Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
Max Payne 3 بازی میکنم، وقتی در کنار Sidearm، یک Rifle یا Shotgun ورمیداری، اون یکی اسلحه دستش میگیره
بنظرم امکانش هست این قابلیت واقع‌گرایانه تو GTA VI برگرده
View attachment 325984View attachment 325987
این قابلیت توی ردد ۲ هم هست و به احتمال خیلی زیاد توی GTA VI هم میبینیمش
چقدر دلم برای مکس پین ۳ تنگ شده،همین الان بازیش از ۹۵ درصد بازیای شوتر فعلی قویتره
جالبه زمان عرضش چقدر هیت دادن بهش که چرا از ریشه ها فاصله گرفتی و … درحالیکه خودم سبک جدیدشو خییلی بیشتر از مکس پین ۱و۲ میپسندیدم

این قابلیت توی ردد ۲ هم هست و به احتمال خیلی زیاد توی GTA VI هم میبینیمش
چقدر دلم برای مکس پین ۳ تنگ شده،همین الان بازیش از ۹۵ درصد بازیای شوتر فعلی قویتره
جالبه زمان عرضش چقدر هیت دادن بهش که چرا از ریشه ها فاصله گرفتی و … درحالیکه خودم سبک جدیدشو خییلی بیشتر از مکس پین ۱و۲ میپسندیدم
بعنوان یک فن متعصب Max Payne، اصلا MP3 بهتر از قبلی ها نمی‌دونم بیشتر یک اسپین آف راک استار طور بود و اصلا خبری از اون اتمسفر و روحیه نسخه های قبلی نبود
IMG_20240127_005612.jpg
IMG_20240127_005603.jpg
IMG_20240127_005556.jpg

بعنوان یک فن متعصب Max Payne، اصلا MP3 بهتر از قبلی ها نمی‌دونم بیشتر یک اسپین آف راک استار طور بود و اصلا خبری از اون اتمسفر و روحیه نسخه های قبلی نبود
View attachment 326002
View attachment 326003
View attachment 326004
خیلی مرتبط به تایپیک نیست ولی خب چون نقل قول کردید گفتم جواب بدم!
بله مکس پین ۳ با نسخه های فبلی فضاش متفاوت تر بود و همین عامل+گیم پلی فوق العادش باعث علاقه ی من به این آیپی شد،من خودم تا قبل از مکس پین ۳ خیلی به این ای پی علاقه نداشتم و صرفا هر‌دو نسخه ی قبلیشو تموم کرده بودم ولی با تجربه ی مکس پین ۳ بود که به این نتیجه رسیدم که لامصب جادوی راکستار واقعیه و به هرچیزی که دست بزنه طلاش میکنه!
خلاصه که من شخصا تک تک تغییراتی رو که راکستار توی مکس پین ۳ اعمال کرد رو دوست داشتم و همین موضوعم باعث شد مکس پین ۳ یکی از با کیفیت ترین شوترهایی باشه که توی این ۲۰ و خورده ای سال دوران گیمم تجربه کردم
راستی به نظرم نمیشد گفت بهش اسپین اف چون ادامه ی داستان شخصیت رو روایت میکرد و به زیبایی هم فلش بک هایی به قدیمتر میزد

خیلی مرتبط به تایپیک نیست ولی خب چون نقل قول کردید گفتم جواب بدم!
بله مکس پین ۳ با نسخه های فبلی فضاش متفاوت تر بود و همین عامل+گیم پلی فوق العادش باعث علاقه ی من به این آیپی شد،من خودم تا قبل از مکس پین ۳ خیلی به این ای پی علاقه نداشتم و صرفا هر‌دو نسخه ی قبلیشو تموم کرده بودم ولی با تجربه ی مکس پین ۳ بود که به این نتیجه رسیدم که لامصب جادوی راکستار واقعیه و به هرچیزی که دست بزنه طلاش میکنه!
خلاصه که من شخصا تک تک تغییراتی رو که راکستار توی مکس پین ۳ اعمال کرد رو دوست داشتم و همین موضوعم باعث شد مکس پین ۳ یکی از با کیفیت ترین شوترهایی باشه که توی این ۲۰ و خورده ای سال دوران گیمم تجربه کردم
راستی به نظرم نمیشد گفت بهش اسپین اف چون ادامه ی داستان شخصیت رو روایت میکرد و به زیبایی هم فلش بک هایی به قدیمتر میزد
جادوی راک استار ؟ من خودم فن متعصب راک استار و مکس پین هستم ولی تنها چیزی که راک استار جادو نکرد و برعکس مکس پین ۳ بود
بله، شما اگه با بی توجه به نسخه های قبلی مکس پین ۳ بازی کنی یک پکیج خیلی خوب و جذابه ولی مکس پین ۳ اصلا یک مکس پین نیست و هیچوقت هیچ فن مکس پینی ۳ رو به قبلی ها ترجیح نمیده
کوچکترین اشتباه راک استار کمرنگ شدن نقش slow motion و تبدیل گیمپلی به کاورشوتینگ
بزرگترین هم تغییر داستان و اتمسفر بازیه که جاهایی برای جبران فلش بک های ضعیف به اتمسفر برفی میزنه که مثلا از ریشه ها دور نشه بازی
Max Payne 3 بازی خیلی خوبی هست ولی، مکس پین خوبی نیست
امیدوارم منظورم متوجه شده باشی

شما حالا صبر کن ریمیک نسخه های قدیمی که سم لیک شخصا میخواد بسازه ببین تا متوجه بشی مکس پین واقعی چیه و مکس پین راک استار چقدر از ریشه ها دور بود

تریلر GTA 6 به دومین تریلر پربازدید تاریخ گیم تبدیل شد!

