Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
به ذهنم رسید که تریلر رو با موزیکی که شایعه شده بود روی تریلر خواهد بود ریمیکس کنم. وقت زیادی برای ری ارنج و سینک نداشتم ولی نتیجه خیلی هم بدک نیس بنظرم :-"

View attachment 321228
نتیجه عالیه مخصوصا که اهنگ در یکی دو صحنه دقیقا روی ویدئو میشینه یکی کنتراست بین اروم شدن اهنگ و صحنه بادی کم و هجوم پلیس و یکی هم مکث دراماتیک اهنگ روی صحنه معروف ماد کلاب
شما این کریر میکس رو جدی بگیر

پ.ن: این ماد کلاب رو فکر کنم 2000 بار دیدم. اگر NPC ها جای ثابتی در بازی داشتن اولین کارم پیدا کردن این دختره بود. یه پا sadie adler یه برای خودش

مرسی مگر شما مسیر تاپیک رو درست کنی
منم داستان خودمو بگم
به نظر من لوسیا بخاطر ورود غیرقانونی به آمریکا دستگیر میشه. تو زندان عکس خانوادش کنارشه . کسی عکس خانوادش همراهشه که از اونا دور شده باشه. از طرفی تا جایی که خبر دارم سارق مسلح رو آزاد مشروط نمیکنن و بهش پابند الکترونیک نیمزنن. به نظرم لوسیا آزاد میشه چون جرمش نهایتا همین ورود غیرقانونی هست. حتی اون وکیل یا روانکار که ازش میپرسه فکر میکنی برای چی اینجایی میگه بد شانسی و کسی که بخاطر سرقت میفته زندان رو نمیشه بخاطر بدشانسی اومدم میگه بخاطر فلان جرم اومدم.
حالا اینکه بعدا از زندان فرار می‌کنه یا نه و اینکه با جیسون چطور آشنا میشه رو نمیتونم حدس خاصی بزنم ولی احساس میکنم بعدا که به نحوی از طریق جیسون تابعیت میگیره دیگه کم کم اون لوسیای قبل نمیشه و خیلی فرهنگ آمریکایی بهش غالب میشه و اتفاقات دیگه ای راجب رابطه شون میفته
یا شاید لوسیا توسط اون یکی شخصیت (که پلیسه و فقط دوربین روی لباسش رو دیدیم) آزاد بشه و وارد یه باند بزرگ بشه، جیسون هم بعنوان پلیس مخفی برای شناسایی همون باند خودش رو به لوسیا نزدیک میکنه و برای همین با اون قیافه میگه "تراست"! جیسون عاشق لوسیا میشه و در آخر داستان باید بین انجام وظیفه و عشقش یکی رو انتخاب کنه:

1701953246419.png

این ربط دادن پست بقیه صدا و سیما و EA هم روش قدیمی شده که هدف اصلیش هم اینه "شما مثل صدا سیمایین و اشتباه" حقیقتا نیازی به دشمن فرضی نیست وقتی خود دشمن با فاصله کم حضور داره!

بله زمان RDR2 هم همه منتظر و هایپ بودن. یعنی مگه میشه هایپ بازی استودیویی که این همه سال همیشه انتظارات فنهاش رو برآورده کرده نبود!؟

هدف ایراد گرفتن اینفلوئنسر/ یوتیوبر ها مشخصه، بازدید و جلب توجه بیشتر. خودتون بهتر میدونین، یه یوتیوبر میتونه یه بازی متوسط قدیمی رو به قدری تعریف تمجید کنه و در حد یه بازی شاهکار بالا بیاره و همون یوتیوبر میاد از یه بازی کالت و +96 چنان ایراداتی میگیره. اینجا هدف چیزی نیست جز جلب توجه و بازدید بیشتر.

ولی گیمری که توسعه دهنده ی مورد علاقش راکستار نیست چطور!؟ چرا این ایرادات رو از بازیساز یا IP مورد علاقه خودش نمیگیره!؟ :D حقیقتا گوش راکستار فنهای این انجمن از این حرف ها پر هستش.

