Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
فیزیک و جزئیات رو من همون اول بهش اشاره کردم و شکی بهش نیست منتهی نمی‌دونم به خاطر ضعف کنسولهاست یا چی که هم زمان نتونستن در کنار این جزئیات، گرافیک فنی رو هم به اون صورت جهشی ارتقا بدن(نمی‌گم ارتقا نداشته ولی پیشرفتش به صورت نمودار خطیه تا نمودار نمایی که تو همه نسل ها می‌دیدیم)
تقصیر رو هم گردن راکستار نمی اندازم احتمالا مجبور بود بین جزئیات بالا یا فیزیک بالا و گرافیک فنی هیولا یکی رو انتخاب کنه و اون یکی رو به صورت خطی ارتقا بده.
کنسولهای نسل ۹ از نظر GPU واقعا پیشرفت یک نسل کامل رو ندارن و تا حالا فقط شاید توی یکی دوتا بازی یه جهش نسلی گرافیکی دیدیم که تفاوت عظیمی با نسل قبل داشته باشند
ولی از نظر CPU پیشرفت خیلی خوبی داشتن
ای کاش نسل ۹ حداقل ۲ سال دیرتر شروع میشد عوضش در کنار پیشرفت زیاد تراکم بازی و فریم ریت و تراکم NPC و... توی بازیها گرافیک بازی ها هم خیلی بهتر از الان می‌بود و پیشرفت یک نسل رو داشت
احتمالا تا قبل از انتشار نسخه نهایی بازی شاهد عرضه کنسول های میان نسلی باشیم که اونجا با اون مشخصاتی که از PS5 Pro لیک شده بازی باید 4K و 60 فریم روی نسخه میان نسلی و رزولوشن و فریم ریت و شاید ریتریسنگ پایین تر روی کنسول های فعلی اجرا بشه.
در اصل بازی های راکستار هیچ وقت صرفاً شوکیس گرافیکی نبودن و چون دنیای عجیبی خلق میکنن باید توی صدها فاکتور دیگه هم عالی باشن.
پیشرفت نسل هم تا اینجا خوب بوده و چند تا عنوان گردن کلفت با گرافیک خیره کننده تو همین نسل داشتیم. نمونش AW2 و SP2.
اما گرافیک GTA VI از دید من نسبت به دموی ماتریکس به مراتب بهتره.
ساخت تریلرها هم حداقل از چند ماه قبل کلید میخوره و اینجوری نیست که طبق آخرین ورژن بازی باشه. البته در مورد یوبیسافت اینجوری هست که تریلر رو اول فیک میسازن و بعد تصمیم میگیرن یه چی در‌همون حد در بیارن اما راکستار همیشه نسبت به تریلرهاش آپ گرید داشته نه دانگرید.

من از الان دارم به کیفیت فنی بازی رو ps5 pro فکر میکنم هوش از سرم میپره بنظرم میتونن به 4k 60ps با ری تریسینگ برسن از راکستار برمیاد نظرتون چیه با این حجم از گستردگی بازی شدنیه؟
حرف شما درسته ولی من میگم روی همین ps5 کار رو ببندن بهتره، حوصله ندارم پول جمع کنم برای یک کنسول میان نسلی :(

• Like
Reactions: Sega_genesis
بنده خدا اومده در کمال احترام و در چارچوب قوانین نظرش رو گفته..
احساس میکنم خیلیاتون دوست دارید قشنگ purge کنید، یه تاپیک خالص درست کنید و دور هم به به و چه چه کنید فقط بیس چهاری.
نظر های جنجال دار وقتی تو چندین و چند صفحه همه تعریف میکنن طبیعیه که اینطوری پاسخ داده بشه بهش حالا هرچقدر در کمال احترام باشه
در نهایت نظر یه چیز شخصیه هرکی دوست داره میتونه گارد بگیره جلو نظر یکی دیگه تا وقتی بی احترامی در کار نباشه

نسل 9 که به مراتب از نظر گرافیکی از نسل هشت خیلی بهتر بوده نسل هشت که اصلا کویر بود اخر نسل هشت تازه راکستار و ناتی داگ یه خودی نشون دادند وگرنه هیچی نداشت
بعد شما ملاک رو بذار تریلرها نه خود بازی gtavi که هنوز نیومده برو تریلرهای gtav ,rdr2,gtavi رو مقایسه کن ببین تفاوت مشهود هست یا نه
کاری به این بحثا ندارم ولی نسل قبل چجوری کویر بود آخه ؟ با عرضه یونیتی نمیدونم اوردر رایس و ... که رسما بهترین گرافیکا نسل 7 جلوشون کاغذ مقوا محسوب میشدن !!! نسل قبل جهش گرافیکی ترسناک بود به معنی واقعی کلمه اصلا اوایل نسل آدم میرفت داخل بازیا گرافیکشون نمیتونست باور کنه مثل اینفیموس یا یونیتی و ده ها مثال !!! این نسل باید قبول کرد بدترین نسل تاریخ از نظر جهش گرافیکی بوده یعنی مثلا اگر از نسل 6 به 7 جهش 1000 بود از نسل 7 به 8 جهش 400 بود این نسل شد 20 !!!

حرف شما درسته ولی من میگم روی همین ps5 کار رو ببندن بهتره، حوصله ندارم پول جمع کنم برای یک کنسول میان نسلی :(
بیس بازی روی همین کنسول های فعلیه، نسخه ps5pro فریم/رزلوشن بهتر میگیره، جای نگرانی نیست

فقط خدا کنه رو کنسولهای فعلی 60 فریم هم بدن . اصلا دوست ندارم vi روی 30 فریم بازی کنم . 60 فریم ثابت بده حالا یه کوچولو از گرافیک زد خیالی نیست .
فک کنم همون 1080 60fps بدن . Pro. هم بیاد نهایت 1440 با آپسکیل میدن

• Like
Reactions: Sega_genesis
البته اون چیزی که از استارفیلد دیدم احتمال 30 fps هم بالاست
من فکر کنم باید یه تفاوتی بین راکستار و بتسدا وجود داشته باشه . راکستار خیلی کمال گراست و به احتمال زیاد 60 فریم رو 1080 رو کنسولهای فعلی خواهد داد هرچند چیزی قطعی نیست . نسل 9 بازی 30 فریم بیرون دادن حقیقتا هیچ توجیهی نداره .

منم همینه نظرم امیدوارم خروجی خفن رو همین فایو باشه چون پلتفرم اصلی بازی هستش ولی رو پرو هم از نظر فنی خیلی میتونه جالب باشه.

فک کنم همون 1080 60fps بدن . Pro. هم بیاد نهایت 1440 با آپسکیل میدن
از لحاظ فنی امکانش هست رو فایو استاندارد 1440 باشه رو پرو 4k ؟ خیلی رویایی بنظر میرسه بنظرم ولی اگه بشه رسما تا سالها بهترین گرافیک دنیا باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or