View attachment 326009
و نکته جالب اینکه بعنوان یک گیمر، اسم بازی ای که پربازدیدترین تریلر تاریخ ویدیو گیم رو داره رو اولین باره میشنوم!
پ.ن: الان که به عکسش بیشتر دقت کردم فهمیدم همون بازی موبایلیه است که از رو قطار میپری و برگام ریخت که یه همچون بازی ای تریلرش اینقدر بازدید خورده!

و نکته جالب اینکه بعنوان یک گیمر، اسم بازی ای که پربازدیدترین تریلر تاریخ ویدیو گیم رو داره رو اولین باره میشنوم!
پ.ن: الان که به عکسش بیشتر دقت کردم فهمیدم همون بازی موبایلیه است که از رو قطار میپری و برگام ریخت که یه همچون بازی ای تریلرش اینقدر بازدید خورده!
این بازی تو یوتوب تبلیغ داشت که تبلیغش به ویو تریلر اضافه میکرد. یعنی برا همه اجباری پلی میشد و ویو میخورد
البته بازیش واقعا چندین ساله محبوبه و اکثر ادمای غیرگیمر هم دارنش رو گوشی هاشون.

کنفرانس خبری Take-Two امشب ۸ فوریه ۲۰۲۴:

گزارش مالی TakeTwo:
میزان فروش RDR2 به عدد 61 میلیون نسخه رسید!
فرانچایز Red Dead هم‌اکنون 86 میلیون نسخه فروخته است!
بازی Red Dead Redemption 2 اکنون هفتمین بازی پر فروش تاریخ است.

گزارش مالی TakeTwo:
میزان فروش GTAV به عدد 195 میلیون نسخه رسید!
فرانچایز Grand Theft Auto هم‌اکنون 420 میلیون نسخه فروخته است!
فروش 5 میلیون نسخه در عرض 3 ماه اخیر!

عرضه GTA 6 کماکان برای سال مالی ۲۰۲۵ یعنی آوریل ۲۰۲۴ تا مارچ ۲۰۲۵ برنامه ریزی شده است.

Zelnick : "We have always managed Take-Two for the long-term, and we have great confidence in our groundbreaking pipeline for fiscal 2025 and beyond"

They don't seem to be backing down on March 2024-April 2025 (Fiscal 2025) lol

GTAVI is seemingly still on track for Fiscal 2025 (between April 2024-March 2025).

Take-Two isn't backing down on Fiscal 2025's insane expected net revenue.

Vast, unique, and groundbreaking year for Fiscal 2025" - Strauss Zelnick

استراوس زلنیک : سال مالی ۲۰۲۵ سالی عظیم، منحصر به فرد و پیشگامانه خواهد بود.

View attachment IMG_5688.MP4

شاید خیلیا موافق نباشن ولی من از همین الان هایپم برای RDR3 بیشتر از جی تی ای جدیده.

دلیل اصلیش هم واسم محیط بازیه. تو RDR محیط بازی خودش یه کرکتره و زنده بودنش رو حس میکنی. این اتفاق برای کمتر بازیی اتفاق میوفته و RD یکی از معدود نمونه های موجوده. از همون ابتدا تو محیط بازی غوطه ور میشی و گذر زمان رو ذره ای حس نمیکنی.

نمی دونم کی دوباره شانس این رو داریم وارد دنیای جادویی RDR بشیم. ولی امیدوارم تا انتهای این نسل خبری ازش بشه و برای 2030 اگر خوشبینانه نگاه کنیم تایم ریلیز بخوره. تصور یه RDR تماما نسل بعدی و فول path tracing یه همراه یه دنیای زنده با فیزیک و انیمیشن های فک برانداز جزئی از باکت لیست منه.

آخرین ویرایش:
شاید خیلیا موافق نباشن ولی من از همین الان هایپم برای RDR3 بیشتر از جی تی ای جدیده.

دلیل اصلیش هم واسم محیط بازیه. تو RDR محیط بازی خودش یه کرکتره و زنده بودنش رو حس میکنی. این اتفاق برای کمتر بازیی اتفاق میوفته و RD یکی از معدود نمونه های موجوده. از همون ابتدا تو محیط بازی غوطه ور میشی و گذر زمان رو ذره ای حس نمیکنی.

نمی دونم کی دوباره شانس این رو داریم وارد دنیای جادویی RDR بشیم. ولی امیدوارم تا انتهای این نسل خبری ازش بشه و برای 2030 اگر خوشبینانه نگاه کنیم تایم ریلیز بخوره. تصور یه RDR تماما نسل بعدی و فول path tracing یه همراه یه دنیای زنده با فیزیک و انیمیشن های فک برانداز جزئی از باکت لیست منه.
کی گفته دنیای جی تی ای جدید قرار نیست زنده باشه؟ اخرین GTA که بر اساس کنسولای سال ۲۰۰۶ ساخته شده بود رو نمیشه با RDR2 مقایسه کرد. مطمینم تمام المان های پویایی و خفن بودن طبیعت و محیط توی RDR2 رو توی GTA 6 هم میذارن. حتی بهترشو
این قراره بزرگترین پروژه تاریخ راک استار باشه

این محیط پویا و زنده ای که شما میگی قراره توی gtavi هم ببینیمش و حتی چندین پله بالاتر هم میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or