اینکه New York Times بعد عرضه RDR2 میاد میگه" رد دد 2 یک هنر واقعیست" بعد فنهای بازی/بازیساز اکس و فلان زود خودشون رو وسط میندازن اینجا دشمن خودش رو رو میکنه اصلا نیازی به ساختن دشمن فرضی نیست. جالب اینجاست همین افراد از بعد عرضه و خوابیدن هایپ RDR2 ازش ایراد های عجیب و غریب میگرفتن، تازه قبل عرضه هم هایپ بازی بودن. چه بسا بعد عرضه VI هم دوستان قطعا ایراد میگیرن.

درباره این قسمت آخر:

ببینین این افراد از زمان اولین GTA بودن و حسابشون مشخصه و درباره اینها کاری نمیشه کرد، چون همونطور که گفتی اصلا گیمر نیستن.

اتفاقا دوستمون خیلی خوب به اینترنت اشاره کرد:

این مورد هم احتمالا هیچ وقت حل نشه. وقتی فن فلان سری، باور داره بازی راکستار باید مثل سری مورد علاقه اش بشه تا بدون ایراد حساب شه. در حالی که برای ما راکستار فنها با اینکه اون بازیهارو هم تجربه میکنیم، ولی چنین نظراتی نداریم، و دنبال سلیقه و چیزی که با گروه خونیمون میخوره میریم.

در باب این مسئله و به خصوص پارگراف «فن‌بیس»؛ من معتقد هستم که در سال 2023 و گیمر تازه‌وارد و گیمرهای بعد 2008 و بعد 2014 (اوج دسترسی همگانی تمامی سنین به اینترنت) سری GTA را قله صنعت گیم نمی‌دانند؛ در جواب کاربری که اعلام می‌کند کل دنیا برای تجربه بازی GTA VI به صورت هیجان‌زده بسیج شده‌اند؛ این هم غلط هست؛ قطعا مثل گذشته نیست که همه برای انجام یک بازی صف بکشند؛ خیلی‌ها را می‌دانم (مثل خودم) که هنوز فرصت تجربه بازی RDR2 را به دست نیاورند؛ این هم در باب آن حرف که همه گیمرها برای انجام تک‌تک محصولات راکستار صف می‌کشند؛ فن‌بیس خود مشکلی نیست؛ من فن‌بیس سری Duke Nukem هستم و ماهیت فن‌بیس این هست که از هر اثری که تولید شده، دفاع مستحکم کند؛ Duke Nukem Forever برای بعضی‌ها ممکن است فاجعه باشد؛ ولی برای فان است و حتی ممکن است این بازی را بهترین شوتر سال 2011 قلمداد کنم؛ یکی دیگر از ماهیت‌های فن بیس بودن، مخالفت و ایجاد رقیب‌تراشی برای محصول مخالف است؛ ما اینجا کاربری را داریم که از محصولات شبکه FX پشتیبانی تمام می‌کند و نبرد ضدِ می‌آید کلیات محصولات شبکه HBO را نکوهش می‌کند؛ اکثراً هم گیمر هستند و هم ایدئولوژی دارند؛ کل مردمان 2023 خودشان را فیلسوف می‌دانند؛ کاربری که طرفدار سرسخت سایبرپانک است، قطعا منتظر لحظه سقوط بازی GTA VI می‌ماند؛ می‌بینیم که همین کاربر هنوز با انتشار تنها یک تریلر 91 ثانیه، شمشیر را از روی بسته است.

به مفهوم فن‌بیس بودن هم توهین نکردم؛ فن‌بیس سایبرپانک و مافیا مختار است از همین الان شمشیر را از روی جی تی آی ببندد و در میان هیاهوی کاربران پست دیس بگذارد و استقامت کند؛ اینکه چه قدر می‌تواند استقامت کند و گاهی استدلال بیاورد، به خودش بستگی دارد.

