز عجیب غریبی در مورد تغییرات آب و هوایی خواهیم دید

اون پتن ها در مورد NPC ها آره حواسم بود اونا میشن جزو هوش مصنوعی و اسنادش را از قبل دارم

شخصی سازی هم تو تریلر قشنگ داد میزد اونم درست میگی

عالی..
فیزیک آب و هوا را یادم رفته بود از نون شب واجب تره و قطعا یه چیز عجیب غریبی در مورد تغییرات آب و هوایی خواهیم دید

اون پتن ها در مورد NPC ها آره حواسم بود اونا میشن جزو هوش مصنوعی و اسنادش را از قبل دارم

شخصی سازی هم تو تریلر قشنگ داد میزد اونم درست میگی
راستی حالا که بحثش پیش اومد . این موضوع محیطهای دریایی زیاد که میگم واقعا جالبه
میامی یه تیکه نیست و محیط های آبی زیاد وسطش هست تو این دوتا ویدیو میتونید ببینید

View attachment VID_20250101_191639_872.mp4

View attachment VID_20250101_191637_803.mp4

این یعنی انواع قایق ها ، جت اسکی یا سایر وسایل دریانوردی نقش اساسی و مهمی تو gta 6 دارن ، خیلی خیلی بیشتر از v

تو تریلر هم دقیقا مثل دوتا ویدیو بالا میشه این طراحی رو دید
این به ما میگه که فیزیک آب نقش اساسی توبازی داره و اون خبر مربوط به استخدام ۲۰ نفر برای فقط کار بر روی فیزیک آب چقدر نشون میده که راکستار حواسش به این موضوع هست

IMG_20250101_191614_850.jpg
IMG_20250101_191624_556.jpg IMG_20250101_191627_331.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Vice City FM
و به اعتقاد من یکی از بزرگترین بهبود ها, طراحی مپ خواهد بود..

در همین راستا;

دقیقا نکته مهمی هست این طراحی مپ که گفتی.
مپ GTA V قسمت میانیش واقعا ۹۰ درصد بلااستفاده بود. یه کوهستان که با ماشین اصلا قابل دسترسی هم نبود ولی بافت فلوریدا خیلی کم کوهستانیه اونم فقط در شمالش داره.
عملا مپی خواهد بود که وسایل نقلیه چه ماشین و چه قایق قابل دسترسی خواهد بود به علت مسطح بودنش و هروقت بازی منتشر بشه شاهد خواهید بود چقدر جزئیات مپ بالا خواهد بود.
علت این اصل هم تفاوت دو نسل بین gta 5 و gta 6 هستش

این ویدیو هم جالبه:

بازم ی لیک دیگه :| حالا اینقدر راکستار هیچی نمیگه تا همه چی لیک بشه
هرچند چیز خاصی نداره توی لیک ولی همین لیک شدنه خیلی رو مخه :دی

توضیح داده مال ۲۰۲۱ عه‌‌ . یعنی حتی مال قبل از لیک شدن های ۲۰۲۲
اگرچه شک دارم واقعی باشه.

• Like
Reactions: Need-More-Speed
توضیح داده مال ۲۰۲۱ عه‌‌ . یعنی حتی مال قبل از لیک شدن های ۲۰۲۲
اگرچه شک دارم واقعی باشه.
آره قدیمیه ولی ظاهرا واقعیه توی ردیت و gtaf ارسالش ممنوعه :دی
هرچند مهم نیست چیز خاصی نداره ولی اعصاب آدم خورد میشه :دی