پ.ن: اون پست تنها تحلیلی بود که الان مثل سال 2008 و 2013 همه روی یک محصول هم‌نظر نیستند؛ بنا به دلیل X و Y

• Like
Reactions: OceanSky
متاسفانه یا خوشبختانه نسخه فایو وارد مرحله spit it شده :

5-1.jpg
6+1.jpg

یادش بخیر زمان vice city اهنگ قرارمون یادت نره از منصور رو پلی میکردم میرفتم تو بازی و ی رمز بود ک میزدیم زنا میومدن سوار ماشین و موتورمون میشدن رو میزدم و یکیو با موتور سوار میکردم و اخرش با ی کامیون شاخ ب شاخ میشدم ک بازسازی موزیک ویدیو منصور بشه :D
یا زنا رو سوار هلیکوپتر میکردم و خودم رمز جون بینهایت میزدم و از تو اسمون میپریدم بیرون اونم میپرید و میمرد :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

توی gta iv و v میرفتم مث عنکبوت این خاله هایی ک سرویس میدن رو بلند میکردم میبردم جای خلوت و وقتی برا بار اول کارش تموم میشد ی نیش گاز میدادم و نمیذاشتم پیاده بشه و باز کارم رو تکرار میکردم اینقد این حرکت رو میزدم ک زنه از ماشین بپره پایین و فرار کنه بعد با کلت ی تیر میزدم تو پاش همچین ک داشت جون میداد و التماس میکرد یدونه کوکتل مولوتف مینداختم روش و اتیشش میزدم :| یا یجوری ماشین رو پارک میکردم لب ی پرتگاه ک وقتی طرف از ماشین پیاده میشد میوفتاد پایین :D
دارم لحظه شماری میکنم ک تمام این سناریو ها رو توی VI هم پیاده سازی کنم :> >:) :D
هات‌کافی تو SA رو یادت رفت بگی :D

مسیری که اومدیم:
بهمن 1400 : راک استار رسما اعلام کرد که نسخه 6 درحال توسعه است:

1701955043165.png

.
شهریور 1401 = لیک شدن ویدئو نسخه پری آلفا و انتشار اطلاعیه راک استار:

1701954691244.png

چه جالب تاریخش 9/19 یا همون Nine 1 Nine هست که اول تریلر نشون دادن! :-?

.
آذر 1402 = اعلام زمان انتشار اولین تریلر و دریافت 2 میلیون لایک!

1701954773392.png

.
آذر 1402 = انتشار اولین تریلر با نقل قول از CJ ، که تا الان 119 میلیون بازدید فقط در یوتیوب داشته:

1701954789360.png
1701954796704.png

.
فروردین 1404 =
تاریخ انتشار بازی (اواخر Q1 سال 2025)
پ.ن: تا اوایل 2026 هم که تاخیر بخوره میشه بهمن 1404 :D

در باب این مسئله و به خصوص پارگراف «فن‌بیس»؛ من معتقد هستم که در سال 2023 و گیمر تازه‌وارد و گیمرهای بعد 2008 و بعد 2014 (اوج دسترسی همگانی تمامی سنین به اینترنت) سری GTA را قله صنعت گیم نمی‌دانند؛ در جواب کاربری که اعلام می‌کند کل دنیا برای تجربه بازی GTA VI به صورت هیجان‌زده بسیج شده‌اند؛ این هم غلط هست؛ قطعا مثل گذشته نیست که همه برای انجام یک بازی صف بکشند؛ خیلی‌ها را می‌دانم (مثل خودم) که هنوز فرصت تجربه بازی RDR2 را به دست نیاورند؛ این هم در باب آن حرف که همه گیمرها برای انجام تک‌تک محصولات راکستار صف می‌کشند؛ فن‌بیس خود مشکلی نیست؛ من فن‌بیس سری Duke Nukem هستم و ماهیت فن‌بیس این هست که از هر اثری که تولید شده، دفاع مستحکم کند؛ Duke Nukem Forever برای بعضی‌ها ممکن است فاجعه باشد؛ ولی برای فان است و حتی ممکن است این بازی را بهترین شوتر سال 2011 قلمداد کنم؛ یکی دیگر از ماهیت‌های فن بیس بودن، مخالفت و ایجاد رقیب‌تراشی برای محصول مخالف است؛ ما اینجا کاربری را داریم که از محصولات شبکه FX پشتیبانی تمام می‌کند و نبرد ضدِ می‌آید کلیات محصولات شبکه HBO را نکوهش می‌کند؛ اکثراً هم گیمر هستند و هم ایدئولوژی دارند؛ کل مردمان 2023 خودشان را فیلسوف می‌دانند؛ کاربری که طرفدار سرسخت سایبرپانک است، قطعا منتظر لحظه سقوط بازی GTA VI می‌ماند؛ می‌بینیم که همین کاربر هنوز با انتشار تنها یک تریلر 91 ثانیه، شمشیر را از روی بسته است.

به مفهوم فن‌بیس بودن هم توهین نکردم؛ فن‌بیس سایبرپانک و مافیا مختار است از همین الان شمشیر را از روی جی تی آی ببندد و در میان هیاهوی کاربران پست دیس بگذارد و استقامت کند؛ اینکه چه قدر می‌تواند استقامت کند و گاهی استدلال بیاورد، به خودش بستگی دارد.

پ.ن: اون پست تنها تحلیلی بود که الان مثل سال 2008 و 2013 همه روی یک محصول هم‌نظر نیستند؛ بنا به دلیل X و Y
حرفت کاملا درسته ! دنیا به شدت عوض شده حتی درباره فوتبال مثلا من داداشم تو دهه ۲۰۰۰ طرفدار جفت رئال بارسا بودیم ! شاید احمقانه به نظر بیاد ولی واقعا یه چیز رایج بود هم عاشق نازاریو بودیم هم رونالدینیو هم زیدان جالب پیراهن همشون داشتیم کارتاشون و ...!!! اصلا تو دنیا گیم سینما اینا که هیتر معنی نداشت یعنی تمام ملت تمام بازیا بازیسازا تمام بازیگرا و ... دوست داشتن !!! الان مثلا طرفدارا هر بازیگر میگن بازیگر من خداست و بقیه بازیگرا اشغالن و ۲۴ به هم هیت میدن ! قبل از ظهور شبکه های اجتماعی به شکل فعلی هیت واقعا نزدیک به ۲ درصد بود الان راحت ۵۰ درصد !!! کلا انواع فن بیسا که میری هر گروه گیمی یه عده میگن ناتی داگ بدترین استودیو تاریخ و به معنی واقعی کلمه از تک تک بازیاش و آدماش متنفرن یه عده از فرام سافتور بازیاش یه عده راکستار خلاصه واقعا دنیا عوض شده دیروز تو یه گروه گیم میگفتن جی تی ای جدید همون وی راکستار رنگش زده داره میده بیرون ملت فقط سر هایپ ازش تعریف میکنن :D

• Like
Reactions: Origami 2008
انقدر از نسخه PS2 VC گفتم و اسکرین گذاشتم که ایشون هم تاب نیاورد و آنباکسینگی در این خصوص ترتیب داد :D:p کنسولش باید سرویس بشه! اون اسلیمی هم که کارتنشو نشون داد سری 70000 بود :D محتویاتش رو قبل از تریلر GTA VI توی این تاپیک نشون دادم

آخرین ویرایش:
از دقیقه 1:01 تا 1:16 تریلر
دیالوگ لوسیا خطاب به جیسون :

Lucia: The only way... We're gonna get through this... Is by sticking together.
Being a team. Trust?
Jason: Trust.

متن موسیقی بعد از این دیالوگ :
Love
Is a long, long road

تصاویری که همزمان نشون داده میشه احتمالا جزء تیم هستن​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or